ערוץ פלייבוי חוזר היום לשידור

Vdrums

New member
למה את חושבת שאישה

שמרצונה החופשי הולכת להצטלם בעירום (ושום דבר מעבר לזה) מתבזה? זה מה שהיא רוצה לעשות. וטוב לה עם זה. להיות שפנפנת פלייבוי זה לא להיות שחקנית פורנו. בסך הכל היא מקבלת אחלה כסף על צילומי עירום. שציירו נשים במאות הקודמות בעירום זה כן היה בסדר? הגוף הנשי תמיד היה נושא לעבודות אומנות וזה כולל צילום אירוטי או ציור אירוטי.

כן כמו מדוק מסויים בפנאי פלוס שמראה

תמונות של בחורות חשופות וזה אמור להיות עיתון לכל המשפחה

Vdrums

New member
זה לא ממש נכון.

אף אחד לא מכריח אף אחד לשחק בסרטי פורנו, ושוב פלייבוי זה אל פורנו. גם הדוגמניות של פליבוי וגם שחקניות פורנו מרוויחות סכומים נאים מאוד. אולי בפורנו זה נראה ניצול, אבל בחורה שמצלמים אותה ערומה כמו צילומים לקטלוג בגדים (רק בלי בגדים
) זה לא ניצול ולא בגלל שהבחורה הידרדרה לזה. אם היא רוצה להצטלם ערומה, אז מה משפיל בזה? היא נראית טוב, זה כמו שבחורות הולכות עם ביקיני חושפני.

lala897

New member
שוב-

משום מה כל הגברים פה חושבים שזה לא משפיל והנשים חושבות שזה משפיל תחשבו על זה.

מתנדב

New member
lala897, אני גבר, ואני חושב שזה

משפיל מאוד את האישה... יצא לי פעם לשמוע ברדיו, (לא זוכר את הערוץ ששמעתי), שראינו בחורה שהצטלמה לכל מיני פרסומות בעירום, ועוד כל מיני דברים, והיא אמרה שהיא עושה את זה רק בשביל כסף, בכדי לממן את הלימודים שלה ואת עצמה, והיא בהחלט מרגישה את עצמה זולה ומושפלת...

lala897

New member
לא התכונת גברים כמוך../images/Emo8.gif

זה משפיל גם אם היא לא מרגישה מושפלת כי זה קשור לעולם היום כשמלכתחילה עושים מהגוף של האישה את הכל ואז היא אולי לא מרגישה מושפלת כי היא התחנכה שהגוף של האישה זה הכל זה מה שהיא ולכך למה לא להציג אותו לפני העולם הרחב? זה פשוט מגעיל.

נכון שאף אחד ל הכריח אותה

היא עשתה את זה בשביל הכסף, כדי להתפרנס- כמו שיש אנשים שגונבים בשביל כסף.כך גם היא רק שהיא גם הרגישה מושפלת.

Vdrums

New member
למה אתם מחליטים שהיא מושפלת?

מאיפה אתם מכירים איזו שפנפנת פלייבוי שסיפרה לכם שהיא מרגישה מושפלת? הבחורות האלה הן אייקון בתרבות האמריקאית (אני יודע שזה נשמע מפגר) אבל כל המוסד הזה שנקרא פלייבוי הוא מוסד די מכובד בארץ הדוד סם. ובחורות שעובדות שם לא נמצאות בסטטוס נמוך.

הגברים פה

חושבים שזה לא משפיל כשאישה עצמה אומרת שזה לא משפיל. אם האישה אומרת שזה משפיל, אני לא תומך בזה, ולכן אני לא תומך ערוץ בלו. יש מבין?

lala897

New member
אז הנשים פה

מסבירים לך שזה בכלל לא משנה אם היא מרגישה שזה משפיל או לא .זה עדין משפיל . וככה היא חונכה - בחברה שובניסטית לאללה שטוענת שהים דוגלת בשווין זכויות. עלק שויון זכויות..

Yanchu

New member
ומי הם הגברים פה שידברו

בשם כל הנשים בעולם? כל אחד מביע את דעתו, ואין סיבה להתווכח אם הנשים עצמן חושבות שזה משפיל או לא.

לא דיברנו בשם הנשים

כל מה שאמרנו הוא שהנשים עצמן אומרות שזה לא משפיל ולכן הנשים פה לא יכולות להגיד שהנשים ההן מושפלות.

Yanchu

New member
ובכן,

הנשים עצמן אומרות שזה משפיל. מאיפה המצאת את השטות שזה לא משפיל? פלייבוי ברובו הוא מאוד משפיל, נשים עושות זאת בשביל להתפרנס, והאם זה לא משפיל להציג את גופך בעירום בשביל להתפרנס?!

Yanchu

New member
../images/Emo45.gif

אני מתנגד לפורנו, לא מטעמים דתיים (אולי בגלל שאני חילוני). פורנו זוהי פגיעה בוטה וחסרת תקדים במעמד ובכבוד האישה. כחילוני, אני לא יכול לסבול את העובדה שגוף של יישות, אדם חי, הופך להיות זול ומגעיל. ואגב, בניגוד למשהו שמישהו אמר פה, גם גברים מתנגדים לזה לא פחות מנשים.

lala897

New member
יש!!

סוף סוף אדם שמסתכל על הענין בצורה נורמלית יש עוד גברים כאלה? השמיעו קול!

למעלה