עצומה למען השארת תשוקות בטלויזיה

dar dar5

New member
זה מה שאני רשמתי למשל../images/Emo182.gif

חברת הוט שלום, ברצוני לפנות אליכם מטעם הפורום לסדרה האמריקאית המצליחה "תשוקות" תשוקות הינה אופרת סבון אשר סוחפת אותנו כבר שנים במיוחד עכשיו, כאשר מובילי העלילה שהסתבכה אמורים לחזור להיות יחדיו, האיחוד שכולנו חיכינו לו חודשים- יתקיים ימים מס' לאחר הורדת התכנית מהמרקע אני פונה אליכם, בשם צופים רבים, אנא- אל תורידו את התכנית! "תשוקות" הפכה לחלק נכבד מחיי היום-יום שלנו. ו-"ד"ר פיל" לא תניב תוצאות טובות יותר. מקווה שתקחו את פנייתי במלוא הרצינות, לפחות באותה רצינות שבה היא נכתבה, הדר ר.

shirshir6

New member
מה שאני כתבתי:

אמנם לא צופה סדרתית, ולעיתים הסדרה משעממת או מצחיקה מרוב טפשותה, אבל בכל זאת, היא ממלאה שעה מיומם של אחרים בקרבתי. וזה מה שכתבתי: מבקשת בזאת לא להוריד את הסדרה "תשוקות" המשודרת כל יום בערוץ 3. הסדרה הזו היא מושא של כמה וכמה אנשים שאני מכירה, החל בצעירים שכמותי (25) וכלה במבוגרים שבסביבתי. כותבת גם בשמם של המבוגרים המבקשים בכל לשון של בקשה. אלו השעות בהם הם צופים בטלויזיה לרוב. הם מכורים לסדרות האלו. יצא לי לא מעט לשמוע בבית אבות מסויים בו אני מבקרת, את המבוגרים מדברים על הסדרות ימי חיינו ותשוקות ועוד, כעל שיחה משמעותית בחייהם. אל תתנו להם להיאחז במשהו ואז תקחו את זה מהם. להם אין את האופציה לכתוב כאן. אין להם את המילה הקטנה שתוכל להשפיע. לכן בשמם ובשמי כמובן - המשיכו לשדר את הסדרה!!

gilriv

New member
?

שיביאו את 'לחיות את החיים , הסידרה הכי שווה מכול אופרת הסבון שנרכשו בישראל

לאאאאאאאאאאאא!!

למה דווקא אותה? למה שלא יורידו משהו אחר במקום??? It's my guilty pleasure...
יש מצב שלא יורידו אותה? משהו עזר בפעם שעברה עם OLTL?

חתמתי :)

להוריד את התכנית? אין מצב. אני צפיתי בסדרה עוד בלילות על חשבון הלימודים, בגרויות, צו ראשון ועוד! פשוט התמכרות. הסרת התכנית ממסכי הטלוויזיה תהיה כואבת, למרות שצריך לעשות לזה סוף, אבל כמו שזה נראה... לא משתלם להוט להסיר את הסדרה.

Beautiful SouI

New member
../images/Emo124.gifכולם$#%#%$#../images/Emo189.gif

תקשיבו אני נורא מצטערת אבל כבר אין סיכוי שימשיכו את הסדרה. דיברתי עם מקור מוסמך[
] והעובדים שהוט קיבלו הדרכה על מה לעשות למי שמתקשר ואומר משהו על תשוקות הוט כבר הוציאו כסף על ההדרכה והשטויות לא נראה לי שיש סיכוי שישאירו

j0be

New member
טוב מאוד שאנחנו בשער של תפוז

צריך לעשות הכל! שיחתמו כמה שיותר על העצומה. חייבים לשלוח מכתבים למעריב וידיעות ולגרום לציבור לדעת שאחרי 4 שנים שאנחנו מכורים יום יום, 5 פעמים בשבוע, קורעים לנו את הסדרה מהחיים בהתראה של שבוע.

fashasha

New member
סדרה מחורפנת

כל כך הרבה שטויות. הפסקתי לראות אותה בכלל. זה כמו ימי חיינו. ברגע שהכנסתם את השטן, אי אפשר כבר.

NiM®0D

New member
../images/Emo127.gifחתמתי!

סידרה מצחיקה..חח ויש בה עלילות נחמדות ..יצא לי לראות כמה פעמים! אבל למה מורידים אותה?? מה הקטע להפסיק לשדר את הסדרה באמצע החיים? אם מישו מוכן להסביר לי למה...

sivank01

New member
יאו אני לא מאמינהההההההההההה

אני מכורהההההההההההה לסדרה הזאת אין אין יום שאני לא רואה אותה...ומהפרק הראשון לפני 3 שנים!!! אי אפשר להפסיק אותה באמצע..!!! פשוט אי אפשררררררררררררררר אני שלחתי מכתב להוט...מקווה שהם ישלחו תגובה בהקדם. תשלחו גם אתם!! אני לא מאמינהההההה שרוצים להוריד אותהה...זאת הסדרה הכי יפה שיש בהוט חחחחחחחחח

sivank01

New member
מה אתם אומרים??

אולי אם נשכנע את הוט שיעבירו את תשוקות לשעה אחרת ככה ישאירו את הסדרה והרייטינג יעלה? אבל צריך לשלוח המון מכתבים.. וגם זה לא בטוח ..מי אמר שהם יענו בכלל אבל שווה לנסות לא?..תחשבו על זה בבקשה תעזרו לנו להשאיר את הסדרה על המסכים...אני לא רוצה שיוציאו אותה..אני פשוט גדלתי עליה אני לא יכולה ...כשאני רואה אותה אני שוכחת מהכל...ואני מתה על הסדרה הזאת!!! בבקשה מכם

dark warrior

New member
תראו מה זה.. עומדים לסגור את תשוקות

ופתאום מלא אנשים חדשים מצטרפים.

S2M

New member
חתמתי!!!

ממש ממש ממש מקווה שלא יורידו אותה!! כמו שרשמתי באתר ההוא: לפעמים זה איטי ולוקח איזה 50 פרקים עד שמישו מגלה איזה משו.. (מקווה שהבנתם) אבל אני עדיין רואה אותה ולא מפסידה כמעט אף פרק!!

S2M

New member
אה רגע!! בקשה כנסו

זה רק בהוט מורידים את הסדרה? ביס עדיין ישדרו אותה?

איפה חותמים הלינק לא עובד לי

ראיתי בשער של תפוז שרוצים להוריד את הסידרה ואני ממש מקווה שלא יורידו זאת אחלה סידרה אני רואה כל יום! בבקשה אם מישהו יכול לתת לי לינק שעובד אני יחתום!

למעלה