ערב קרבות 4.6.05-פוסטר

NightMover

New member
אתה מעורר רחמים...

הלחיצו אותך קצת ואמרו לך את האמת אז אתה מתעצבן ויורד על פישר..... ילדותי! פישר בכלל לא היה מי שקרא לך דו פרצופי אז למה התחלת לרדת עליו סתם? ואל תגיד סתם אם אתה לא יודע כי המאמנים בCMA מקצוענים יותר ממה שאתה חושב ובהרבה מאוד הזדמנוניות הם תורמים מכיסם בשביל תלמידים ותחשוב שיש גם כסף לשלם על האירוע בשביל השכרת המקום, ציוד, זירה וכו'. אני מתאמן שם כבר שנה ואני חש רק גאווה שאני שם ולא אצל אף אחד אחר שמבלבל תמוח שהוא הכי טוב ומתבכיין שמקפחים אותו..... אז מי מעורר רחמים יותר....

lironmarko

New member
זה יקר יניב 70 שקל

תחשוב על דלק חנייה ונישנושים זה וואחד הרבה. מצד שני 100 שקל זה מקסימום שישלמו על הכל בערב השני לדעתי יש פה משקל. חוצמיזה איך אפשר לראות את שידורי הזירה בלי האוססססס המפורסם

מרקו פולו אחי היקר....

אתה יוצא לבליין דייט מזויין עם בחורה שהכרת מקופידון. אתה לוקח אותה לבית קפה.... אני בטוח בגלל שאתה גנטלמן אתה גם תשלם על הקפה ועוגה של הבחורה יצא לך לפחות 70 ש"ח...... בתור חובב קרבות מושבע שאתה - אתה תלך לבית קפה ותשלם 70 ש"ח ואפילו לא יצא לך מזה כלום...., ואתה לא תבוא לערב קרבות ערב שתראה בו 15-16 קרבות משובחים, לא תשלם 70 ש"ח?? אין לי מושג מה השיקולים של הליגה המקצוענית לכרטיסים המוזלים? ההפקה שלנו כפי שאתה יודע היא הפקה שהסטנדרט שלה גבוה ובהמשכיות, ההפקה היא יקרה מאוד ועולה הון בהוצאות, 70 ש"ח זה המינמום שנקבע שאיתו אפשר עם כמות מסויימת של אנשים שבאים לכסות על הערב. פחות מזה זה כבר פשיטת רגל. יניב

איתי,"שלום רב שובך ציפורה נחמדת",

להיכן נעלמת כל החג? הכל בסדר? חחחחחחח

MikeTyson

New member
שבוע מושלם יש לי...

כיף להתחיל אתה שבוע ככה, יום שני 2 מבחני מועדי ב' יום שלישי מבחן מתכונת (מגן) במתמטיקה - היה שווה ללמוד כ"כ הרבה... רביעי - טקסים וזיכרון חמישי - עצמאות ומנגלים שישי אני כאן חי ונושם!

