ערפדים

uniqe2

New member
ערפדים

מה עמדת המאגיה כלפיהם? הם קיימים? ערפדי אנרגיה.. הזנה מדם.. מה אתם חושבים עליהם? סיקרן אותי..

gwizard

New member
לא יודע בנוגע לעמדת המאגיה, אבל דעתי האישית..

היא שהם קיימים, ולו רק בגלל שאני מכיר כמה. אני מתכוון לערפדים אנרגטיים כמובן. ישנם גם אנשים בעלי מחלה נדירה הנקראת ומפיריזם אשר זקוקים לדם כדי לשרוד, אור שמש פוגע בהם וכ"ו, אבל כאן נגמר הדמיון בינם לבין הערפדים באגדות. ידידה שלי פעם עשתה מחקר מקיף על התופעה הזו ומתברר שגם בישראל הקטנה ישנם כמה אנשים הסובלים מתופעה זו. אני מניח כי על בסיס זה התפתחה מיתולוגיית הערפדים. לגבי ערפדים אנרגטיים, זה מאוד פשוט. ישנם אנשים שחסר להם תמידית אנרגיה והם מחפשים דרכים, בין אם במודע או לא במודע, להשלים את החיסרון הזה. מאוד קל לזהות אותם והסימפטומים כוללים חולשה, חוסר רצון להתנגד, כאב ראש, בחילה, סחרחורת ורצון עז ללכת לישון. אם את נמצאת בשיחה אם מישהו וחווה את מה שתיארתי לעיל אבל אחרי שאת מתרחקת ממנו/ה את מרגישה שוב מצויין אז יכול להיות כי נתקלת בערפד אנרגטי. רובם לא מודעים למה שהם עושים כך שאין טעם להתעצבן על זה - הסכנה האמיתית הם אלו שכן מודעים ועושים זאת מבחירה. יש מאמר אצלי באתר שמדבר על הנושא: http://www.wicca-israel.com/ar.php?id=85

סיריוס1

New member
מכיר אותם ואת הטכניקה שלהם. מרכז כוחם בעיר..

..ניו-יורק. מרוקנים אנשים כמו שאדם מרוקן בלון נפוח. זה רוח של אינדיאנים מקומיים מאז ימי קדם. כל מי שנוחת בניו-יורק מרוקן בשנייה. כל הסרטים האמריקאיים על רצח ורוצחים מתכוון להריגה של הנפש הפנימית. הושרש בארה"ב מאז ההגירות הענקיות של המאות 18-19. כל מהגר הגיע מלא באור ונפש מלאה, לאחר מפגש עם מקומיים רוקן לחלוטין ונהיה חיוור כמו מת ורעב לינוק ( נהיה ערפד בעצמו), כלומר הרגו אותו. אישית חוויתי ריקון אדיר לאחר שהייתי מלא יותר מדי ( לא יכולתי ללכת מרוב מלאות ), הלכתי אליהם שיקחו ממני עודף אנרגיה, רוקנו אותי לגמרי, נהייתי כמוהם, מרוקן כל אדם שנמצע לידי בשנייה, עד כדי שהגוף נהיה זקן בעשור שנים: רואים פתאום קמטים על הפנים. למדתי בעזרת סודות החרטומים לבטל יניקה זאת וכיום אני כבר בריא, כלומר אין לי את הערפדות, כבר לא מרוקן אחרים. לא סובל את זה ויודע לנצח אותם, אם צריך. הם מאוד חזקים בארה"ב.

Sofia Lorain

New member
המאמר נהדר.

אם כי אני חושבת שאלו שלא מודעים למה שהם עושים יותר מסוכנים מאלו שכן מודעים (אלא אם כן, הללו עושים זאת מתוך כוונה לפגוע כמובן). עד כמה שאני יודעת, ההרגשה הטובה אחריי נובעת מכך שהגוף מיד מפצה על מה שנלקח ממנו, מה שלגוף של ערפד אנרגטי קשה מאוד לעשות בתהליך טבעי.

סיריוס1

New member
היכולות לערפדתיות מודעת מועברת על ידי...

...חיבור המוח ותדרי/סגנון חשיבה תת-הכרתי. שיחה ארוכה עם ערפד תלמד את המשוחח איך להיות ערפד במודע. יש אנשים שמנצלים יכולת זאת כדי לשלוט על אחרים במיוחד כאשר מדובר בכח פוליטי בתוך ארגונים גדולים. לרוב מזהים אותם לפי המתיחות של הגוף, גופם מתוח תמיד באופן מיוחד והם בעלי קול דק וצורמני ( ללא אהבה מהלב ). לרוב הם לא סובלים אנשים פתוחי לב והם כל הזמן מדברים משמעויות שליליות לכל אימרת לב חמה. יש מהם שחושבים שזה כח וטוב להיות כך ולמעשה משתדלים להיות כך כדי להיבחר לתפקידים בכירים השולטים על רבים. ניתן לנצח אותם על ידי תדרי חשיבה תת-הכרתיים ( לשוחח איתם בלי להגיד בפה ), אז המוח שלהם לא יכול לשאת תקשור ללא דיבור והוא נסגר למוח של המשדר אליהם, אזיי נוצר ניתוק וניתן לעזוב את הקשר איתו/ה ולעבור טיהור בעזרת שמש ומי ים במשך כמה ימים, ולא להיות בחברתם יותר ממה שצריך. כמו כן, אור שעובר דרך מלח מנטרל את השאריות שנשארו מהם בגוף האטרי. יש לי מכשיר מיוחד לטיפול שכזה... או שניתן לקנות מנורת מלח ולישון איתה ערומים כמה לילות ברציפות. המלח מבטל את כוחם.

