או קיי...
מה זו ערימת הזבל המילולי שהצטברה פה?! >> תנו לי לנחש.. שמעתם עליהם.. המצאתם תיאוריות עליהם, אך מעולם לא הכרתם אחד אישית או לעומק, או טרחתם לצאת מהאי נוחות האישית ולהתעניין. :S בכל אופן, אלו פשוט אנשים שמסיבה זו או אחרת(טראומה כלשהי.. או דיכאון עמוק.. או אולי אפילו משהו רוחני) מתחילים את היום עם קצת פחות ממה שיש לכם. כך שלקראת סופו הם מתעייפים הרבה יותר בקלות. בכל אופן, כן.. הם בסך הכל אנשים. אז לא כולם כאלו נהדרים ולוקחים רק מעט מאחרים, אבל מה שכן זה שהרבה כן עושים את זה בצורה דיסקרטית ולא בהגזמה. למרות שלדעתי לרוב אפשר לחזור ממצב כזה, אבל יש אנשים שפשוט חיים עם זה. כמובן יש את הלא מודעים, ואילו פשוט מסכנים במצב הזה כי הם אפילו לא יודעים איך להחזיר את עצמם למצב נורמלי. בלי קשר לזה יש גם את אלו(ולא שאני תומך בשיטה הזו.. אני נגד מחלות שמועברות בדם ובלה בלה..) שחושבים שהם לא כל כך טובים בלקיחת אנרגיה אז הם מוצאים לעצמם "תורמים"(אנשים שהסכימו מראש למעשה) שייתנו להם קצת דם. דם=חיים=אנרגיה. לסיכום.. אל תשפטו או תסיקו מסקנות עד שלא הייתם באותם נעליים. (להמציא שמועות זה גם לא דבר טוב...) בקיצור.. לסיום הבולשיט.. הנה קישור לפורום אמריקאי שיסביר כמה דברים אם רק תקראו בקישורים ובהסברים שיש באתר: http://www.darknessembraced.com/vampire/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ אני לא ערפד אנרגטי או אחר חח.. אבל באמת אם כבר רושמים משהו(ושימו לב שאני לרוב לא מגיב) אז לרשום כשאתם בטוחים ב100% ולא כשזה משהו ששמעתם או שאתם חושבים או זה נראה לכם נכון.. בלה בלה בלה. יום טוב.