|פופקורן
התפקדות חודש ספטמבר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואו מגניב טירוף!../images/Emo99.gif

חחח האמת קצת דומה לצינור של נרגילה
אבל יצא סבבה לגמרי D:

rox love BSM

New member
../images/Emo41.gifSept

שם: אמילי תאריך לידה: 19.9.1991 גיל: עוד 18 ימים 17 D: מקום מגורים: ליד חדרה מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: היה מסן הוא התפגר ואין לי כח לתקן אותו שיר שעשה לי את החודש: שיר כלשהו של פאניק ובויס לייק גירלס ולייז מאכל שעשה לי את החודש: נקנקיות הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: אמ סקוטלנד למה אני מחכה בחודש ספטמבר: לא לחזור ללימודים,אבל סתם לראות את אלה שלא ראיתי בקיץ וזה איך עבר החופש במילה אחת:נחמד ובשלוש מילים:נחמד מאד מאד חחח מסר לאומה: לוידעת תמונה:

adiozery101

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

שם: עדי תאריך לידה: 94\10\31 גיל: 14 מקום מגורים: רמת גן מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: איסיקיו201498223 שיר שעשה לי את החודש: אממ יש מלא מאכל שעשה לי את החודש: אוכל של סבתא
הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: היה נחמד
למה אני מחכה בחודש ספטמבר: שיהיה שביתה איך עבר החופש במילה אחת: פצצ חחח XD ובשלוש מילים: כיפ^כיפ^כיפ מסר לאומה: תעשוו שביתהה תמונה:

../images/Emo19.gif מתפקדת , D:

שם: יוב / יובל D: תאריך לידה: 8.3 (= גיל: 14 וחצי מקום מגורים: מודיעין מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: [email protected] / [email protected] - אני משתמשת בשתיהם , אז תוסיפו את שתיהם
אייסי - במסר :) והמייספיס www.myspace.com/yuval050 שיר שעשה לי את החודש: ליייז
מאכל שעשה לי את החודש: קוסקוס :) הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: חופש גדול / טיסה לאיטליה למה אני מחכה בחודש ספטמבר: אהמ , לאדעת . איך עבר החופש במילה אחת: סבבה
ובשלוש מילים: היה חופש מדהים ! מסר לאומה: ' אל תעשו מעצמכם מטומטמים כדאי להשיג מישהו/משו ' תמונה: אני במהיר , אז אני ישים יותר מאוחרר D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo19.gif הסתכלתתי על התמונות , ומה מצאתי ?O:

תמונות מהמפגש, הראשון שהייתי , ( והיחידי , כי כל השאר פספסתי
) נראתיי זוועה שם XDDD והשתניתי כ"כ מאז ><" לא משנה ,
ואהמ , אני לא מצליחה לעלות תמונה שלי :( היא יותר מידי גדולה , .
ובקשר לתמונה , חפשו אחת שנראת זוועה בתמונה - זאת אני ! \=

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif וואי איזה תמונה ישנה XD

הכל אפל וחשוך
חורף ><

Decay Dance

New member
מתפקדת../images/Emo23.gif

בטח אף אחת לא זוכרת אותי, סוריי ששנים לא הייתי פה פשוט לא היה לי זמן. וגם עוד מעט לא יהיה לי זמן כי אני טסה לחו"ל לשבוע וב-23 מתגייסת.
שם:
מיטל
תאריך לידה:
5.5.90
מקום מגורים:
יוקנעם
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']:
מסן: [email protected] אייסי:194863699 פייסבוק: meital bar nisim
שיר שעשה לי את החודש:
לגמרי lies חרשתי לו על הנשמה, חבל שהוא לא באיכות טובה כל כך.
מאכל שעשה לי את החודש:
אין אחד מסויים.
הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט:
חחח לא עולה לי משהו כרגע חחח
למה אני מחכה בחודש ספטמבר:
לסיום המלווה באוטו ולקבלת הרשיון, לטיסה לחול שבוע הבא ולצערי גם לגיוס לצבא
איך עבר החופש במילה אחת:
מדהים!!
ובשלוש מילים:
נהדר, מדהים ומשגע
מסר לאומה:
אל תפסיקו לחייך, אולי מישהו עוד יתאהב בכם חחחח
תמונה:
אין לי תמונות כרגע, כשיהיה אני אעלה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני זוכרת! DD:

