ערב טוב לכולם

Talia E

New member
מידע נוסף

ומפורט על יוקנובה/איימס בקישור הזה (מתוך דף מידע של האגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי חיים).

רעיון

שיתוף הפעולה בין העמותות קיים (השם שלנו לא?) אנחנו עמותות נפרדות וקיימים חילוקי דעות לכן לא נוכל להתאחד. --

אתי, שאלה נוספת:

אם אפשר לדעת, באילו נושאים קיימים חילוקי דיעות ביניכם לבין סניף חיפה, המונעים מכם להתאחד לאגודה אחת ?(כספיים ? אדמיניסטרטיביים ? או חילוקי דעות עקרוניים ואידיאולגיים ??) אשמח לתשובה.

תגובה

בעיקר במישור העקרוני-אידיאולוגי.. לדוגמה הכנסת ומיפלגות - כל אחר בדרכו המיוחדת

ו...

אנחנו בני אדם וכל אחר חושב אחרת לא תמיד מסתדרים כמובן שאנחנו רואים את הפעילות שלהם ושל כל האירגונים בארץ חשובה. כמה שיותר יהיו במדינה ארגונים למען בעלי חיים הרי זה משובח יש אירגון בשם "נח" המאגד את כל הארגונים למען בעלי חיים בארץ גם אנחנו בין החברים...

לגברת אתי השלום והברכה

הייתי רוצה לשאול לדעתך האם תוכניות טלויזיה לילדים כמו פוקימון שבה רואים חיות נלחמות אחת בשנייה מעודדות את הילדים והנוער שלנו לאלימות כלפי בעלי חיים אמיתיים? בתודה מראש, גברת פריזל

פוקימון-תגובה

פוקימון את התוכנית הזו לא ראיתי אף פעם. קשה לי לענות על השאלה לגבי התוכנית הספציפית אבל יש אלימות גם בין בני אדם בסרטים ותוכניות טלוויזיה. האם זה משפיע על ילדים? מחקרים טוענים שכן אבל לא באופן משמעותי. אצל ילדים אלימים אני בטוחה שזה טריגר לאלימות. אני לא מסוגלת לראות אפילו סרטי טבע בערוצים כמו נשיונל גאוגרפיק --- אז אני לא דוגמה.

שלום אתי, תודה על העשיה בתחום בעלי

החיים. מה ניתן לעשות כדי למנןע סגירת גן החיות ומקום השיקום לחיות במתחם תל-אביב כדי שלא יסגר? אתי

אתי,היי זה מרק מכ"ס..זוכרת ?

מה אומר לך השם הבא ? לוקה,הכלבה שחזרה מהרצליה לכ"ס.. משפט שלמה-ידיעות הכלבה של השנה-מעריב טלוויזיה-רפי רשף.. הממ..מה שלומך,אישה גדולה ? מרק.

לפי הסיפור שלך, נדמה לי שלא הייתי

נותנת למשפחה הזאת שום כלב נוסף !! - מה זאת אומרת "הכלבה נגנבה"...??? חלק מתפקיד הבעלים הוא גם לשמור על הכלב - שלא יידרס חלילה, שלא ייפצע, וגם שלא ייגנב או יפול לידיים עוינות. לא הייתי נותנת לבעלים כאלה שום כלב נוסף.

אתה מאילו,הכולאים כלבים בשרשראות?

אז אני לא. וכן היא נגנבה אכן הוכנסה למכונית וברחו איתה-על פי העדות אני מאמין שגם לכלב מגיע חופש תנועה במיוחד,בגינה ענקית. מרק.

זיו

לי יש שלושים שנות גידול כלבים. את נראית לי בעליל אדם מסוכן לאנשים ולא רק לכלבים בקיצור-אדם גס ומתלהם. והגינה שלי מגודרת ואני לא מייבש כלבים בגינה-בקיץ ומקפיא אותם בחורף-כמוך. את לא מכירה כלל את המקרה אבל פה יש לך-ג´ורה,מהביוב.. הכלבה ברחה שלושים ק"מ ממשפחה אחרת,ובדיעבד הוברר שאכן שהיה לה ממש רע שם ולא אפרט.. ומה אם אומר לך שאת לוקה-שום גדר לא עוצרת ? הגינה שלי מגודרת-3 מטר לגובה והיא דילגה מעליו כאילו לא היתה כלל גדר תתביישי לך על אופן הביטוי שלך עם אופי כזה,אני בטוח שהכלבים אצלך חייבים להיות מסכנים. יותר-לא עונה לך כאן. אני פעם ראשונה כאן בפורום ורק מרים גבה לגבי אופיה האלים של הזיו הזו שבטעות חשבתי שהיא גבר. וסליחה.

אדון קקטוס,

אין לי כל כוונה לפתח את הדיון הזה מעבר למה שנאמר פה. חבל שאינך רואה את העובדות פשוטם כלשונם: הכלבה שלך איננה (למרות 30 שנות ניסיונך), ו-4 הכלבים שלי מתחממים כאן, כרגע לידי, על הספה, אחרי טיול בשדה ליד הבית... - וחבל עוד יותר שאינך מסיק מהעובדות הנ"ל את המסקנות הנדרשות. אני באמת לא מוצאת לנכון להמשיך התלהמות זאת. אני רק יכולה לרחם, בכאב רב, על כלב שיפול במחיצתך, ויעבור את אותם ייסורים שעברה לוקה, כשנאלצה לעבור "מיד ליד", כחפץ בלתי רצוי.... חבל, וכואב לי. זו האמת. לא אמרתי את הדברים כדי לפגוע בך. הם באמת נאמרו מתוך איכפתיות, ואהבה לבעלי חיים, וכך ציפיתי שתקבלם. שיהיה לך כל טוב, זיו

גליi

New member
לא ברור על מה הוויכוח

אני שמחה בשבילך מרקי שיש לך תקווה שהכלבה תחזור, ואני אכן מקווה שהיא תחזור וזיו לי אישית יש שני כלבים שמחובתי לקשור אותם בשלשלאות כשאין מישהו מבעלי הבית בבית, ישנם כל מיני גזעים ושלי הם לא בדיוק פודלים, לי יש פיטבול שקיבלתי בגיל שנתיים ומסטינו מעורבת, המעורבת לא מסוכנת במיוחד אבל הפיטבול ככל הנראה עבר התעללות כלשהי והוא הופך תוקפני למי שלא מוצא חן בעיניו ומחובתי לקשור אותם כדי למנוע "טעויות". לעומת זאת להוריי יש בכל זמן שלא יהיה לפחות שישה כלבים אסופים שבאמת אין צורך לקשור ועשרות חתולי רחוב שאחי דואג להאכיל והם נשארים, אבל גם הם יודעים לצאת מהשער ומה שלא תעשי הם מוצאים את הפירצות ויוצאים, ואני לא יכולה להבין אותך שאת אומרת שלא מגיע לו להחזיק כלב, איזו מין אמירה זו? מי את שתקבעי בלי לדעת איך הכלב שלו גדל אצלו בבית? כולנו איבדנו כלבים, אז מה זה מוכיח? שלכולנו לא מגיע שיהיה כלב???

למעלה