עצרת תודה לנוער הכתום - כל האמת!

Patch A

New member
לא

לדאוג - בוודאי. ואכן דואגים, אל תגידי שלא. לבקש סליחה - ממש לא. לבקש סליחה מבקשים כשעושים משהו שהוא לא בסדר. לא זרקו אף אחד. גם לא הרסו לציבור שלם את החיים. פינו 8000 איש מבתיהם (שלדעתי זה קצת יותר מאלפית(!) מהאוכלוסיה בארץ - כך שלהגדיר אותם ציבור שלם זו הגזמה גרידא). נתנו להם אפשרות לעשות את זה בטוב, בזמן, תוך מו"מ. היו כאלו שבחרו בזה. היו כאלו שלא - אני לא צריך להתנצל בפני כאלו שלא בחרו באופציות שהציעו להם כדי לקיים את החוק בטוב.

spoop

New member
אבל אלו יישובים שהם הקימו!

במשך 38 שנה הם הקימו את גוש קטיף בעמל כפיהם. תפסיקו לעשות מה רק לעבור דירה כי זה ממש לא. הוציאו מתים מקבריהם זה פשוט מזעזע אותי! הביאו בעקיפין להרס של בתי כנסת. לקחו לאלפי אנשים את הפרנסה! זה ממש לא רק לעבור דירה,בסדר? והציבור זה כל הציונות הדתית אם לא הבנתם.אנחנו במשבר עכשיו.

זה מה שהם רצו שיקרה...

כל המטרה של הגירוש הזה היתה לייאש את הציבור הכי טוב בארץ, הכי ציוני, שמוכן להקריב הכל בשביל אדמה ובקשר לגוש זה אפילו היה חול שאגרונומים אמרו שאי אפשר לגדל שם כלום ותראו מה הקימו שם אבל עכשיו אחרי שרואים שלציבור הדתי אכפת והם גודלים ומתפתחים אז צריך להחליש אותם... לא נתייאש! אני ימשיך לשכנע תעם שלי ולפתוח להם תעייניים בניגוד למה שעושים התקשורת וימשיך לגור בישוב למרות מטעני צד 3 פעמים בשבוע.

Patch A

New member
יופי..

הקימו במשך 38 שנים את גוש קטיף. את יודעת מה? שמחת זקנתי. גם אני תרמתי ועוד אמשיך לתרום הרבה שנים למדינה. המשפחה שלי כאן כבר 7 דורות בונה את המדינה. המשפחה שלי הקימה את העיר פתח-תקווה (שאגב, אני בכלל לא גר בה..). הוציאו מתים מקבריהם - אל תהיי דמגוגית, את מעדיפה שהקברים יישארו שם? הרס בתי כנסת - כנ"ל. העדפת להרוס אותם בעצמך? אני מניח שלא. לקחו לאלפי אנשים את הפרנסה - ועל זה יש לי רק להגיד - ברוכים הבאים למדינת ישראל. כאן יש אבטלה עוני. אני שמח שחזרתם הביתה, למציאות. אף אחד לא אמר לציונות הדתית לשגות בחלומות באספמיה כאילו אנחנו הולכים להישאר שם לנצח נצחים.

spoop

New member
אני בהלם ממך.

בגלל שיש אבטלה במדינה,זה אומר שצריך לקחת למתנחלים את העבודה? ואך תשחק אותה טיפש,בלי ההתנתקות לא היו מוציאים את המתים והורסים את בתי הכנסת.

