הממ.תגובה.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif
אין לי בעלות על הארץ? אבל.. זאת הארץ
שלי
ולא רק שלי כמובן.. אלא של כל היהודים. אז למה לא??? ברור שלא רק לי אכפת מהארץ, לכולנו אכפת מהארץ, השאלה היא כמה אכפת לכל אחד, לי אכפת כך שאני לא מוכנה לוותר על הארץ שלי ולמסור שטחים ממנה תמורת טרור, זה לא שווה לי.. לך זה שווה?? למתנחלים היקרים, לציבור היקר הזה שהלוואי וכולנו היינו כמוהם, אין את מה שאתה מכנה "אגואיסטיות טהורה", הלוואי שהיית יודע על מה אתה מדבר.. אין לך מושג מה אתה אומר בכלל, כי אתה אוכל את מה שהתקשורת מאכילה אותך. התקשורת מספרת עליהם כך וכך- אז זה נכון.. לא???? יש לי חדשות בשבילך- זה לא נכון, מה שהתקשורת מספרת ומראה זה בולשיט, הכל בולשיט. ואני הייתי שם, ואני מכירה אותם,כי אני גם גדלה בציבור היקר הזה, אז אני יודעת יותר טוב ממך ויותר טוב מהתקשורת השקרית הזאת מי הם. המתנחלים לא רק שהם לא מוכנים לשפר את מצב העם, הם רוצים
לתקן את מצב העם.. הם רוצים לחבר בין כל חלקי העם, אני תוהה אם יש מישהו שרוצה את העם הזה מאוחד וטוב כמו שהם רוצים אותו. אז נכון, הם לא מוכנים לוותר על האדמה שלנו, על הארץ שלנו.. כי זאת הארץ
שלנו
לא שלהם (של הערבים)
הארץ הזאת הובטחה לנו והיא שלנו. אז למה שניתן להם?? כדי לקבל יותר טרור? לא. הם לא צריכים לקבל מתנות. רוצים טרור? שיעשו את זה בתוך עצמם, לא אצלנו, ואם ניתן להם שטחים במתנה אז יתקיים "הרצחת גם ירשת". הם גרו בתוך ארץ ישראל, לא בתוך שטח ערבי, הם לא היו צריכים להשתלב עם הערבים בחייהם אלא לשמור על מסורת החיים היהודית דתית ללא עמים נוספים לצידם. ככה הכי טוב. הם סבלו מהם יום יום מפצמ"רים ומעשי חבלה שטותיים שהעם ההוא לא יכול בלעדיו. מי שעומד כמו עצם בגרון זה הם- הערבים. גם רוצחים אותנו וגם מקבלים שטחים... לאן הגענו. אגב, סתם שתדע, מתנחלים=
כל עם ישראל, כולנו גרים בהתנחלות כיוון שארץ ישראל כולה התנחלות. אני גם השתמשתי במונח מתנחלים (כדי שתבין אותי..) והתכוונתי כמו שאתה התכוונת לתושבי גושקטיף וצפון השומרון.