ערב קרבות 4.6.05-פוסטר

garey

New member
זאת לא אמרתי לעולם ,שונאים חלילה

לא אמרתי מלה מסוג זה לעולם, עם חלילה יגיע מצב של מילים אלו הצד זה או אחר, כל העסק יהיה בסכנה ,ספורטיבית ואישית , לא רצוי ולא מצוי להזכיר זאת כלל וכלל, ג'רי שבת מתוקה לכולם ,

ג'רי תרשה לי לברך אותך../images/Emo140.gif

אני נהנה מאוד לאחרונה לקרוא את המסרים שלך. אתה לא מתלהם , כיף גדול לשוחח איתך, ולהעביר העמדות השונות. אתה מעביר את דבריך בנחת, וברוגע דבר שמהנה לקרוא, בייחוד שמדובר מאדם שמשוייך "לצד השני".... יישר כח ידידי, הלוואי שאנשים נוספים היו לוקחים כמוך באופן פרופרציונלי תגובות ודיעות ! יישר כח יניב

garey

New member
לומדים לומדים הולכים טיפשים לצערנו

יניב אמרתי לא פעם ונכון שהיו ביני ובינך ויכוחים ,בטוח שגם ימשיכו , אין מה לעשות אלו החיים ,אבל זהוא אבל גדול ,תלוי אייך פותרים את הבעיה ,בסופו של דבר, היו מסרים ששלחת לי שהיום אני צוחק עד שהיכרת אותי, האמן לי גם עם אבי אני מתוכח גם עם רועי ואורי ואיתך , למדתי אותכם את נפשותיכם ,כל הכוח והחוסן יש לכולכם נשמה של ציפור , צריך רק לדעת אייך לגעת בנקודה הזו,והיא נובעת מעבודה קשה שכולכם משקיעים ,באימונים היום יומיים עד חצות בקרים ריצות מיכשולים , ועם שכחתי עוד מצטער, אין לכם כוחות להמשיך אחרי יום מטיש ומפרך , והתגובות של כולם מעיפות והיא מחשבה לא מטינה לא מרוע עיפות החומר האנושי שעברתם כל היום, אני לא מאמן לא מיתאמן קל לי להבין את כולכם, יותר מתמיד , ג'רי מזרחי

lironmarko

New member
אני לא מכיר נקבות מקופיד

חחח עדיין בפעם האחרונה שראיתי את עצמי במראה היה בחור יפה תואר עם שיער על הראש :))

עודכנה קטגוריית "הזירה" ,

באתר "מועדון קרב",כולל הפוסטר של אירוע "הזירה" לחודש יוני הקרוב ורשימת הקרבות לערב מרתק זה.

למעלה