שזה נקרא אינטרנט כשר, שמורשת מספקת אותה, ואין שום אפשרות לעקוף את זה, כי ספק האינטרנט לא מאשר את זה, מה שאת מתכוונת שיש תוכנות מסויימות שלא נותנות לך להיכנס לאתרים כאלו, ואת זה אמנם אפשר לעקוף, אבל כאן ספק האינטרנט שלך חוסם את זה...
שבפלייבוי אין ניצול זול של נשים. אם היית בקיעה בנושא היית יודעת שמתיחסית באחוזת פלייבוי לנשים כמו למלכות בערך, והן מרוויחות הון עתק על מה שהן עושות והכל ללא שום ניצול או כפיה(אני לא קורא לחוזה שנחתם בהסכמה "כפיה").
הערוץ הזה ופורנו בכלל מוריד את הערך של האשה לגופה וזהו.. אשה "נחשבת" רק אם יש לה גוף שגברים ירצו לראות.. אני לא יודע, אני לא אשה, אבל לו הייתי בטוח לא הייתי רוצה שישפטו אותי רק על פי המראה החיצוני.. נמאס.
ואפילו יותר! מה שאתה אומר נכון לגבי קומץ אנשים משועממים וזהו, ואלו דעותיהם בלי קשר לפורנו. ההשפעה של פורנו בתחום הזה היא מזערית. ההשפעה של פלייבוי היא 0.
דרקנס, זה לא נכון לגבי קומץ של אנשים משועממים זה מדובר להרבה יותר מזה אולי הם משועממים אבל הם בהחלט לא קומץ. זו האוירה בעולם היום נשים הורגות את עצמם בשביל שהגוף שלהם יהיה מספיק "טוב" כי על זה מסתכלים. וההשפעה של הפורנו על זה ע-נ-ק-י-ת. גם בלי זה אני נגד פורנו כי זה פשוט לקחת משהו יפה ואינטימי ולעשות ממנו משהו זול והמוני. ותן לי לתקן אותך בבקשה- זה לא שהאופי לא פחות חשוב מהיופי ואפילו יותר אלא שאין קשר בין השניים.