חג עצמאות שמח דסקלו,
אינני מבין מה גרם לך "לצאת מהכלים" בגלל מסר בפורום,ומעבר לכך מה גורם לך לחשוב כי יניב פישר כתב אותו??? אנו מכירים איש את רעהו כבר לא מעט זמן ואני בטוח כי לא יניב הוא האיש אשר "יתחזה" בפורום כלשהו ובמיוחד לא בפורום אותו הוא מנהל.אם יש לו להגיד לך דבר מה,הרי הוא יעשה זאת בצורה "דוגרית". יעקב,בפורום אנשים מתבטאים גם בלשון יפה וגם בלשון בוטה,והדבר נכון גם לגבי,להוי ידוע לך כי גם אותי מנסים לתקוף בפורום זה,בין אם בלשון יפה,כמוך או בין אם בלשון בוטה מצד גולשים אחרים. עלינו לנסות ולהרגיע את הלך הרוחות ואת המתלהמים אשר לפעמים שולפים מהמותן ויורים לכל עבר ללא כל אבחנה.לפעמים הדברים קשים,ופוגעים,וקשה מאוד לעבור עליהם לסדר היום,אך פה טמונה היכולת והגדולה שבו כאנשים בוגרים,לענות לכל התלהמות בנחת רוח ושלווה,ככתוב:"דברי חכמים בנחת נשמעים".השתלחותך ביניב ובאירועי "הזירה" על כל צוות עובדיו,אשר עושים עבודה ברוכה ללא ליאות על מנת לבנות ולקדם וזאת ללא תמורה כספית כלשהי,את כל ענפי המגע המלא בארץ,הינה מיותרת לחלוטין ואף פוגעת. אני מקווה כי כאשר כתבת את המסר היית בזמן של סערת רוחות ולא דברת מתוך ליבך. אני מאוד מקווה כי אתה ויניב תגיעו ל"סולחה" בעניין,עניין שאינך צודק בו לחלוטין,ולולא העברית הרהוטה הכתובה במסר הייתי חושה כי זהו "מתחזה" נוסף ולא אתה,יעקב. משפט חכם אומר:"חכמים היזהרו בדבריכם".נכון, "הזירה" ו"הליגה המקצוענית" מתחרות האחת בשנייה,אך כפי שאתה תיאת זאת,זו תחרות בריאה וברוח ספורטיבית,אז בוא ונישאר עם רוח ספורטיבית זו ולא נרד לפסים שליליים ולתת רמה אשר לבטח לא תועיל. שלך בפורום, אורי צבי,