אורי צבי יניב ודסקלו ידידי
היום ישבתי וחשבתי לעצמי רבות על נושא אומניות הלחימה בארץ, אני מתחיל להרגיש מרגע לרגע שאני נימצא במגרש כדורגל, וההיתנהלות של כולם בדיוק כפי אוהד ביציע , עזבתי את הכדורגל מסיבות אלו ,לא האמנתי בחיי אחרי שלמדתי טוב טוב על אומניות הלחימה ,בארץ ובעולם ,לצערי הרב חשבתי שאומן לחימה אמור להיות עם חשיבה אחרת לגמרי ,נבונה נקיה בשפתו ותרבותו שונה מעולם בו אנו חיים, נכון לפני כניסתי לעולם זה טעיתי אבל הישכלתי מהר לתקן את הטעויות , ניכנסתי באהבה לעזור ועם לפרגן גם לא ניתן אז מה כבר נישאר, אני מרגיש שזו לא צריכה להיות דרכו של לוחם ומאמן ,כי מה שלמדתי, מורה מאסטר וחניך לפני כל דבר המושג ומילת המפתח שלכם הוא כבוד לזולת, ואני לא מאמין שכל מה שלימדתם ומלמדים ולומדים במורשת רוח הלחימות המגוונות ,מילת הכבוד ההדדי לא קיים ,והשינאה רודפת את כולם, והמסוכן ביותר החניכים לומדים גם זאת, לא באתי לתקן את העולם , זאת אני לא יכול , השאל בשאלה העם חטאתי בזאת שניכנסתי לעזור למואי תאי, העם זה פשע להפיק ארוע אפילו הקטן ביותר ,או גדול יותר , העם לפרגן לרענן ליניב לאורי ולכלל זה לא טוב,העם נכנסתי למואי תאי אחרי הסיכסוך בניכם ,איפה בדיוק הטעות שלי או של כלל הליגה המקצוענית , כיום,ועל מה כל המהומה רבותי היקרים ,לא פגעתי באף אדם וכשפגעתי התנצלתי,הגעתי למסקנה אחת ויחידה {ואין קשר להפקה ואני מאחל לשני הארועים קהל רב ותחרויות טובות לשני הצדדים ושהקהל יצא מרוצה } המסקנה שאתם כולכם אמורים לחנך לדרך אחרת כאומני לחימה , אני באתי ממגרשי הכדורגל,יכולתי להשאר שם גם כמנהל קבוצה , ושם לא מצאתי את עצמי כי הצורה של ההיתנהלות וההיתלהמות דופקת בדלתיכם עכשיו כולם וחבל חבל ,זהו הרס עצמי של כולכם עם cmaעם הליגה ועם הקיק-בוקס וכל העוסקים בענף, חבל שכך , אישית ממליץ לכל חובבי הענף ללכת לאן שטוב לו כל אדם רצונו וכבודו ,וכל השטויות על פוסטר ופללי ואגר והוווו לא יגמר כך לעולם, פשוט וקל תיתיחסו לנושא החשוב מכל אומניות לחימה כשמם, ,2 הזירות הציגו שמות טובים ומעולים עצם עלייתם למזרון, כבדו את כולם , ויכבדו אותנו כולם , כל קרב חשוב כל לוחם חשוב ,והלמידה של כולם היא לא בהפקות ,ולא בחסויות ,ולא ביפיפיות ,הלוחם חשוב מכולם . בקשה אחת פשוטה ,כבוד הדדי לכל הלוחמים למאמנים שעושים הכל למען שכולנו נהנה, כל הפרשנויות האחרות לא מוסיפים כבוד לאף צד וצד , אני מאחל בהצלחה לשני הזירות והחשוב לכל הלוחמים ולמאמנים ולצותות שעמלו ועמלים להביא את הטוב לכולנו ,תודה ג'רי מזרחי