ערוץ 2

snir210

New member
ערוץ 2

היום בערב יש כתבה על הפריות נשמע מעניין אבל מצד אחר לא הכי בא לי לראות גם כך כל מה שאנחנו עוברות ובכתבות האלה תמיד מגזמים ומכניסים אותי למחשבות...

ראיתי את הפרומו

והרופא (לכאורה) אומר שם איך היא תכנס להריון אם אתה לא מאמין בזה...
זו בדיוק ההרגשה שלי לגבי הרופא שלכאורה היה לצידי ב-2 ההזרעות...
&nbsp
אני מתכוונת לצפות בה ולקבל עוד מושג על הדרך בה לעמוד על זכויותיי ועל מה שהכי טוב בשבילי

&nbsp
&nbsp

orile32

New member
התכניות האלה עושות לי מאוד לא טוב

הכתבות האלה הרבה פעמים עושות לנו עוול. אולי אני סתם באה ב״אנטי״, אבל אם ליוצרי התכניות האלה יש ילדים שהגיעו לעולם באופן טבעי במיטה (חצופים!
), מראש הם מוטים ולעולם לא יוכלו להבין באמת. זה כמו שיתנו לטייקון לעשות כתבה על אנשים מתחת לקו העוני שחיים באוהל. הוא יכול להיות אמפטי עד עמקי נשמתו, ובאמת לנסות להבין, אבל לעולם לא הכיר את תחושת הרעב והקושי הקיומי....
אגב, כתבה שיותר מעניינת אותי היא כתבה שתהיה מחר בידיעות על אלון נוימן ועלמה זק על הטיפולים הממושכים שעברו. (19!!!).

לא יודעת אם אצפה הערב...

snir210

New member
צדקות

זה באמת עצוב לשמוע בפרומו את הרופא שהוא בעצמו לא מאמין במטופלת שלו אותי זה ממש עיצבן אני שמחה שהרופא שלי מאוד מאמין ותומך זה מאוד חשוב בתהליך שאנחנו עוברות

טוליתי

New member
הכתבות האלה מוטות מראש!

הן עושות רע בנשמה, עושות לנו יחסי ציבור גרועים, אף פעם לא מאוזנות, ומשרתות את מי שמעוניינים לקצץ בתקציב הטיפולים, אנשים שמעולם לא התאמצו בכדי להשיג הריון, אנשים חסרי חמלה אנושית, שלא מצליחים לשים את עצמם בנעליים של מי שמתוסכלת וכואבת את החוסר בילדים. קל מאוד להציע קיצוצים כשהידיים מלאות, כשהבית עמוס ילדים ונכדים.
מסכימה עם orile32, וגם אני לא אצפה בכתבה, כי לא בא לי להתעצבן על דמוגגיה ועל פוליטיקה אנטי סוציאלית.
מוכנה לפתוח כאן שרשור אלטרנטיבי מבדר
, אם תהיה היענות
.

snir210

New member
אני איתך

כל כך צודקת גם אני התלבטתי אם לצפות את גרמתי לי להחליט אני לא ייתן לזה רייטניג באמת הכי קל לרצות לקצץ שהבית מלא בילדים ולא לדעת ולהכיר את הצער שבלהביא ילדים בדרך הקשה

ו א ג ו ס

New member
דעת מיעוט...

בעיני השורה התחתונה של הכתבה שרק בתחילתה היא "אין מי שמגן על המטופלות". רופאים שאין להם שמץ מה הבעיה, איך לפתור, משהו יצירתי, לא מספרים על הסיכון במחזור אחר מחזור טיפול- בלי שיעצרו ויגידו- "היי, הסיכון נמוך, והולך ויורד, נסו בנתיים עוד משהו. פונדקאות, תרומה, אימוץ, משהו..."

