הבה נהמר. האם הם יבטלו השבוע או אולי שבוע הבא?
L limors2 Active member 16/7/06 #23 הבה נהמר. האם הם יבטלו השבוע../images/Emo54.gif או אולי שבוע הבא?
ג גינגימניה New member 16/7/06 #17 רק דיברתי על עברי לידר../images/Emo47.gif עברי לידר-תמיד אהבה השירים שלו כאלה מקסימים,יש מצמררים ויש כאלו שכייף להקשיב.
רק דיברתי על עברי לידר../images/Emo47.gif עברי לידר-תמיד אהבה השירים שלו כאלה מקסימים,יש מצמררים ויש כאלו שכייף להקשיב.
L limors2 Active member 16/7/06 #28 כמעט.יש כמה שירים מועטים שאני../images/Emo54.gif אוהבת. לפחות כמו את האחרים.... אבל את רובם אני ממש ממש ממש אוהבת
כמעט.יש כמה שירים מועטים שאני../images/Emo54.gif אוהבת. לפחות כמו את האחרים.... אבל את רובם אני ממש ממש ממש אוהבת
M McCriminal New member 16/7/06 #29 אלישיה אלישיה ../images/Emo9.gif באמת שיר יפהפה... אגב השיר Lets get it started משתמש בלחן של הפתיח של השיר הזה נכון?
אלישיה אלישיה ../images/Emo9.gif באמת שיר יפהפה... אגב השיר Lets get it started משתמש בלחן של הפתיח של השיר הזה נכון?
L limors2 Active member 16/7/06 #33 הו, זה באמת דומה../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif אני אוהבת יותר תגרסה הדיסקית עם ריטרטד.... לא שיש ממש הבדל
הו, זה באמת דומה../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif אני אוהבת יותר תגרסה הדיסקית עם ריטרטד.... לא שיש ממש הבדל
L limors2 Active member 16/7/06 #30 ../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo54.gif יש עכשיו בבניין שלי ישיבת חירום על המקלט שלנו. הוא נורא מסריח ויש לי סיוטים מהשירותים שבו. חורים מפחידים ברצפה אני מקווה ששלכם יותר טוב משלנו
../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo54.gif יש עכשיו בבניין שלי ישיבת חירום על המקלט שלנו. הוא נורא מסריח ויש לי סיוטים מהשירותים שבו. חורים מפחידים ברצפה אני מקווה ששלכם יותר טוב משלנו
A a b u y a New member 16/7/06 #38 שלנו מצוין../images/Emo45.gif במהלך השנה הוא שימש כ"מועדון" לנוער, אז יש שם הרבה משחקים והוא נקי, עם מזגן, ולאחרונה נעשו בו שיפוצים. האמת, המקלט נמצא כ-15 מטר מהבית שלי, ככה שאני די מדדה בין הבית למקלט.
שלנו מצוין../images/Emo45.gif במהלך השנה הוא שימש כ"מועדון" לנוער, אז יש שם הרבה משחקים והוא נקי, עם מזגן, ולאחרונה נעשו בו שיפוצים. האמת, המקלט נמצא כ-15 מטר מהבית שלי, ככה שאני די מדדה בין הבית למקלט.
L limors2 Active member 16/7/06 #41 הו, סבבה!../images/Emo54.gif או לפחות הכי סבבה שיכול להיות במצב כזה... אפפעם לא הייתי במקלט. יש הרבה אנשים?
הו, סבבה!../images/Emo54.gif או לפחות הכי סבבה שיכול להיות במצב כזה... אפפעם לא הייתי במקלט. יש הרבה אנשים?
ג גינגימניה New member 16/7/06 #31 שיעבור לכם השהות במקלטים בטוב תשחקו שש בש,דמקה, טאקי,קלפים,רמי,חי צומח..
L limors2 Active member 16/7/06 #35 או יותר טוב, מרתון זובי!!../images/Emo54.gif הזדמנות לשטוף לאנשים שצפופים בתוך מקום קטן להרבה שעות את הראש באובססיות 47
או יותר טוב, מרתון זובי!!../images/Emo54.gif הזדמנות לשטוף לאנשים שצפופים בתוך מקום קטן להרבה שעות את הראש באובססיות 47
A a b u y a New member 16/7/06 #39 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif תפוז שינו את העיצוב של ההודעות או שזה רק אני
ג גינגימניה New member 16/7/06 #42 כן..אני כזה, "אני בתפוז?" חחח הם שינו פה ושם.. בגלל זה הרגשנו את האיטיות באתר או שעוד פעם זו רק אני