ערוץ פלייבוי חוזר היום לשידור

Vdrums

New member
אבל לא דובר על פורנו

דובר על ערוץ פלייבוי וזה ממש לא פורנו. ואם אישה בוחרת להציג את גופה ומבחינתה זה לא משפיל אותה והיא לא מרגישה מושפלת למה שאני אחשוב ככה? פורנו זה עניין אחר ולדעתי זה די מבזה גם לגברים. שחקן פורנו הוא לא פחות עלוב משחקנית פורנו. זה ממש לא מוציא אותו "גבר".

Yanchu

New member
ממש.

אנשים שהולכים לערוץ פלייבוי לא נהנים מזה... זהוי פשוט דרך קלה לעשות כסף. פלייבוי ופורנו שניהם באותו הסל. שניהם משפילים ומבזים. ולשניהם אין מקום בחברה הישראלית.

אנשים משפילים את עצמם

בלי להרגיש אפילו... אולי הן לא מושפלות אבל בטוח שזה לא ממש כבוד בשבילן... למה היא בוחרת להציג את גופה? או בגלל הכסף או בגלל שהן נהנות לקבל תשומת לב מאנשים וגם כסף.

lala897

New member
אתה מדבר בלי קשר

גם אם היא לא מרגישה מושפלת זה לא קשור למה שאתה חושב על הענין וזה גם לא אומר כלום אם זה משפיל או לא. זה החינוך והחברה שמכניסה להם ראש שזה לא משפיל. אבל זה משפיל בהחלט, העובדה שאישה צריכה למכור את גופה כדי שיסתכלו עליה, שישלמו לה, שיהנו ממנה, משפילה ודוחה .

Vdrums

New member
העובדה שאישה בכבודה ובעצמה

עושה כסף מהגוף שלה (ואני מתכוון אך ורק לדוגמניות של פלייבוי שבסך הכל מצטלמות בעירום ולא עושות שום דבר מעבר לזה) וזה מה שהיא רוצה והיא מקבלת כסף ותשומת לב(כן, יש אנשים שמחפשים תשומת לב מרובה) אז שיבושם לה. מה הבעיה פה? לא חסר חרא במדינה, ופלייבוי זה לא מה שיהרוס את התרבות כאן. לראות בחורות עם מינימום בגדים בקליפים של אמ טי וי נמרחות על גברים וכו' זה יותר טוב? המורדים זה יותר טוב? תוכניות כמו ויי בלילה, איה ושירלי ועוד תוכנית סקס שהיתה בלווין שאני לא זוכר את שמה, זה בסדר? על זה אף אחד לא דיבר, אבל פתאום יש ערוץ עם אישה ערומה שרואים בו קצת ציצי אז כולם קופצים. לא חסר סרטים בטלויזיה שמציגים סצינות מין וזה יותר ממה שמראים בפלייבוי. גוף נשי זה דבר יפיפה ועובדה שהוא מושא לציור ופיסול ומשתמשים בו המון באומנות (עובדה שרוב ציורי מודל העירום הם של נשים ולא גברים) וגם בעבר היה נהוג לצייר נשים ערומות, אז למה ציור זה בסדר וצילום לא? זו גם אומנות.

למעלה