ערוץ פלייבוי חוזר היום לשידור

tamarhp

New member
שיעשו

ערוץ אחד, פלייבוי, ובתמורה יורידו את כל הפרסומות הזוועתיות (מבחינת אלימות ומין) בשאר הערוצים. וד"א, לא אני אמרתי את זה, אלא כתב חילוני בעיתון מסויים. הוא אמר שעפ"י סקר רוב הציבור בארץ חושב שבפרסומות כיום יש יותר מדי אלימות ומין, וזה דבר לא הוגן - שכשמשפחה שלמה יושבת ביחד לצפות בערוץ משפחתי (2 זה תמיד ביחד..) ופתאום יש פרסומות שלא מתאימות לילדים, או לאחד מבני הזוג (במשפחה דתית). לכן הוא אומר שם שאת הכל צריך לשים בערוץ הפלייבוי - שמי שמסתכל בו הוא בעל בחירה, ולא בערוצים המשפחתיים. קצת גלשתי, לא?

Baby Boo

New member
כל אחד יבחר לעצמו..

אני לא חושבת שזה הדבר הכי טוב בעולם ובטח שזה לא מוסיף לתרבות אבל!!!!!! כל אחד ראשי לבחור לעצמו מה שנאה לו לראות ומה הוא רוצה לעשות.. לכן יש חסימה על הערוצים האלה וכל אחד יבחר איך להשתמש בהם.. שמעו רוב חברות העולם המערבי כן פתוחות לזה ככה זלא צריך להיסחף זה לא מה שישחיט את העם.. הכל מאוד מאוד אישי.. טל

lala897

New member
הבעיה היא -

שזה משפיע עמוקות. אם זה היה שאנשים היו ראוים את זה וזהו משאירים את הדברים האלה לעצמם- בעיתם דפקו את עצמם. אבל אני מאמינה שזה גורם להרבה אונס אלימות תקיפות מיניות ואז זה כבר נוגע גם לאנשים אחרים.

haimw32

New member
לפי דעתי כל אחד יעשה כראות עיניו ..

בסה"כ חוץ מזה שיש סיסמה כדי להכנס לערוץ הורים שלא רוצים שהילד יחשף פשוט שלא יזמינו ,אבל אף אחד לא יכול למנוע מזכותו של אדם אחר לא לראות ערוץ ,למרות שנראה לי שהערוץ הזה משעמם

האמת....

שלדתיים אין כבר כוח למלחמות נגד הערוץ הזה... ולכן הם לא עושים כבר כלום, כי לא משנה מה הם יעשו הם יצאו הרעים. ולכן רק נשים נגד התופעה כי הערוץ הזה מציג נשים בצורה מאוד לא יפה. מציגים שם את הנשים בצורה זולה ומביישת את המין האנושי.

מממ...לא.

בגלל זה החזירו את ערוץ פלייבוי, ואת ערוץ בלו לא החזירו. אם היית יודעת את ההבדל בין שני הערוצים, שהוא כשמיים וארץ, היית מבינה אולי יותר טוב במה מדובר.

לא מעניין אותי לדעת את ההבדל....

מספיק שאני יודעת מה זה פלייבוי. מגעיל שגברים מסתכלים על נשים שמוצגות בעירום ובצורה מגיעלה. ואח"כ הם מתרגלים לחשוב שכל הנשים כאלה... בלי טיפת כבוד עצמי שמוכנות להופיע בצורה כזאת שגברים חולניים מסתכלים עליהם. איך שהגברים מסתכלים עליהם זה התנהגות של חיות ולא של בני אדם....

lala897

New member
זה באמת מזכיר חיות

בהמיות מהתחלה עד הסוף בלי טיפת דעת. יאק!! זה מעוות את כל השכל עד שלא נשאר כזה.

עכשיו את משווה גברים לחיות

הנשים בפלייבוי לא מוצגות בצורה "מגעילה". ואת יודעת שרוב הנשים בפלייבוי נהנות ממה שהם עושות(הכוונה לאלו שמופיעות בעירום, ולא מקיימות יחסי מין, בקשר אליהם אני לא יודע)? ולמה גברים שנהנים להסתכל על נשים בעלות גוף יפה הם חולניים? אני ממש לא מבין את זה.

lala897

New member
לא נראה לי שהבנת אותי

הנשים בפליבוי לא מוצגות בצורה מגעילה? לא ראיתי מעולם את הערוץ הזה אבל זה הגדרה יחסית מה שאני אקרא צורה מגעילה אתה לא מסכים? כל נשים נהנות מזה: א. זה גם חולני. ב. אני חושבת שזה תוצאה של זה בגלל שהכניסו כ"כ את זה שאישה כל מה שיש לה זה גוף אז למי שיש גוף יפה היא נהנית להראות אותו.אבל זו עדין השפלה בשבילהן לדעתי. גברים שנהנים לראות נשים בעירום זה די טבעי אבל זה היצר הבהמי שבהם ומי שנהנה לפתח אותו בצורה כזאת הוא חולני לדעתי כי הוא לא יכול להבחין בכך שזה היצר הבהמי שבאדם וצריך לשים לו גבולות.

