עצרת תודה לנוער הכתום - כל האמת!

spoop

New member
מה פושעים במתנחלים?

באו להרוס להם את המפעל ההתיישבות שלהם. הם לא עברו על שום חוק,עד שלחצו אותם לקיר.

הם עברו על החוק כבר בשהייה

בשטח צבאי ללא היתר. לפני זה הם עברו על החוק על ידי דקירת חיילות והשחטת ציוד צבאי, אחרי זה הם עברו על החוק כשהכניסו 60 שוטרים לבית חולים.

spoop

New member
השמאל פושע.

תלשו לי סרט כתום מהאוטו והרביצו לשכן שלי.

כל השמאל?

או קבוצה של פאנטים? גם לאבא שלי השחיתו את האוטו החדש רק בגלל הסרט הכחול... מי? קבוצה של פאנטים. (זאת לא היית את שאמרה לא להכליל ציבורים שלמים? כי את לא ממש משמשת דוגמה..)

spoop

New member
צ י נ י ו ת

אתם לא מביני ציניות? זה בדיוק המסר שניסיתי להעביר.

המתנחלים פושעים

ניקבו לאבא שלי את גלגלי המכונית (ובניגוד לטענה שלך, לי יש הוכחה), ירקו על חיילות, קראו לסרב פקודה, דקרו חיילות, הרסו ציוד צבאי ושפכו סודה קאוסטית על שוטרים.

spoop

New member
סתם כי שיעמם להם?

אולי כי רמסו אותם במשך שמה שלימה. התירו את דמם בתקשורת. באו להרוס להם את החיים!! הוציאו להם מהקבר מתים!!!

רמסו אותם?

אלו אנשים שהגנו שנים על המתנחלים, אנשים שאיבדו חברים בשביל להגן על המתנחלים הפושעים.

spoop

New member
הממשלה רמסה והשמאל רמס

לא דיברתי על החיילים.

אני דיברתי על החיילים, כי בהם

המתנחלים פגעו. אפילו המתנחלים שניקבו את הגלגלים במכונית של אבא שלי, עשו את זה בגלל שהוא קצין בצה"ל. במילים אחרות "רמיסה" זה מילה קלה מדי למה שהמתנחלים הפושעים עשו ליילים הגיבורים.

spoop

New member
אבא שלך קצין? בראבו.

את הולך לצנחים יופי. מה זה קשור לדיון? אמרתי שהמתנחלים היו במצב נפשי קשה אחרי שרסמו אותם,והם הוציאו את הכעס על אלו שבאו לפנות אותם. ואולי תפסיק לקחת בעלות על החיילים? הצבא הוא של כולם,לא שלך פרטי. זה מזכיר לי ראין ששמעתי ברדיו בימי ההתנתקות. ראיינו איזה קצין או משהו וניסו בכוח להוציא ממנו משהו רע על המתנחלים,אז הוא אמר שהם היו עדינים ושלא הייתה אלימות ושאף אחד לא ניסה לפגוע בו,אז השדרן שואל:אבל שמעתי שזרקו עליך ביצה,והקצין אומר:כן אבל זה היה מקרה נדיר,והשדרן בכוח מנסה להוציא לכלכוך,וכאילו אולי די??? רוב החיילים מבינים את מה שעשו להם,אז אל תדבר בשמם. ביי הלכתי

מה זה קשור לדיון? ואת מדברת

על "הראש הקטן" שלי? אמרת שתלשו לך את הסרט הכתום מהמכונית, אז הגבתי בכך שלאבא שלי מתנחלים ניקבו את הגלגלים במכונית, ובניגוד לדברייך, הדברים שלי מוכחים. תפסיקי לתלות את אשמת הפשעים של המתנחלים עלינו, אין להם זכות לעבור על החוק ולא משנה מה התירוץ שלהם, את מבינה את זה? אני לוק בעלות על החיילים? תגידי יש לך משהו שם בתוך הראש שלך? קשה לך לשמוע את האמת פעם בחיים? למה אני לוקח בעלות על החיילים? כי נמאס לי לראות אותם נפגעים בגלל אידיאולוגיות של כמה אלפי אנשים? גם אלוף דן הראל אמר בתקשורת שהמתנחלים היו עדינים, אני מבטיח לך שבפרטי הוא אמר (ואני שמעתי את זה) שמה שקרה שם פשוט מזוויע. את אומרת לי שרוב החיילים מבינים את מה שעשו להם, ושניה אחרי זה אומרת לי לא לדבר בשמם? אז וואלה, אני אדבר בשם אבא שלי שכבר כתבתי מה עשו לו, אני אדבר בשם אחותי ובשם חברים שלי שחלקם נכנסו לכלא ועד עכשיו לא מסוגלים לסלוח לפושעים. אז די, פעם אחת בחיים שלך תבקשי "סליחה" מהחיילים ותעברי הלאה.

spoop

New member
מסכנים החיילים רחמים עליהם.

אם אתה שוכח חבר,ההתנתקות הייתה בגללכם השמאלנים,אז אל תהפכו לי את החיילים לקורבנות. אם למישהו יש זכות לומר שהחיילים מסכנים,זה לנו,שאנחנו יודעים כמה קשה היה הגירוש-והתנגדו לו!.

כן מי שנכנס לבית חולים בגלל מתנחלים

פורעי חוק הוא "לא" מסכן... אין לכם זכות לדבר בשם אנשים שהכנסתם לבית חולים.

spoop

New member
די כבר עם כפר דרום! דיייי!!!!!!!!!!

זה לא היה הקו שהלך שם,רוב ההתנתקות עברה ללא התנגדות אקטיבית.

בכפר דרום היה שפיכת סודה קאוסטית

בהפגנות היו דקירות, בכיסופים היו התפרעויות, בשא נור היה ניסיון לדרוס חיילים ובנוה דקלים היו זריקות חפצים על חיילים.

dikla88

New member
הם פושעים..

כי המדינה שלנו השיבה אותם שם לפני שנים!!! {ציניות} השמאלנים ידעו רק לקטר ולבקש שיצאו משם אבל אחרי הגירוש הנורא הזה איפה הייתם? למה לא באתם לחבק אותם ולתמוך בהם אחרי מה שעברו? למה אתם לא זועקים עכשיו כשעדיין אין להם פתרון קבע אה?? קצת אנויות!! העצוב זה שקל לכם מאוד לדבר ולהתייחס ככה לגירוש של האחים שלכם מעניין מה היה קורה אם היה רוצים לפנות ערבי אחד מביתו רק אחד!! לא יותר- כלכם הייתם קמים לתחייה.. כן לנוער הקדוש הזה מגיע תודה על כל מפעליו הנעלים בשנתיים האחרונות.. איפה אתם נוער השמאל? אה?

הם פושעים, כי זו המנטליות שלהם

אני לא הגעתי לחבק ולתמוך במתנחלים מסיבה אחת, לא יכולתי לדעתי אם אני מחבק אדם שיום לפני פצע חיילת, או שאני מחבק אדם באמת מסכן. אל תייחסי אליהם כאחים שלי, מה שהם עשו האחים המדהימים שלי בחיים לא היו עושים. למה את חושבת שאת מכירה אותי? מה היה קורה אם היו מפנים ערבים מביתו? דבר אחד בטוח, לא הייתי פושע. איפה אנחנו? יושבים ובוכים את בכי החיילים.

למעלה