garey

New member
אורי צבי יניב ודסקלו ידידי

היום ישבתי וחשבתי לעצמי רבות על נושא אומניות הלחימה בארץ, אני מתחיל להרגיש מרגע לרגע שאני נימצא במגרש כדורגל, וההיתנהלות של כולם בדיוק כפי אוהד ביציע , עזבתי את הכדורגל מסיבות אלו ,לא האמנתי בחיי אחרי שלמדתי טוב טוב על אומניות הלחימה ,בארץ ובעולם ,לצערי הרב חשבתי שאומן לחימה אמור להיות עם חשיבה אחרת לגמרי ,נבונה נקיה בשפתו ותרבותו שונה מעולם בו אנו חיים, נכון לפני כניסתי לעולם זה טעיתי אבל הישכלתי מהר לתקן את הטעויות , ניכנסתי באהבה לעזור ועם לפרגן גם לא ניתן אז מה כבר נישאר, אני מרגיש שזו לא צריכה להיות דרכו של לוחם ומאמן ,כי מה שלמדתי, מורה מאסטר וחניך לפני כל דבר המושג ומילת המפתח שלכם הוא כבוד לזולת, ואני לא מאמין שכל מה שלימדתם ומלמדים ולומדים במורשת רוח הלחימות המגוונות ,מילת הכבוד ההדדי לא קיים ,והשינאה רודפת את כולם, והמסוכן ביותר החניכים לומדים גם זאת, לא באתי לתקן את העולם , זאת אני לא יכול , השאל בשאלה העם חטאתי בזאת שניכנסתי לעזור למואי תאי, העם זה פשע להפיק ארוע אפילו הקטן ביותר ,או גדול יותר , העם לפרגן לרענן ליניב לאורי ולכלל זה לא טוב,העם נכנסתי למואי תאי אחרי הסיכסוך בניכם ,איפה בדיוק הטעות שלי או של כלל הליגה המקצוענית , כיום,ועל מה כל המהומה רבותי היקרים ,לא פגעתי באף אדם וכשפגעתי התנצלתי,הגעתי למסקנה אחת ויחידה {ואין קשר להפקה ואני מאחל לשני הארועים קהל רב ותחרויות טובות לשני הצדדים ושהקהל יצא מרוצה } המסקנה שאתם כולכם אמורים לחנך לדרך אחרת כאומני לחימה , אני באתי ממגרשי הכדורגל,יכולתי להשאר שם גם כמנהל קבוצה , ושם לא מצאתי את עצמי כי הצורה של ההיתנהלות וההיתלהמות דופקת בדלתיכם עכשיו כולם וחבל חבל ,זהו הרס עצמי של כולכם עם cmaעם הליגה ועם הקיק-בוקס וכל העוסקים בענף, חבל שכך , אישית ממליץ לכל חובבי הענף ללכת לאן שטוב לו כל אדם רצונו וכבודו ,וכל השטויות על פוסטר ופללי ואגר והוווו לא יגמר כך לעולם, פשוט וקל תיתיחסו לנושא החשוב מכל אומניות לחימה כשמם, ,2 הזירות הציגו שמות טובים ומעולים עצם עלייתם למזרון, כבדו את כולם , ויכבדו אותנו כולם , כל קרב חשוב כל לוחם חשוב ,והלמידה של כולם היא לא בהפקות ,ולא בחסויות ,ולא ביפיפיות ,הלוחם חשוב מכולם . בקשה אחת פשוטה ,כבוד הדדי לכל הלוחמים למאמנים שעושים הכל למען שכולנו נהנה, כל הפרשנויות האחרות לא מוסיפים כבוד לאף צד וצד , אני מאחל בהצלחה לשני הזירות והחשוב לכל הלוחמים ולמאמנים ולצותות שעמלו ועמלים להביא את הטוב לכולנו ,תודה ג'רי מזרחי

garey

New member
יניב פישר תודה יניב וחבל שמקרה מצער

חבל שמקרה מצער בילדותי {אבי נפטר עליו השלום } למדתי ג'ודו אצל ג'ו אברהם ולג'רי חגורה חומה כן ידידי, ולצערי לא נתנו לי להמשיך כסף כסף , לא כמו היום, בזמנו הפרנסה היתה קשה מי עינין אותו שג'רי ימשיך , הלכתי להביא אוכל בגיל 14, אתה יודע מה, עכשיו שאני רושם זאת ,כניראה נשארו לי זיכרונות הלמידה בג'ודו , וחבל מאוד שלא נתנו לי להמשיך , תודה על המילים החמות ,לוחם תמיד הייתי מיום מותו של אבי ז"ל , לפרנס בית ולגדל אחים בגיל זה המילחמה לחיים ליוותה אותי עד היום , ג'רי מזרחי

ואללה ג'רי חגורה חומה../images/Emo45.gif

אכן חיים קשים עברו עליך. אבל אמרו כבר טובים ממני שקושי מחזק.... אצלנו היום המאמנים מתנהגים אחרת אני סמוך ובטוח שאם היית מתאמן היום בתור ילד, אותו מאמן היה לוקח אותך אליו בחום גם בלי לשלם כסף... במכון שלי רענן מאמן גם ילדים ללא תשלום, ובהתנדבות. זה דרכו של לוחם אמיתי לדעת לעזור שקשה. מלחמות תמיד יהיו אצל יהודים, זאת הבעיה יניב

garey

New member
יניב פישר עשיתי ליוסי איפון סיאונג

לפני חודש שיחקתי עם יוסי בצחוק , קיבל איפון סאונגה ,היה בשוק הטלה ישירה יד ימין לכתף התחתונה הרמה ישבן בפוזה להצלחת ההרמה והטלה כמו בספרים,היפון {אריק ג'רי זהב} יאלה ניצחק קצת ג'רי

MikeTyson

New member
יפה מאוד ג'רי...

החלטתי להמנע מכל דיוני הפורום בנוגע לזירות השונות ולשטויות שמסביב. אובייקטיבי לא אובייקטי, אולם אביב או אוסישקין... שטויות. אבל ג'רי, קראתי את הודעתך והייתי חייב לכתוב שבאמת רואים שאתה מתכוון למה שאתה אומר וטוב שכך. שיהיה רק בהצלחה, ל-2 הצדדים. וגם זה חלק מהספורט - התחרותיות.. גם אם היא קצת לא נעימה.

garey

New member
MikeTyson תחרות זה דבר טוב תלוי?

