ערפדים

RainBird

New member
אז אתה אומר שלו היית מכיר אחד לא היית נגד אנשים שעושים רוע כי זו הבחירה המודעת שלהם. רוע.

RainBird

New member
יש לנו דיסטאנס? תשאל את אנבל כמה דיסטנס היה לנו השבוע

סיריוס1

New member
היי, עם אנבל לא ניתן לשמור על דיסטנס...

היא נחמדה מדי...( הרוח שלה, שכן לא פגשתי אותה)...

neophile

New member
בטח שיש ברירה

הסיבה העיקרית שזה קורה היא הורים , הורים ערפדיים מגדלים ילדים ערפדיים..פשוט עד כדי כך . הסיבה השנייה היא סביבה . זה גם יכול לקרות במצב שילד אחד במשפחה זוכה להרבה חום ואהבה וילד אחר לא זוכה לאותה כמות...ואז הוא או היא מתחילים לחשוב מחשבות שליליות וזה דיי משתלט על הפסייכיזם שלהם. זה לא משהו שקורה בין רגע , זה תהליך ארוך ובמהלכו נקודות בחירה(ויציאה) רבות , הבעיה היא שאנשים כאלה מזלזלים בדברים כמו בחירה חופשית בהשפעת ערפדים "מלאים" . אני בעצמי התמודדתי עם לא מעט מחשבות ודפוסים שליליים אבל לא נכנעתי להם ,לא הסכמתי להיות חלק מהחברה הזאת שיש בה לא מעט ערפדים והם ממש לא אנושיים , אלה הם טפילים שנמשכים לאנשים בעלי המצב התודעתי המתאים ולאט לאט מתיישבים בפסייכיזם שלהם. אלו יישויות מהמישור האסטרלי הנמוך , מישור הרוחות הרעבות והאינטרס שלהם הוא להפוך את כדור הארץ לשממה וישימון .

Swicca

New member
כל כך "טובים" בלקיחת אנרגיה

הכוונה הייתה כל כך "גרועים" וזו הסיבה לאלטרנטיבה המעט מזעזעת :p

סיריוס1

New member
הייתה ערפד שאתה מדבר ? אני הייתי. אני יודע...

...טוב מאוד מה זה לראות אדם מולך מתקמט כאילו יורד לו עשרות שנים מהחיים בשנייה אחת. תאמין לי שעברתי מסעות רוחניים בעולמות כאלו חשוכים שלא ניתן להסבירם. הערפדים הלא מודעים אינם סיכון. הבעיה היא אצל אלו שכן לומדים להיות כך כדי לשלוט בכוונה ובמודע ועושים מאמצים להשליט את רוחם על האנושות. אין סיכוי שאנחנו נרשה להם לעשות זאת.

PurpleFilth

New member
../images/Emo32.gif מתי הספקת לחזור לפורום?

פספסתי איזה הודעת "הנה אני כאן, חזרתי ואני נשאר"?

RainBird

New member
על מי את מדברת, ספציפית? ולמה לא באת למפגש? את לא יודעת מה פיספסת

PurpleFilth

New member
דיברתי על אלון,

ומעולם לא אמרתי שאני באה. חוצמזה, היו לא התחייבויות קודמות.

RainBird

New member
אורגיה מטורפת בעולם הפיות אני מקווה אחרת פיספסת חבל"ז ../images/Emo13.gif

Swicca

New member
ובקשר להודעה הראשית

לא יודע עמדה כללית, אבל העמדה האישית שלי היא שכשאדם מוותר על עצמו.(מסיבה זו או אחרת..) אז הוא מפסיק לייצר את מה שהוא צריך בשביל לתפקד במהלך היום. משמע נוצר ערפד אנרגטי. בקשר לערפדים מהוליווד ולמשל הערפדים של אן רייס.. אני לא חושב שהם קיימים, אבל אני מניח שהכל אפשרי חח. 3: פשוט מעולם לא חוויתי או ראיתי דבר כזה.

NoKi2sh

New member
ומה לגבי אנשים שאוהבים..

כמהים, זקוקים ורוצים לשתות דם? האם הם "מוגדרים ערפדים"? האם אתם מכירים כאלו? היכן תיעוד, מידע על כאלו ובישראל?^_^ מאמרים? הסברים? מה גורם לאדם לחשוק בטעם הדם, עד כדי כך? מילא אנרגיה, אבל... דם... X_X

gwizard

New member
יש גם כאלה

אבל צריך להבדיל בין אנשים שיש להם מחלה נדירה הנקראת פורפיריה http://en.wikipedia.org/wiki/Porphyria לבין אנשים שהושפעו יתר על המידה ממשחקי תפקידים / פנטזיה / אנימה וחושבים שלשתות דם זה מגניב. באופן כללי, דם נחשב מאז ומתמיד כמשהו שמעביר כוחות. לדוגמה, בתרבות הסלאבית מקובל כי אם שותים את דמו של מכשפה אז מקבלים את הכוחות שלה. אבל במקרה כזה לא חושקים בטעם הדם, אלא צורכים אותו למען מטרה "נעלה" יותר.

NoKi2sh

New member
חולקת עליך.מאוד אפילו.

"לבין אנשים שהושפעו יתר על המידה ממשחקי תפקידים / פנטזיה / אנימה וחושבים שלשתות דם זה מגניב." או חולים, או מושפעים ו"סתם"?-רק כך אתה מוצא את אותם אלו?(או שאינך מכיר אחרת, או מכיר בכלל? אין לדעתך כאלו, שזה מעבר בשבילם? דם עצמו כמקור כוח מיסטי, טהר ומסמא?הטקסיות בשתיה? זו הסתכלות צרה ושגויה לדעתי, אבל זו דעתך. עוד מישהו?

למעלה