|פופקורן
התפקדות חודש ספטמבר

Shir Jones

New member
אין לי אייסי

אבל בסדר גיליתי את האתר של שבו מעלים את הקבצים אני תכף מעלה לך ^^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif גמני!../images/Emo25.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif חחחחח

כוסית! תעשי לי ילדים כבר! מוש בן ארי - אנצל
התחלתי להעריך את השירים שלו

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif אוחח.. חודש ספטמבר \=

אני לא מאמינה שהחופש נגמר.. הוא עבר כל כך מהר
שם: נועה :)
תאריך לידה: 18.10
גיל: נו דיי אני לא יכולה להגיד כבר 13 ! זה נשמע ממש מוזר בהתחשב בכך שאני עולה לט'
מקום מגורים: שוהם ><"
|הדגשמסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסבוק, ישרא וכו']: במסר
שיר שעשה לי את החודש: כל האלבום החדש
|הדגשמאכל שעשה לי את החודש: ספגטי
הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: לא היה משהו מיוחד.. כל חודש אוגוסט כי זה היה חופש
למה אני מחכה בחודש ספטמבר: לחופש ראש השנה
איך עבר החופש במילה אחת: מהר
ובשלוש מילים: מדהים ומהר מידי
מסר לאומה: אל תאמינו לחמורים פגומים שהם סוסים עתיקים XD אהמגיליאהמ
תמונה: אין לי כוח להעלות עכשיו.. אני אוסיף כשאני אחזור מ..מ.. בצפר

white in Angel

New member
מתפקדת.....!!!!!!../images/Emo195.gif../images/Emo195.gif

שם: הדר
תאריך לידה: 6/9 !!!!
גיל" אמ...עוד 5 ימים 15..
מקום מגורים: הרצליה...
מסן/איסיי/פייסבוק: מסן- [email protected] ICQ- 305070193 Hadar Hevroni -FB www.myspace.com/hadar369 - מייספיס.
שיר שעשה לי את החודש: James Bourne: want me like that
מאכל שעשה לי את החודש: אמ....גלידה...
הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: החתונה של הבן דוד שלי ומפגש עם...
למה אני מחכה בחודש ספטמבר: ליום ההולדת שלי!!!
איך עבר עלי החופש במילה אחת: חרא
ובשלוש מילים: פאק אני מאחרת...
מסר לאומה:
תחזרו הבביתה מהר לא משנה מה ולהיזהר מביצים קטשופ וקמח
תמונה.... אחרי שאני אחזור מהתיכון בייי מאחרת...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאה ו.. אני מבקשת! תפסיקו לבכות!

בקשר לחזרה ללימודים XDD זה משגע אותייי היום כמעט בכיתי באוטובוס של התלמידים חחחח שלא יהיה לי את זה יותר ועוד מה?! בדרך חזרה עליתי על 271 שיש שם מלא חיילים אז עוד יותרר.... ביצפר

kelly7i

New member
ולי בא לבכות כל פעם שאני נכנסת לבצפר../images/Emo71.gif

ורואה את כל הילדים הקטנים, ומרגישה שאין יותר את הריגוש של להתקל בי"בים חמודים. אין למה לצצפות, עכשיו אנחנו הכי גדולים וכל הבצפר יותר קטן מאיתנו ואין ריגוש וזה רק השכבה היבשה הזאת וזהו
אין י"בים! מה שווה עכשיו? לא הצלתי את הרגעים שכן היו

just orr

New member
חחחח לפחות היו לך י"בניקים ../images/Emo6.gif

אנחנו מחזור א' ככה שאנחנו תמיד הכי גדולים. ><

Shir Jones

New member
עונה ^^

שם: שיר זלמנוביץ תאריך לידה: 31.5.94 גיל: 14 מקום מגורים: בינה מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: מסן : [email protected] פייסובוק: תכתבו shir zalmanovich שיר שעשה לי את החודש: וואוו מלא שירים I kissed a girl Lies Broken High School Never Ends מאכל שעשה לי את החודש: ארטיק קרחחח הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: תל אביב,סופרלנד למה אני מחכה בחודש ספטמבר: שיעבור כבר!! איך עבר החופש במילה אחת: סבבה ובשלוש מילים: סבבה אגוזים אחושלוקי ^^ מסר לאומה: תחרשו כי זה חשוב!! ^^ תמונה: התמונה של אוגוסט?? סבבה P:

גילולית

New member
../images/Emo205.gifספטמבר:&#39../images/Emo7.gif

שם:
גילי תאריך לידה:
14.7.93 גיל:
15 מקום מגורים:
תל אביב סיטי
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: |שמאל[email protected] שיר שעשה לי את החודש:
story of a girl-3dd, your guardian angel-rja, FIL ועוד כל מיני דלא עולים לי עכשיו מאכל שעשה לי את החודש:
+נודלס הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט:
קורס, הדרכה, לונה פארק, כל מיני שטויות כאלה למה אני מחכה בחודש ספטמבר:
לימי שבת איך עבר החופש במילה אחת:
אנפורגטאבול (מה? בעברית זה 2 מילים..) ובשלוש מילים:בלתי נשכח..בעליל. מסר לאומה:ספטמבר:&#39
תמונה: תדמיינו, איןליכח

מתפקדת!

שם: ענבר תאריך לידה: 4/2/90 גיל: 18 וחצי מקום מגורים: צור יגאל מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: פייסבוק! שיר שעשה לי את החודש: smile-leebi biran rose-the feeling fill my little world-the feeling carry you-jimmy eat world a heady tale-the fratellis maybe you are-asaf avidan ride-the vines ok go-here it goes again וכל הדיסק של ומפייר ויקנד מאכל שעשה לי את החודש: הרבה בשר!! שברתי צמחונות של שנתיים הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: נסעתי לניו יורק וראיתי תסיני החמוד מגריק וגור שלף היה איתי בטיסה :) למה אני מחכה בחודש ספטמבר: אהםם...לעבוד? איך עבר החופש במילה אחת: אמריקה! ובשלוש מילים:הוא עדיין נמשך! מסר לאומה: whenever i start feeling sad0i stop feeling sad and be awesome instead! true story! תמונה: החדר החתיך שלי

למעלה