פוסט פריקה - פחד מסקס

אוי לא!!!! מה אני אעשה עכשיו? מבחינתך אני יכולה להיות גם

לויתן כחול. למי אכפת?
כבר אמרתי לך שאת מפגרת, נכון? איזה גבר עם שכל בראש ירצה דבר כזה בחייו?

יש לי שאלה אליך

האם את מאוננת?
האם את מחדירה לעצמך אצבעות?
האם ניסית להחדיר משהו גדול יותר מאצבעות?
האם את חושבת שזה בסדר לאישה לרצות סקס ולהנות ממנו?
האם את באה מרקע דתי או מסורתי?
&nbsp
אני חושבת שהתגובה שלי מאוד הכעיסה אותך כי אמרתי לך לקחת אחריות על המיניות שלך ולשנות את "הסיפור " שאת מספרת לעצמך. זה אומר להפסיק לחכות לנסיך רגיש יפה וסבלני שיאהב אותך אהבה אפלטונית ולא מינית עד אין קץ ואליו תוכלי להתמסר טוטאלית= לעשות ילדים=לקיים יחסי מין מלאים.
זו אחריות גדולה וכבדה. אבל אם תקחי אותה, תצליחי לצאת ממעגל הקסמים הזה שאת נמצאת בו. הוא מגן עליך כי את יכולה לספר לעצמך שאת לא בזוגיות כי גברים הם חארות ורק רוצים פורקן מיני. אבל הוא גם מונע ממך אהבה, אינטימיות מינית, אושר, משפחה משלך ועוד ועוד.
&nbsp
שוב, מציעה לך את עזרתי במציאת מטפלת מתאימה.
&nbsp
אז במה את בוחרת?
&nbsp

Morgan4816

New member
סליחה על העיקוב במענה

היי מיצי,
התשובות לשאלות הן:
אני כמעט שלא מאוננת - פעם כן אבן לא הרבה
אני מחדירה מדי פעם
ניסית להחדיר וזה היה ממש מוזר
כן אני חושבת שזה בסדר ולהנות מזה
אני לא באה מרקע דתי אבל אני עצמי הייתי די מסורתית עד לפני שנים בודדות וגם חשבתי בזמנו שסקס זה לא לפני החתונה.
אני מבינה את התגובה שלך עכשיו יותר כי אני אכן מחפשת בחור שסקס לא יהיה עיקר היחסים ובסיס היחסים בינינו אבל באותו משפט אני גםיודעת שזה חלק חשוב מאוד בקשר בין שני בני זוג ולכן אני כאן כדי לנסות כפי שאת אמרת "לקחת אחריות על זה" אני עדיין רוצה למצוא מישהו שאיתו אוכל להרגיש בטוחה ושלימה בזמן סקס ואני לא חושבת שאני צריכה לגמרי לוותר על הרצונות שלי בתחום הזה.
אני מסכימה איתך שאני צריכה לשחרר קצת אבל הבעיה שלי היא חרדה וחוסר ביטחון.אמון ובהן אני צריכה לטפל .
אז אני אשמח אם תעזרי לי למצוא מטפלת מתאימה
תודה

אני בשום שלב

לא אמרתי שאת צריכה לשחרר קצת או לוותר על עצמך.
ההפך- את צריכה למצוא מה נעים לך ואיך נעים מתוך מקום של הנאה ממיניות ולא המנעות ממנה.
למה נגיד את לא מאוננת?
בשבילי לאונן זה לאהוב את הגוף שלי ולתת מקום לפנטזיות שלי.
&nbsp
דבר אחרון-
גם כאשר מקיימים יחסים מלאים ונהנים מחדירה זה עדיין לא אומר לותר על פרטנר קשוב שחשובה לו ההנאה שלך והוא לא מרוכז רק בהנאה שלו.
&nbsp
המלצות למטפלות בפרטי

Sharoman

New member
אני לא לגמרי מסכים

אני לא חושב שהיא מסירה מעצמה אחריות כמו שהיא פחות מודעת לקיומה בגלל כל אותם גברים שאפילו לא איפשרו לה לנסות להבין את הצד שלהם ובמקום פשוט באו בדרישות ישר עם תחילת הקשר.
בחיי שלא חסרים כאלה.....
לדעתי אילו הייתה פוגשת גבר שהיה מסביר לה את החשיבות של סקס בעניו ושלא מדובר בסיפוק גופני בלבד של זבנג וגמרנו הם היו יכולים לשפר משמעותית את התקשורת ביניהם בכל הנוגע לסקס ולהתקדם בקצב הרבה יותר מהיר.

