ערב קרבות 4.6.05-פוסטר

AmitNHB

New member
גם אני לא.

לא שאלתי כלום, ואני לא מנסה לדעת, אלא ליידע. השרשור התחיל מכך שהתפלאת מה פתאום רז יעלה לקרב קארטה. אני לא יודע אם זה התכנון באמת, (ואני גם מניח שלא), אבל בכל מקרה, כמו שאמרתי, יש לו לא מעט ניסיון גם בקרבות קארטה. יותר מיזה, לא התרשמתי שיש לנו עוד מחלוקות כאן.

MikeTyson

New member
אההה הבנתי ...

לא התפלאתי מזה שהוא יעלה לקרב קארטה, ידעתי שהוא לומד גם קארטה. פשוט מעצבן אותי שלמישהו לא מוצאים מתחרים והוא צריך להתחיל לחפש משהו אחר לקרב. ראה גם את מאור עליה שב"זירה" הלפני אחרונה שהיתה, עשה קרב איגרוף נגד אלעד שמואל והוא בכלל מתאגרף תאילנדי נטו. למה? אין לו יריבים... מה אתה אומר על זה ?

AmitNHB

New member
אני מסכים.

זו אכן בעייה אם אין יריבים. בסה"ך החוקים באיגרוף תיאלנדי וקיקבוקס לא שונים מידי אבל איגרוף או קארטה זה כבר הבדל משמעותי. עדיין, עם החבר'ה מוכשרים ומוכנים לעלות לזירה גם בתחום ה"משני" נקרא לזה, שלהם זה עדיף מכלום, לא ?

dodo1122

New member
אני מגיע לזירה../images/Emo9.gif

כצופה חדש אובייקטיבי חשבתי לאן ללכת, לאחר שבחנתי את ההצגה של שני הצדדים נראה לי שהזירה זה אירוע יותר רציני, אירוע יוקרתי, קרבות מגוונים. הפוסטר שלהם יותר מקצועי, הקרבות מגוונים, יהיו שם קרבות תכלס ולא צחוקים אניטה פלילי וכו- האירוע צריך להיות אירוע רציני ומכובד. בלי לפגוע בזירה השניה אני מאחל להם בהצלחה למי פונים לרכישת כרטיס ב 70 שקל? דודו

dascalu jacob

New member
SHOW BUISENES יש בכל העולם

גם בזירות גדולות יש SHOW ואין בזה שום רע. ואיזה גיוון יש באירועי הזירה שאין בתחרות באוסישקין ? איגרוף ? יש באוסישקין. איגרוף תאילנדי ? יש באוסישקין. מה העניין ? שמות חמים יש גם כאן וגם כאן. ועל פניו שני הארועים מבטיחים. תחרויות טובות ולדעתי שני המפיקים יעשו עבודה טובה. ממליץ לצפות בשתי הזירות ולהתרשם. מה גם ששני הארועים ישודרו בערוץ הספורט.

dodo1122

New member
לא הייתי לא בזאת ולא בזאת...

ואני לא מכיר את המתחרים התרשמתי שהזירה יותר רצינית כי גם זה אירוע 25 שלהם וגם בגלל הפוסטר. חוץ מזה אני רוצה לראות את הגר זאת ששמו באמצע דודו

חשבתי שאתה נטרלי דסקלו...

אתה נראה שמתאמץ קשות לשכנע אנשים לבוא לאוסשקין יניב

daniron

New member
פישר אתה צריך סטירה להתעורר

הדסקלו הזה הוא דו פרצופי כבר הרבה הרבה זמן הוא עובד מאחורי הקלעים להפיל את הזירה ולהעלות את הזירה של הליגה המקצוענית אל תתעסקו איתו, אם תתעלם ממנו זה יהיה הנכון לעשות ומה הכי מעצבן שהוא נותן כאן ביקורות לנו על זה שצריך להביא ילדים שלנו לאגרוף החובבני, שהוא בכלל שייך לליגה המקצוענית, תלך דסקלו לבקש מראשי הליגה המקצוענית שיביאו לך לחובבנים ילדים להתאגרף, זה חוצפה שאתה בכלל עלק מציע הצעות לגורם שאתה רוצה למעשה להרוס אותו מה יש לך להגיד על זה צבוע תתפתל תתפתל ותחשוב טוב, למה המאמנים של CMA קוראים כל מה שכתוב כאן אם אתה חושב שהם טמבלים כמו יניב ולא קולטים מה קורה מאחורי הקלעים אתה טועה

