ערפדים

gwizard

New member
לא הבנתי על מה את חולקת

את לא מסכימה שיש אנשים שסתם מתלהבים משתיית דם בעקבות השפעה של סיפורי מעשיות ? או שאת אומרת כי יש אנשים שסתם מתלהבים משתיית דם בעקבות השפעה של סיפורי מעשיות *אבל* גם פיתחו להם תירוץ זה או אחר כגון קבלת כוחות מיסטיים ? "זו הסתכלות צרה ושגויה לדעתי, אבל זו דעתך. עוד מישהו?" אל תמהרי לבטל את דעתי כל כך מהר כי אני אפילו לא התחלתי להביע אותה. לדעתי, לדם יש השפעה גדולה ורחבה הן בהיבט הפיסי והן בהיבט המאגי, מקצתו הסברתי בהודעה הקודמת. לדעתי, שתיית דם, לא משנה לאיזו מטרה, לא משנה של מי הדם, זו פרקטיקה נתעבת שחייבים להורידה מן השורש. כוויקאני, אני חי את חיי בניסיון להיות לאדם טוב יותר. להיות אדם טוב יותר, מבחינתי, זה אומר לא לפגוע ביצורים חיים אחרים. דם לא נוצר משום מקום, דם חייבים להקיז מיצור חי אחר, אפילו אם זה עצמך. לפי כך, אני מתנגד לכך בכל תוקף ולא משנה מה התועלת שיכולה לצמוח מכך. מקור כוח מיסטי אפשר ורצוי לקחת מדברים אחרים. ולא חסר דברים כאלה: האוויר, האדמה, העצים, הקריסטלים וכ"ו. הרבה יותר חזק מדם. טקסיות בשתייה ? תעשי טקס תה צמחים. האמיני לי, יתן לך כזה boost למערכת האנרגטית שתחשבי שלקחת הרואין. כמובן שזו דעתי בלבד, אבל אני אישית אעשה כל מה שביכולתי (כולל ערבון של הרשויות המתאימות) כדי להפסיק את התופעה באם אתקל בה. בדיוק באותה מידה שאם אני אראה ערפד אנרגטי אז אני אברר אם הוא מודע לבעיה שלו. אם לא אז אני אלמד איך להתגבר. אם כן ואין רצון ללמוד להתגבר - אני אשמיד את היכולת שלו. עכשיו את יכולה לחלוק עלי.

NoKi2sh

New member
האאמ...

"אל תמהרי לבטל את דעתי כל כך מהר כי אני אפילו לא התחלתי להביע אותה" לא ביטלתי, מי אני שאבטל דעה של אחר... רק ציינתי דעתי. פשוט תהיתי אם "זה הכל" מבחינתך. ורציתי לשמוע אחרים, אולי ירחיבו יותר. מעניין אותי-הרי זה ברור שישנם אנשים כאלו, והייתי רוצה לדעת כיצד הם מתייחסים לקטע הזה בהם-האם בסלידה ו"בריחה" ממנו, האם בקבלה, האם הם רואים עצמם כמטורפים- או שברור להם בכל צורה שהיא שזה חלק טבעי לחלוטין מחייהם. עכשיו הרחבת, ושוב, אני חולקת עליך.(תודה ש"אישרת"^_^ לי לעשות כך..חח) אני סתם סקרנית, קטונתי,רק מציצה לכיוון, אל תתקיף כל כך. יקירי רב הידע והעצמה. וכעת, אני חוששת שישנה סתירה גדולה בדבריך- כאדם טוב יותר,בהיר יותר, שאינו מעוניין לפגוע ביצורים חיים אחרים, כיצד זה יושב-המשפט הסופי שלך "אם כן ואין רצון ללמוד להתגבר - אני אשמיד את היכולת שלו"---מי שם בידך את הכוח לעשות כך? מדוע שתקבע לאדם אחר, באם הוא חושב שכך הנכון לעשות, מה לעשות ועוד בכזו נחרצות(מילותך, לא מילותיי) תשמיד את יכולותיו? דרכך היא דרכך, והיא בוודאי האמת שלך. ישנן אמיתות נוספות, לאחרים, שוות כאמת שלך עצמך. אין צורך להשמיד דבר לדעתי.

