ערב קרבות 4.6.05-פוסטר

יעקב יקירי

יעקב אני כבר טענתי שאני אינני אובייקטיבי והודתי בזה בפה מלא, והוכחתי שזה לא פוגע בניהול הפורום, למה אתה דש בזה..., בוא ותסביר לי ותתן דוגמאות היכן העובדה שאני משוייך לזירה פגעה באיזה שהיא צורה ביכולת שלכם חברי הליגה המקצוענית להתבטא ולדבר ולהעביר כאן בפורום מסרים או כל דבר אחר שקשור לזירה שלכם..., האם אמרתם דבר שנמחק? האים פרסמתם ידיעה מרעישה, תמונות, מידע שלא עבר?? 1. אתה לא אובייקטיבי . נקודה. - דוגמאות יש כאן רבות במילותיך שלך בתגובות שונות שנתת כאן בפורום, ובפורום של וואלה. אל תנסה לעוות את המובן מאליו.... 2. אתה לא כאן על תקן של נאשם, זכותך לפרגן יותר למי שאתה בוחר, ולפרגן פחות למי שאתה בוחר. זכותנו, כן זכותנו כי אני שייך להפקה שאתה מדבר עליה לקבל ולא לקבל את דבריך, ואף להגיב עליהם אם כאשר אנחנו מוצאים עיקצוצים בדבריך 3. ביקורת שלך בעבר זכו לתגובה ע"י רענן טל משום שלקו בחסר.. את זה כבר עשינו. ביקורת ותגובה שפורסמה באתר הלוחם המובחר. ואכן נגחנו בך כשם שביקורתך היתה לא ענינית ומנגחת ...., אנחנו נשאר עסוקים בלנגח את המבקרים שבמילותהם יש אינטרס מובהק ושיקולים זרים ששמים להם למטרה ראשית לפגוע באירועים שאנחנו מוציאים.- ואתה בינהם! ומצד שני אנחנו בהחלט נקבל בהבנה ביקורות מקצועיות מאנשים, צופים שאין להם אינטרס נסתר. ולסיכום ולשאלתך יעקב היקר להלן תשובתי אתה משוייך לאירועים של הליגה המקצוענית ראיתי שיש שם קרבות של אגרוף חובבני- הנה לך התמורה גם אני לא מתפרס מזה...זה בסדר.. גם אני משלח היד שלי הוא לא בתחום אומנויות הלחימה יניב

dascalu jacob

New member
איזה בבל"ת יניב. אתה ממש מחמיא

תודה על המחמאה יניב אבל איך אני קשור לקרבות האיגרוף החובבני ? האם בגלל שילדיי מתאמנים שם זה קושר אותי לליגה המקצוענית ? האם אני נושא בתפקיד כלשהוא באיגוד האיגרוף ? אם כן אתה מוזמן לפרסם זאת. יותר נכון אני עומד על כך שתפרסם זאת. בכל אופן אתה עיוור ומתנהג כפיל בחנות חרסינה. למען השם למה לי לקלקל לכם את אירועי הזירה ? איזה שיקולים זרים יש לי ? אם אני משוייך לאיגוד האיגרוף מה יצא לי מלקלקל את ארועי הזירה ? מה ייצא לי מזה ? אתה פשוט מתנהג בצורה מגוכחת. למען הסדר הטוב אסביר לקוראים בפורום שאני נחשב למשבית השמחות של ארועי הזירה משום ואך ורק משום שכתבתי פרשנות לקרבות הזירה ב1.7.04 באתר הלוחם המובחר שלא מצאה חן בלשון המעטה בעיני רענן טל. אגב - הביקורת היתה מקצועית לחלוטין וללא נימה אישית. תגובתו של רענן טל היתה אישית ולוותה בהשמצות ובסופרלטיבים כלפיי. אגב - אז באותה תקופה פורסמה בתוכנית הזירה כתובת EMAIL לתגובות לקרבות שנראו להתייחסות הצופים. אני שלחתי את הפרשנות המלאה לכתובת דאז שלא אפרסם היום, והאמן לי שמה שכתבתי בלוחם המובחר היתה גרסה מרוככת של הדברים. בתגובתי דאז לא היתה התייחסות אישית לפרסונה זו או אחרת וכל מהות הביקורת היתה מ ק צ ו ע י ת פרופר. אגב - את התגובה שקיבלתי בEMAIL לביקורת שלי לא אפרסם כי היא עלולה לגרום לבעיות במשפחת CMA ועלולולות להגרם אי נעימויות באידיליה המשפחתית החמימה. אמנם מצד אחד מחמיא לי שאתה מייחס לי תארים וקישורים באיגוד האיגרוף או הופך אותי לאמרגן קרבות איגרוף, אבל לקוראים זה מעמיד אותי באור לא הגון. האמן לי ידידי אני למדתי כל חיי לדבר אמת ורק אמת גם אם מרה היא, ואתה מציג אותי כאדם שכל כוונתו היא לקלקל לך את אשר אתם עמלים עליו. חבל שכך אבל כנראה שאי אפשר אחרת ומי שלוקח את העניין למחוזות אישיים זה אתה. אם תרצה כך - כך יהיה.

