עצוב לי וכואב

hornyman73

New member
להתפלל?

אני לא רואה שלהתפלל עזר למתנחלים. עדיף ללמוד לשחות.

טוב שאתה מסכים שגם תושבי ישראל

הקטנה נמצאים על הכוונת. אני גר בחיפה בפלסטין הכבושה. הפליטים מ 1948 כבר התחילו לחזור לחליסה, עין הים, והעיר התחתית. אמרת חצי מליון. עכשיו אתה אומר 400 מאות אלף. יש הבדל גדול. עד שנסיים אולי ישאר אלף שקל. ראיתי הודעות שמנהל סלע יחייב את המתנחלים על השהיה בבתי המלון ובמקומות הזמניים. חברת חשמל מחייבת אותם על ניתוק החשמל. אשמח עם תראה לנו כאן צילום של צ'ק פיצויים או אפילו איזה מכתב רשמי שמודיע למישהו על הפיצויים שהוא יקבל.

בר125

New member
מה בדיוק המדינה נותנת?!

דבר ראשון לבקש סליחה צריך גם אם באמת היו נותנים מה שכתבת כי כסף לא מכפר על כלום! דבר שני המדינה לא נתנה לעקורים כלום! פשוט זרקה לכלבים! ואם יש צורך בדוגמאות נא להתענין בגורל עקורי תל קטיפא.

hornyman73

New member
לא תשקר

כתוב בתורה לא לשקר. יש משפחות שמקבלות מיליונים. המינימום זה 400 אלף דולר.

טלוויזיה הם מקבלים?

נראה לי שזה הכי חשוב, כי רק שם הם יוכלו להשלות את עצמם שזה באמת מה שהם יקבלו.

Theherod

New member
זה יהיה סיפור ימית

אנשים שבאו לשם בלי כלום, יצאו עם המון, וזה בגלל הצעקות שהם עושים על זה שהם יוצאים בלי כלום, וזה נכון, יש להורים שלי חבר מימית שסיפר לנו סיפורים על זה.

היא חיילת. לא שוטרת,

ותעזוב אותה בשקט. ולא נראה לי שהעצה שלך טובה, לענ"ד הם לא ממש רוצים לראות את החיילים שגרשו אותם עכשיו.

מה זה משנה חיילת שוטרת?

היא ביקשה עזרה להקל על המצוקה הנפשית שלה. הכרה בחטא זה צעד ראשון בדרך לכפר על חטאים. אם המגורשים רוצים לקבל אותה או לא היא צריכה לפחות להשתדל. זה גם יקל עליה קצת. עוד מעט חודש הסליחות וכל יהודי צריך לעשות תשובה.

נכון, אבל צריך גם טאקט,

לדעת מתי לבוא לבקש סליחה. לא באים בשבוע של השבעה לבקש "סליחה שהרגנו אותו". ובאמת, באמת שאני לא משווה אותם לרוצחים. אבל המצב עכשיו הוא "שבעה" על גוש קטיף, אז לא לבוא להגיד ע-כ-ש-י-ו סליחה שפינינו

TheOrion

New member
הכרה באיזה חטא?

היא ביצעה את הפקודה על הצד הטוב ביותר. ברגישות ובנחישות. אני אישית גאה בה
. חסוך ממני את תגובות "אתה ערבי" "אתה מוחמד" "לך גור עם הפלשתינים" ודומיהן. אלו תגובות של אדם שלא מדבר מהראש.

Theherod

New member
יופי, מראים תמונה חד צדדית

מאיפה לך שזה לא המתנחלת התחילה? אל תשכחי שכן היו עימותים אלימים שהמתנחלים החלו, ראה לדוגמה את החומצה, אבל כאן אני רואה שזה מתנחלות, אז ראה לדוגמא את החיילת שתקעו לה סכין בבטן, זה הרבה הרבה יותר נורא מלעבור דירה, או מזה שיחזיקו אותך בכח שלא תזוז, אחרי שאתה מחטיף מכות.

וואי מגניב תמונות מההתנתקות

יש לך במקרה תמונה של המתנגדים שזרקו חומצה ושאר ירקות (בפירוש כך!) על חיילים.. אה, עכשיו שמתי לב חב"ד אינפו. לא נורא, אני אחפש במקום אחר. :|

היא לא אשמה....

היא לא אריאל שרון והיא לא זאת שנתנה אור ירוק לפקודה הזאת. היא הייתה נאמנה למדינה שלה... תרצה או לא תרצה,שתשקם את עצמה ורק אז תשקם אחרים. כסף קונה הכל,גם אמונה.

eris1515

New member
../images/Emo24.gif זה מה שאפשר לעשות במצב כזה

.... לצערנו זה כבר נעשה... [אח.... השינאה שלי לשרון גוברת כל שניה ושניה...
] איתך....
כל הכבוד לך...!
ותודה ששיתפת אותנו...

boy love08

New member
הרי הזהירו אותך...

וידעת בערך את ההשלכות של זה,ובכ"ז ביצעת את המסימה ולא סירבת,אז עכשיו עם כל הכבוד זה בעיה שלך ותמודדי עם הפשע שביצעת...מצטער אבל אני אומר את האמת..אנשים שגירשו אותם סובלים פי 100 ממה שאת סובלת אז לא נורא הסבל שלך...

למעלה