Morgan4816

New member
בדיוק ככה!

אני לא חושבת שאני מבקשת הרבה רק הבנה ותקשורת
וכן אם הייתי פוגשת גבר שהיה פתוח לשיחה ודיון בנושא אולי המצב היה שונה.
קשר אמיתי צריך להיות מבוסס על הרבה מעבר לסקס וזה מה שאני מאמינה בו ורוצה למצוא.
תקשורת זה מילת המפתח פה!

laRio

Active member
פעם יצאתי עם מישהי מספר חודשים ולא היה סקס

הגענו לקצת ידיים מתחת לחולצה. וכן, זה היה מאד מתסכל. ואחת המסקנות שלי מכל הסיפור היתה - שאין לחכות יותר משבועיים ליחסי מין.
בהמשך גם גיליתי שסקס זה לפחות 50% מהקשר הזוגי המוצלח. אם הסקס מספק (לא צריך להיות בשמים), יש על מה לבסס את הקשר ולבנות עוד דברים. ואותי כגבר מפחיד אותי שהאישה מולי לא נמשכת ולא רוצה סקס כי בהמשך זה רק יחמיר.

כתבת שאין לך בעיה ב"משחק מקדים", אבל די לא פירטת מה זה כולל. את מראה שאת נמשכת? את עושה משהו שהגבר שאיתך יגמור? יש מיליון ואחת דרכים לגרום לגבר לצאת מרוצה מהפגישה בלי חדירה וגינאלית, אפשר לנחש שרוב האנשים מכירים אותם.

Sharoman

New member
לאנשים רבים קשה כל כך לעכל את חשיבותו של סקס במערכת יחסים

מדובר במעשה שמערב כל כך הרבה רגשות ודורש כל כך הרבה פתיחות ואינטימיות עם אדם נוסף שלמרות שרגש לא חייב להיות מעורב, הרי שביטחון וחיבור רגשי או מנטאלי כן חייבים.
מדובר במעשה שלא רק מאפשר אלא מכריח אותנו להיציא את כל הפנימיות שלנו החוצה, גם בלא מודע או כוונה, וחוסר הסכמה, עכבות, אגו או בלמים ברגעים הכי אינטימיים שלנו משפיעים על כל מערכת היחסים עצמה כי שם אנחנו הכי פתוחים, הכי משוחררים והכי פגיעים ואם לא מקבלים אותנו במצב כזה או שאין התאמה בשיא האינטימיות שלנו למערכת היחסים פשוט אין עתיד משום שאנחנו באמת מרגישים שלא מאפשרים לנו להיות עצמנו.
לא יודע אם צריך לחכות לא יותר משבועיים (אפשר גם קצת יותר) אבל ככל שהתשוקה עולה וממשיכה להיתקל בחסימה ודרישה לביטול עולה (בצורה משמעותית) רמת התסכול שלנו משום שלא מאפשרים לנו להוציא את האינטימיות שלנו החוצה, במיוחד כשמדובר באדם שנראה לנו כאחד שהיה מוכן לקבל אותנו כך.

Morgan4816

New member
אני מבינה את החששות

אני מבינה כי סקס הוא חלק מזוגיות ויש את כל מה שנקרא התאמה מינית
אבל אי אפשר לשכוח את החלק של הביטחון והאמון בפרטנר שלך.
סקס צריך להיות משהו מעבר להתאמה מינית אלא חיבור ביותר מהרמה הפיזית ובמיוחד עם פרטנרים חסרי ניסיון. שהרי לפי מה שהבנתי וחברות הפעמים הראשונות לא מושלמות בלשון המעטה וצריך ללמוד את מה הבן.בת זוג נהנים ממנו.
אי אפשר ללמוד ביחד ולנסות יחד? אי אפשר לחכות עד שמוכנים ואז ללמוד אחד את השני ולעבוד לקראת זה? שהרי בזוגיות הכל מבוסס בהיעדר מילה אחרת על משא ומתן והתפשרות. לעולם לא נמצא מישהו/י שהם 100 אחוז מה שנרצה ואנחנו 100 אחוז מה שהם ירצואבל אפשר לעבוד על זה ולדעתי משם ניתן להגיע לקשר הרבה יותר חזק וימשך מבחינת משמעות יותר זמן.

