ערפדים

MetalSinagouge

New member
../images/Emo32.gifלא ../images/Emo13.gif

אלא אם כן ראית אותם מנצפים את המצבות של עצמם ועולים מהקבר, כמובן. לכל דור יש את האוטסיידרים המגניבים שלו. פעם אלה היו בוהמיינים. ביטניקים, היפים, פאנקיסטים, גות' והכל. הרבה יותר קל לבנאדם לשנות את הסמלים שמקיפים אותו מאשר את עצמו. Hence- leather jackets, "alternative" fashion and so on. הבעיה הופכת כשהסמלים האלה, שפעם נראו כמקור ל"רע", נהפכים ל"טוב". דהיינו פעם ערפדים היו יצורים מיתיים שפחדו מהם, היום זה מודל לחיקוי (עד כמה שמיתולוגיה יכולה לחיות בעולם שלנו). קחי לדוגמא תופעה מעניינת, ההיקיקומורי ביפן. זה היה ועודנו מקור לבושה משפחתית, אבל זה נהפך לפחות ופחות טאבו עד שזה כמעט והופך לאופנה ועובדה. משהו כמו פצעי בגרות אצל נערים. הנקודה שלי היא שלפני שמצטרפים לזרם תרבות-שוליים כלשהו (וזה תקף גם לקבוצה מאגית, מיסטית, רוחנית- מה שלא יהיה) כדאי לבדוק שזו בעצם לא קבוצת תמיכה במסווה :) זה בטח נראה לך לא קשור, אבל אם תחשבי על זה קצת, זה כן. אלה היו 30 שניות על הסוציולוגיה בגרוש שלי בקשר לתרבויות שוליים.

NoKi2sh

New member
האממ...

תודה על פיסת המידע(למרות שדווקא ידעתי את שכתבת, אבל תמיד טוב לשמוע עוד..) איך זה קשור להודעה שלי?או לשלך הקודמת? O_O

MetalSinagouge

New member
ככה:

יכול להיות שיש לי הרבה מאוד דעות קדומות או שהיכולות הלוגיות שלי יותר מדי פזיזות, אבל התקשתי להאמין שהערפדים שאת מדברת עליהם הם יותר מקבוצת תמיכה לאנשים שחותכים את עצמם ומתרצים את זה בהאנאה מזוכיסטית ומקעקעים פנטגרמים על הזרוע. שוב, יכול להיות שאני טועה.

NoKi2sh

New member
היי היי עד הפנטגראם!

יש לי פנטגראם על גב כף יד שמאל. הוא מסייע לי יפה מאוד לנתב את ההילינג שלי... לא לזלזל!~ אני אוהבת אותו, והוא נעשה אחרי כמיהה של 5וחצי שנים, מתוך ידיעה כי יהי לו שימוש! O_?

סיריוס1

New member
אני אספר לכם כאן סוד שאסור לכם...../images/Emo69.gif

...לספר לאחרים, רק לקרא ולדעת או לשוחח בשקט ( מאוד בשקט ) על זה, ולא דרך ערוצי תקשורת אלקטרוניים או טלפוניה. הסוד הוא: יש תרבויות חשוכות במימד מקביל למימד האנושי שחיות כאן על פני כדור הארץ, יש להם היררכיה וסדר חברתי ,אולם המימד שלהם חשוך וריק מהמימד של בני אדם, הם מאוד משתדלים להיכנס לנשמות של קבוצות או כתות שיש להם השפעה מאוד חזקה על האנוש, ומשם לשלוט לכיוון שיוביל את כדור הארץ למצד שטוב עבור המימד שלהם, שכן יש זרימת אנרגיה בין מימד למימד ומצב באחד יכול לשפר מצב בשני. הם נכנסים לנשמות של אותם חברי קבוצה ועושים אותם "זומבים מהלכים" שלהם, לא ניתן לזהות שכן הזומביות היא בצורת תבנית אנרגטית של יניקת חיים חזקה ( ערפדות). אותה קבוצה של כת נהיים "סוכנים ושבויים" של אותה תת-תרבות מהמימד המקביל. לעיתים ההשתלטות שלהם כל כך חזקה זהיא נמשכת דורות, דור אחר דור של אותם בני אדם והם מאובחנים רפואית כבעלי בעיה פסיכולוגית או פיזית אולם זוהי ערפדות טהורה. כאשר שליח מצבאות האור נשלח לאותה כת הוא בתת-מודע שלו עושה הארה חזקה של אור מיוחד בנשמות של אותם חברי כת ומסלק את אותה מושבת טפילים מהמימד החשוך. כל הכת משתנה לטובה. יש מאבקים ושליחויות על יניקת חיות מנשמות בני-אדם בין תרבויות נסתרות שחיות במימד מקביל על פני כדור הארץ. זה סוד ואסור לדבר עליו בקול.

RainBird

New member
הזומבים שלך מזכירים במעט את הרובוטים של משה קרוי, שאין לה תודעה אמיתית ואת השדים בשלטון ששומרים על העולם גיהנום.

RainBird

New member
עד משה קרוי זה לא היה ככה. הוא שאב את התמונה הזאת ממרד הנפילים של איין ראנד- אני מאוד מעריך אותה אגב.

RainBird

New member
אבל טוב להסמכת רטבים יש לי מתכון נהדר לאוסובוקו צרפתי, הרוטב מועשר בדם הפרה.

סיריוס1

New member
יש הרבה דברים טובים בעולם שהדת שלי אוסרת עלי-

- רק שלדעתי זה טוב שכך. כולל איסור על כישוף. אני לא יכול להיות חופשי כמוכם, לכן אני קבלי-מעשי...

RainBird

New member
Poor guy בטח גם אסור לך לקיים יחסי מין עם יותר מאישה אחת בו זמנית.

NoKi2sh

New member
משהו קטן, בנושא... ../images/Emo23.gifV===V

"לפני זה הוא פחד. היה ברור שהוא לא באמת חשב שמשהו כזה אמור לקרות לו, במציאות. הוא אמנם אהב מאוד את הנושא, וראה באדיקות עיקשת כל זיבלון קולנועי שרק יצא, וכשהיו קטנים אפילו יצא לו לשחק משחקי תפקידים, לדמיין. טוב נו, כל אחד מדמיין לפעמים... אבל עכשיו, כשהתקרבה אליו לאט, הוא פחד. היא חייכה, חושפת זוג ניבים קטנים ויפים, ואמרה משועשעת שהוא חמוד. ובשניָת הקסם המהירה בה היא משכה אותו אליה, ונשכה לפרק ידו, ראתה איך ההבעה שלו מתשנה בין רגע לעונג עילאי צרוף. היא לחשה לאוזנו-אין אמיתי מטעם הדם. הוא כבר לא פחד יותר."

למעלה