ערוץ פלייבוי חוזר היום לשידור

נכון, הוא יודע

הוא גם יודע שלא כל הנשים בעולם נראות ככה, ושהאופי לא פחות חשוב מהיופי.

lala897

New member
קוראים לזה--

שטיפת מח!! ולכן גם אם הוא יודע זה לא עוזר!! הבנת?

lala897

New member
בדיוק שטיפת מח

מראים לגברים בחורות חתיכות אחת אחת והוא רואה אותם שוב ושוב עד שהוא מתחיל לחשוב שככה זה אמור להיות וזה מה שחשוב. אולי אתה לא יודע אבל זה דבר ידוע בקשר לסרטים אז אני מקישה את זה גם לערוץ הזה.

lala897

New member
לא נראה לי...

אני מאד מעריכה אותך כאדם חושב וכאחלה בנאדם והכל. אבל בקטע הזה.. חבל עליך.

הא?../images/Emo12.gif

למשהו ההודעות שלך היום לא ממש לעניין. לא הבנתי מה רצית לומר בהודעה שלך.

מתנדב

New member
כתבו לך כמה הודעות לפני

שחבל עליך, ושאלת על מה?, ואתה ענית שלא חבל עליך, ואז בא התשובה שלי. בקיצור תקרא את ההודעות לפני עם התשובה שלך ואז תבין...

רק אדם אחד נתן לי תושבה

למה חבל עלי, והץשובה הייתה "בקטע הזה"(של הפלייבוי) ואז שאלתי למה חבל עלי בקטע הזה, ואף אחד עדיין לא השכיל לענות לי. ולא שדברייך סדירים: "כתבו לך כמה הודעות לפני שחבל עליך, ושאלת על מה?, ואתה ענית שלא חבל עליך". לא נראה לי שעניתי לעצמי בשרשור הזה...

lala897

New member
למה?

כי אתה צוציק בן 17 שמכניס לראש שלא זבל בלי הפסקה. אם אתה טוען שאתה פה בעולם בשביל למצות את המקסימום ולהינות לפחות תהנה על רמה. לכן חבל עליך.

ומה את יודעת על רמה

גברתי בת ה-18? את מדברת עלי כאילו את מכירה אותי. את לא מכירה אותי בגרוש, אז בבקשה תשתקי בנושא הזה.

lala897

New member
וואלה, הצלחתי להרגיז אותך

חחח אני בכאסח איתך כל הזמן אני לא מכירה אותך, מה הקשר? בשבילי הנאות כאלה הם תת רמה. יש לך בעיה אם זה? מה התרתחת שאמרתי לך שחבל עליך? עדין חבל עליך. ואין לי שום בעיה שלך לא חבל על עצמך מצידי- תמשיך לראות את הערוץ בכיף, תחרפן לך את השכל-סבבה.

אמרת את מילת הקסם

"בשבילי". ובכן מה שבשבילך תת-רמה, בשביל אחרים לא. ומי את? נציגת האוניברסליות? חבל לך עלי? תצטרכי לחיות אם זה, כי לי לא חבל עלי
. "תחרפן לך את השכל"-
.

lala897

New member
../images/Emo9.gifאתה פשוט מצחיק

ברור שבשבילי. כל מה שאני אומרת פה אם אני לא מצינת שזה עובדה זה דעתי, השקפתי, בשבילי ולי וכל מה שאתה אומר זה דעתך, השקפתך בשבילך ולך. ועל זה אנחנו מתוכחים. אם הכל היה עובדות לא היה על מה להתוכח. 'בנת מותק?

לזה יש סיסמה

שגם אותה ילדים יכולים לדעת איכשהו... אבל מה שמגעיל זה שהנשים מוצגות שם בצורה זולה ומגעילה. נראה שלנשים שם אין כבוד עצמי. זה ערוץ שנותן לאישה תדמית זולה ומביישת ללא כבוד עצמי. ולכן לדעתי הערוץ הזה הוא הדרדרות המין האנושי, אנחנו לא חיות שמסתכלים רק על דבר אחד...

לא, אני עניתי ברצינות!

נהוג לחשוב שרק דתיים יהיו נגד הערוץ המדובר, ואני אמרתי שלדעתי חילוניים יהיו נגד. כל הנושא של "נגד פורנו" הוא אינו נושא שמדובר רק בחוגים הדתיים, ויש נטייה לשייך את ההתנגדות רק לדתיים. זה נושא ערכי, שיעורר התנגדות גם אצל חילוניים. ואם אתה שואל לדעתי הפרטית... אני חושבת שאתה יודע אותה. ולא, אני לא משועממת, הלוואי. יש לי כל כך הרבה עבודה...

למעלה