Morgan4816

New member
אני מבינה אבל אני לא חושבת שבשבועיים ניתן להכיר אדם

אני חושבת שבשבועיים אתם אפילו לא מכירים אז איך אפשר לדעת אם אתם מתאימים ברמה הבין אישית היא לא מינית?
אני לא יודעת כמה זה כמה חודשים אבל קרה לי גם שנפגשתי עם בחור במשק כחצי שנה ואפילו לא היו נשיקות (לא מבחירתי ) וכל פעם שדיברנו על זה הוא אמר שהוא רוצה אבל לא עשה עם זה כלום גם כשאמרתי שאני רוצה שינשק אותי או ויגרום לי להרגיש שהוא מעוניין בי. אז אני לגמרי מבינה על מה אתה מדבר
אם זאת אני גם יודעת שאם הוא היה מראה משיכה כלפי הייתי ממשיכה לחכות לו עד שיהיה מוכן כי גם אני לו הייתי מוכנה לסקס איתו עדיין אז אני לא יודעת...
לגבי המשחק מקדים התכוונתי לנגיעות בכל הרמות ולמרות החששות שלי והחוסר נסיון שלי אני מראה שאי רוצה ומראה שאני מוכנה לנסות ואף מנסה אם אפשר. אבל שמתי לב שלא שאלת מה הגבר עושה כדי לגרום לי לרצות כאילו שזה לא משנה וזה ממש מאשש אצלי שאצל גברים רבים זה הכל קשור בהנאה שלהם והאישה לא ממש חשובה בתחום הזה אלא היא רק כלי.
אולי בגלל ההרגשה הזאת שאני מקבלת ממך הבחורה לא רצתה. ואני חס וחלילה לא שופטת כל אחד/ת והחסימות שלהם אבל אני מאמינה שהבעיה ם לא ייתה רק בה.

סנדי120

New member
קבלי טיפ שקראתי ומציעה לאמץ אחרי התייעצות עם רופא בלבד!

מריחת האיבר במשחה מאלחשת מורידה את הכאב ומאפשרת לחוות פחות כאב בפעם הראשונה.
המשחה שהציעו: אמלה או עזרקאין
שתיהן משחות במרשם רופא

בהצלחה

Morgan4816

New member
תודה על הטיפ ושאלה-

תודה לע הטיפ. אבל יש לי שאלה - אני יודעת שאמלה היא משכה לשימוש חיצוני בלבד ואני גם אישית חסינה אליה מסתבר (הסרת שיער בלייזר זה כואב!!) האם החומר השני הוא לשימוש פנימי?
וגם אם איזה רופא להתייעץ - משפחה, נשים?
תודה

סנדי120

New member
אין לי מושג סתם משהו שקראתי איפשהו

שמעתי שמורחים עזרקאין גם לטחורים

Aיש

New member
טוב הרבה זמן לא כתבתי

מקווה שאצליח להעביר את הכל, ושאת תנסי להבין ולא לקטלג את התגובה שלי בגלל שאני גבר.

שאלה קטנה, את רושמת שאין לך בעיה עם משחק מקדים אבל כן עם חדירה? האם הבעיה עם חדירה נובעת רק מהכאב, כלומר אם הכאב לא היה קיים לא היה לך בעיה לשכב עם הגבר בשלב מוקדם יותר, או שבכל מקרה את חושבת שהיית רוצה לחכות לשלב מאוחר?

