עצוב לי וכואב

Theherod

New member
איזה פשע? מעשה צדקה!

עזרה להציל את המדינה! על מה אתה מבסס את זה שזה פשע?...

One Echoe

New member
חמודה.

עשית מעשה טוב מאוד למען המדינה. מעבר לזה, זו לא את החלטת את המהלך. את שיררת את שירותך הצבאי! את לא צריכה לקחת אחריות. אז הם בכו-איך את יכולה לעשות מה? לשרת את המדינה? מעניין, עד עכשיו החיילים ידעו לשרת אותם יפה מאוד. את לא צריכה להרגיש רע מותק!!! אל תקחי איתך את התמונות, תזרקי אותם לזבל. צבא הגנה לישראל, תפקידו להגן על ישראל. חלק מההגנה זה לפנות מתנחלים מבתיהם, לפעמים. זה חלק ממהלך מדיני וצבאי. אם את צריכה עזרה...אני שמח לעזור תמיד גם במסרים

אני מבינה אותך 100%..כנסי

אני גם הייתי שם, לא כחיילת כמובן, אבל כן כאחת שאיכפת לה מהארץ שלה. להגיד לך עכשיו שיכלת להגיד "לא"? שיכלת להגיד "אני לא יכולה, אני לא מסוגלת"? אני בטוחה שאמרו לך את זה עשרות פעמים כמו שאני אמרתי את זה מאות פעמים אם לא אלפי כמעט לכל חייל שם. אז הנה, עשית את זה, אני לא אכתוב "אגרש" כי מספיק כואב לך, אבל פינית יהודים מביתם, מאדמתם ומארצם. וזו החוויה הכי קשה שיכולה להיות, כשיהודי מפנה יהודי.. רואים שאת ממש מצטערת על זה, ויש לך על מה.. עם כל הכאב וההשתתפות. אם את באמת מתחרטת בלב שלם אז זה ייסלח לך (וזאת עפ"י דברי גדולי הרבנים), וזה ייסלח לכל החיילים שכן מתחרטים על זה שהם עשו את זה, וכן מתחרטים שהם לא אמרו "אני לא מסוגל" או "אני לא יכול" או שלא סירבו פקודה.. עצות? אם יש לך זמן אז תלכי לעזור למפונים, לתמוך בהם בכל דבר.. הם מפוזרים בכל רחבי הארץ כי אין להם איפה להיות.. סתם זרקו אותם, אז הם זרוקים ברחוב... אני מצטערת אם ההודעה הזאת קשה מדיי בשבילך. אני כותבת את זה כאחת שהייתה שם, וכמוך אני גם לא מפסיקה לחלום על הגירוש הזה בלילות.

adishu

New member
דמגוגיה זולה (בגרוש)

אין לך שום בעלות על הארץ. לא רק לך איכפת מהארץ. לי איכפת יותר. כי אני מוכן לצעדים כואבים שלטווח ארוך ישפרו את המצב שלנו. לעומת זאת, המתנחלים, בגלל אגואיסטיות טהורה, לא מוכנים לשפר את מצב העם. ולמה? בגלל האדמה. הדבר החשוב ביותר. חשוב יותר מהקיום שלהם. חשוב יותר משלמות עם ישראל. ממש סגידה לחומריות. סגידה לעגל הזהב. את היהודים לא פינו מארצם. פינו אותם מהווילות שבנו באזור כבוש בלב האוכלוסיה הערבית. בנו את היישובים בדיוק במקומות שיפצלו את הרצועה וינציחו את מצב הכיבוש. אם הם היו משתלבים ביחד עם הערבים לא היה צורך לפנות אותם. אבל הם עמדו להם כמו עצם בגרון. שום חיים משותפים. שום אפשרות להקמת מדינה לערבים. התוצאה? מלחמה. התוצאה? פינוי היהודים לתוך שטח הרשמי של מדינת ישראל. שום אסון לא יצמח אם לא נגור בעזה. רק טוב יצא מזה. ובנוגע לזרוקים ברחוב? זה המשך ההתנגדות לתהליך ההתנתקות. עובדה: כשליש מהמשפחות עדיין לא פנו כלל למנהלת לקלת סיוע. מזכיר את הערבים שרוצים להנציח את סטטוס הפליטים. אז אנא, הפסיקו את הדמגוגיה הזולה ולפחות תצאו בתעמולת אמת ולא חצאיי אמיתות או שקרים. זה כבר לא יעזור. הרכבת עזבה את התחנה.