dascalu jacob

New member
הוי פישר אתם מעוררי רחמים ידידי

ההבדל בינינו הוא: א. אינני מקבל שכר ולא תמלוגים ולא שום אתנן כלשהוא מהליגה המקצוענית. ב. כנ"ל לגבי הCMA. ג. כנ"ל לגבי לחימה משולבת. ד. כנ"ל לגבי איגוד האיגרוף הישראלי. לכל ארוע שאני הולך בין אם הוא שלכם או בין אם הוא של האחרים ואני רואה לנכון לדווח על מה שראיתי אני עושה זאת ורק את מה שאני חושב לנכון שראיתי ללא כחל וסרק. אם אתם חושבים שנפילתכם מעניינת אותי אז אתם מייחסים לעצמכם חשיבות יתרה. ההיפך הוא הנכון אני חושב שראוי שתשגשגו ותצליחו, אולם זה לא פוטר אתכם מלהיות מבוקרים על ידי איש כולל גם דברים שלא ימצאו חן בעיניכם או לא ינעמו לאוזניכם. את הסיפורים על זה שצריך לפרגן כי אם לא אז המאמנים שמשקיעים יאבדו מוטיבציה וכו.. אני לא אוכל. מי שעובד למטרה מסחרית, גם אם היא "קדושה" ומטרתה קידום אומנויות הלחימה במגע המלא, צריך להבין שיהיה נתון לביקורת. אי אפשר להיות חשוף רק לטוב ולא לקבל את הביקורת הנלווית. בנוסף - איך בדיוק אני רוצה להרוס מישהו על ידי כך שהוא יצטרף לאיגוד האיגרוף החובבני ? האם אתם באמת מאמינים בבליל השטויות ובגיבובי המילים הללו שאתם כותבים כאן ? חשבתי שעברת איזו התפתחות מחשבתית מסויימת מאז ההשתלחויות הילדותיות שלך בוואלה, אבל כנראה שעץ בוגר שגדל עקום לא ניתן ליישר. לגבי המאמנים שקוראים או לא קוראים את מה שיש בפורום - יופי. אם הם קוראים מצויין אני בטוח שיש מאמנים שידעו להפיק משהו לתועלתם מדבריי, ואם הם לא יפיקו אז גם לא נורא. אם יש מאמנים שדבריי לא מוצאים חן בעיניהם גם זה בסדר. לא כל מה שאומרים תמיד מוצא חן. אלה החיים. גם אם אני מטומטם שלא מבין כלום או שיכור שכותב מהגיגי ליבו ידידי - מאמן חכם או קורא נבון ידע להפריד את המוץ מן התבן ויפיק משהו גם מדברי הבל ורעות רוח. חבל שאתם לא מתבגרים ולא מסוגלים להבין שימי הקומוניזם בו השלטון והמפלגה היו חסיני ביקורת עברו מן העולם. אם חשבתם שהפורום הזה יהיה הפראוודה שיהלל את מעשיכם בכל מחיר בהמשך לפרשנויות המגמתיות בטלויזיה והפירגון המעושה בתוכניות - אתם טועים ובגדול. אינני בכיסו של איש. לא בכיסכם ולא בכיסו של אף איגוד. אני אדם מן השורה שאפילו לא מתפרנס מענפי הקרב. האם אתה יכול להגיד את זה עליך ? על חבריך לCMA בסגל המאמנים ? על פרשני ושדרני הזירה ? אז מי יותר אובייקטיבי ? אני או אתה וחבר הכותבים המדומים בשמות בדויים שהכנסת לפורום הזה ולפורום וואלה ? שיהיה לך חג עצמאות שמח ושתתבגר.

משה קיץ

New member
אני חושב שמגיעה ליעקב התנצלות

דיבורים מסוג זה מה עוד שמקבלים חיזוק רשמי מאנשים כמוך יניב,רק מראה את חוסר הביטחון והחולשה שלכם.

משה יקירי...........

זכות הכותבים לרשום את דעתם, כפי שדסקלו לא בוחל באמצעים ורושם. אינני אחראי על מה שאחרים כותבים, גם אם הם משוייכים לשיטתי... ודסקלו שילמד לקבל ביקורת כמו שהוא יודע טוב לתת יניב

orslimy

New member
יעקב יש לי שאלה...

מכל מיני רמיזות הבנתי שאתה יוצא רוסיה... איך יש לך שפה כזו עשירה? אתה עובד על זה? או שזה בא לך בטבעיות?

dascalu jacob

New member
אור- אינני יוצא רוסיה.

לגבי העברית - אני משתדל לדבר עברית תקנית.

דסקלו ידידי... חמור קופץ בראש?.