דבר ראשון, ורשמו לך את זה הרבה לפני, כן אני מאמין שאת צריכה לפתור את הבעיה שלך עם חדירה. כדי שאולי תביני את ההגדרה של הבעיה כשלך אפרט למה רצוי לפתור אותה:
  1. זו באמת יכולה להיות בעיה - כלומר יש בעיות פיזיולוגיות או פסיכולוגית, הנופצה בהם אם אינני טועה נקראת Vaginismus שעל פי רוב המקורות אני מבין שלא תפתר גם אם תמצאי את בן הזוג המושלם.
  2. זה ישחרר אותך מחשש ויאפשר לך לחפש קשר בלי להתרכז בבעיה. שלא תביני לא נכון, עדיין הגיוני יהיה לחפש גבר שאכפת לו מהדברים שאכפת לך קודם. אבל כשאת באה עם מטען התחושה שנוצרת הרבה פעמים לא טובה מראש, ולכן מקשה עוד לפני שבכלל הגעת לבדוק את זה. זה פוגע לך בביטחון ומקשה עליך לפגוש גבר שיתאים לך.
  3. את תולה תיקווה גדולה מידי שגבר יפתור לך את הבעיה - מה שאת מבקשת לא סביר. גם גבר רגיש ומעולה יתקשה מאוד ללא ההכשרה המתאימה לעבור את זה איתך. אני מחשיב את עצמי לאדם מאוד רגיש ועם סבלנות מאוד גבוהה ואני די בטוח שאישתי תסכים. יצא לי לחכות למעלה מחודש לסקס עם בחורה ועם כל זה אני לא חושב שמשהו כמוני היה פתרון בשבילך. למצוא גבר שיתאים לך מכל בחינה זה כמו לזכות בלוטו, ושיהיו לו גם את התכונות של מטפל מיני (במיוחד עם הוא לא מטפל מיני) זו כמו לזכות בו פעמיים. לא הייתי מחבר את שניהם.
לגבי התגובה שלך למיצי, קראתי סדרת ספרים לאחרונה שדנה בסוגי זרים (סדרת הדובר למתים, או ההמשך למשחק של אנדר למי שמעוניין) היא אומרת בצורה יפה שדרך ההגדרה שלך של אנשים אחרים, אתה מגדיר את עצמך הרבה יותר טוב מאשר אתה מגדיר אותם. כלומר בזה שציפית שמיצי תבין אותך וששורמן לא את חשפת הרבה יותר את ההגדרה של עצמך כמישהי שלא מבינה שזה לא קשור, מאשר אותם כמי שכן או לא מבין. מיצי לא מזדהה איתך כי היא מאמינה בכך שאישה צריכה להיות שלמה עם עצמה ואם המיניות שלה ולא להתבסס על אדם מבחוץ שידאג לשלמותה. שורמן בא מאותו מקום. היא איננה מסכימה איתך לא על זה שגבר יכול וצריך להכיר אותך ואת רצונותיך ולהתחשב בהם, אלא על-כך שזה אמור להיות רצונות ולא מגבלה שניתנת לפתרון בעצמך. שורמן בא מאותו מקום, וגם אני לצורך העניין. אצלך בראש הדברים נהיו מקושרים אבל הם לא.

בלי כל קשר אם תקבלי את עצתנו או לא בהצלחה, גם בחיי המין וגם בזוגיות. מקווה שתביני שגם אם הם קשורים ויכולים ללכת רק יחד מבחירה עבורך, הם לא אותו הדבר.