Sofia Lorain

New member
אין לי מושג

אם אתה פשוט אכזרי ומפיץ בכוונה תחילה דעות קדומות, או האם אתה עושה את זה בלי הבחנה. בכל מקרה, אתה, בתור אדם שמחשיב את עצמו כטוב (אני מניחה לפי ההודעות שלך), כזה שתפקידו להאיר את עינינו החשוכות, צריך להתבייש.

סיריוס1

New member
ממה להתבייש ? מדעתי לגבי ערפדים רשעים ? הרי..

...חלקם הם בוחרים במודע להיות כך כדי לזכות בכוח שליטה ומוניפולציה על אנשים אחרים. אז הנה, הסברתי דרכים מספר כיצד לנצחם ולהתגונן מפניהם. אין כאן במה להתבייש. אם יש צורך להתגונן ולהילחם נגד כל מיני אנשים שבוחרים להיות רשעים, אזיי יש להילחם ולנצח אותם. במהירות. צריך להכות חזק ומהר ולמנוע מהם לשלוט על העולם דרך הקירבה שלהם למוסדות חשובים כגון האו"ם ומרכזי סחר חשובים שבניו-יורק. לדעתי הם נחלו מפלה בעשור האחרון על ידי אנשי ניו-אייג' ומאגים טובים. אולם הם עלולים להרים את הראש ואז שוב צריך להילחם בהם ולנצחם מהר וחזק. כאשר הם שולטים, העולם נכנס לשפיכות דמים ( מלחמות ).

סיריוס1

New member
כבר הלכתי על זה לפני כמה שנים ובקושי יצאתי...

...מזה. זה כמו "כח יונק חיים" שיושב בתוכך ואי-אפשר להיפטר ממנו, אז לקחתי את זה ברצינות ובעזרת כלים רוחניים של מצרים הקדומה ובעזרת כמה אנשי קבלה ידועים מההיסטוריה, נפטרתי מזה. עכשיו אני מזהה אותם מרחוק ( "מריח אותם" ) וממש לא מתחבר איתם והם לא יונקים ממני. נגמר הרומן איתם. תודה לאל עליון.

Sofia Lorain

New member
אתה מודע לעובדה

שהדמוניזציה הזו לא שונה בהרבה מהפרוטוקולים של זקני ציון, כן?

neophile

New member
מכיר לא מעט מהם

כמה אפילו היו חברים שלי אבל אני כבר לא יכול לסבול אותם והמצב שלהם רק מתדרדר עד שהם מאבדים כל קשר עם הנשמה ...עד שאין שום משמעות לחיים שלהם...ואז הם מתחילים להיות מסוכנים באמת, בגלל שעל אף שהם איבדו קשר עם הנשמה , היא עדיין לא אבודה , הם אלו שאבודים , אבל כשהם מתחילים ליצור קשר עם כוחות האופל...או יותר נכון כשכוחות האופל מתחילים ליצור קשר איתם ... בסך הכל אנשים מסכנים .

Swicca

New member
או קיי...

מה זו ערימת הזבל המילולי שהצטברה פה?! >> תנו לי לנחש.. שמעתם עליהם.. המצאתם תיאוריות עליהם, אך מעולם לא הכרתם אחד אישית או לעומק, או טרחתם לצאת מהאי נוחות האישית ולהתעניין. :S בכל אופן, אלו פשוט אנשים שמסיבה זו או אחרת(טראומה כלשהי.. או דיכאון עמוק.. או אולי אפילו משהו רוחני) מתחילים את היום עם קצת פחות ממה שיש לכם. כך שלקראת סופו הם מתעייפים הרבה יותר בקלות. בכל אופן, כן.. הם בסך הכל אנשים. אז לא כולם כאלו נהדרים ולוקחים רק מעט מאחרים, אבל מה שכן זה שהרבה כן עושים את זה בצורה דיסקרטית ולא בהגזמה. למרות שלדעתי לרוב אפשר לחזור ממצב כזה, אבל יש אנשים שפשוט חיים עם זה. כמובן יש את הלא מודעים, ואילו פשוט מסכנים במצב הזה כי הם אפילו לא יודעים איך להחזיר את עצמם למצב נורמלי. בלי קשר לזה יש גם את אלו(ולא שאני תומך בשיטה הזו.. אני נגד מחלות שמועברות בדם ובלה בלה..) שחושבים שהם לא כל כך טובים בלקיחת אנרגיה אז הם מוצאים לעצמם "תורמים"(אנשים שהסכימו מראש למעשה) שייתנו להם קצת דם. דם=חיים=אנרגיה. לסיכום.. אל תשפטו או תסיקו מסקנות עד שלא הייתם באותם נעליים. (להמציא שמועות זה גם לא דבר טוב...) בקיצור.. לסיום הבולשיט.. הנה קישור לפורום אמריקאי שיסביר כמה דברים אם רק תקראו בקישורים ובהסברים שיש באתר: http://www.darknessembraced.com/vampire/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ אני לא ערפד אנרגטי או אחר חח.. אבל באמת אם כבר רושמים משהו(ושימו לב שאני לרוב לא מגיב) אז לרשום כשאתם בטוחים ב100% ולא כשזה משהו ששמעתם או שאתם חושבים או זה נראה לכם נכון.. בלה בלה בלה. יום טוב.