../images/Emo13.gifשלא תגיד שלא מחמיאים לך...

1. אין קשר בן האיגוד האגרוף החובבני לעזרה שאתה נותן לזירה של הליגה המקצוענית, למרות שאתה טוען בתוקף שאתה נטרלי, אתה עוזר רבות להפקה של הליגה המקצוענית. - פגישות, ישיבות? חומוס? צלי בשר?? נווו למצוא לך את השרשור הזה?? שוב אין לנו בעיה עם זה.... תעזור.. תתרום, תן להם ידע, וניסיון אבל אל תטען שאתה נטרלי...זה מה שמעצבן אותי.... אדם נטרלי לא תורם לזירה כזאת או אחרת, אתה לא נטרלי, לפי מיטב ידיעתי כל אדם נוטל חלק בארגון תחרות זו או אחרת אינו נטרלי כי אם בדיעבד תורם למערכת כולה. 2. לא הבנתי? שלחת מייל עם הפרשנות שלך לקרבות שהיו בזירה? לאיזה התייחסות ציפית שתקבל... יש כבר פרשנים לזירה....- הפרשנויות שלך באתר בלוחם המובחר היו מהולות בהעלבות על המתחרים, לרענן אין בעיה שיעליבו אותו, כפי שאתה רואה זה נעשה גם בפורומים השונים באדיקות, אבל יש לו בעיה שאתה פוגע במתחרים שעובדים קשה לעלות לקרבות. יניב

dascalu jacob

New member
שוב יש לך בעיות בהבנת הנקרא

א. אין לי מה לתרום לליגה המקצוענית והידע הוא נחלת הכלל. אינני מעורב בהפקת הארוע שלהם ואם ישבתי ושתיתי בקבוק בירה בת"א עם ג'רי לא הופך אותי לחלק מהמערכת. תצאו מתסביך הרדיפה שלכם. גם אתך דיברתי באופן אישי והצעתי לך כל מיני הצעות שנראו לי לנכון כדי לסייע לך לקדם את האיגרוף המקצועני כפי שראיתי לנכון ובהתאם לנסיבות אז זה הופך אותי לחלק ממערכת CMA וארועי הזירה ? אל תהיה רש"י ואל תדרוש מזה שישבתי בפגישה את המסקנה שהגעת אליה. ב. לגבי המייל ששלחתי - התשובה היא כן. אם יש לך בארכיון את ארועי הזירה הישנים בסוף התוכנית היה כתובת של EMAIL שמטרתה עפ"י התוכנית במפורש היתה לתגובות לגבי התוכנית ותכניה. אני כצופה אנונימי באותה תקופה שלחתי לא פעם תגובות ושלחתי גם את פרשנותי בגרסתה המלאה למייל הנ"ל. ללוחם המובחר שלחתי גרסה מעודנת משהו. והאם קיבלתי תגובה ? שוב התשובה היא כן ידידי. את התשובה לא אפיץ ברשת כי כפי שאמרתי היא עלולה לגרום לבעיה בשלום הבית במשפחת CMA האוהבת. אגב - לא העלבתי את אף אחד מהמתחרים נקודה !!! לא העלבתי מעולם את רענן נקודה !!! מעולם לא העלבתי בצורה אישית אף אחד אינני עושה זאת ולא אעשה זאת בעתיד. לא אני הוא שסחב את העניין לפסים אישיים. חבל שהפכתם אותי לסדין האדום שלכם. לא אני הוא הבעיה שלכם.

