עצרת תודה לנוער הכתום - כל האמת!

Radi0Star

New member
עצרת תודה לנוער הכתום - כל האמת!

המתנחלים מארגנים עצרת 'תודה' לנוער שהיה ממובילי המאבק נגד ההתנתקות. אבל, בואו נעצור שניה, ונחשוב... על מה בדיוק תודה? על מה העצרת הזאת תאמר תודה? אני אגיד לכם! מתחת לגרפיקה המופלאה של המודעה הזאת של העצרת, מסתתרת האמת. ואם מסתכלים כמה חודשים אחורה, אפשר לראות בידיוק על מה הולכים לאמר "תודה" לנוער הזה: - תודה לנוער הכתום ששפך על החיילים שלנו חומצה. - תודה לנוער הכתום שחסם אותנו שעות בכבישים. - תודה לנוער הכתום שזרק על החיילים שלנו שקיות שתן. - תודה לנוער הכתום שחיבל בציוד של צה"ל. - תודה לנוער הכתום שהשווה את ההתנתקות לשואה וביזה את הניצולים. - תודה לנוער הכתום שהעליב והשפיל את החיילים והשוטרים שלנו. - תודה לנוער הכתום שהשתמש באלימות ללא גבול כל השנה האחרונה. אז... לאלו מבניכם שבוחרים ללכת לעצרת... רק רציתי שתדעו על מה באמת אומרים להם "תודה".

../images/Emo45.gif לקחת לי את המילים מהפה!

אין גדולה כמו הרגשת הבוז שלי לפושעי נוער המתנחלים.

MasterDC

New member
רק את האמת

אין לי אפילו כוח להתחיל לנסגר על אחינו הכתומים, ולהסבירלך עד כמה אתה טועה ומטעה בשנאה הפוגעת שלך. מהשכן, אני רק מבקש שתדבר אמת, תיאחז בעובדות ולא בשקרים. זה הכל. לא נשפכה שום חומצה, כמו שהתפרסם תחילה בכל כלי התקשורת. לאחר מכן חשבו שזאת היתה סודה קאוסטית, וגם זה התברר כשקר ס שנועד להכפיש שוב את הציבור הזה. על גג בית הכנסת נמצא מיכל שהכיל סודה קאוטית, אבל בשום פנים ואופן היא לא נשפכה על חיילי צה"ל. כנ"ל לגבי שקיות השטן. התקשורת עצמה הודתה שזה לא היה ולא נברא, ואני אישית יודע זאת כי אני מכיר לפחות 3 אנשים שהיו על גג הבית כנסת ואישרו זה שלא הייתה שום חומצה, שום סודה ושום שתן. לגביי כל שאר ההאשמות שלך, זה כבר ויכוח עקרוני נרחב הרבה יותר שזה לא הזמן ולא המקום מבחינתי לדון בו. רק חבל לי שככה אתה רואה את הדברים. לילה טוב.

שקרים?

הם הכניסו 60 שוטרים למשטרה! חסמו כבישים! דקרו שתי חיילות! ניצלו את השואה! נכון לא נשפכה חומצה, נשפכה סודה קאוסטית, שהיא הרבה יותר גרועה מחומצה. ואל תתחיל לומר לי שגם זה שקר, חברים שלי היו ונכנסו לבית חולים בגלל האחים המטורפים שלך. ואתה צודק, היא לא נשפכה על חיילים, היא נשפכה על שוטרים. אתה מתחיל להמציא דברים? מי אמר שזה לא נכון, ערוץ 7? חחחח

MasterDC

New member
הראשון שאמר

שלא נשפכה שום סודה קאוסטית היה מנהל בית החולים אליו הגיעו השוטרים והחיילים. שום ערוץ 7.

אוי באמת, ככה אתה מכפה על פשע?

בשקר? לא נאמר דבר כזה, תפסיק לכפות על פושעים. העיקר כשאתה מקבל מכות מיס"מניק אתה יודע לדבר יפה מאוד.

