ערוץ פלייבוי חוזר היום לשידור

***נמענת מלהגיב../images/Emo70.gif***

מזעזע...סתם מה אתה רוצה שאני אכתוב..............(הרגשתי צורך לכתוב ת'זה...אל תתיחסו!!!)

והדתיים יקפצו משמחה../images/Emo70.gif../images/Emo178.gifתיקון-

טעות...היית צריך לכתוב....הרבה אנשים.....

מה הקטע איתך?

את משועממת או משהו?
בכל מקרה, אני שואל לדעתכם הפרטית ולא מה אתם חושבים שאנשים אחרים יחשבו...

מתנדב

New member
לדעתי אני נגד זה, מסיבה אחת....

אילו הייתי יודע בטוח שרק מבוגרים יראו את זה, זה עוד חצי נחמה, אבל מי יכול להבטיח שילדים ובני נוער לא יראו את זה?....

yoyo10

New member
וגם כל ילד שגולש באינטרנט יכול

זה בכלל לא השאלה. לדעתי עומד כאן חופש הביטוי מול ניצול זול של נשים

מתנדב

New member
יויו, לידיעתך הרבה הורים חוסמים

את האינטרנט לכניסה לאתרים לא רצויים...

yoyo10

New member
את החסימות האלה אפשר לעקוף בקלות

אפילו יותר בקלות מאשר לאתר את הקוד הסודי של השלט. ויש אתרי איטרנט שמלמדים ילדים לעקוף את החסימות האלה

מתנדב

New member
יויו, ממש לא, יש ספק אינטרנט

שזה נקרא אינטרנט כשר, שמורשת מספקת אותה, ואין שום אפשרות לעקוף את זה, כי ספק האינטרנט לא מאשר את זה, מה שאת מתכוונת שיש תוכנות מסויימות שלא נותנות לך להיכנס לאתרים כאלו, ואת זה אמנם אפשר לעקוף, אבל כאן ספק האינטרנט שלך חוסם את זה...

בקשר למורשת

יש לי באולפנה הגבלה של מורשת. רק מה, אני גיליתי איך מורידים משם את ההגבלה וכבר פירסמתי את זה לכווווווולם.

מתנדב

New member
לא ידעתי שהצליחו להוריד את ההגנה

ממורשת, אז מה את אומרת גם את זה הצליחו לעקוף?, לא ידעתי....

yoyo10

New member
אפשר לעקוף כמעט הכל

אני עובדת בפרויקט אינטרנט ממשלתי יש לנו מרכזי אינטרנט וגם שם הצליחו לעקוף

רק שתדעי

שבפלייבוי אין ניצול זול של נשים. אם היית בקיעה בנושא היית יודעת שמתיחסית באחוזת פלייבוי לנשים כמו למלכות בערך, והן מרוויחות הון עתק על מה שהן עושות והכל ללא שום ניצול או כפיה(אני לא קורא לחוזה שנחתם בהסכמה "כפיה").

הבעיה אחרת...

הערוץ הזה ופורנו בכלל מוריד את הערך של האשה לגופה וזהו.. אשה "נחשבת" רק אם יש לה גוף שגברים ירצו לראות.. אני לא יודע, אני לא אשה, אבל לו הייתי בטוח לא הייתי רוצה שישפטו אותי רק על פי המראה החיצוני.. נמאס.

האופי לא פחות חשוב מהיופי

ואפילו יותר! מה שאתה אומר נכון לגבי קומץ אנשים משועממים וזהו, ואלו דעותיהם בלי קשר לפורנו. ההשפעה של פורנו בתחום הזה היא מזערית. ההשפעה של פלייבוי היא 0.

lala897

New member
אוי באמת!!

דרקנס, זה לא נכון לגבי קומץ של אנשים משועממים זה מדובר להרבה יותר מזה אולי הם משועממים אבל הם בהחלט לא קומץ. זו האוירה בעולם היום נשים הורגות את עצמם בשביל שהגוף שלהם יהיה מספיק "טוב" כי על זה מסתכלים. וההשפעה של הפורנו על זה ע-נ-ק-י-ת. גם בלי זה אני נגד פורנו כי זה פשוט לקחת משהו יפה ואינטימי ולעשות ממנו משהו זול והמוני. ותן לי לתקן אותך בבקשה- זה לא שהאופי לא פחות חשוב מהיופי ואפילו יותר אלא שאין קשר בין השניים.

tamarhp

New member
השלמה

בטלוויזיה לא רואים אופי, אלא אך ורק יופי. כך שמי שצופה מלכתחילה בערוץ הזה יודע שהוא יראה רק יופי. אין קשר פה לאופי.

למעלה