לגבי תשובתך...........

אותי לא שיכנעת, אני קורא היטב לאחרונה את כל מה שאתה כותב, מגמתיות אכן יש במילותך, כמו כן גם שיתוף פעולה פורה. אני מתכוון להתייחס אליך כאדם לא אובייקטיבי, גם אם אינך מודה בעובדות שמונחות כאן בפורום זה ובפורום וואלה על מגש של כסף. אני לא יודע על מה אתה מדבר בקשר למייל, שלח לי את הביקורת שרשמת כלשונה וגם את התשובה שקיבלת כי אם אתה רוצה ממני התייחסות רצינית אני צריך לדעת על מה מדובר. יניב

לגבי ההתייחסות על המתחרים ונלוות

אכן העלבת אותם, על סמך אתה מסתמך שלא העלבת אותם? דיברת איתם?? דסקלו אכן אתה לא הבעיה שלנו, למעשה אין לנו בכלל בעיות, כל מה שעשינו נעשה משום לפתור בעיות, אם זה הפיצול עם הליגה או עם משולבת וכו... אתה יכול להיות סמוך ובטוח שטוב לנו ושעכשיו אנחנו עובדים עם מי שנוח לנו, עושים ומתקדמים ומתפתחים ללא הפרעה, אכן שמעת נכון, ללא הפרעה. יניב

dascalu jacob

New member
אני שומר על פרטיות ההתכתבויות

ולכן לא אציג את הכתוב. דבר אחד אומר לך. אני יודע וכבר אז ידעתי שביקורותי ענייניות והתשובה שקיבלתי רק חיזקה את הבנתי. בכל אופן - אתה יכול להתייחס אלי כלא אובייקטיבי עד מחרתיים. אני רואה כיצד מתנהלים כאן העניינים ושלל קריאות התיגר על אנשים שלא עבדו איתכם הוכיחו לכולם שקשה לך לשמור על ניהול פורום תקין וכל פעם כשמשהו קצת לחץ לך בנקודות של אינטרס קפצת כנשוך נחש והתחלת לשגר כל מיני קריאות תיגר, דבר שאין לו אח ורע באף פורום ומעיד על חוסר כבוד והתנהגות שאינה הולמת ולא אני אמרתי את זה. אבל לא נורא. אני הבנתי שיש דברים שלא אשנה. אאחל לכם בהצלחה לארועי הזירה ולצוות המפיקים המפעילים והפרשנים. אני לא מתכוון להתייחס יותר לדבר וחצי דבר ממה שיקרה שם לא לטוב ולא לרע. אני מבטיח שאדיר רגלי מהפורום הנ"ל בו אינני מוצא את מקומי. תהנו לכם תמשיכו להיות השופר לארועי הזירה ולאחר מכן גם התעמולה לעצמכם. תמשיכו להלל השכם והערב את עצמכם ולשכנע את כל העולם שאתם מספר אחת ואין בלתכם. המשיכו להיות משוכנעים שיש לכם את צוות הפרשנים מספר אחד ואין בילתו. המשיכו להאמין שאסור לכם בשום פנים ואופן להיות מבוקרים. המשיכו להאמין שאני רוצה רק להרוס אתכם ולכן צריך להשמיץ אותי. לי אין מה לעשות בפורום הזה תודה רבה. עלו והצליחו.

אתה לא צריך לעזוב את הפורום דסקלו

חשוב שישמעו את דעותיך המקצועיות!!! מי שצריך לפרוש מניהול הפורום זה יניב שמוכיח כל פעם מחדש כי הוא לא ראוי לנהל את הפורום הזה.