Morgan4816

New member
תודה על התגובה

אני מקווה שהצלחתי להבין ולקבל את התגובה במספיק פתיחות (באמת ניסיתי לקרוא בלי לחשוב על מי המגיב).
אז קודם בתשובה לשאלתך - אני לא בטוחה... אני משארת שכן הכאב הוא אחד הדברים שהכי מפחידים אותי כי אני לא יודעת להתמודד טוב עם כאב למיניו אבל אני גם חושבת שזה הרבה יותר מזה. אני מאמינה שאם האדם המתאים באווירה ובסיטואציה נכונה אולי הכאב היה שולי והפחד גם. זה הכל עניין של ביטחון והרגשה. אני חושבת שהתגובה שלי לנושא היא חלקה מחוסר הביטחון והאמון שלי בגברים. אני מאמינה שהמוכנות שלי לשכב עם גבר תלויה מאוד בביטחון שלי איתו ובו ואמון כמובן. אני מאמינה שאם היה איתי גבר שאני סומכת עליו ומרגישה בטוחה איתו היחסים היו מתקדמים יותר מהר. אבל שוב זה הכל עניין של תיאוריה כרגע כי לא באמת חוויתי את זה.
ועכשיו תגובתי לסיבות שאתה מונה:
לפני הכל התחיל ואומר שכן אני מתכוונת לנסות לחפש עזרה מקצועית בתחום אבל אני מאוד חוששת לתת אמון באנשים בכלל ולכן זה יקח ממני זמן ומאמץ גדולים אבל זה בשלבי בישול.
עכשיו לגבי 1: לא ידעתי שיש ממש בעיות כאלה ועכשיו אני ממש רוצה לדעת אם אני סובלת מהן או שזה יכול להיעלם כי סך הכל אני רוצה להיות בריאה ולהקים משפחה ביום מהימים ואם יש לי את הבעיות האלה שלא ניתנות לפיתרון אז זה יכול מאוד להקשות על העניין ולא משנה כמה מושלם עבורי הגבר שאמצא יהיה.
2 : יש הגיון גדול במה שאתה אומר וכן באמת שמתי לב שהביטחון שלי מאוד ניזוק מהעניין הזה ומרחיק ממני אנשים אז אני מבינה
3: אני מבינה מה שאתה אומר ואני מודעת שאני צריכה גם לעבוד על זה בעצמי (אני עבדתי על עצמי שנים בכדי להגיע לאן שאני היום - פעם אפילו המחשבה על סקס הייתה משהו בלתי אפשרי מבחינתי שלא לדבר על לומר את המילה... היום אני מאמינה שהשתפרתי קצת חח) אבל אני עדיין לא מבקשת הרבה, כן אולי לצפות ל100%תמיכה בתחום זה בלתי אפשרי אבל אני עדיין מקווה לפגוש גבר שיבין את הפחד שלי וידע להרגיע אותי או להסיח את דעתי ממנו אני לא חושבת שזה הרבה לבקש לא? אני לא מחפשת בבן זוג מטפל מיני רק מישהו מבין שלא לוקח את הרגליים ובורח למראה מכשול שכזה
האם זה הרבה לבקש שגבר שישמע שיש לי חשש כזה ינסה לעזור לי להתמודד איתו? יעשה איתי יחד ניסיונות להתמודד עם זה, כלומר באחת התגובות אמרו להשתחרר באמצעות אלכוהול או דברים כאלה אז במקום ישר ולמיטה לנסות להרגיע קצת לפני בדרכים שונות. ושוב אני לא יודעת איזה ולכן אני אומר יחד! אני לא מפילה את זה על הגבר לבד.
לגבי מיצי ושורמן- אני ממש לא יודעת למה אצלי הם קשורים ואצלם לא כנראה זה עניין של איך גדלנו. אצלי אף אחד אף פעם לא הבין אותי אז תמיד החזקתי בתפיסות שמקורם מהסביבה המרוחקת שלי , אמרתי אצלי לא קורה ככה או ככה אבל שם ראיתי שיותר טוב וזה יותר מתחבר עם מה שבסביבתי הקרובה אז כנראה זה נכון וניסיתי להחזיק בזה כדי שהעולם שלי לא יתפרק לחלוטין אבל אני מבינה עכשיו או לומדת להבין שזה לא ככה אבל עדיין קשה לי להתנתק מזה כי זה היה העוגן ביטחון שלי כל חיי.
אז כן היו לי ציפיות מסויימות שמוגדרות מהתפיסות האלה והתנצלתי על הטעות שלי פה אבל קשה לי למרות שאני מאוד מנסה ואפילו כאן עכשיו להתנתק המתפיסות השגויות האלה אבל בכל ערעור בהן אני עדיין מרגישה שהאדמה נשמטת לי מבין הרגליים וזה קשה. אבל אני עובדת על זה ואמשיך לעבוד על זה עוד הרבה זמן אני מאמינה.
אני אנסה לראות כמה אני יכולה לערער את עניין הקשרים ונקווה שיהיה בסדר.
תודה על התגובה

Aיש

New member
לתקן הנחות יסוד בחיים זה קשה

ואם את מסוגלת להרהר בשינויים הללו זה מראה על יכולת ונותן תקווה שאת תעברי את זה. לגבי מערכת יחסים, יהיה קשה אבל אולי את צריכה להבהיר שחדירה היא לא אופציה בשלב זה בכלל. ככה זה מראש לא יהיה על השולחן, ואם תגיעי לרמת נוחות מתאימה בכל זאת אפשר לנסות.
&nbsp
הבעיה הגדולה עם בעיות כאלה היא שהם מאוד נוטות להתנהג כפיד-בק לופ. כלומר הבעיה יכולה להיות מאוד קטנה, אבל החשש ממנה מעצים אותה ואז הבעיה קצת יותר גדולה וחוזר חלילה. עכשיו את נמצאת בנקודה שאפילו המחשבה על זה מכניסה אותך לוויברציות, וזה נראה לי דורש צעד אחורה (או לצדדים כמו טיפול אם תוכלי). את פשוט חייבת להוריד את סף הלחץ.