כי היית אחת מהבודדות בת 18 פה חחחח מזל טוב לרשיון אם את אמורה להוציא
ו.. אמ מתי את מתגייסת? ולמה? אם את יודעת כבר

Decay Dance

New member
אני בשוק שמישהי זוכרת

חחחח הייתי בת 17 אז כי היומולדת שלי רק ב-5 למאי אבל כן אפשר לומר. לא להוציא, יום חמישי הזה מסתיים לי המלווה כבר יש לי רישיון. ב-23 ואני עדיין לא יודעת עוד שבועיים יש לי תחקיר ביטחוני.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחח כן נו טוב הבנת למה התכוונתי../images/Emo3.gif

אהה וואי סבבה ביותר!
תחקיר בטחוני נשמע מבטיח, שיהיה בהצלחה. דונט וורי הרבה אנשים התגייסו גם כברחודש שעבר ואפילו לפני חודשיים וזה מגיע בשלב מסוים.

Decay Dance

New member
כן../images/Emo8.gif

תודה
כן, הרבה אמרו לי שתחקיר ביטחוני זה טוב, נראה מה יהיה. יש לי חברות שכבר יתגייסו אבל מפחידה המחשבה שזה מתקרב ומתקרב חחחח. לך יש תאריך גיוס?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני בפרוייקט רקיע. מה שאומר שאני

לומדת שנה וארבעה חודשים אלקטרוניקה במכללת שנקר ומסיימת עם תואר הנדסאית ואז מתגייסת לחיל חימוש לשירות רגיל למקצוע שקשור למה שלמדתי. אני מתחילה במרץ 2009

Decay Dance

New member
וואו אז יש לך מלא זמן

אפילו חברה שלי הקטינה מתגייסת לפנייך חחחח רגע, זה סטייל עתודה או שזה פרוייקט שלא קשור?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח אממ גם וגם

יש לי גם חברה קטינה שמתגייסת עוד חודשיים ועוד לקרבי חחח וכן, ואני מתה משעמום! צריכה עבודה דחוף><"

Decay Dance

New member
חחחחח

סחטיין קרבי, גמני רציתי קרבי זתומרת עוקץ אבל הפרופיל שלי לא מתאים. למצוא עבודה זה קשה, אבל יש לך מספיק זמן למצוא ^^

Love McFLY

New member
../images/Emo221.gifאניD:

נכון שבזמן האחרון אני גולשת סמויה אבל לא נורא=]]
שם: אופיר=]
תאריך לידה: 21.2
מקום מגורים: מרכזD:
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']:
מסנג'ר: [email protected]
שיר שעשה לי את החודש: LIES
מאכל שעשה לי את החודש: מקרוני מוקרםם=]
הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: מחנ"ק+סמינר פתי"ק
למה אני מחכה בחודש ספטמבר: לחגיםXD זה יוצא בספטמבר בכלל?XD
איך עבר החופש במילה אחת: מהר
ובשלוש מילים: יותר מידי מהר
מסר לאומה: האקונה מטטהD:
תמונה:

purple floyd

New member
אפילו שאני לא כל כל פה...

שם: סתיו תאריך לידה: 29.10 גיל: 15 מקום מגורים: בית עם גינה מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: מסררר שיר שעשה לי את החודש: הוט אנד קולד של קייטי פרי וכל דבר שישראל בר און שר
מאכל שעשה לי את החודש: שניצל הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: ישראל הוכיח שהטוב תמיד מנצח
, LEAD כנס פתיחה
למה אני מחכה בחודש ספטמבר: לחופש? XDD איך עבר החופש במילה אחת: סבבה ובשלוש מילים: שירי מורל מחרפנים. מסר לאומה: לכל הבנות שיעלו שנה הבאה לי"א, לכו לLEAD זה הדבר הכי מדהיפ שקיים, באמת. תמונה: עזבו שאני עקומה. נכון שהיא הסוסה הכי מדהימה בעולם?

למעלה