עצומה למען השארת תשוקות בטלויזיה

archer girl

New member
שלום../images/Emo13.gif../images/Emo218.gif

אף פעם לא הייתי פה בפורום... אבל שמחתי לחתום
הייתה תקופה שהייתי משוגעת על "תשוקות", והאמת זו אופרת סבון נורא נחמדה.
כיום אני צופה אולי פעם בשבועיים
אבל נחמד ככה לראות אותם מדי פעם. לכן אני מקווה שעם הרבה קולות וחתימות הם ישאירו את הסדרה בארץ! ואני בינתיים אנסה להחתים עוד אנשים(= בהצלחה לכם
לי.

sivank01

New member
אוףףףףףףףףףףףףף אתם לא נורמלים

יאו אני לא מאמינה שאתם מורידים את הסדרה..אוףףף אני מכורה אליה קשות!! בבקשה תתחשבו בנו..באלה שמכורים בדיוק כמו אלה שמכורים לימי חיינו...זה ממש לא בסדר :(:(:( אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני לא יודעת מה אני אעשה בלעדי הסדרה..פשוט לא אין אני זוכרת את קיי ה1...ה2..וה3 אני זוכרת הכלל....מההתחלה עד הסוף..את הפרסומת שהייתה לפני שהסדרה התחילה...אני לא מבינה איך אתם עושים את זה...!!!!!!!!!

Neta20B

New member
אוף אני לא מאמינה :((

טוב אני לא בדיוק חדשה פה, פשוט רציתי גם להביע את מחאתי והייתי צריכה להצטרף לשם כך :) אז כמובן שחתמתי. אני רואה תשוקות מהפרק הראשון, מאז כיתה יב', ואני שמעולם לא חשבתי שאני אראה אופרת סבון כלשהי..למרות שהפרקים הראשונים שיעממו אותי..אחרי כמה זמן חזרתי לראות והתמכרתי!! בצבא כשכבר הייתי בבית, הייתי קמה מוקדם במיוחד לפני שהייתי חוזרת, כדי לראות שידור חוזר של הפרק שהפסדתי יום קודם..ואווווף אני שונאת אותם!!!! עד עכשיו תמכתי בהוט לאורך כל הדרך אבל עכשיו אני שונאת אותם מוות איך הם יכולים לעשות לנו את זה.. שיורידו אז את ימי חיינו, למרות שגם את זה אני רואה פה ושם- לא הספיק להם 30 שנה של פרקים?? אני מתה על ד'ר פיל, אבל בטח שלא על חשבון תשוקות..היו צריכים להשאיר אותו בלילה במקום ריקי לייק הסתומה הזאת...
(( חחח מצטערת אם זה ארוך מדי, פשוט אני עצבנית מזה כבר כמה ימים וחוץ מלפרוק על אמא שלי אני פורקת פה :))

תומרקין

New member
שוב פעם מנסים לחסוך על הגב שלנו ../images/Emo46.gif

להוריד סידרה יומית ממכרת זה חוצפה מה גם שמודיעים על זה רק שבוע מראש. חברות הכבלים עברו את הגבול! לצערי אין מספיק הדים להורדת הסידרה ובנוסף הגיל היחסית צעיר של רוב הצופים פועל לרעתנו. בכל מקרה כמובן שחתמתי על העצומה ואני מתכוון לשלוח ל HOT מכתב בנושא. אסור להרים ידיים אבל לצערי מרגע שהם הגיעו להחלטה יהיה מאוד קשה להפוך את ההחלטה.

תומרקין

New member
החתימות האלה לא ממש יעזרו

בן אדם אחד יכול לחתום 1000 פעם כך שלא ממש יתיחסו לזה

תומרקין

New member
לא נכון, ברגע שמתנתקים ומתחברים

מחדש אפשר לשלוח שוב, אבל בכל מקרה זה לא ממש משנה כי HOT אטומים בקשר לזה ולא נראה לי שאפשר לשנות את החלטתם. דרך אגב המכתב שהם רשמו ובו התוכן המגוון שלהם ממש העלה לי את הסעיף. ד"ר פיל ממש אבל ממש לא מספק אותי ובטח לא תוכנית הריאליטי היומית מתחילות מחדש. הבעיה בכל האופרות סבון האלה שהן נמתחות יותר מדי ואולי זה מה שגרם לחלק מהצופים לנטוש כטענתם. אני לא מבין מה כ"כ יקר בתשוקות ביחוד שזה משודר בארץ באיחור של 4 שנים כמעט. בכל מקרה לכל המעוניין אני מצרף קישור לאתר שנותן את כל תקצירי הסדרה מיום התחלתה ועד היום (הכוונה לשידורים בארה"ב). כרגע אנחנו נמצאים בפרק 777 ששודר ב-24 ביולי 2002. פשוט צריך לבחור שנה ותאריך ומקבלים את התקציר לפי יום השידור בארה"ב. התקצירים באנגלית