חג שמח מייקי טייסון {כך אהבתי לכנות אותו מייקי בימיו הגדולים} תחרות זה דבר מאוד מקובל , הדרך וההשמצות לא מחויב כמציאות , בענף שאמור להיות טהור ,אז עם נתחיל לחגוג זה על דמו של זה , יניב ואורי יעברו לאגף "האיכסים" בטוח שגרמתי לך לצחוק עכשיו , אפשר וטוב תמיד להיתחרות, זה נותן מוטיביציה לכל צד לעשות יותר, ובכללי הרווח הוא של קהל אומניות הלחימה ובכלל , עצם החדרת הנושא למודעות הציבור, יעלה את הרמות ואת החשיפה , והרווח של המאמנים מהגעת חניכים חדשים ועוד ועוד ועוד, בכ"או תודה על התשובה ,זה מה שהרגשתי שצריך היה להגיד, ג'רי מזרחי

ג'רי ידידי,

מילים חמות ונוגעות ללב כתבת במסר שלך,מהכרותי אותך אני יודע כי דמעות חנקו את גרונך בזמן הכתיבה,דברים אשר יצאו מלב אדם המנסה בכל כוחו לעזור ולתרום. ג'רי,ג'רי,עם ישראל,עם קשה עורף הוא עוד משחר ימיו,אל נא תיקח לליבך את כל אשר קורה ברוח קשה מידי,אני מאמין כי הכל יסתדר לטובה עם הזמן,חוסר הפירגון וההתמודדות בין מאמנים קיימת עוד מהיום בו הקמתי את האיגוד הישראלי לקיק-בוקס,חלק מהאנשים צחק עלי,חלק חשב כי אני רוצה להרויח כסף על גבם,חלק שנאו אותי,אך לבסוף כולם הצטרפו ותמכו ושיתפו פעולה.לצערי,בתקופה שנעדרתי מהאיגוד בשל נסיבות משפחתיות ובריאותיות,הכל התנפץ לרסיסים,וכעת אני בשלבים של איחוי השברים,יקח זמן אני יודע,אך בעזרת השם,הכל יבוא על מקומו בשלום.מימי לא נכנעתי בתוך הזירה ומחוצה לה,ואני לא מתכוון להיכנע היום.במלחמה כמו במלחמה,צריך להילחם בכדי לנצח,והמלחמה פה היא להיכנס לתודעתם של כל העוסקים בענף,לגרום לאיחוד המחנות הניצים ולהשיב את השלום על כנו.נכונה לי ולברי באיגוד עבודה רבה ומאומצת,הרבה מכשולים,עלבונות ו"ירידות" אך כל עוד לא נישבר המשימה תצליח,"ישועת השם כהרף עין". גם אתה ידידי היקר,חזק ואמץ ואל תיפול ברוחך,ככתוב "אל תאמר נואש,מחר יש יום חדש" וכמילות ההימנון של מדינתנו,"עוד לא אבדה תקוותנו". שלך בידידות, אורי צבי,

garey

New member
אורי צבי כל מה שעברת ידוע לי כיום

אורי את כל תלאותיך היום אני יודע יותר ויותר, גם מאנשים שאני פוגש ביום יום ,שומע על כל מאבקיך הקשים , עם במוסדות ועם בתלאות ,אני לא נשבר אחרי מה שעברתי בחיי , לאבד את היקר מכל 2 צעירים אבא 38ואח 26ז"ל ,מה כבר יכול לשבור את רוחי?נאדה כלום ,דמעות לא ,פשוט המום שכך אומני לחימה נוהגים, כשקמים כל בוקר אומרים ברוך השם שקמנו ליום חדש , אתה רואה את ההכפשות מכל הכיוונים ,אתה אומר לעצמך ,לא יכול להיות למה למה מאמנים שמחנכים וחניכים מהמיטב מכל המגוון זורקים רפש אחד על השני הרי לא לתינוק הזה פיללת לא רענן לא יניב לא אבנר ובטח לא אני, צריך לשנות פאזה ומהר ,לא משנה כרגע איחוד או סולחות הכל נפיץ ודלוק כמו להבה של שינאה אחד לשני ועל מה ריבון העולם, זו לא חולשה לומר את האמת האמת תמיד ניצחה ותנצח, אומני לחימה מאמנים וחניכים אמורים להיות שקולים מעבר לכל זו עוצמתם זו גדולתם זה אמור להיות כך, עם זה לא כך המצב באמת חמור וחבל . עוד לא אבדה תיקותנו זה ברור, אבל מסר זה הוא לכולם , לוחם בזירה בכל העולם כולל המאמנים בסיום הקרב מיתחבקים מרימים ידי המפסיד קדים קידה איש לרעהו ,והקהל מריע , לכבוד וההדר הזה קקודש הקודשים העם הוא פה? בפורומים השונים לא ולא תשובתך מאוד מסודרת ונכונה ותיקווה שיתחזקו להמשך נכון ובנית אמון אחד לשני בדרך נאותה יותר ויותר, אחרת הדרך לריסוק לא תירחק וחבל ג'רי מזרחי ,

למעלה