neophile

New member
כמו שאמרתי אני מכיר כאלה באופן אישי

נכון שיש הרבה אנשים שעושים את זה בקטנה אבל טיפשי , למה לקחת אנרגיה מבן אדם אחר אם יש לך את כל האנרגיה שביקום זמינה על ידי העברת מודעות פשוטה לאיך שאתה נושם ? כל התרבות הזאת שאתה מתאר שבה לוקחים רק קצת כדי להעביר את היום..אין לך מושג על ההשלכות שלה ואיך היא מתפקדת ברמה גלובלית. תנסה ליצור קשר בין אורך החיים האמריקאני הזה לבין המצב הסוציו-אקונומי במדינות שבהם חברות גדולות מייצרות מוצרים בזיל הזול . תנסה להבין שיש קשר בין הדברים ותנסה גם טיפה לצאת מהבועה המערבית שאתה נמצא בה .

Swicca

New member
עדיין לא רשמת כלום..

אילו השלכות?! אף אחד לא גורם למדינות להיות עניות. :S חוץ מאילו שנמצאים בשלטון. לא ערפדים אנרגטיים ולא שום דבר אחר. אילו אנשים עם בעיה משלהם. זה לא עושה אותם טובים יותר, הם לא נהנים מזה, זו פשוט הסיטואציה שבה הם נמצאים. המאית אנרגיה שלוקחים ממך בלי שבכלל תשים לב היא כלום. אם אתה מתעקש שיש לכך השלכות נוראיות, תחפש במימד האסטרלי.. שם יש ישויות חסרות גוף ששותות אותך כל היום :) הייתי כבר מחפש שם אם הייתי כה קטנוני. :S ובקשר ל"למה לקחת אנרגיה מבן אדם אחר אם יש לך את כל האנרגיה שביקום זמינה". אז תחשוב על כך שפה מדובר באנשים שאין להם ידע על מאגיה.. לפחות לא לכולם. כן, זו אופציה, ללכת לסיפריה ולקחת ספר מיסטיקה ראשון שאתה מוצא, אבל כשמדובר במישהו שיש לו את הבעיה הזו ושום ידע על מאגיה או דברים בסיגנון הוא לא ילך ישר לרעיון במחשבה ששם מחכה לו הפיתרון לזה. בקיצור פחות להתלונן ויותר הבנה.. אם תמצא פיתרון לכך, תרשום להם אותו בפורום. ;) אל תתחיל להתווכח איתי בלי שאפילו פתחת את הקישור ששמתי. >>

neophile

New member
כרגע סתרת את עצמך

רשמת "אילו השלכות?! אף אחד לא גורם למדינות להיות עניות. :S חוץ מאילו שנמצאים בשלטון." ברור שאין שום אינטרס לתאגידים וחברות גדולות לשחד אנשי שלטון במדינות שמספקות להם כוח עבודה זול...אפילו עבדים . זה לא משנה אם עובדי החברה של מישהו נמצאים במרחק אלפי קילומטרים ממנו במדינת עולם שלישי והוא במעוז הדמוקרטיה והחופש...זאת עדיין ערפדות והמצב הזה רק מדגיש את האבסורד שבעניין . זאת דוגמה מאוד קונקרטית לערפדות אנרגטית , ברמה גבוה , פיזית-אסטרלית. הרבה יותר מסוכן מאשר יישויות אסטרליות לחלוטין מה"אסטרלי הגבוה" .

Swicca

New member
אלו אנשים..

לא קשורים... אם מישהו ערפד אנרגטי כמו שאתה אומר ומנצל את זה לטובתו שיהיה לו לבריאות. אני מניח ששוב פסחת על הקישור ששמתי. >> סך הכל מה שאני מנסה לרשום הוא, שזו לא בחירה... הערפדות הזו, ולמי שזה קורה לא תמיד יכול לחזור(אם בכלל היה) למה שהיה קודם. בלי להמשיך את הבולשיט.. :p לא כולם כאלו נוראיים.. ולא כדי להכליל. כמו שלא היינו רוצים שכולם ישוו אותנו לשלל דברים שהם רואים בטלויזיה אפילו שיש כאלו.. או מלא אנשים שעושים עם מאגיה רק רע, לעצמם ולאחרים. בסופו של יום אלו אנשים. לטוב, ולרע.

למעלה