דסקלו היקר....../images/Emo36.gif

1. קריאות תיגר היו מאז ומעולם, גם בזמנו מצד של הליגה המקצוענית אלינו בפורום של וואלה, לדוגמת קריאת התיגר של הליגה המקצוענית מצד הראשים של הליגה המקצוענית שמרחב מוהר יעשה קרב חוזר עם שוקי, קרב אגרוף תאילנדי לאחר שידעו שהוא כבר לא בעניין אגרוף תאילנדי אלה באגרוף המקצועני, כל זה איפה נעשה---בפורום של וואלה . ועוד קריאות תיגר שהם קראו בלוחם המובחר (בחדשות הרצות) שבו ציינו במפורש לוחמים שאין להם מתחרים ומי שרוצה מוזמן לבוא ולהתחרות. קריאות תיגר זה דבר ספורטיבי ומוכר לחלוטין בספורט הישראלי, וגם בספורט העולמי...., גם לי היה בזמנו בעיה עם זה, אבל הבנתי שזה חלק מהספורט ושיניתי את דעתי...אין לנו בעיה שיקראו כנגדנו גם קריאות תיגר.. למעשה עצם זה שהליגה המקצוענית עושה באוסשקין (מעוזנו לשעבר) ועכשיו משודרת בערוץ 5 זה גם סוג של קריאת תיגר ספורטיבית. 2. אני לא מאמין שאתה רוצה להרוס אותנו אני לא מאמין שאתה גם מסוגל לעשות את זה...אני חושב אתה אדם שניחן בשכל חריף יכולת התבטאות אדירה, וכן הינך מהווה יריב ראוי ביותר לשיחות, ויכוחים והתפלפלויות שונות , האינטלגציה שלך היא גבוה, וההנאה בלשוחח איתך גם בענינים לא נעימים היא מרובה. זה שאתה בוחר לשבור את הכלים משום שנעלבת מתגובות של אנשים- זכותך המליאה, אני מצר על זה שילך לי יריב ראוי! 3. יעקב כרגע אנחנו מספר 1 גם בפרשנויות וגם בהפקת האירועים - חובת ההוכחה היא על הליגה המקצוענית לגרום לזה שאנשים יבינו שאנחנו לא מספר 1, ויש לליגה עוד דרך ארוכה ומרובה של עשיית אירועים רבים ברמת הפקה גבוה והמשכית בשביל שזה יקרה. - זה שאתה משמיץ אותנו ככה במסר שלעיל זה לא מה שיגרום לאנשים להוריד מערכנו ,ערכנו הוא בעשייה מרובה וקשה, כפי שככה גם אצלכם צריך להיות. 4. אשמח אם תשקול בשנית השארותך בפורום - העונג יהיה של כולנו. יניב

lironmarko

New member
יניב אתם מס' 1 ב לדבר

ובכבוד מינימלי אם יעקב יפרוש בגללך גם אני פורש מפה כי כבר נמאס לי השטויות שקורות פה כל הזמן אתה מושך לכיוון הליגה של רענן ... הקזת דם של בנאדם משכמו ומעלה באובייקטיביות שלו תהנו לבד בפורום ואני קורא לכל אלה מ"הליגה המקצוענית" להחרים את הפורום הזה בשביל דסקלו עד שנקבל פה התנצלות הולמת ולא שורה מעאפנה כמו: "אשמח אם תשקול בשנית השארותך בפורום - העונג יהיה של כולנו" מצטער אתה לא , אובייקטיבי אתה לא , אבל מנהל פורום אתה כן. לירון לירון

lironmarko

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתקראו!!!

לירון היי.....