הממ.תגובה.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

אין לי בעלות על הארץ? אבל.. זאת הארץ שלי
ולא רק שלי כמובן.. אלא של כל היהודים. אז למה לא??? ברור שלא רק לי אכפת מהארץ, לכולנו אכפת מהארץ, השאלה היא כמה אכפת לכל אחד, לי אכפת כך שאני לא מוכנה לוותר על הארץ שלי ולמסור שטחים ממנה תמורת טרור, זה לא שווה לי.. לך זה שווה?? למתנחלים היקרים, לציבור היקר הזה שהלוואי וכולנו היינו כמוהם, אין את מה שאתה מכנה "אגואיסטיות טהורה", הלוואי שהיית יודע על מה אתה מדבר.. אין לך מושג מה אתה אומר בכלל, כי אתה אוכל את מה שהתקשורת מאכילה אותך. התקשורת מספרת עליהם כך וכך- אז זה נכון.. לא???? יש לי חדשות בשבילך- זה לא נכון, מה שהתקשורת מספרת ומראה זה בולשיט, הכל בולשיט. ואני הייתי שם, ואני מכירה אותם,כי אני גם גדלה בציבור היקר הזה, אז אני יודעת יותר טוב ממך ויותר טוב מהתקשורת השקרית הזאת מי הם. המתנחלים לא רק שהם לא מוכנים לשפר את מצב העם, הם רוצים לתקן את מצב העם.. הם רוצים לחבר בין כל חלקי העם, אני תוהה אם יש מישהו שרוצה את העם הזה מאוחד וטוב כמו שהם רוצים אותו. אז נכון, הם לא מוכנים לוותר על האדמה שלנו, על הארץ שלנו.. כי זאת הארץ שלנו
לא שלהם (של הערבים)
הארץ הזאת הובטחה לנו והיא שלנו. אז למה שניתן להם?? כדי לקבל יותר טרור? לא. הם לא צריכים לקבל מתנות. רוצים טרור? שיעשו את זה בתוך עצמם, לא אצלנו, ואם ניתן להם שטחים במתנה אז יתקיים "הרצחת גם ירשת". הם גרו בתוך ארץ ישראל, לא בתוך שטח ערבי, הם לא היו צריכים להשתלב עם הערבים בחייהם אלא לשמור על מסורת החיים היהודית דתית ללא עמים נוספים לצידם. ככה הכי טוב. הם סבלו מהם יום יום מפצמ"רים ומעשי חבלה שטותיים שהעם ההוא לא יכול בלעדיו. מי שעומד כמו עצם בגרון זה הם- הערבים. גם רוצחים אותנו וגם מקבלים שטחים... לאן הגענו. אגב, סתם שתדע, מתנחלים= כל עם ישראל, כולנו גרים בהתנחלות כיוון שארץ ישראל כולה התנחלות. אני גם השתמשתי במונח מתנחלים (כדי שתבין אותי..) והתכוונתי כמו שאתה התכוונת לתושבי גושקטיף וצפון השומרון.

adishu

New member
תמצית האגואיסטיות - חוסר יכולת

וויתור למען עתיד טוב יותר. נסיגה מהרצועה זה לא פרס לטרור. זה פשוט מניעת הטרור על ידי הענקת זכויות בסיסיות כמו שיש לכל אדם על פני הכדור- זכות לחיות במדינה משלו. בגלל השטחים וחוסר יכולת להבין את הצד השני אנחנו אוכלים מרורים. לנו כבר יש מדינה , להם אין. מה לא ברור פה? עד שלא נאפשר להם גם הקמת מדינה נמשיך לאכול את הטרור, כל יום, במנות קטנות אך קבועות. אבל השטחים, או השטחים, ארץ ישראל השלמה, הביטויים שסותמים לכם את יכולת החשיבה. צריך להבין: אדם קם בבוקר והולך להתאבד כי אין לו יותר טעם לחיים בצורה שהם כיום. ואנחנו, היהודים הרחמניים גורמים לזה בכיבוש היום יומי ועדיין באים בטענות : למה הם לא יושבים בשקט? למה הם לא שמחים כאשר אנחנו מרשים להם למלצר במסעדות שלנו? או מרשים להם לטייח את הווילות שאנחנו בונים בשטחים? מתנחלים, טלו קורה מבין עיניכם, ותבינו שאתם גורמים עוול נורא לשני הצדדים. צריך להתפשר על שטח ארץ ישראל. אי אפשר לומר כולה שחי כי יש עוד אנשים שמתגוררים פה. אם ללכת על פי גבולות ההבטחה אנחנו מחר בבוקר צריכים לפתוח במלחמה נגד ירדן ועירק. את השטחים כבשנו בגלל מלחמה שהיתה לנו עם מצרים וירדן, ולא כי חלמנו על השטחים ויצאנו למלחמה לשחרר אותם. (חוץ מהכותל המערבי). לסיכום, חלום ארץ ישראל השלמה זה יפה, אך לא על חשבון שליטה על עם אחר. שליטה על עם אחר זה עוון שגורר אחריו עונים כבדים.