gwizard

New member
תשובה

"מי שם בידך את הכוח לעשות כך?" אותו הכוח אשר איפשר לך לחיות. אני לא יודע איך את קוראת לכוח הזה, אבל אני קורא לו המקור. ישנם גם כאלה שקוראים לו אלוהים, האלים, מפלצת הספגטי המעופפת וכ"ו. העניין כאן אידיאולוגי / מוסרי. אם היית עדה לאונס והיה לך את הכוח לעצור זאת - האם היית עוצרת את אונס או מתעלמת וממשיכה הלאה ?

neophile

New member
מוזר שאתה כותב את זה

"אם היית עדה לאונס והיה לך את הכוח לעצור זאת - האם היית עוצרת את אונס או מתעלמת וממשיכה הלאה ?" כי לפי הרושם שקיבלתי ממך בדיון לגבי מוסריות , קראת לי תמים על כך שאני מאמין בחוקים מוסריים .

gwizard

New member
לא מוזר בכלל

אמרתי שאם אני אתקל, לא שאני אחפש במיוחד. כמו כן, בדיון הקודם היה מדובר נטו על *אחריות* כאשר כאן זה לא המקרה. תלמד לקרוא.

NoKi2sh

New member
אין בכך כל קשר לשאלתי.

דיברתי על אנשים שבשבילם כל העניין מעורב בנתינה מרצון, מתוך אהבה/טוהר/שיתוף אינטרסים במקרה האחר. חס וחלילה לא אונס,מה פתאום. איני מדברת על "ערפדי האנרגיה". ואתה מאוד בוטה בתגובותיך, לא ברורה לי הסיבה לכך-האם הנושא מאיים עליך? אין כל סיבה לתקוף, סך הכל דיון נעים והחלפת מידע.... ^_^ תודה על תשובותיך, בכל אופן\^_^ יום טוב

gwizard

New member
אנשים שנותנים מרצון ?!

לא מכיר כאלה. מה הפואנטה עבור אותם האנשים לתת את דמם למישהו אחר ?

NoKi2sh

New member
*מחכה לתגובות*

מעניין אותי, אם יש (כאן)כאלו, מה היא הסיבה שלהם... אחר כך אענה, אולי^_______^ והכל צריך לבוא מרצון, מנתינה טהורה. לדעתי.

RainBird

New member
יש אנשים כאלה. יש אנשים הרואים בלחלוק את דמם עם אדם אחר מעיין אקט רומנטי, וחלק משלבים את זה בחיי הסקס שלהם. me not included

gwizard

New member
אם זה בהסכמה אז זה בסדר

למרות שאני באמת לא מבין את הקטע הזה. מצד שני, עכשיו שאני חושב על זה, אם אנשים שותים זרע ושתן אז למה לא דם ?

PurpleFilth

New member
אני מסרתי את דמי לשתיה, מרצון.

סתם היה לי חשוב לציין את זה, שכולם ידעו שזו לא אגדה אורבנית. וגם זרע, לא פחות מדם, הוא נוזל בריא, מזין ואנרגטי.

NoKi2sh

New member
../images/Emo45.gifתודה על השיתוף!

