ערב קרבות 4.6.05-פוסטר

MikeTyson

New member
עוד שאלה...

איך יתכן שרז מדמון יעשה קרב קראטה במקום קיקבוקס רק כי אין לו מתחרים? לא חבל ?? לוחם ענק ! אני מכיר אותו !! במקור הוא בתאילנדי בכלל! אבל בגלל שאין לו מתחרים הוא בקיקבוקס בתחרויות האחרונות. הוא תותח אמיתי... אין הרבה כמוהו בארץ. ממש מקצוען ! תמצאו לו מהררר מתחרה בקיקבוקס כדי שנראה את רז בשיא הכושר וקרבות טובים!

MikeTyson

New member
בכל זאת...

אני מאוד מעודכן ממה שקורה. אם אין לו יריב לתאילנדי או קיקבוקס אז מאוד חבל ... פורסם איגרוף תאילנדי - הלוואי שזה מה שיהיה. בהצלחה לרז ולאלעד שמואל !!!

MikeTyson

New member
זאב, תתפלא ! :)

הוא התחיל את דרכו באיגרוף תאילנדי, מקור הלחימה שלו הוא מוי תאי. הוא נאלץ לעשות קרבות בקיקבוקס בגלל הקושי במציאת מתחרים חוץ מזה, אני חושב שהוא טוב יותר בקיקבוקס. והוא בעצמו אמר לי את זה.. הוא פשוט לוחם מצוין, חבל שאין לנו הרבה כאלה בארץ.

AmitNHB

New member
מה ?

מקור הלחימה של רז זה במואי טאי ? הוא כבר שנים בלחימה משולבת (היום CMA), שזה שילוב של קארטה ואיגרוף תיאלנדי, אצל אלון רצון. אני מתאמן כבר שנתיים וחצי ורז היה כבר חגורה כחולה שהתחלתי (היום הוא חומה).

RoyceGracie

New member
הוא דיבר על סגנון הלחימה שלו בזירה

דיברנו על אילו סוגי קרבות הוא התחיל בזירה, הוא טוען שמוי תאי (שזה איגרוף תאילנדי בתאילנדית) ואני לא זוכר שהוא עשה קרבות מוי תאי.

AmitNHB

New member
הוא אמר ואני מצטט:

"הוא התחיל את דרכו באיגרוף תאילנדי, מקור הלחימה שלו הוא מוי תאי." חוץ מיזה, שכמו כל חניכי CMA המשתתפים ב"זירה" כולם החלו דרכם ורכשו ניסיון בתחרויות הקארטה של CMA.

MikeTyson

New member
עמית, זאב, התשובה לשאלתכם ...

רז מדמון "התחיל את דרכו" באיגרוף תאילנדי. לפני כמה שנים, שנתיים בערך היה גם מן מחנה אימונים בהולנד - ממה שהבנתי לקיקבוקסרים ובמיוחד למתאגרפים התאילנדים שאז רז עסק בזה. (יניב, שוב, ספר משהו!!) עם הזמן הוא עבר לקיקבוקס מסיבות אישיות. (אין ממש מתחרים וכו'..) היום הוא מקיים רק קרבות קיקבוקס, את זה כולם יודעים. אבל אם יש קרב באיגרוף תאילנדי ומתאים לו - אז בכיף ! אגב גם קארטה כמו שצויין פה. רז הוא לוחם מצויין, נחמד, מצחיק, חברותי, כשרוני וגבר-גבר מה שנקרא !!! אגב אני יותר אוהב לראות אותו נלחם בקיקבוקס מסיבה אחת (לא שראיתי אותו נלחם בתאילנדי...) אני פשוט אוהב קיקבוקס יותר ממואי תאי

רז מדמון היה איתי בהולנד....

שם במכון התרשמו ממנו כל כך שהוא היחידי שקיבל במתנה מכנסי מואי תאי עם הלוגו של ווס ג'ים....- הוא עשה שם קרב עם איזה הולנדי במכון, וההולנדי אחרי הקרב רץ לתת לו את המכנסים... הוא היחידי שיצא מהמחנה עם המכנסיים הללו, אנחנו רצינו לקנות מהם אבל יום לפנינו היגעו קבוצה של תיירים יפנים ורוקנו להם את המלאי... אז התספקנו רק בחולצות של ווס ג'ים... יניב

תמונה של רז מדמון....

למי שלא יודע על מי אנחנו מדברים... שתהיו בענינים... יניב

MikeTyson

New member
אווו VOS GYM

הלוגו הענק עם הסנאי-משהו הזה שיש שם... בקשר למכנסיים שהוא קיבל, הוא סיפר לי על זה... היה שם איזה הולנדי אחד שהתחיל להתלהב על רז בספארינג. המאמן אמר לעבוד בקצב איטי אבל אותו הולנדי התחיל לפוצץ. רז לא פראייר וגמר אותו על המקום. בסופו של דבר ההולנדי המעפן הביא לו מכנסיים מתנה. חחחחח איזה סיפור מרתק. והנה תמונה של הלוגו...

AmitNHB

New member
חוששני שלא הבנת.

קודם כל רז לא התחיל את דרכו רק לפני כמה שנים, אלא אם אתה מתכוון רק לאירועי ה"זירה". כמו שאמרתי, אני מתאמן קרוב ל 3 שנים ב CMA אצל אלון רצון, (המאמן של רז) ורז כבר היה חגורה כחולה כשהתחלתי. כמו כן, השיטה היא CMA, (היתה חלק מלחימה משולבת בעבר) שזה שילוב של איגרוף תיאלנדי עם קארטה. עוד משהו, תחרויות הקארטה של CMA הם נק' ההתחלה של החניכים לצבירת ניסיון ברמות של מתחילים ומתקדמים לפני שעולים לאירועי ה"זירה" וגם רז התחרה בתחרויות אלו, ובהצלחה רבה בשנים האחרונות כולל בתחרות האחרונה שתשודר בערוץ 5 בקרוב.

MikeTyson

New member
אני לא יודע מה לא ברור כאן

לי ידוע שרז עסק יותר באיגרוף תאילנדי מקיקבוקס גם בגלל העובדה ש"לחימה משובלת" עסקו בתאילנדי יותר. אני זוכר אבל גם לפני הפירוק ל-CMA רז נלחם בקיקבוקס ב"זירה" (שוב, בגלל שלא מצא מתחרים מתאימים לתאילנדי). עדיין לא הבנתי את שאלתך ומה אתה רוצה לדעת עמית.

למעלה