אם יש לך משהו כנגדי אתה מוזמן לשלוח לי במסר אישי... ולדעתי אורי צבי מיצה את כל הנושא בדבריו במסרים של היום! יניב

garey

New member
יניב ידי דבר אחד לי אליך ולכלל

ראשית אף אחד לא חושב כמותך, מ"ס 1 או מונופול או להוכיח דבר כלשהוא למישהוא, הליגה המיקצוענית רוצה להתקדם בדרכה למעלה אט אט ללא תחרות עם קבוצה זו או אחרת, עם נצליח אחלה עם חלילה ניכשל נתקן ונמשיך ,אני לא באתי למואי תאי במטרה להילחם עם עבודתכם המופלאה הקשה והמיקצועית, עם בפרשנות ועם במדיה ועם הלוחמים שלכם, הדבר היחיד הוא העלאת קרנו של המואי תאי יותר ויותר,ולללא מלחמות מיותרות בדרך, תודה ג'רי מזרחי ובהצלחה לכולם

שלום ג'רי,

לא אני ולא יניב,מנסים ליצור פה תחרות בין שתי הזירות,מי הטוב ביותר את זה נשאיר לצופים ולקהל האוהדים להחליט,האמן לי,אין לנו כל רצון או שאיפה להילחם האחד בשני,מטרת שתי הזירות היא אחת:לקדם את הספורט הארץ. מחד יניב ואנוכי,משתדלים שלא לעלוב או לפגוע ב"ליגה המקצוענית" להיפך,אנו מפרגנים ומעודדים ונמשיך לעשות כן כי אנו אנשי ספורט ולא אנשי ריב ומדון.אך לעומת זאת,מנסים חבר'ה מהצד השני להתגרות בנו ללא הרף ולנסות ולמשוך אותנו להתלהמויות.אני מאוד שמח כי מספר מחברי הפורום אשר מאסו בהתגרויות בלתי פוסקות אלו נגד "הזירה" החלו להגיב ובצורה מוחצת אשר גרמה גם לדסקלו "להדיר רגליו" מהפורום לאחר שללא סיבה מוצדקת ניסה לעלוב בנו והותקף בשל כך ע"י חברים מהפורום,בחושבו כי ידו של יניב בעניין,מחשבה שאין לה כל בסיס. אומר הפתגם הידוע:"אדם ניכר לפי כיסו,כוסו,וכעסו" ודסקלו נחל כישלון חרוץ,כאשר במקום להמשיך להתבטא בשפה מקצועית ובשפה רהוטה כפי שתמיד נהג לעשות,בחר הוא בדרך עקלקלה ופתלתלה אשר הובילה אותו למבוי סתום,וחבל שכך. לא ציפיתי מיעקב כי יכנע כל כך מהר לביקורות הנמתחות עליו,אך הוא החליט את החלטתו,ו"רצונו של אדם כבודו".כידוע לך,אישית אני מעריך את פעלך לקידום הענף ואת הימנעותך מלעלוב באחרים,אלא אף להיפך,לפרגן ולתמוך כשצריך,זו הדרך היחידה המובילה לדרך המלך שאנו מחפשים,לפחות אני מקווה כי אתה יודע כי הפירגונים שלי אינם "מעושים",אלא כנים ואמיתיים. ג'רי ידידי,עלה והצלח במעשיך,ואשרי "הליגה המקצוענית" אשר נפל בחלקם אדם כמוך התורם מזמנו ומירצו לקידום הענף וללא כל תמורה. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