האם יותר לי לשאול באיזו סיטואציה? מה זה גרם לך לחשוב על עצמך אחרי זה- איך זה מתקבל-בשלוות נפש והשלמה בהנחה שזה בסדר גמור וטבעי לחלוטין, בתהיה "למה זה ככה בעצם?", בתהיה מתי תהיה הפעם הבאה?
תודה על השיתוף! ^_^

Jerald_Admonds

New member
גם אני יכול לענות על השאלות הללו

לפני שנים רבות התנסיתי בהנאה רבה בחליקת דם עם בת זוגי בזמנו. עד שהפסקנו כי פיתחנו סלידה כלפי הצורך לחתוך את עצמנו. עשיתי את זה בגלל שמדובר באקט אינטימי ביותר. ההתמסרות, הנתינה והקבלה היו ברמה עמוקה מאוד... לחלוק דם אחד עם השניה, את כוח החיים, זה הרגיש נפלא. זה היה בעל איכות אירוטית אבל לא בהכרח מיני, זה בא לידי ביטוי אצלי בכל מני צורות שונות של משיכה וחיבור לאישה אשר איתה עשיתי את זה. הדם חם והטעם שלו היה כמובן מתכתי, אבל מתוק. זה נשמע קלשיאתי וספרותי אבל זה באמת ככה. היה גם מאוד נעים לראות את בת הזוג שלי שותה מהמהות שלי, מהדם שלי. מה זה גרם לי לחשוב על עצמי אח"כ? שום דבר יוצא דופן. נהנתי מזה וקיבלתי את זה כמו אז גם היום.

MetalSinagouge

New member
מעבר לזה?

את מתכוונת לאנשים עם פילוסופיות נורא עמוקות שהולכים לדאנג'ן ושותים בלאדי מרי עם דם אמיתי? יש קבוצה מאגית אמריקאית (כמה מפתיע) שמתעסקת במאגיה ערפדית (Whatever the fuck that means) וכמובן שכדי להצטרף אליהם (ז"א להיות חבר נושא כרטיס) צריך לקנות איזה ספר מטופש שנמכר רק אצלם. אף פעם לא נתקלתי בערפדים "רוחניים" ואישית אני נמצא בעמדה שרוב הפולקלור הוא חלק מטאפורות וחלק פנטזיות על דברים 'אמיתיי' (כמו מחלות או חזיונות שנגרמו בעקבות סמים).

NoKi2sh

New member
שוב, הזלזול נשקף.

לא, איני מתכוונת "לאנשים עם פילוסופיות נורא עמוקות שהולכים לדאנג'ן ושותים בלאדי מרי עם דם אמיתי", אין צורך לזלזל, ואם אינך מזלזל- סליחה, כך זה נראה מצידי. אני מתכוונת לאנשים שקשורים וכרוכים בדם מעבר לכך, לא מתוך פוזה וכ'ו כמו שישר הינכם מסיקים. יש כאלו. אני סקרנית כיצד, מה , ובעיקר מדוע. (גם הפוזאיסטים האלו, יש בהם משו, שאל לנו לשלול אותו לדעתי, עובדה, הם נמשכים לדם.)

MetalSinagouge

New member
אני לא בטוח שהם יודעים מי זה 'הם'.

לדעתי, זה סתם קטע אפל ומטומטם. בעוד שבמאגיה לא שוללים את החלקים הנסתרים והחייתיים של האדם (למשל פעולת הגואטיה של זימון ישויות מהתת מודע [לפי דעה אחת על אופן התפעול]) במקרה הזה לדעתי זה סתם משהו שאמור להוביל לכביכול סיפוק אינטלקטואלי של "תראו אותי, אני יותר אנדרגראונד מהאנדרגראונד". לא ברור לי למה הסקת שיש כאלה. ז"א אולי יש, אבל... איך? כולנו כרוכים בדם, על כל ה5 ליטרים שזורמים בנו. זה היה די מקשה עלינו את התפקוד אם זה לא היה כך, אבל אני לא רואה קדושה או אנרגיה אינהרנטית לשום דבר, בכלל זה גם לא לדם.

NoKi2sh

New member
תשובה:...

מדוע, והאם זה משנה?
נאמר, שפגשתי כאלו, מספר אנשים, לא רק בודד יחיד, והתופעה מסקרנת אותי
מספק?

למעלה