אכן גם אני שמתי לב במגמתיות של מה שאתה כותב בנוגע לליגה המקצוענית לעומת מה שאתה כותב על הזירה, אבל אני אפתיע אותך ואומר שזה ממש לא הזיז לי, לא לי, ולא לאנשים שאיתם אני עובד, לכן גם לא אמרתי על זה כלום משום שלא עברת אף פעם את גבול הטעם הטוב עד עכשיו.... 1. אנחנו לא מחפשים שאנשים יהללו אותנו כאן, לא לשם זה נפתח הפורום שאם תשים לב הוא נטרלי ומשרת היטב גם אתכם בליגה המקצוענית, הפרגונים שלך זה לא מה שישימו אותנו בשמיים וגם לא דברי ההלל שלך. אנחנו גם ממש לא זקוקים להם, אנחנו זירה שרצה במלוא הכח, תמיד יהיו אנשים עם ביקורות חיוביות וביקורות שליליות, אצלנו בהפקה יש אנשים מנוסים ומקצועיים מספיק בשביל לסנן את הביקורות ולהשתמש במה שבאמת צריך לקידום עוד יותר מסיבי של הזירה. 2. אני לא צריך להכניס שמות בדויים בכדי לומר דברים, רבים האנשים שמכירים אותי יודעים שמה שיש לי לומר אני אומר ללא משוא פנים. ג'רי יכול להעיד על זה גם בטלפון שקיבל ממני אפילו אתמול., מספר הטלפון שלי ידוע לכולם, גם לך ואתה מוזמן להתקשר גם.... גם אני סבלתי קשות מהבדויים בוואלה שאנשים נכנסו רבות תחת שמי, שם של רענן וכו.. ומדברים דברי הבל, ולא נמחקים ע"י מנהל הפורום שם, מסיבות ילדותיות וקטנוניות שלו, למרות שהוא רואה שהם מדברים תחת שם של מאמן בכיר... אצלי בפורום זה לא יקרה.! 3. חברי העובדים של ההפקה, הפרשנים, ואנשי המקצוע, הם האנשים שעושים ימים כלילות להוציא את הפקה של הזירה גם אינם מקבלים אתנן על עבודתם ועושים שעות רבות בהתנדבות, בעבודה מאומצת ורבה בכדי להוציא שידורים יפים ומפרגנים לכולם.- הם אלו שבזכותם ההפקה שלנו מוצלחת. 4. לא ראיתי שהכותב כותב משהו על זה שיהיה איזה שהוא הרס אם נצטרף לחובבני...., אני אישית גם לא חושב שיהיה איזה שהוא הרס... ההפך... עוד קרבות עוד ניסיון זה רק עוד יותר יתרום למתחרים. גם אם השיפוט שם הוא מגמתי. - הדיעות ב CMA חלוקות לכאן ולשם, מי שבסוף קובע אלו המאמנים. שא ברכה ואולי הגיע הזמן שתלמד לקבל ביקורות גם על עצמך יניב

חג עצמאות שמח דסקלו,

אינני מבין מה גרם לך "לצאת מהכלים" בגלל מסר בפורום,ומעבר לכך מה גורם לך לחשוב כי יניב פישר כתב אותו??? אנו מכירים איש את רעהו כבר לא מעט זמן ואני בטוח כי לא יניב הוא האיש אשר "יתחזה" בפורום כלשהו ובמיוחד לא בפורום אותו הוא מנהל.אם יש לו להגיד לך דבר מה,הרי הוא יעשה זאת בצורה "דוגרית". יעקב,בפורום אנשים מתבטאים גם בלשון יפה וגם בלשון בוטה,והדבר נכון גם לגבי,להוי ידוע לך כי גם אותי מנסים לתקוף בפורום זה,בין אם בלשון יפה,כמוך או בין אם בלשון בוטה מצד גולשים אחרים. עלינו לנסות ולהרגיע את הלך הרוחות ואת המתלהמים אשר לפעמים שולפים מהמותן ויורים לכל עבר ללא כל אבחנה.לפעמים הדברים קשים,ופוגעים,וקשה מאוד לעבור עליהם לסדר היום,אך פה טמונה היכולת והגדולה שבו כאנשים בוגרים,לענות לכל התלהמות בנחת רוח ושלווה,ככתוב:"דברי חכמים בנחת נשמעים".השתלחותך ביניב ובאירועי "הזירה" על כל צוות עובדיו,אשר עושים עבודה ברוכה ללא ליאות על מנת לבנות ולקדם וזאת ללא תמורה כספית כלשהי,את כל ענפי המגע המלא בארץ,הינה מיותרת לחלוטין ואף פוגעת. אני מקווה כי כאשר כתבת את המסר היית בזמן של סערת רוחות ולא דברת מתוך ליבך. אני מאוד מקווה כי אתה ויניב תגיעו ל"סולחה" בעניין,עניין שאינך צודק בו לחלוטין,ולולא העברית הרהוטה הכתובה במסר הייתי חושה כי זהו "מתחזה" נוסף ולא אתה,יעקב. משפט חכם אומר:"חכמים היזהרו בדבריכם".נכון, "הזירה" ו"הליגה המקצוענית" מתחרות האחת בשנייה,אך כפי שאתה תיאת זאת,זו תחרות בריאה וברוח ספורטיבית,אז בוא ונישאר עם רוח ספורטיבית זו ולא נרד לפסים שליליים ולתת רמה אשר לבטח לא תועיל. שלך בפורום, אורי צבי,