תגובה.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

לדעתי, נסיגה מהרצועה תפתח פתח לטרור מוגבר בכל חלקי הארץ. אנחנו לא נמנע בכך את הטרור אלא נגביר אותו וזאת ע"י מסירת שטחים לערבים וכך הם יתקרבו יותר למטרתם ויעדם. נכון, לנו יש מדינה, אבל המדינה הזאת הולכת וקטנה בגלל שיש לנו כמה אנשים במדינה שמוכנים לוותר עליה כמו כלום ולמסור אותה לעם השני כי הוא מסכן וכי אין לו ארץ.. יודע מה? יש לו מספיק ארצות, לעם הערבי לא חסרות ארצות ואם העם ערבי היה רוצה הוא הי דואג לפלסתינים האלה אבל הוא לא רוצה, אז הוא משאיר אותו אצלנו, פה בישראל.. (ולי זה ממש עומד כמו עצם בגרון!!). אז בואו ניתן את כל המדינה, לא? אין לו מדינה, והזכות קיום שלו חשובה יותר משלנו.. אז, יאללה קחו את המדינה, הנה היא שלכם. אז אנחנו אוכלים את הטרור שלהם כי זה מה שהם מכירים וגדלים בו- טרור טרור ו-טרור!! טרור כתשובה לכל דבר, רק אלימות וטרור, כי דיבור זה לא מכובד. אז מה שיהיה בהמשך זה- נתינת ארץ ישראל ו-טרור כתמורה!! הידד... עכשיו הקסאמים יגיעו לעוד כמה ערים.. זה לא מספיק רק לתושבי שדרות אז זה יגיע גם לאשקלון ואולי גם נתניה, מי יודע, אולי גם עפולה תסבול אותם והקטיושות יחזרו לקרית 8... אני חושבת שעדיין לא הבנת את המושג "ארץ ישראל השלמה" אתה חושב שזה סתם ביטוי, ססמה שאנחנו זורקים ככה באויר כתשובה לכל דבר.. לא.. זה ממש לא ככה. נכון, זה נשמע בדיוק כמו שזה, אנחנו דוגלים בארץ ישראל השלמה
ולא במסירת שטחים לאף עם שאינו העם היהודי. אנחנו דוגלים בארץ ישראל השלמה כי הארץ הזאת הובטחה אך ורק לנו. המתנחלים לא גורמים עוול לשני הצדדים, היחידים שגורמים עוול הם הערבים שיושבים לנו פה באמצע ודורשים עוד ועוד, וכמו שהם אומרים- רצועת עזה לא הסוף.. זו רק ההתחלה. אז תפקחו את עיניכם ותראו איך לאט לאט אתם מוכנים לוותר על כל שטחי ארץ ישראל. אז לסיכום- חלום ארץ ישראל השלמה זה יפה, יפה מאוד, מדהים ובע"ה נגיע לזה יום אחד. אנחנו לא שולטים על אף עם, ואנחנו לא נעשה זאת על "חשבון אף עם" כהגדרתך. יומטוב.

adishu

New member
תגובה לתגובה

אני מעלה בעיות יומיומיות ואת עונה לי בסיסמאות. חזון ארץ ישראל השלמה זה מאוד נאצל אבל מה קורה שבדרך לחזון זה אנחנו מאבדים יהודים? העם היהודי קיים כדי לפאר את שם הקב"ה יום ביומו ולא למות למען "קדושת האדמה". צריך לבצע מהלכים שישנו את המציאות העכשוית שבה יש לנו קורבנות. כיום המצב לא תקין וזה סימן שאנחנו טועים בדרך. לכן צריך ךהקדיש מחשבה גם למה שאחרים טוענים ולא לפסול על הסף כי זה לא תואם לחזון. מחירו של החזון הנ"ל גבוה יותר ממה שהתורה דורשת. פיקוח נפש קודם להכל. (חוץ מעבודה זרה).

TheOrion

New member
כולם אומרים שהבטיחו...

ואחרי מאות הודעות, עדיין לא הבנתי, מי הבטיח? אני לא שמעתי אף בן אדם שהבטיח לעם היהודי את כל ארץ ישראל. אולי את שמעת?

למעלה