ערכיות בחינוך

StrengthHonor

New member
תנועות נוער בבתי ספר

אהה , אני אהייה צבוע אם אני אגיד שאני אוהב את זה הרי מתנועות הנוער באים 99% ממצביעים השמאל הצעירים אי אפשר לומר שהן לא נגועות בפוליטיקה , פעם עברתי במקום אחד בת"T שאני לא זוכר את השם שלו קיצר איזה תאטרון אחד במקום שקט יחסית , בונים שמה עכישיו חנייה של מספר קומות מתחת לקרקע ויש ליד זה בור ענקי מי שמכיר קיצר הייתה שמה איזה קבוצת צופים ששמו את האוהל הזה של המוסלמיות נראה לי לימדו אותם על האיסלאם אבל אני לא בטוח , יכול להיות שזאת בכלל הייתה חטיפה.. חח

StrengthHonor

New member
אני לא זוכר שבאו היפים של ביתר לכיתה שלנו אף

פעם... בכל אופן עזבו אותי מאלה שיוצאים בשורה ארוכה מאתם יודעים איפה.

כן גם אלינו בזמנו אף אחד מביתר לא בא..

חבל..לפי דעתי זאת התנועה היחידה שאפשר להכניס לבתי הספר אבל כעיקרון אסור להכניס לבתי הספר תנועות נוער כי ממלכתי=אפוליטי

תמיר1991

New member
ערכים צריכים ללמוד בעצמך - לא בבית ולא בבית

הספר, לטעמי. זאת, למעט שני ערכים בסיסיים במדינת לאום ציונית ודמוקרטית - דמוקרטיה וציונות. בלא לימוד הערכים הללו, למדינת ישראל אין זכות קיום במתכונתה הנוכחית. מעבר לכך, אין מקום לאף ערך אחר בבית הספר הממלכתי (יהדות, מורשת רבין וכיו"ב), כיוון שהדבר נתון לפרשנות ערכית-פוליטית. כך גם הציונות והדמוקרטיה, אך בלעדיהם המדינה לא יכולה להתקיים בשום אופן. מאידך, בלא דתיות ובלא שמאלנות, יכולה המדינה להתקיים. דברי אמורים לגבי בית הספר הממלכתי. בבית הספר הממלכתי-דתי מובן שלימודי יהדות הם הכרח המציאות, והרבה יותר מלגיטימיים בכל צורה שהיא. כל זרם אחר, עצמאי, ובלבד שהוא מממן את עצמו, מוזמן לחנך גם לחרדיות, אנטי-ציונות, לצמחונות או לאנרכיזם. מה אכפת לי? בלאו הכי לא אלמד בבית ספר כזה, וגם לא ילדי.

StrengthHonor

New member
אז אולי כדאי להחזיר את השליטה בחינוך לאנשים?

ככה שהם לא יצתרכו לעמוד מול הPC?

את צודקת חוץ מהשורה האחונה

אסור בארץ על פי חוק להסית לפגיעה בציביונה הדמוקרטי ציוני למרות שיש כמה מקומות שכן מלמדים בהם את זה ועוד באישור

M e g g i

New member
בשלושת העמודים האחרונים:

ישראל בעוד 20 שנה (239) לנוער שאכפת (90) השירשור הנוכחי (80) יש עוד הרבה...

תמיר1991

New member
את צודקת? תמיר זה שם של בת../images/Emo6.gif

יש מקומות שפוגעים בערך הציונות והדמוקרטיה, לצערי הרב. על כך יש לאסור.

למעלה