Patch A

New member
חס וחלילה

אבל שלא יבכו כאילו הם מיוחדים. אנשים מאבדים את העבודה שלהם על סיבות פחות חשובות מדי יום ביומו ולא שומעים מילה וחצי מילה. אני משחק אותה טיפש? תרדי לארץ, מתוקה, ההתנתקות היא עובדה מוגמרת. את משתמשת בה בכל פעם איך שנוח לך: פעם היא עובדה מוגמרת - כשצריך לבקש סליחה מהמתנחלים, ופעם היא משהו שהיה צריך למנוע - כשאת מביאה טיעונים על בתיה"כ והקברים. זו דמגוגיה לשמה. תוציאי לך את זה מהראש! ההתנתקות הייתה! ותמשיך להיות! אנחנו לא נישאר לעד בשטחים! ככל שתקדימו להפנים את זה, כך ייטב ויימנעו טראומות כמו שהיו עכשיו! את לא רוצה את ההתנתקות? סבבה. תישארו שם. יחד עם הקברים. יחד עם בתי הכנסת. אבל אל תצפו מהמדינה לשמור עליכם בשטח שהוא לא חלק מהמדינה, אחרי שהמדינה הגיעה למסקנה שהשטחים האלו צריכים ללכת.

spoop

New member
אויש שקט טוב?

אתה חצוף,למה מי מת שתחליט על חייהם של אנשים אחרים? איזו חוצפה זאת! להרוס עוד יישובים פורחים? ואני לא צריכה לרדת לשום מקום,אני גרה בבת-ים וההורים שלי עובדים. ומה זה השטויות האלו?ברור שהיה צריך למנוע אותה,אבל היא כבר עובדה מוגמרת,מה סותר בזה? ולגבי מה שאמרת על זה שצריך למנוע את הטראומות לפי שהן קורות,יש לי משל: יש מישהו לא כל כך בריא,ויכול להיות שבעתיד יהיו לו בעיות בלב והוא יהיה בסכנת חיים. אז אולי נהרוג אותו עכשיו ונמנע את הטראומה של בית החולים והבלאגן? הבן אדם גוסס ואתה ממשיך להאמין ולקוות ולהתפלל שהוא יהיה בסדר,אולי עכשיו נהרוג אותו?נמנע את הטראומה,לא? בשבילנו ההתנתקות גם עם כל העטיפות היפות של הפיצויים,היא אסון! לפי האידיאולוגיה שלנו,ההתנחלויות הן חלק מא"י ואסור לתת אותן לאף אחד. אז אם נעביר את כל המתנחלים לוילות בנגב ונשיג להם עבודה,זה יוריד מטראומה?!? ממה לא,כי הטראומה מעולם לא הייתה רק עניין כלכלי,העיקרון הוא על מסירת השטחים לאוייב.

Patch A

New member
../images/Emo6.gif כן, בימין יודעים להשתיק טוב

את זה כבר ראינו השבוע. אני לא אהיה בשקט, זכותי לדבר כאן בדיוק כמוך אם לא יותר. למי מי את שתחליטי על חייהם של אנשים אחרים? את רוצה לחיות שמה? סבבה. חיילים לא צריכים להגן עליך. את מחליטה על החיים שלהם אם את מחליטה שאת נשארת שם. בתור רופא לעתיד אני יכול להגיד לך שהמשל שלך הוא כ"כ בעייתי להתייחסות שאני אפילו לא אתחיל להיכנס (מפאת קוצר זמן). זו האידיאולוגיה שלך? יופי לך. למה מה קרה שהאידיאולוגיה שלך תכתיב למדינה שלמה את סדר היום? היו בחירות. בחרת נציגים (לא בחרת, כי אין לך זכות בחירה אבל לא משנה). הם החליטו דבר כזה. זו בעיה שלך. בפעם הבאה תבחרי נציגים אחרים. זה אסון, כי זה מה שמאכילים אותך! וזה למה בת-ימית כמוך (ואגב, אנחנו שכנים, כי אני חולוני) נרעשת וגועשת! כי זה מה שהח"כים ומועצת יש"ע וכו' האכילו אתכם! שזה אסון! וזה נורא! וזה טראומה! איפה בדיוק הם ניסו להקל על הטראומה שלכם?! הם רק הכניסו לכם עוד יותר לראש כמה דופקים אתכם וכו'!

