ערוץ פלייבוי חוזר היום לשידור

זה לא פורנו!

פורנוגרפיה = ספרות-זימה(במקרה שלנו סרט-זימה) הגודשת ארועים ותמונות מחיי המין כדי לגרות את היצר. התכנים מכילים ניבולי פה ותיאורים גסים המנוגדים למוסר החברתי המקובל. ערוץ פלייבוי הוא לא פורנוגרפיה. ארוטיקה, סטרפטיז, אבל לא פורנו. בערוץ פלייבוי אין "ניבולי פה ותיאורים גסים".

מצטערת על הבורות...../images/Emo4.gif

תסביר לי שוב מה זה ערוץ הפלייבוי. אתה יודע מה, לא צריך! אני חושבת שאשאר עם הבורות הזו שלי...
לילה טוב

אם אין לך סקסופוביה או משהו...

בעצם, סקסופוביה זה פחד מבריטים
... בכל מקרה אין בערוץ פלייבוי ניבולי פה או דברים אלימים, לזה הכוונה. ישעירום, יש סקס, אין אלימות(מילולית ופיזית).

La Gamba

New member
ברר.. בריטים....

האם פורנוגרפיה אינה מתייחסת גם לביצוע סקס תמורת תשלום?

lala897

New member
באמת?../images/Emo6.gif

בערוף פליבוי אין ניבולי פה ותיאורים גסים? את השאר יש. איזה הקלה!

lala897

New member
נראה לך?

אני לא מסתכלת בזבל הזה? למה להרוס? החיים כ"כ יפים.

אז באיזו זכות את אומרת דברים

שאת לא יודעת("ואת כל השאר יש")? ולמי שסקס בשבילו אינטימי שלא יסתכל! את לא יכולה להכליל("פשוט לקחת משהו יפה ואינטימי ולעשות ממנו משהו זול והמוני")!

lala897

New member
הי אל תתעצבן עלי

אני לא אמרתי אתה אמרת!! הגדרת פורנוגרפיה ואז אמרת שבערץ פליבוי אין תיאורים גסים וניבולי פה אז מזה הבנתי שאת כל השאר יש. את מה אני לא יכולה להכליל? לא הבנתי.

את לא יכולה לבוא ולומר

שסקס בכללותו הוא דבר אינטימי כי הוא כזה בשבילך. ומה זה כל השאר? כי הכוונה היא שניבולי פה ותיאורים גסים ומה שגרוע מהם היא פורנוגרפיה.

lala897

New member
זה כבר מוגזם..

אני לא יתחיל להתפלסף איתך על הפרטים בענין אבל אני יגיד בצורה עדינה שדברים מסוג זה כמו איברים פנימיים נהוגים להיחשב כאינטימיים ואם לא אז שאלה- מה כן אינטימי? לא הבנתי את המשפט השני שלך כוונה של מה? פורנוגרפיה גרוע מפיבוי בגלל ניבולי פה ותאורים גסים? לא שזה כ"כ משנה לי הדיוקים הקטנים והמאד לא חשובים האלה.

אבל הם כן חשובים!

כי הם הם אלו ש"שוטפים את המוח". פלייבוי הוא "חומר קל" מהבחינה הזאת.

lala897

New member
and i'm happy i'm not

part of this junk! אני מודה יום יום שאני לא בתוך כל הג'יפה הזאת!!

lala897

New member
מה הכוונה מאחורי משפט כזה?

שאתה הולך לרצוח אותי מחר?

lala897

New member
../images/Emo6.gif

אוקיי. פשוט לא הבנתי מה זה "כל עוד את יכולה" זה הפחיד אותי קצת..

שיריה

New member
אני חושבת ש...

זה עצוב. כי לטלויזיה יש השפעה גדולה על התרבות, ואנחנו בונים פה תרבות שמבוססת על החיצוניות והמיניות. אחר כך מתפלאים שמגיעים למצב של אונס ובגידות, ומשפחות הרוסות. ותוקפנות. חוץ מזה שזה שזה עושה לי בחילה.

למעלה