garey

New member
אורי צבי תודה על דברייך אבל דסקלו

תודה על דברייך בהקשר לליגה ולעבודתי בה כיום, הרי אני מכיר אותך ואת פועלך כבר דשנו בזאת לא פעם ,ואין צורך ידוע לכלל מי אורי צבי. אין טעפ להוסיף , יניב עוש מלאכתו בפורום נאמנה ,יש מצבים שצריך להבין שמחובתו גם להגיב כלפי עקיצה או אמירה מסוימת ,הרי גם לי הוא הגיב ,ולא פעם עשרות פעמים , והימשכנו בסופו של דבר לדבר, אני בטוח שדסקלו ימשיך בדרכו ומינהגו בפורום,מהכרותי אותו, רק דבר אחד לי אליכם דסקלו הוא אדם ישר אישיות ענווה וכותב ניפלא, ובטח לא מיתחזה זה לא מקובל בשום פנים ואופן, זה לא האדם הטיפוס שאני מכיר וכולנו מכירים, דסקלו איש איגרוף אולימפי נטו , פשפשו בעבר משפחתו ותבינו מאין שאב וינק את ידענותו באגרוף,חברתי אליו מסיבות חבריות נטו נקודה. לשייכו לליגה זה לא אמת נהפוך הוא מייעץ לדרך נכונה בטיחותית שיפוטית , למען ילדינו וילדיו, זה לא אמור לשייכו לליגה , חיים נחמן ביאליק לא הוציא סיפרי אומניות לחימה ,נעזרתי בדסקלו וחוכמתו, יש עוד מאמנים מהשורה שאני כן מיתייעץ איתם ,וכך לומד את הדרך , זה לא פסול "מימלמדי הישכלתי" ישבנו כמה פעמים לארוחה ובירה ויין מה פסול פה? אתמול ישבתי עם חיים רביבו נו... דיאדורה נו..ויליאם שחאדה ... וכו"לי אז מה האמינו לי כל יום אני יושב בחברה טובה בחינם כפי שאורי אמר,ועוד מוציא מכיסי ,למען המואי תאי ,אז חברה תרגישו נוח דסקלו ידיד נפש בישבילי יותר מחבר ,הוא בא לנחם את משפחתי מינהריה , אייך אני צריך להרגיש כלפי אדם אציל נפש זה, חבר אמיתי, והוסיף על גבי פורום משובח זה, יעקב דסקלו אני ג'רי מזרחי לרשותך 24 שעות ביממה על הכבוד שעשית למשפחתי קודם לכול דבר , ועצותייך למען הספורט ישרות ואמיתיות . ולמדתי מימך המון במיוחד בריאות הספורטאים שזו דאגתו העיקרית, תודה שבת שלום ג'רי מזרחי

ג'רי ידידי,

אין לי שום רצון ושום כוונה לפגוע באף אחד מחברי הפורום,או בכל אדם אחר,תמיד כיבדתי את דסקלו,בשל מאמריו,ביקורותיו,ועיצותיו.לכן פשוט התאכזבתי לקרוא את מסריו האחרונים,אשר אינם אופיינים לו.אינני רוצה שאיש "ידיר את רגליו" מהפורום,נהפוך הוא,אני מעוניין שפורום זה יוכל לפתור בעיות וריבים מיותרים.צדקת מאוד בדבריך על יניב,איש יקר המשקיע גם הוא ממירצו וזמנו וללא כל תמורה,בדיוק כמוך וכמוני ורבים אחרים אשר איכפת להם מהענף ומהספורטאים.