אני מאמין,אתי שהיא עוד תגיעעעעע..../images/Emo24.gif
כמו,שחזרה,בפעם הראשונה. אני,עוד מחכה ומתגעגע. אחרי שלושים שנות עם כלבים היא היתה הכי הכי,נבונה. את יודעת,שלחצות מרחקים של עשרות קילומטרים זה ממש ,"קטן עליה".. מרק.
יחסי אנוש טובים יותר,בחיים מאשר את מקרינה פה. אכן-את אדם גס ומתלהם עוד תגובה שלך-וזו אזהרה ואוריד את הכפפות איתך כי כנראה,שאת לא ראויה לרחמים כלל. מרק.
שלום אתי, בתור אוהבת חיות אמיתית...פשוט כואב לי לראות את מה שהולך בכלביות השונות ברחבי הארץ...פשוט תנאים מחפירים!!! שאלות מתוך עניין אמיתי וסקרנות... הייתי רוצה להבין מהי בעצם הסיבה שלא מוצאים מקורות מימון היום למען מטרות נעלות כמו אלה? האם יתכן שבממשלה שלנו לא מסכימים לתת תקציב למטרות כאלה? מה תנו לחיות לחיות ושאר העמותות עושות בנידון? אם הייתי מעוניינת לתרום באופן קבוע לאן לפנות? ושאלה קצת פחות נעימה...איך אני אדע שהכסף שאני אתרום יגיע באמת למקומות הנכונים? האם באמת הכסף שכן נתרם מגיע לאן שהוא צריך או לכיסים הפרטיים? מאוד מעריכה את תרומתך ועבודתך למען החיות...נהדר לראות שיש אנשים טובים בארץ הזו שנותנים את הנשמה למען חיות... חן
חן שלום הממשלה במדינה שלנו נותנת פחות מאחוז אחד מהתקציב השנתי של העמותה. כלומר 99% מהמקורות שלנו לעזרת בעלי החיים מתרומות הציבור. לכן רוב העמותות בארץ נמצאות המצב מאוד קשה. אני פונה לאנשים הפורום להרים את הדגל ולתרום 30 ₪ בחודש – מנה אחת של פיצה למשך שנה. לאלו שלא בטוחים מה נעשה עם כספם מוזמנים להגיע אלינו ולראות את הפעילות להתרשם ואז להחליט לאן הולכות התרומות. ---
אנחנו מאוד שמחים לארח אותך בפורום זכויות בעלי-חיים בתפוז, ואני בטוחה כי תוכלי לתרום לנו מנסיונך העשיר בפתרונות מעשיים ומיידיים לבעיות בהן אנו נתקלים מדי יום, הקשורות לעוול הנגרם לבעה"ח בישראל. תודה, ודיון נעים לכולם
shanty *לכל הגולשים: מומלץ לרענן את עמוד הפורום מדי פעם, על מנת לצפות בשאלות נוספות ותשובות חדשות המגיעות לפורום במהלך הערב
אני מסכימה עם כל מה שאת אומרת וכל הכבוד לעיריית תל אביב וד"ר גלין השאלה מתחילה ונגמרת בתקציב.. הכספים הולכים לבטחון.. אנחנו במשאבים מצומצמים מעקרים קרוב ל 400 חתולים וכלבים מידי חודש צריך לעקר 4000 כל חודש כדי לשנות תוך 10 שנים את המצב הנוראי הזה.. אני מחפשת להקים צוות חשיבה כיצד ניתן לקדם את הנושא עם יש רעיונות אשמח לשמוע! במקביל אנו מחתימים (היום מאות אלפי אנשים) על עצומה לחוק עיקור וסירוס בעלי חיים בקרוב גם באמצעות אתר האינטרנט שלנו
אני גרה ביישוב בדרום. לידנו גרים הרבה בדואים. עכשיו, כשהאביב הגיע ויש הרבה עשב ודשא במקומות שונים ביישוב שלנו הבדואים מביאים את הסוסים שלהם משחררים אותם והסוסים מסתובבים להם חופשי ברחובות. לי אישית, אין בעיה אם העניין, אבל למועצה שלנו יש. רציתי לדעת מהו החוק בנוגע ללכידת סוסים משוטטים וסוסים שנשכו. לפני מספר ימים סוס שהיה ליד בית הספר נשך ילדה והמועצה לקחה אותו ורצתה להרדימו! חן
אתי אלטמן וחברי הפורום שלום! בעקבות האירוח, גיליתי עכשיו לראשונה את הפורום הזה וקראתי את ההודעות שנכתבו עד עכשיו. אתחיל את השאלה שלי בסיפור שהוא בטח די שכיח: לפני שנים אחדות, החתול שלנו נלקח לצער בעלי חיים לצורך סירוס. כשהגענו לקחת אותו בחזרה, גילינו לתדהמתנו שהוא נסגר בתוך שק של תפוחי אדמה, ללא כל אפשרות יציאה! כששאלנו לפשר הדבר אמרו לנו ש"הוא השתולל ואי אפשר היה להשתלט עליו" ולכן זה היה הפתרון שהם מצאו. סיפור אחר: אחותי מצאה חתולה ברחוב ומשלא יכולנו לקחת אותה ולגדלה, היא מסרה אותה לצער בעלי חיים. כעבור שבוע, היא ואבא שלי הלכו לשם כדי לראות מה איתה והתברר שהיא הומתה! (ובכוונה אני לא משתמשת במילה היפה "הורדמה"). השאלה שלי היא: האם ככה אגודת צער בעלי חיים שומרת על זכויות החיות ודואגת להם?
כל סניף של צער בעלי חיים הוא עמותה בפני עצמה עם אידיאולוגיה משלה באיזה צער בעלי חיים זה קרה באיזה עיר לשים חתול בשק תפוחי אדם זה התעללות לפי חוק צער בעלי חיים. התשנ"ד 1994 בקשר להמתה אני צריכה לדעת באיזה מתקן זנ קרה
הי לכל אוהבי בע"הח, רציתי לדעת כמה דברים- 1. כידוע חברת משחת השיניים קולגייט עושה ניסויים על בע"ח. השאלה שלי היא איזו חברה בטוח להשתמש בה? כי על אף משחה שראיתי אין את הסמל של לא נוסה על בע"ח. 2. איפה ניתן להשיג נעליים (נורמליות) שהן לא מעור? 3. ראיתי שמישהי כבר שאלה על התנדבות באיזור י-ם. אפשר קצת לפרט על איזה התנדבות בדיוק יש בירושלים? הייתי מאוד מעוניינת להתנדב.
למיטב ידיעתי, משחת השיניים מרידול של חב´ טבע - אינה עושה ניסויים בבע"ח. (והיא גם משחה טובה מאוד) חברת "טבע", למיטב ידיעתי, אינה עושה כלל ניסויים בבע"ח. כדאי אולי להתייעץ עם שאנטי.