dascalu jacob

New member
לא יצאתי מהכלים - ואינני פגוע

למען האמת איפה השתלחתי במישהו במה שכתבתי ? מי מתלהם ? על מה מדברים ? מי אמר משהו רע על צוות ההפקה ? מי אמר משהו רע על המאמנים ? מי השתלח בצוות העובדים ? על מה אתם מדברים ? אני כתבתי דברים אחרים לחלוטין. אין לי שום בעיה להתמודד עם חכמולוגים ועם מתחזים. קראו טוב את מה שאמרתי ותבינו את הכתוב. אין בדבריו של יניב חברך להנהלת הפורום שום ביקורת עלי כפי שהוא מתיימר לומר. למען האמת די התאכזבתי מתגובתך. ציפיתי שתקרא את דברי היטב ותבין אותם. הייתי שמח שתצטט לי איפה השתלחתי במישהו. בכל אופן - לא התייחסתם לעיקר טענותי בנושא האובייקטיביות של דבריי. אולם יניב ידידנו הראה שוב עד כמה הוא איננו אובייקטיבי: "אנחנו גם ממש לא זקוקים להם, אנחנו זירה שרצה במלוא הכח, תמיד יהיו אנשים עם ביקורות חיוביות וביקורות שליליות, אצלנו בהפקה יש אנשים מנוסים ומקצועיים מספיק בשביל לסנן את הביקורות ולהשתמש במה שבאמת צריך לקידום עוד יותר מסיבי של הזירה". אנחנו ? מי זה אנחנו ? אני והתולעים שלי ? האם מנהל הפורום האובייקטיבי משוייך לאירוע מסחרי כלשהוא ? האם אני משוייך לארוע כלשהוא ? האם אני מקבל תמורה כלשהיא? האם אני מתפרנס מארוע כלשהוא ? האם משלח ידי הוא בתחום אומנויות הלחימה ? האם כל זה נכון לגבי יניב ? או לגבי צוות הזירה ? התשובה לכל השאלות הללו ברורה. אני לדוגמא לא אפגע בשום צורה אם ארוע הזירה או ארוע אוסישקין לא יצליחו. אני לא אפגע אם אחד מכם יצליח או השני יכשל. אני מוכן ומעוניין לקבל ביקורת על המקצועיות של דבריי. אם יש מישהו שחושב שמה שאני כותב איננו מקצועי או לוקה בחסר מהבחינה המקצועית, אשמח לשמוע וכמאמר חז"ל "מכל מלמדי השכלתי" כל הביקורת שלכם היא שאני משוחד ונוטה לארוע מסויים. אם אתם חושבים כך - זו זכותכם. חבל שכך אתם חושבים. אני בסה"כ לקוח של מוצר שאתם אמורים למכור. זכותי לאהוב את המוצר וזכותי להביע ביקורת על המוצר. אתם כמשווקים ויצרנים אמורים להיות חכמים וללמוד מהביקורות של הלקוחות שלכם, במקום זאת אתם עסוקים בלנגח את המבקרים שלכם. חבל - אין לזה אח ורע בשום תחום מסחרי בעולם. זו דרך בטוחה להפסיד לקוחות. עברו ימי הבלעדיות והמונופולים. היום יש תחרות וזה אמור להיות לכם מנוף להתקדמות, מנוף להתחדשות ולחשיבה יוצרת. אדוני - היום יהיה אפשר בערוץ 5 לצפות לא רק באירועי הזירה. תחשוב על זה. זה שתשתלח בי ותאמר שאני נוטה לצד זה או אחר לא ישנה את היכולת שלכם להתמודד מול הזירה היריבה. ההתמודדות שלכם היא לא מולי. כל הטענות כנגד ארועי הזירה היו מקצועיות ולא אישיות. כל הטענות כלפי היו גחמות ותחושות . יחי ההבדל הקטן. זכותכם לכבות את מנורת האזהרה שהיא רק הסימפטום. את המחיר לא אני אשלם. בברכת חג עצמאות שמח.

למעלה