ג'רי,כמוך,כמוני,רצונך,רצוני,לראות את הענף מתפתח,מאמן אחד תומך בשני,חניכים המגיעים להישגים כלוחמים בזירה וכבני אדם מחוצה לה.את כל אשר בניתי,בניתי במאמץ רב,ובלב שלם מתוך הרצון לקדם ולעזור,איך ניסחת זאת בעבר: "הרכבת יצאה לדרך מי שרוצה להצטרף,בבקשה,מי שלא,נשאר מאחור",ההבדל הוא שהרכבת שלי מוכנה גם לחזור לאחור ולקחת את מי שנשאר מאחור,אך התחרט ורוצה כעת להצטרף לנסיעה. אדם יקר לי עד מאוד,כתב לי מעין המנון לקיק-בוקס לפני שנים: אדם שקט אני מטבעי ונוח, ואת דעותי לא אכפה בכוח, אך מנסים לעשות לי שטיפת מוח, שלוותי גוזלים,ואין לי מנוח, רצוני לעמוד איתן ולא לברוח, הקיק-בוקס,ילמדני,בעצמי לבטוח קיק-בוקס,זו השיטה, אגרוף וגם בעיטה, תורת לחימה קרבית, עם תוצאה חיובית שוחר שלום אני,ואינני נוח לכעוס, אך לעיתים מנסים את כבודי לרמוס, שלם עם עצמי,ולרצונותי אני הבוס, אך לחיות אחרת מנסים אותי לאנוס, רצוני לעמוד איתן,ולא לקרוס, לכן אלמד ואתאמן בקיק-בוקס, קיק-בוקס,זו השיטה, אגרוף וגם בעיטה, תורת לחימה קרבית, עם תוצאה חיובית "ההמנון" הזה,נתן לי כוח להמשיך ולקדם את הענף,חרף הקשיים אשר נערמו בדרכי,למדתי לעזור,אך גם לא לוותר,הכל למען מטרה טובה,והאל הטוב הינחה את דרכי והצלחתי להגיע לאן שהגעתי,בכוחות עצמי,בזירה ומחוצה לה,ואת זה אני רוצה להנחיל לדור הצעיר,ובעזרת השם,אני מאמין שאצליח,כפי שעשיתי עד כה. פורום זה הינו אחד הדברים הטובים שקרו לענף בשנים האחרונות,לקחנו אותו יניב ואני מתוך כוונה לשפר,לעזור,לפרגן,תוך כדי שאנו יודעים כי יהיה עלינו להתמודד עם ביקורות,עלבונות,וכו',אך זה לא הרתיע אותנו,כאשר המטרה אשר שמנו לעינינו היא קידום הענף,לכן חשוב הפירגון בפורום לכולם,למאמנים,לספורטאים,למארגני התחרויות ולחברי הפורום אשר תורמים להתפתחותו ולעניין הרב שהוא מעורר.פורום זה מנוהל ע"י כולנו,כל החברים בו,זהו כרטיס הביקור שלנו בעיני האחרים,ופורום זה ישקף את דמותנו אנו כל העוסקים בענף,על פי צורת הכתיבה וההתבטאות שלנו במסרים. אני מקווה כי דברי אלה יחלחלו עמוק לליבם ולראשם של הכותבים בפורום,כי הגיע הזמן שביחד כולנו נרים את הענף גבוה בכל כוחנו. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

