ערב קרבות 4.6.05-פוסטר

ערב קרבות 4.6.05-פוסטר

בתאריך 4.6.05 יתקיים ערב קרבות באולם אביב שברעננה רצ"ב הפוסטר.... רשימת קרבות... מחר.... יניב

Pyongwon

New member
כאילו - איפה - עד איזה משקל? תודה,

פשוט לא מצליחה לראותו. מקווה שילך לו טוב - עדיין אהיה כאן, מקווה שאוכל להגיע! ג'ס.

Pyongwon

New member
תודה, ראיתי את הרישום! סליחה על

בורות! 70 ק"ג - המון. ג'ס.

atpaddict

New member
התשלום בכניסה חאירוע

אמנם אני לא מבין הרבה אבל 120 ש"ח נשמע לי קצת יותר מדי. אין דרך להוזיל את העניין? הרי בסופו של דבר כולנו נהיה שם כי אנחנו אוהבים את המקצוע אז למה להפוך את זה לבימת התעשרות ? אודי

בימת התעשרות זה לא... אבל...

אתה מוזמן לקנות כרטיס מוזל ב-70 ש"ח במועדונים המשתתפים או דרכי.... התשלום 120 ש"ח הוא בקופות עצמם ביום האירוע יניב

דו קרב

New member
מיום א' כרטיסים בדו קרב ב-70ש"ח

בכל קניית ציוד מעל 250 ש"ח מחיר הכרטיס יהיה 35.00 ש"ח

סדר קרבות ל 4.6.2005 ../images/Emo122.gif

1. דן שוורץ (אלון רצון) נגד עידן כהן (רענן טל) - אגרוף תאילנדי 4X2 משקל 60 ק"ג 2. רז מדמון (אלון רצון) נגד TBA (אגרוף תאילנדי - עד 55 ק"ג 3. צח כהן (רענן טל-שמריהו) נגד אור אזולאי (רענן טל-ראשון) - אגרוף 4X3 עד 70 ק"ג 4. קדם איילון (פיטר) נגד איציק וולט (אלון רצון) - אגרוף 4X3 - עד 60 ק"ג 5. זיו אלרון (גיא סקורניק) נגד אור פורת (אלון רצון) -קראטה 3X2 - עד 50 ק"ג 6. דרוזקסקי יורי (פיטר) נגד שני עוזאני (רענן טל) - אגרוף 4X3 - עד 67 ק"ג 7. לירן נייגוז (אורן גורגוב) נגד ארז סימן טוב (שלום אדמוני) - קראטה 3X2 - עד 75 ק"ג 8. הגר שמואלפלד (רענן טל) - נגד אירה (מכבי כרמיאל) - אגרוף 4X2 - עד 57 ק"ג 9.אליפות ישראל בקראטה :- מאיר שוריאקי (שלום אדמוני) נגד אורן סנקביץ (גיא סקורניק) - קראטה 5X2 - עד 85 ק"ג 10. דרוזדקסקי פבל (פיטר) נגד אלעד שמואל (רענן טל) אגרוף 4X3 עד 67 ק"ג 11. חנוקאייב זיו (בוריס) - גסטון גרסייה (רותם דון) - קיק בוקס 4X2 עד 85 ק"ג 12. עסאד מוחמד (מוחי) נגד רן נקש (מורדי גלאם) - קיקבוקס 4X2 - בק"ג 95+ 13. מיכאל גליקרוב (בועז פולני) נגד אנטון פיטרמן (קובי כהן) - קיק בוקס 3X2 - עד 75 ק"ג 14. אבי נגר (אורן עמבר) נגד ראג שבתאייב (אדמוני שלום) - קראטה 3X2 - עד 75 ק"ג 15. נתנאל מלול (זמרה) - נגד חניך של אילן דותן - קרב קרקע שמשולב בעמידה עם קראטה 16. שוקי ביטון - יאיר גולדוסר - קרב בסגנון ברזילאי. יתכנו שינויים/תוספות בקרבות. יניב

dascalu jacob

New member
היריבה של הגר 60 ק"ג

והיא בת 16 אם אינני טועה. בכל אופן היא ילדה חזקה. אגב - קרבות בזירה בין 2 חניכים של אותו מאמן זה קצת בעיה לא ?

לא ממש בעיה כי....

שניהם ממכונים אחרים, ולא נפגשים אני מבטיח לך שכל אחד מהם רוצה לנצח.... לגבי הגר.... טוב היא כבר עשתה עם כבדות יותר... אין מה לעשות קשה למצוא לה מתחרים אז מתפשרים לרעתה המשקל, אבל לזכותה הניסיון בזירה גם הבינלאומית יניב

MikeTyson

New member
איפה רענן יהיה באותו הקרב?

בין צח לאור? סיבוב בפינה הזו וסיבוב בפינה הזו ??? או שיש איזשהו מחליף לרענן באחת הפינות. בכל אופן - כל דבר שלא יעשו בקטע הזה. לא יהיה הוגן בכל 100 האחוזים.

lironmarko

New member
פיטר עושה קרבות בזירה ....

מעניין מאוד , אם זה מי שאני חושב שזה אלעד סיבוב 2 מקסימום לוקח אותו יש לו שם יותר טובים חבל ...

MikeTyson

New member
למה הגר במרכז הפוסטר?

מאז שמרחב הלך רק הגר במרכז הפוסטר, כבר 2 תחרויות... מה עם רז מדמון? אלעד שמואל? לפי דעתי מגיע להם.

רז מדמון ואלעד שמואל...

יש להם עוד מלא דרך להגיע לפיסגה... אין להם מספיק ניסיון להיות במרכז הפוסטר יניב

למעלה