כי זאת התנהגות של חיות

אתה יודע איך זה הולך אצל חיות- מעניין אותם רק המין ולא עם מי ומה. מי שקונה ורואה(מרצונו) נשים ערומות ומזיל ריר מולן מתחבר ליצר הבהמתי שבו. גם הנשים שנהנות- אין להן ממש כבוד וגם הן מתחברות ליצר הזה...

lala897

New member
מזיל ריר..../images/Emo6.gif אהבתי..

מזל שיש נשים של פליבוי אחרת איזה עוד הזדמנות יש להם כבר להזיל ריר? גדול!

אני נגד אבל לא מטעמים דתיים

אלא בגלל שבתור בחורה אני חושבת שסרטים אלו פוגעים בכבוד הנשים ורבות מאלו שמשתתפות בהן לא עושות את בגלל שהן רוצות אלא בגלל שהנסיבות השונות דרדרו אותן לזה

lala897

New member
את יודעת--

משום מה יש לי הרגשה שכל הנשים פה כותבות שזה פוגע בכבוד הנשים וכל הגברים אומרים:מה פתאום זה מציג אותם בצורה מאד מכובדת.. גברים! קחו לתשומת לבכם אולי אתם פשוט לא מספיק רגישים לענין, הריר, זה הריר שמוציא אותכם מדעתכם.

haimw32

New member
מצטער על העיכוב,היה לי הרבה ריר ל..

מצטער על העיכוב בתגובה, היה לי הרבה ריר לנקות
מה שרציתי להגיד ,שאין שום כפיה לשחקניות בסרט והם בוחרות לשחק שם ותאמינו לי הם מרויחות שם טוב, אז הבחירה של הנשים לשחק שם זה שלהן, שוב פעם, אני גם מזכיר, חוץ מזה שיש קוד לערוץ כדי לצפות, אפשר פשוט למי שדואג שהילדים לא יראו ,פשוט לא להזמין כל הסיפור זה פשוט צביעות כי היום לרוב האנשים ואני מדבר לגבי הציבור החילוני כרגע ,יש סרט כחול בבית אז זה מותר מי שלא רוצה לראות, שלא יראה , אבל אל תחיבו אנשים אחרים שכן רוצים לראות , לראות את הערוץ ,אני אישית לא מענין אותי הערוץ אבל יש אנשים שזה כן מענין אותם ואם מדברים בכלל ,אז למה אין מחאה לגבי ערוץ האופנה? הרי היה כבר מיליון כתבות על כך שמחיבים אותם להיות רזות מעל מה שמותר ושם גם מראות הנשים דוגמא לאך כביכול צריכה להיות אישה ,תורידו גם את הערוץ הזה ומהר כי מדי פעם יש תצוגות אופנה של נשים בלבני נשים

Vdrums

New member
בסך הכל רואים שם

קצת בחורות בלי חלק עליון. זהו, זה אירוטיקה ולא פורנו. מה הסיפור? מה שילדים רואים באינטרנט זה הרבה יותר גרוע. וילד שחוסמים לו יודע לעקוף גם בקוד של הממיר וגם באינטרנט, הילדים היום טוחנים את המחשבים והם תחמנים לא קטנים. ובקשר לערוץ האופנה שיש תצוגות של לבנים ויש בגדים שקופים, אז אם באמת שיורידו גם את זה.

tamarhp

New member
נכון

שיורידו גם את ערוץ האופנה... אבל ברצינות - עדיין יש הבדל בין נשים עם ביקיני לנשים בלי ביקיני. כאנשים דתיים אני לא חושבת שיש פה על מה למחות, כי יש עוד אלפי דברים שצריך למחות נגדם בעניין הזה - כמו עמודי שער של מגזינים מסויימים, סרטים כחולים וכו', אבל בגלל שאין לנו אפשרות לאסור את הדברים האלו על ציבור שלם - אנחנו לא עושים את זה. אני לא רואה ה-ר-ב-ה הבדל בין כל אלו לערוץ פלייבוי. לכן המחאה העיקרית לדעתי היא הביזוי של הנשים, לא רק אלו שמופיעות בערוץ - אלא בכלל, וגם כל העניין של גישה יותר קלה לגברים לפיתוח התאוות שלהם. ואח"כ אל תתפלאו אם ירבו מקרי האונס בארצינו הקטנה...

למעלה