עצומה נגד פיטוריו של חסן ניזאר

מה זה לא הספיק בחייך? מה כל-כך קשה להכנס רגע

לשירותים ולפחות להחליף חולצה? זה חוסר רגישות מה שהוא עשה. אנחנו צריכים להבין שמה שעבורנו היהודים הוא נורא טבעי, עבור הערבים הוא מאיים ומפחיד. קצת טקט לא היה מזיק לסטודנט הזה.

shira amsalem

New member
טאקט?!

בס"ד אתה באמת נשגב מבינתי. למה שסטודנט ישראלי יהודי שלובש בגאווה את המדים יצטרך לחשוב על 'טקט' כביכול?! עם כל הכבוד לערבים הישראליים, המדיה היא יהודית. וכן הצבא. המרצה היה צריך לחשוב כאן על 'טאקט'. ובכלל,מרצה שמרצה באוניברסיטה מפחד מבד יוטה ירוק על תלמיד שלו? נו,באמת. אני לא קונה את הפרובוקציה המבויימת הזאת. עשים מאיתנו מפגרים.

mike00

New member
נו באמת.....אתה באמת מאמין שהמרצה

הרגיש מאויים ומפוחד?? אתה הרי יודע טוב מאוד באיזה סוג של אדם מדובר......ניזאר חסן הוא יותר מסוכן מאשר שהוא מסכן!! בנוסף,אותו מילואימניק לא הסכים להגיב עד שלא תסתיים הפרשה אז איך אתה יודע שהיו לו בגדים להחלפה? אולי עיכבו אותו בבסיס מעבר למצופה ולא היה לו את הזמן לעבור בבית כפי שתיכנן? וברמה העקרונית,לא רשום בשום מקום שאסור להופיע לשיעור במדים,במדינה שלנו השירות הצבאי הוא חלק מהשיגרה, אם יש למרצה בעיה כלשהי עם השיגרה שלנו עומדות בפניו כמה אפשרויות: 1.להתחפף מפה. 2.לא ללמד במוסדות אקדמאים בשטחי ישראל. 3.לשמור את דיעותיו בנושא זה לעצמו. וממש מוזר לי שמר ניזאר שכל כך סולד מהמדינה הציונית ומטיף לסובלנות,מוצא לנכון להשתמש בכספיה ליצירת סרטי התעמולה שלו ונוהג בחוסר סובלנות כלפי לובשי מדים..

גידעון1

New member
מאיים ומפחיד?

האם יש לך הוכחה שהחייל תכנן לפגוע במרצה שחש כל כך "מאוים ומפוחד"? האם ברגע שהחייל נכנס המרצה אמר "אמאלה חייל צהל אני מרגיש מפוחד" ורץ להתחבא מאחורי השולחן? אם התשובה שלך היא לא לשתי השאלות האלו אז כיצד בדיוק המרצה חש מאויים ומפוחד?

אושרי 7

New member
אם ככה אז גם להסתובב עם כאפיה לידי זה חוסר

טאקט, כי זה מסמל עבורי את קרובי שנרצחו בפיגועים שנעשו בשם הדת הרצחנית הזאת.

כשיבואו לידך עם מדי הג'יהאד האסלאמי ורובה, אז

אז תתלונן. המרצה לא הביע טענות כלפי אף אחד שבא עם כיפה, שמייצגת את הדת היהודית.

גידעון1

New member
למה זה אמור לעניין את החייל אם המרצה שלו

מתלונן? באמת מזל שגם על זה הוא לא התלונן אחרת היה צריך לעשות מסדר בחוץ להסיר את כל החפצים שקשורים ליהדות ולהשביע את היהודים בשם האיסלאם. חלאס סלטעון ממש כל העניין מנופח מעבר לכל פרופורציה. החייל חזר משירות מילואים ממושך ולא רצה להפסיד את השיעור ואז המרצה התחיל לפתוח את הג'ורה שלו. מספיק כבר לנסות ולצייר את המרצה כקדוש מעונה, המרצה לא היה בסדר נקודה והסטודנט לא עשה אפילו שבריר של דבר רע

ואלק מה אתה רוצה ממני? גם אני לא תארתי את

המרצה כקדוש מעונה, אבני חושב שהוא עבר את הגבול, וגם אם זה מביא לו צמרמורת הוא צריך להתאפק. כל מה שאמרתי זה שלא יזיק מצד הסטודנט לגלות טיפה רגישות להבא. זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

גידעון1

New member
אתה לא דוגמא

עזוב אחרי מה שסיפרת לי אני צריך יומיים להתאושש. איפה הפאקניג מצלמה נסתרת?

