עצומה למען השארת תשוקות בטלויזיה

שלום לI n n u e n d o ולכולם

תראו יצא לי לראות את התוכנית תשוקות כמה פעמים תוכנית טובה באמת מעניין אבל שאלה לי אליכם שכולם יחתמו למי תעבירו את כל החתימות באמת זה טוב שאתם משקיעים בשבביל התוכנית אבל אתם לא חושבים שזה סתם בזבוז של זמן

hutch19

New member
כולכם מפגרים אתם יודעים למה? תקראו!

לא משנה מה תעשו... הם הפסיקו לצלם את התוכנית מזמן! אז גם אם יהיו לכם מיליון קולות.... זה לא יעזור נראה לכם הם יצלמו שוב? סתומים! אין! נגמר! עבר.... תפסיקו להיות עבדים של הטמבליזיה אתם מנותקים מהמציאות... תפרדו מאהוביכם! פשוט בושה איך שאתם מתנהגים... הם לא ישאירו... מה אתם עדיין לא עברתם את השלב הזה? אין לכם חיים או דברים חשובים יותר לעשות מאשר לראות כל יום טלויזיה שאפשר לעשות דברים אחרים?

TuTyBoP15

New member
עילגגג../images/Emo47.gif../images/Emo210.gif

למה החלטתש הם כל היום מול הטמבלויזיה
בגלל שיש סדרה שהם מאוד אוהבים ורוצים להמשיך לראות אותה
הסדרה הזו היא רק 45-55 דקות למיטב ידיעתי.. לא יום שלם

dar dar5

New member
אוי, מי יצא עילג../images/Emo182.gif

לא חושבת שזה בכוונה אולי?

dar dar5

New member
יכול להיות../images/Emo182.gif

אבל מי את, ומי אני שנחליט? חתימה שלה, זכותה. סולחה?

dar dar5

New member
חע חע חע!../images/Emo182.gif

אני מגחגחת עליך אנשים כמוך באמת שמצחיקים אותי
למה נכנסת לפורום תשוקות? למה אתה מתעניין בצילומים בארה"ב? ולמה אתה בכלל עונה לסתומים שכמונו? הא?!|רמקול מואהאה. אתה יותר מסכן
|מגחגחומצביעעליך|

dar dar5

New member
רמקול*, וחוץ מזה-../images/Emo182.gif

"מאשר לראות כל יום טלויזיה שאפשר לעשות דברים אחרים?" כמו מה? כמו להיות מסכנים כמוך, ולדרוש צומי? אז קח- |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| מאושר חמודי? עלאק "כולכם מפגרים אתם יודעים למה? תקראו!" התכוונת ל- "כולכם מפגרים אתם יודעים למה? בבקשה תשאלו למה!! בבקשה בבקשה!! בבקשה תיכנסו להודעה פליייז! אני מת לצומי בבקשה!! כולם להתייחס אלי!!! כולם!!! נו תקראו נו! בבקשה
" אבל לצערנו [או לשמחתנו] תפוז לא מאשר כל כך הרבה יבובים בנושא אחד. באסה. נאלץ להסתפק במעט שרשמת

דבירית

New member
גם אני תוהה לממה אתה נכנס לכאן בכלל

ומישהו אומר לך מה לעשות? טלויזיה היא חלק מחיי כמה מאיתנו. אגב, פרסמתי גם בפורום ילדותרעות את העצומה. בהצלחה

לדעתי כדאי שיורידו את התכנית

היא כבר יותר מידי מופרעת ולא מעניינת. רבאק!!! מהפרק הראשון קיי מנסה לשכב עם מיגל!!! לא נראה להם שצריך ליצור איזשהי תזוזה בעלילה?!

always be me mc

New member
חתמתי גם! תשוקות ->

אני מכירה את התוכנית הזאת עוד מהפרקים הראשונים ולמרות שהיא הזויה הייתה תקופה שאהבתי אותה וצפיתי בה הרבה. אבל בשלב מסויים נמאס היה לי מהאיטיות של התוכנית, מהעובדה שאנחנו(כמו עם צח"מ) מפגרים אחרי ארה"ב, מהחלפת השחקנים(ליסה הובר), שהיא הזויה. אבל השנה כשהייתי חולה צפיתי שוב בסידרה וקלטתי שהתגעגעתי לטירוף של תרזה, לשואיס.. הסידרה שיעשעה אותי
כשהייתי חולה
וגרמה לי לשכוח לכמה זמן מהעובדה שאני חולה. אז בשביל אותם ימים חתמתי על העצומה! למרות שאני לא חושבת שאני אראה את זה כמו בעבר(יום יום וגם מערכת השעות שלי לא מאפשרת את זה) אני באמת מאחלת לכם בהצלחה!!
ומי יודע אולי אני אקפוץ לבקר בפורום מדי פעם.

sivank01

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo10.gifמה אתם נורמלים???????

תשוקות זאת הסדרה הכי טובה שקיימת בערוץ 3 אין אחד שלא מכור אליה..אני בשוק שרוצים להוריד אותה!!!!!!!!! אין יום שאני לא רואה אותה...היא ממכרת הדברים שבה גורמים להמשיך לראות אותה בבקשה אל תורידווווווווווווו.......אני מ-כ-ו-ר-ה

dar dar5

New member
../images/Emo124.gifכל אוהדי תשוקות../images/Emo124.gif../images/Emo182.gif

תכתבו להוט. אל תתעצלו כ-ו-ל-ם תכתבו תגובה מכובדת, עם נימוק.. אולי אולי, אם כולנו נכתוב- ישימו לב אלינו

למעלה