I n n u e n d o

New member
מכתב שקיבלתי מהוט עכשיו:

שלום רב, התוכן של ערוץ 3HOT הינו איכותי מגוון וייחודי, מידי פעם ע"מ לאפשר רענון אנו בוחרים להפסיק לשדר סדרה או תכנית אשר אחוזי הצפייה בה נמוכים. הסדרה "תשוקות" איבדה את קהל צופיה לאורך השנים וגם בארה"ב בימים אלה נשקלת המשך דרכה. חשוב לי להדגיש בפניך שיש לנו חלופות תוכן טובות יותר הקיימות כיום בחבילת הערוצים שלנו ואוכל לפרט עליהן . את "תשוקות" שיורדת יחליפו פרקים חדשים של התכנית המוצלחת בארץ ובעולם "ד"ר פיל". בנוסף, בערוץ 3HOT , תוכל ליהנות מסדרות דרמה יומיות בשפה האנגלית כמו "ימי חיינו" הותיקה והמוצלחת וכמובן "צעירים חסרי מנוח" שהיא הדרמה היומית המצליחה ביותר. תוכל ליהנות גם מדרמת ריאלטי יומית, ראשונה מסוגה בארץ – "מתחילות מחדש" שמשודרת בשידור יומי ועוקבת אחרי קורותיהן של נשים אמיתיות. ובקרוב מאוד תעלה סדרת הדרמה היומית החדש של 3HOT, "האלופה" אשר תשודר באופן בלעדי ללקוחות HOT, בהשתתפות יהודה לוי, עופר שכטר ועוד שחקנים רבים אחרים. *** הסדרה "תשוקות" לא תשודר גם בלוויין- יום נעים

j0be

New member
שלחתי הודעות לגורמים

שלום לכולם, רק רציתי ליידע אתכם שיצרתי קשר עם ערוץ 10, 11, 33, שידורי רשת, שידורי קשת ויס בניסיון לגרום לאחד מהם להציל את הסדרה ולרכוש את המשך הפרקים. נקווה לטוב, אודיע אם אקבל תשובות.

j0be

New member
הסדרה לא תשודר ביס

יס ענו ואמרו שהם לא מתכוונים לרכוש את הזכויות או לשדר את הסדרה בעתיד.

מעין6

New member
אבל הסידרה עדיין תשודר בשבת..

זה גם משהו.. או שגם מיום שבת הם מורידים את זה??

j0be

New member
לא משנה אם היא תשודר בשבת

גם אם היא תשודר בשבת, היא תשודר עד הפרק שישודר ביום ראשון במילא. אין להם את ההמשך. אז את הפרקים שאחרי זה לא נראה.

mishel53

New member
כל מי שרוצה שתשוקות תישאר-תכנסו !!!

כל מי שרוצה שהסידרה תשאר תשלחו אי מייל להוט וגם פקס - תפציצו אותם שלא ידעו מאיפה זה בא להם : מס' פקס' 077-7078837 ולמשלוח אי מייל מצ"ב הלינק |הלינקhttp://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=92&lang=he||סלינק| מקווה שיעזרו

S2M

New member
שלחתי להם

וואי זאת פעם ראשונה שאני עושה את זה.. בדר"כ אני פשוט נותנת לאחרים לשלוח להם ולעשות את העבודה במקומי כי אני רוב הזמן ממש עצלנית.. אבל זה ממש מעצבן אותי!! איך הם יכולים להפסיק באמצע?!?!?! אני אומרת לכם- אם כולכם תשלחו להם (זה כולה לוקח דקה אחת) הם יתייחסו יותר מאשר איזה רק 4-5 צופים!! http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=92&lang=he

Neta20B

New member
שלחתי..

גם אני שלחתי להם מכתב עכשיו אבל מן הסתם זה לא יעזור.. הם כבר החליטו ולא קנו עוד פרקים.. :(( וגם אם זה כן ישודר בשבת...יקח מלא זמן עד שיגיעו לפרקים של עכשיו ואותי זה קצת מתסכל לראות את כל הפרקים האלה שוב..

j0be

New member
חשבתי על עוד רעיון

אם מישהו יכול למצוא דרך ליצור קשר עם ערוץ ויוה, זה יכול להיות טוב. אם נגיד לויוה, ערוץ הטלנובלות הראשי, על המצב ועל תשוקות שירדה מערוץ 3, אולי הם ירכשו את זה אם הם יראו שיש הרבה מעריצים. לא יהיה רע אם הסדרה תעבור לשם.

למעלה