מוחמד5

New member
חחחחח מצלמה !!

זה מתחבר לחוג בו לומד הסטודנט. סלטעון נמצא עכשיו באור הזרקורים (גם בחיים האמיתיים) הפך לנושא הדיון .

Bitchhh

New member
טקט...

ממתי להסתובב במדינה בה שירות בצבא הוא משהו (די) טריויאלי הוא חוסר טקט? זו הזכות שלו, כמו שזו הזכות של כל ערביה לעטוף את עצמה בסמרטוטים כדי שרק עיניה יראו ומתחת היא תוכל להבריח כל דבר שהיא רוצה. כן, זו חוסר רגישות שגורמת לי לבחון כל ערבי שעולה לאוטובוס מחחש שאולי היום יתחשק לו להתפוצץ. וכן, בהמשך להודעה הקודמת שלי, מכיוון שקסאים ניזרקים על ידי ערבים, זה מאוד טיבעי להניח שערבים יזכירו לי קסאמים.

מוחמד5

New member
לדעתי

וכאן מדברת אישתו של מוחמד5: חובתו של המרצה היא ללמד ואין מקום לסרב להענקת ידע לאיש על רקע כלשהו. בתור מישהי שיוצא לה ללמד כבר כמה שנים באוניברסיטה אני יכולה להגיד לך שלימדתי מתנחלים וצד"לנקים ואף פעם לא סירבתי ללמד אותם בגלל השקפותיהם או דעותיהם הפוליטיות והקונספט אותו הם מייצגים. בנוסף אם הזדמן למישהו להיות נוכח באוניברסיטה כלשהי ביום האדמה הוא היה מתפלא לראות רבבות של סטודנטים ערבים מגיעים להפגנות ובד בבד להרצאות כשהם עוטים כאפיות, אני סבורה כי ההקבלה כאן היא נכונה משום שמדי צה"ל בעיניי לפחות משתווים בערכם הסימבולי לכאפייה. מעולם לא היה מקרה בו סירב מרצה כלשהו מאוניברסיטה כלשהי להזין את צמאונם של סטודנטים אלו לידע ובמידה והיה קורה מקרה כזה אני הייתי הראשונה לדרוש מאותו מרצה להתפטר.. האוניברסיטה היא לא רק מקום בו יוצאים עם תואר ובתקווה גם עם עבודה, אלא היא מקום חינוכי בו הערך העליון הוא חופש הבחירה, מעולם לא התערבה האוניברסיטה בדעות הפוליטיות של הסטודנטים ומעולם לא כפתה על איש סגנון לבוש או חשיבה אלא להיפך העידוד הוא אך ורק בכיוון של חופש הביטוי היצירתיות והיציאה מן השגרה. מאוד מכעיס אותי המקרה הזה, אני חושבת שהמרצה עשה טעות מרה, שיקול הדעת שלו היה נטו אימוציונלי. אסור היה לאותו מרצה לגרש את הסטודנט לובש המדים כמו שאני לא הייתי מרשה לעצמי (התקנון גם לא מרשה לי) לגרש סטודנט שמגיע להרצאה שלי כשהוא לובש חולצה של ישראל ביתנו. חייבים לדעת לעשות את האבחנה בין האימציות והקונפליקט שלנו לבין החובה שלנו ללמד כל אשר בא לחפש ידע. בלב כבד, למרות שחסר חברי סגל ערבים בארץ למען השיוויוניות אני עומדת הפעם לצידו של לובש המדים ובעד פיטוריו של המרצה חסן ניזאר.

mydas

New member
../images/Emo45.gif נכון!

אתם לא יכולים מצב אחד לגנות את המקרה של הסטודנטית עם הניקאב, ומצב שני לתמוך במרצה במקרה עם החייל. או שתתמכו בשניהם או שתגנו את שניהם, כל אפשרות אחרת היא צביעות.

mydas

New member
פיטורים?!

לא אותו ולא אותה צריכים לפטר, לע"ד. אבל בהחלט להעמידם במקומם ושהמקרה לא יקרה שוב.

מוחמד5

New member
טוב אולי נסחפתי

נזיפה כולל השעיה או עונש כלשהו וועדת משמעת וכו' אך עונש אמור וצריך להינתן

למעלה