עצרת תודה לנוער הכתום - כל האמת!

רולדההה

New member
מתים שיהיה לנו? ../images/Emo98.gif

אפשר לחשוב שהנוער שלנו כל כך גרוע. לעזאזל, אני כבר לא יודעת מה להגיד לך. השנאה הזו, היהירות המטומטמת שלך והמחשבה שהנוער שלכם יותר טוב כי הוא הרבה יותר מתלהם- זה ממש ממש דבילי. כן, רוב הנוער שהלך לעזור למתנחלים בפירוק החממות היה הנוער החילוני, לא הימני קיצוני או האידיאולוגי. שתי חברות שלי היו שם, ולולא סיבות אישית, גם אני הייתי הולכת ברצון, כי אני חושבת שרצוי להעניק למתנחלים תמיכה- רובם היה בסדר גמור, חווה את האבל הפרטי שלו, לא התפרע ולא פגע בחיילים. אני עדיין מחפשת הסבר לטיפשות שלכם, שאתם בטוחים שיש רק שחור ולבן בעולם. תביני - יש יהודים חארות בדיוק כמו שיש נוצרים ובודהיסטים ומוסלמים ואנשי כת השינטו שהם יצורים נאלחים. יש בשמאל קיצונים שצריכים להיות סגורים בכלא בדיוק כמו שהם נמצאים בימין. יש נוער נהדר בגש האידיאולוגי (חברותייך, כך זה נראה) לצד נוער מתלהם, גס ואלים שטינף את שמם של ציבור המתנחלים.

spoop

New member
השנאה שלי?

אני לא שונאת אף אחד. אבל את מתעלמת מנושא ההודעה.הוא בא להכפיש את הנוער שלנו,אז יצאתי להגנתו. לא אמרתי שהנוער של השמאל גרוע,רק שהנוער שלנו מוכן להקריב ושהוא אחלה נוער. כי זה כבר מתחיל להמאס כל הדיבורים של השמאל על הנוער שלנו,יאלה הבנו.

יוטו

New member
דבר ראשון אני נגד מה שהוא עשה

רק בגלל החשש לפגיעה בחיילים דרוזים ובמשתפים. אם הוא לא היה נירצח על ידי הכלבים , או לפחות שהיו מכניסים אותם לכלא, הייתי פחות מרחם עליו. .

בזה אני מסכים איתך

אין לאף אחד זכות לקחת את החוק לידיים, לרצוח רוצח זה ממש לא מוצדק.

אתה יודע בכלל מה זה יהודי???

במה אתה יהודי בכלל?? בזה שאתה לא שומר שבת? בזה שאתה מאמין בתורה? בזה שאכפת לך מהארץ שלך(אה שכחתי, בעצם היא לא שלך, היא של הערבים...)??

ואתה יודע מה זה יהודי?

רק על דבר אחד היהודים נשבעו בתורה, וזה ללכת בדרכי עשרת הדיברות. "לא תרצח" זה כולל אל תתמוך ברוצחים, "לא תעשה לך אלוהים אחרים" זה כולל אל תהפוך את הרב שלך לאלוהים יודע מה (תרתי משמע).

אלון111

New member
ימח שימך וזכרך , הלוואי ותמות באיזה

פיגוע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spoop

New member
השימוש במילה עוד הוא מגמתי

עוד מתנחל. כמו כל המתנחלים שהולכים לרקוד על הגגות שמישהו נרצח. כמה פתאטיים אתם...בכל פיגוע שהיה עד עכשיו,היית צריך לראות כמה דמעות נשפכו באולפנא שלנו. בנות בכו וקראו תהילים לעילוי נשמתם של הנרצחים.עוד מתנחל שירקוד על דם נרצחים.

למעלה