Morgan4816

New member
כן זה עבודה יום יומית

אני מנסה להבאיר שסקס הוא לא אופציה בתוך התחלה אבל נראה שכל מי שפגשתי פשוט בוחר לסנן את זה או להתעלם מזה לחלוטין כי שוב ושוב קורה שהם מצפים ממני משהו שאני לא מסול תלתת בשלב מקודם יחסית ואז כועסים למה.
יכול מאוד להיות שאכן אני תקועה בלופ מהסוג שאתה מתאר ושאני צריכה להוריד א סף הלחץ ואני מנסה לעשות זאת אבל לא ממש מצליחה בינתיים

Sharoman

New member
צר לי, אבל זה כן לבקש הרבה ואפילו המון

רוב האנשים בעולם קודם כל מחפשים להשקיע את מעט המאמץ שאפשר בזוגיות ובבן/ת זוג עצמו/ה ובכל זאת לחיות חיים משותפים מאושרים.
מעבר לכך, את מבקשת ממישהו לקבל אותך ואת המצב שלך לא רק כשהוא לא מחוייב לכך בשום צורה אלא שיש לו שלל אפשרויות אחרות לבחור מהן שלא יצריכו התמודדות עם המצב שלך.
בנוסף על כך, מדובר לא באדם שהוא בהכרח רגיש, מתחשב, מנוסה בתחום ובטח שלא בעל הכשרה או יכולת להתמודד עם מצב כזה.
את צריכה להבין מדוע ההצעה היא טיפול מיני (ניתן לשלב עם מטפל נוסף או לחפש מטפל שיוכל לעזור לך בשני המישורים - הנוכחי ועל המיני יחד), היא משום מגיע לך למצוא בן זוג אוהב, אדיב, נעים ומתחשב שיגרום לך רק לאושר, אבל לא מספיק שגברים כאלה לא מוצאים בכל פינה אז גם אם הם כבר קיימים ואת מוצאת אותם את עדיין מצפה מהם להשקיע בך הרבה יותר משהיו משקיעים בכל אחת אחרת.
אף גבר לא יוכל לעזור לך לפתור את הבעיה, אבל כלל לא חסרים כאלה שיוכלו לעזור לך להתמודד איתה תוך כדי שאת מטפלת בה.
את יכולה לנסות לדבר על הנושא עם המטפל הנוכחי שלך (כי כפי שאמרתי, הוא איש מקצוע שרואה אותך לא כבת אדם אלא כמטופלת) או לנסות להחליף לאישה ולדבר איתה. אישית, אני חושב שלדבר על כך עם מטפל גבר יעזור לך יותר משום שזה יהיה צעד משמעותי עבורך בהתמודדות עם הנושא.
לגבי הסיפורים של נשות הפורום בקישור שצירפתי קודם, המטרה היא לנסות להראות לך שאין לך באמת ממה לחשוש, שגם אם כואב אז הוא עובד דיי מהר ומפנה מקום להמון הנאה, ושאת לא לבד בחששות שלך, גם אם רמת החשש עצמו גבוהה בהרבה משל רוב הנשים וגם זה בסדר.
בקיצור, הגבר שאת צריכה למצוא הוא אחד שיספק לך סביב בטוחה ודואגת אבל רק בידיעה שמדובר בתהליך זמני שאת עוברת ומתאמצת לעבור.
את לא יכולה לצפות ממישהו שיסכים לקבל על עצמו אחריות שכזאת למשך כל ימי חייו....
מצד שני, כל גבר שלא מוכן להשקיע בך מספיק לא היה שווה את זמנך ולא היה טעם להמשיך איתו מעבר לאותה נקודה בה הרגשת שהוא רק רוצה להיכנס אל בין רגלייך.

Morgan4816

New member
סליחה על העיקוב בתגובה ואני מבינה מאיפה מגיע מה שאמרת

זה נכון מה שאמרת לגבי מאמץ אבל אני לא חושבת שזה צריך לשלול את הניסיון להכיר את הבן/בת זוג לפני סקס.
אני גםאומרצ שאני אנסה טיפול מיני אבח עדיין חרדה מלדבר עם המטפל הנכחי שלי על זה ולא חושבת אהיה מסוגלת לזה בשלב זה.
אני אנסה לקרוא את הסיפורים מנקודת מבט שונה ומקווה שזה יעזור לי יותר...
כן אני צריכה גבר כזה ואני עדיין במחשבה שזה לא לכל החיים בתחום הזה אבל אני כן רוצה גבר שיתמוך בי כשקשה במהלך החיים שלנו יחד כפי שאני אתמוך בו. וכן אני חושבת שגבר שלא מוכן להשקיע באישה שלו הוא גבר שאני לא רוצה בסביבתי כי אני יודעת שאני אתן את כולי לגבר שלי ואני מצפה שינסה לפחות גם להשקיע.

Sharoman

New member
האמת היא שהאדמנו אותך בשביל שתפסיק לכתוב

אבל כשאתה כותוב....

טוב לראות שעוד לא זנחת אותנו לגמרי :)

למעלה