רולדההה

New member
בלי ההנתקות היו ../images/Emo98.gif

מתים שם עוד חיילים על קידוש האדמה. היו מתים שם עוד תינוקות שכל חטאם הוא להיוולד למשפחה הלא נכונה. היו מאבדים שם גפיים עוד ילדים קטנים. כן, אני מעדיפה חילול בתי כנסת והוצאת גופות מקבריהם על פני עוד מוות של ילד. האדם יותר חשוב מהאדמה.

spoop

New member
אם כך אולי נעזוב כולנו את המדינה?

אם יבטיחו לנו שלא יפגעו בנו יותר אם נעבור לאוגנדה? נעזוב? אולי את מאמי. את לא מבינה,זה לא עניין של אדם או אדמה. בלי אדמה להיות עליה ימותו עוד אנשים.

רולדההה

New member
את פשוט מסרבת לקלוט, מה? ../images/Emo98.gif

אני לא אומרת לעזוב את א"י. אין רוב פלסטיני בירושלים. אין רוב פלסטיני בתל אביב וגם לא בבאר שבע, אפיקים או אילת. אלה שטחים שקיבלנו מהאום כשעוד היינו פזורים בגולה - לא שטחים של עם אחר. אתם יכולים להמשיך ליבב עד מחר שלפי האידיאולוגיה שלכם גוש קטיף הוא חלק מא"י, אבל המציאות היא שיש שם מליון וחצי אזרחים שהם עובדה מוגמרת בשטח. שכרגע, אי אפשר לחיות איתם בדו קיום.

הבן אדם הזה אמר לך את האמת בפנים

ואת בחרת לקלל. אז מה אם את יכולה לעשות רשימה כזאת על חילונים? ראית אותנו עושים עצרת למען פושעים, כמו הדבר המזוויע הזה? סליחה? קודם תבקשו 10000 סליחות על פגיעה בחיילים ובשוטרים.

spoop

New member
כן בחרתי לקלל.

זה היחס שמגיע לו.במקום לשתוק,אתם מחפשים אותנו כל הזמן. אז אנחנו רוצים לעשות עצרת תמיכה והודאה לנוער שלנו. די כבר הייתה ההתנתקות רדו מאיתנו! אתם פשוט רודפים אותנו אין לכם חיים. "השחיתות של הימין חוצה כל גבול,ברוב קולות הוחלט לקיים עצרת תמיכה,בנוער עבריין פושע פורע חוק שפגע במיטב שוטרינו וחיילנו. ראש הממשלה אם אתה שומע,עצור את האוטובוס בטרם יגיעו לזירת הפשע,ויורידו שם אזרחים הרוצים לבוא ולהשתתף בהפגנה שלצערי הרב קיבלה אישור חוקי! החוצפה של המתנחלים חוצה כל גבול! גם זרקו אותם מהבית והם גם רוצים להפגין?! הרצחת וגם ירשת?" שמאלנים ככה אתם נשמעים,אז כדי שתסתמו כבר.

תאמיני לי, לא צריך לחפש

אתם עושים מספיק רעש. רודפים ונמשיך לרדוף כל אחד שפגע ופוגע בחיילים הגיבורים שלנו. אני מבטיח לך, אם תפסיקו לפשוע ולתמוך בפושעים, אנחנו נשתוק.

Patch A

New member
ואני אומר...

רוצה רעש? תכנס את מרכז הליכוד. הם יעשו לבד את העבודה.

סריקה מהירה של הפורום

מראה פה שימוש נרחב בדרמטיות, סימני קריאה, הדגשות ותמונות מיותרות - במיוחד מצד הכותבים הימניים דווקא.

the mnm factor

New member
שלום אלכס, נחמד לראות אותך פה...

למה המילה "דווקא" בסוף? הימין הקיצוני ידוע (הכל באופן כללי כי איני נוהג להכליל) בתור ציבור דמגוגי ומניפולטיבי שאינו מדבר מיתוך אידיאולוגיה ברורה אלא מיתוך דמגוגיה ומשחק רגשות מובהקים. מדוע אתה מתפלא שהימין בפורום הוא מלודרמטי?

למעלה