מתראיינים שם מלא רופאים מוכרים מפה מהפורום ואין לי ספק שהם לא אמרו את כל מה שהם אומרים למצלמה- לנו, המטופלות.
זה רשלנות רפואית, גם לדעתי, לא להגיד לנו את הסיכונים והסיכונים. ביחד. כל הניסוי והטעייה פה מוזרים בעיניי.
זו רק דעתי
ואני לא שמה את עצמי במקום מי שלא הצליח לה 11 שנים. ובכל זאת, יום לפני השאיבה שלי אני חושבת שאני הייתי עוצרת לפני, לפני 17 (!!) שאיבות! זה סכנה.

ובהצלחה לכולן

או!

לפעמים אנחנו מעדיפות לטמון את הראש בחול, העיקר להישאר בתקווה..
מדובר בעולם המדע, תקווה ופנטזיה הם לא הכל.
הרופאים מסתירים מאיתנו מידע
דברים שבחו"ל הם בנלאים כאן לא קיימים ורק "יאללה תתחילי עוד סבב",
מכאיב ומכעיס, אנחנו חייבות להרים ראש ולדרוש את האמן ולא את הכסת"ח הכלכלי של המחלקות והרופאים השונים.
הכתבה הזו צריכה לזעזע אותנו ולא להפחיד אותנו ולהתעלם מהתוכן שאומר, מנצלים אותנו ואת גופנו.
אין ממש מחקר, אין עומק הבנה למה מצליח ולאיזה גוף.. אין למידה מטיפול לטיפול. אין ביצוע בדיקות של המאה ה 21.
אנחנו חייבת לצעוק את הזלזול בנו.

זו אחת הסיבות בגינה החלטתי להחליף רופא

קבלתי את ההרגשה שהכסף שלי משחק פה תפקיד.
העיקר ללכת להזרעה, לא משנה כמה זקיקים ומה גודלם...
&nbsp

&nbsp
&nbsp

snir210

New member
הסקרנות

אז הסקרנות גברה עליי ואני עכשיו כל כך מצטערת שראיתי את הכתבה הארורה הזאת באמת עשיתי טעות !!! מתארים את זה כל כך נורא והם שוכחים שיש בנות שעדיין אין להן ילדים שראות את זה לעזאזל ע

נונו2014

New member
איך אני אוהבת את זיידמן ..
.

"בשביל לקנות מטוס ב 150 מליון שקל שספק שישתמשו בו .אין דיון ציבורי .
כאשר סימה בת 43 שהתחתנה לפני חודשיים ונאחזת באחוזים הבודדים שיש לה לילד משלה אז כל העולם צריך להביע דעה"

הוא חמוד

השאלה היא מה עומד מאחורי הרצון לטשטש..
&nbsp
משהו הזוי נוסף שקה לי בהחזרה הנוספת.. הרופא הדוחה (כן, דוחה) הכריח אותי להחזיר 3 עוברים (מה את רוצה שנזרוק את העובר?) וכשאמרתי שאני חוששת מריבוי עוברים, הוא גיחך.. ,"הרי גם בפעם הקודמת החזרנו 3, יש לך 3 ילדים בבית?"
ככה היצור אמר.. מה שאומר, שהם לא מאמינים במה שהם עושים.. הרוב בלוף כלכלי על חשבוננו.

צופה בתוכנית ומתעצבנת

מאוד מרתיחה אותי התוכנית הזאת ואיך שהיא מציגה את הנושא.
מורידה את הכובע בפני זיידמן על מה שאמר.
ואני תושבת קבע פה לשעבר ורק חזרתי לרגע לספר.
IVF תשיעי בגיל 43, אחרי 3 הפלות וקיבלתי את המתנה של חיי.
נכון שזה לא הסיפור של כולן אבל הקול שלי חייב להישמע בין כל היתר.
כי יש סיכוי, למרות שמהרבה רופאים שמעתי שלא...

המון בהצלחה לכולכן, מתפללת עליכן

spirt20

New member
זיידמן הוא משלנו

יש פשוט אינטרס לממשלה להציג אותנו בצורה רעה

למעלה