garey

New member
אורי שמרתי את ההימנון ברשותך

הימנון ממש מרגש , ובכלל כל הנאמר מדבריך ,כפי שידעתי מראש את תגובתך , גדלנו באותה שכונה שפירא ,מכירים את המשפחות לעומק ,אבותינו חינכו לדרך זו,לכן אנו פה, למען מטרה אחת קידום ילדינו וילדי כולנו לענף חזק וטוב לכולם, הרכבת שלך היא של כולנו לטוב או לרע ,ובע"ה נצליח להחזיר אחורה ולרוץ ביחד קדימה.הלוואי ,אחרי מילים אלו אין לי מה להוסיף " חזק ואמץ ג'רי מזרחי

יעקב,

מצד אחד הינך כותב "למען האמת איפה השתלחתי במישהו במה שכתבתי ?"מי מתלהם ?"על מה מדברים" ?.מצד שני,שים לב טוב טוב למילותיך אלו:"אם אתם חושבים שנפילתכם מעניינת אותי" נו, באמת,על איזו "נפילה" אתה מדבר ולמה אתה מרמז? "זה לא פוטר אתכם מלהיות מבוקרים על ידי איש כולל גם דברים שלא ימצאו חן בעיניכם או לא ינעמו לאוזניכם".יעקב,מרגע הקמתו של הפורום המשוכח הזה אנו מותקפים על ימין ועל שמאל מצד גולשים אנונימיים שנרשמו ברגע שהפורום נפתח (באמת,מעניין למה) תודה לאל,התמודדנו עם כל ההתקפות וכל ההשמצות חסרות השחר שהתרוצצו פה בפורום,נכון,חלק מהביקורות היו מנוסחות בלשון יפה ובשפה מיקצועית כשלך,ואליהן היה כיף להתייחס,אך גם להשמצות ולגידופים,וההאשמות,התייחסנו ולא "מחקנו" אותן במחי יד.והנה אתה כותב כי עלינו ללמוד לקבל ביקורת,לאחר כל זה?? והנה משפט נוסף לגבי ההעלבות מצידך:"אם חשבתם שהפורום הזה יהיה הפראוודה שיהלל את מעשיכם בכל מחיר בהמשך לפרשנויות המגמתיות בטלויזיה והפירגון המעושה בתוכניות - אתם טועים ובגדול".שאלה לי אליך יעקב,חשבת בכלל לפני שכתבת משפט זה?הפורום הזה,שהוא דמוקרטי ביותר, ללא "מחיקת הודעות",עם אפשרות להתבטאויות חופשיות,בהתאם לחוקי ההתנהגות בפורום כמובן,להשוות אותו ל"פראוודה",זו חוצפה ונסיון לא יוצלח להעלבה.והנה אתה ממשיך וכותב על "פרשנויות מגמתיות בטלויזיה ופירגון מעושה בתוכניות"ניסוח פשוט פתטי,אני,שתמיד דואג לשבח את כל המתחרים מכל המועדונים,והדגש הוא על "כל",אם פרגונים אלה נחשבים ל "מעושים",אז כנראה שטעיתי בנוגע אליך כאשר חשבתי לתומי כי אתה מסוג האנשים שאוהבים לפרגן ולשמוע כאשר מפרגנים לבפורטאים אשר נותנים את כל כולם באימונים ובתחרויות.ונעבור למשפט הבא שאני פשוט לא מליח לעכל איך בכלל כתבת אותו: "אז מי יותר אובייקטיבי ? אני או אתה וחבר הכותבים המדומים בשמות בדויים שהכנסת לפורום הזה ולפורום וואלה" ?יעקב,אנחנו לא צריכים להשתמש בשמות בדויים בכדי להביע את דעתנו,יניב ואנוכי מעולם לא כתבנו בשום פורום מסרים תחת שם בדוי,ובטח לא התבטאויות עלובות וברמה מילולית כה נמוכה כפי שנכתבו בפורום "וואללה",אם זו דעתך עלי ועל יניב כמנהלי פורום,אז....יבושם לך. המשפט הבא:" אדוני - היום יהיה אפשר בערוץ 5 לצפות לא רק באירועי הזירה תחשוב על זה".על מה בדיוק "אדוני" רוצה שאחשוב?יש שידורים אחרים של אומנויות לחימה?יפה מאוד,בהצלחה ו-MAY THE BEST WIN ועוד דבר אחד "אדוני",כפי שאתה מטיף לאחרים לקבל ביקורות,מומלץ ורצוי כי גם אתה תלמד לעשות כן,כי הנה נמתחות ביקורות לא מעטות עליך בפורום,תחשוב על זה... בברכת שבת שלום, אורי צבי,

MikeTyson

New member
דסקלו יניב ואחרים ...

דסקלו, ראה את חתימתו של zoti חבר הפורום. "אוי נעלבתי, אני לא כותב יותר בפורום". או משהו כזה... מספיק עם השטויות. נכון לעכשיו, "הזירה" היא תכנית הרבה יותר טובה ומצליחה מכל גוף אחר יניב, סליחה על הסלנג או הביטוי, אבל זה ממש מעניין את הסבתא שלי אם יעקב דסקלו בחר להיות לטובת הליגה המקצוענית. זה ממש לא משנה את העובדה הפשוטה ש"הזירה" היא הרבה דרגות מעל התחרות המקבילה. עוד דבר לכל אלה שחושבים שיניב לא מתאים לנהל את הפורום. תגידו תודה שהוא לא מוחק לכם את ההודעות (זה שיא ההגינות). אגב, יש לי פורום בשבילכם.. אל תשאירו אותו לבד.

der bomber

New member
זה פורום טוב אבל דסקלו אומר ישר

מה שהוא אומר בפורום זה דברים מקצועיים ולא פוליטיקה. תוכניות בטלויזיה בסדר וגם תחרויות בסדר גמור. אבל צריך מישהו מבין איגרוף כמו דסקלו ולא כמו שיש בטלויזיה שם מבינים קיקבוקס ותאיבוקס וקראטקה.

למעלה