חבר שלי השתחרר מהמעצר כי הוכח שלא

היה שום סודה כאוסטית. לא שום סיבה אחרת. אז על זה אל תתוכח... ותאמין לי, אל תדבר בלי שאתה יודע מה זה יסמניק. הלואי שתראה פעם יסמניק והוא יעשה גם לך שיפוץ פנים כמו שעשו לנו כל החופש ואז תבין מה זה יסמניק...

חברים שלי נכנסו לבית חולים

מכוסים בסודה קאוסטית אחרי הפינוי בכפר דרום, מאה שקרים תשקר- זה לא יעזור לך! הלוואי שאני אראה יס"מניק? אני רואה כמעט כל יום יס"מניקים, שני חברים מאוד טובים שלי, אגב מהימין.

קודם תחשוב אתה בהיגיון ותפסיק לפשוע

אחרי זה תדבר עלי. גם מחבלים משחררים, זה לא הופך אותם לצדיקים, כנ"ל לגבי נוער הפשע של ההתנחלויות.

spoop

New member
אולי תסתום את הפה זבל?

אתם השמאלנים חושבים שאם תעשו הדגש על משהו,ותכתבו את זה בצורה דרמתית זה יהיה נכון. אנחנו הולכים להגיד לנוער תודה על כך שהיה מוכן לוותר על החופש שלו,ולבוא לתמוך באנשי גוש קטיף בשעתם הקשה. חברות שלי היו שבח"יות,ולא היה להן איפה לשון ומה לאכול אבל הן הקריבו הכל בשביל לעזור. זה נוער איכותי,זה נוער מדהים שאתם הייתם מתים שיהיה לכם. בקושי מביאים 50 איש להפגנה,וגם זה אם יש הופעה של מוקי או משהו. חברות שלי לא שפכו חומצה או שתן,הן לא השוו את ההתנתקות לשואה,הן לא השתמשו באלימות ולא חיבלו בציוד צה"ל.

spoop

New member
הבן אדם הזה זבל

תראה איך הוא מנסה להשתמש בשפה דרמתית כדי להראות שהוא צודק. אמרתי לך פעם אדריכל,גם אני יכולה לעשות רשימה מפוארת כזאת עליכם. בסדר הייתה התנתקות,במקום שתשבו בשקט ותבקשו סליחה 100 פעם אתם עוד מעיזים לפתוח את הפה,על מי שלא מזמן רמסתם השפלתם והרסתם?

Patch A

New member
וואלה, את יודעת

את תמיד יודעת איך לגרום לי להסכים איתי בחצי הודעה הראשונה, ואז להרוס את הכל באמצע. אנחנו צריכים לבקש סליחה 100 פעם??? מי שלא מזמן רמסנו השפלנו והרסנו?? מותק, זו מדינת חוק. ההחלטה על הפינוי התקבלה בכנסת ומבחינתי זה חוק ולא מעניין אותי או כל אחד אחר אם זה מוצא חן בעינייך ובעיני חברייך או לא (ועדיין את מתחמקת מעניין ההשוואה למס הכנסה אגב). חוק צריך להיות מקוים. אנחנו לא צריכים לבקש מכם סליחה שאנחנו מוציאים חוק שהתקבל ברוב דמוקרטי וחוקי לפועל. לא נאה לך? תקימי לך מדינה משלך, בגוש קטיף מצידי, אבל תזכרי שבתור מדינה משלך - את תצטרכי להגן על עצמך אל מול 2 מליון פלסטינים עוינים. לא אני.

spoop

New member
אבל מילא זה עבר בכנסת.

זה חוקי,זה קיבל אישור מבוש,מהאו"ם מפרס,לא יודעת ממי. בסדר יצא שהייתה התנקות נכון? עכשיו זרקו משפחות מהבית לא משנה כמה תייפו את המציאות. אז כן צריך לבקש סליחה ולדאוג להם,כי גם אם אתם בעד ההתנתקות,הרסתם לציבור שלם את החיים.

למעלה