עצומה נגד פיטוריו של חסן ניזאר

גידעון1

New member
וואי וואי חכי לשטיפה חזקה מסלטעון עצבני

חוץ מזה ברוך הבא לפורום. תפתחי ניק משלך ובאמת שנשמח לראות אותך כותבת כאן.

THE WIZARD 55

New member
ברוכה הבאה יא גדעון...:)

כן, גם אני בקשתי ממנה, נקווה שתמצא זמן בשבילינו:)

לא תהיה כאן שטיפה

אין בינינו בדיוק הסכמה, למרות גם אני חשבתי שתגובתו של חסן היתה אמוציונלית נטו, וגם אני חושב שבישראל יש לאדם זכות להכנס עם מדים לכיתה במכללה עברית, וחסן אומר להיות מודע לזה. ויחד עם זה, אני גם מצפה מהחייל שיגלה רגישות מינמלית ייכנס רגע לשרותים ויחליף לאזרחי. מבחינת הנהלים, הנהלת המכללה צריכה להבהיר לחסן שהוא לא יכול לקבוע קוד לבוש פרטי משלו לשיעורים, אבל בניגוד לרובכם שנאחזים רק בחוק היבש ומתעלמים מניואנסים בין בני אדם, אני כן חושב שהסטודנט שגה.

מוחמד5

New member
יא עמית יא חביבי../images/Emo98.gif

אתה חושב שאם הבנאדם נכנס לשירותים ומחליף לאזרחי זה באמת פותר את הבעיה? המרצה צריך להבין ואני בטוחה אגב שהוא מבין שמאחורי כל סטודנט וכל קולגה עומד חייל במדים, זאת המציאות של המדינה שלנו ובעיני להחליף לאזרחי זה דומה ליען הטומנת את ראשה בחול. עמיתוש אתה בא ומדבר על החוק היבש, אתה זוכר את הדיון שלנו במרפסת על הסטודנט הערבי שהכשלתי בקורס? אובייקטיביות עמית, אני לא מסוגלת לחשוב שסטודנט ערבי או יהודי מקבל אפליה כלשהי לטובה או לרעה רק על סמך הרקע העדתי שלו. אתה מזכיר לי גם את השיעורים הראשונים שנתתי לפני כשנה שבהם התחלתי לדבר על התורה האיבולוציונית ועל דארווין, היו שם בנות דתיות ערביות ויהודיות בקורס אתה חושב שאני הייתי צריכה לעדן את התיאוריה בשביל לא לפגוע ברגשותיהם של המונותיאיסטים? זה לא דומה להחלפה לאזרחי! זאת המציאות עמית ושהמרצה ילמד להתמודד איתה נקודה! טייב ווינתא ג'איין לענא? אלבייבי בדו ישוף אלסנדקים תבעונו

k e r e n m

New member
לא קשה

לנחש מי אתה- או שמאלני יפה נפש הזוי או ערבי..חסוך מאיתנו את בליל השטויות והדמגוגיה..

דויד26

New member
הידד לעצומת הנגד

יופי, קול שפוי, האם לבוא עם מדים זו אינה הפגנה? אם כך, גם המרצה יכול להפגין את מחאתו.

Rtitan

New member
להעביר אותו את הגשבול לאחת ממדינות

מולדתו שבה הוא ירגיש בן בית שיכול לומר כל דבר. יש לו 22 כאלו, מה הוא מחפש כאן?

MysteriousGirl

New member
מכיוון שאין

חוק במכללה שמונע מסטודנט עם מדים לכנס לשיעורים לדעתי המרצה הערבי צריך לשמור את דעותיו הפוליטיות לעצמו או בביתו. אני כמורה ערבייה הייתי מפרידה בין דעותיי הפוליטיות לבין הכיתה שלי... כי בהיגיון שלך אז הוא גם לא ילמד מתנחלים ששיושבים על אדמה כבושה וכו".....? ובכל זאת אני בעד צדק הוא והמרצה היהודיה ההיא שגירשה את הסטודנטית הערבייה צריכים להבין שצריך לקבל את הסטודנטים שלהם על כל השונה בתרבויות באמונות ובדעות הפוליטיות. בקיצור להיות מורים אובייקטיבים ולא סובייקטיבים וצרי מוח.

ariehprh

New member
צריך לפטר את מר ניזאר חסן ולא להגן עליו

מי מגן עליו שילך יחד אתו ללמדוללמוד באונ' בעזה אצל החמאס - שם יוכל לדרוש כל דבר מתלמידיו ושם יתנו להגיד כל מה שהוא רוצה ולעשות את הסרטים שהוא רוצה בלי צנזורה. אם מכללת ספיר לא תפטר אותו לאלתר יש להחרים אותה להפסיק ללמוד בה.

למעלה