שם: אמילי תאריך לידה: 19.9.1991 גיל: עוד 18 ימים 17 D: מקום מגורים: ליד חדרה מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: היה מסן הוא התפגר ואין לי כח לתקן אותו שיר שעשה לי את החודש: שיר כלשהו של פאניק ובויס לייק גירלס ולייז מאכל שעשה לי את החודש: נקנקיות הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: אמ סקוטלנד למה אני מחכה בחודש ספטמבר: לא לחזור ללימודים,אבל סתם לראות את אלה שלא ראיתי בקיץ וזה איך עבר החופש במילה אחת:נחמד ובשלוש מילים:נחמד מאד מאד חחח מסר לאומה: לוידעת תמונה:
שם: עדי תאריך לידה: 94\10\31 גיל: 14 מקום מגורים: רמת גן מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: איסיקיו201498223 שיר שעשה לי את החודש: אממ יש מלא מאכל שעשה לי את החודש: אוכל של סבתא
הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: היה נחמד
למה אני מחכה בחודש ספטמבר: שיהיה שביתה איך עבר החופש במילה אחת: פצצ חחח XD ובשלוש מילים: כיפ^כיפ^כיפ מסר לאומה: תעשוו שביתהה תמונה:
שם: יוב / יובל D: תאריך לידה: 8.3 (= גיל: 14 וחצי מקום מגורים: מודיעין מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: [email protected] / [email protected] - אני משתמשת בשתיהם , אז תוסיפו את שתיהם
אייסי - במסר והמייספיס www.myspace.com/yuval050 שיר שעשה לי את החודש: ליייז
מאכל שעשה לי את החודש: קוסקוס הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: חופש גדול / טיסה לאיטליה למה אני מחכה בחודש ספטמבר: אהמ , לאדעת . איך עבר החופש במילה אחת: סבבה
ובשלוש מילים: היה חופש מדהים ! מסר לאומה: ' אל תעשו מעצמכם מטומטמים כדאי להשיג מישהו/משו ' תמונה: אני במהיר , אז אני ישים יותר מאוחרר D: הודגש באמצעות מדגישומטיק
חחחח הייתי בת 17 אז כי היומולדת שלי רק ב-5 למאי אבל כן אפשר לומר. לא להוציא, יום חמישי הזה מסתיים לי המלווה כבר יש לי רישיון. ב-23 ואני עדיין לא יודעת עוד שבועיים יש לי תחקיר ביטחוני.
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני בפרוייקט רקיע. מה שאומר שאני
לומדת שנה וארבעה חודשים אלקטרוניקה במכללת שנקר ומסיימת עם תואר הנדסאית ואז מתגייסת לחיל חימוש לשירות רגיל למקצוע שקשור למה שלמדתי. אני מתחילה במרץ 2009
שם: סתיו תאריך לידה: 29.10 גיל: 15 מקום מגורים: בית עם גינה מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: מסררר שיר שעשה לי את החודש: הוט אנד קולד של קייטי פרי וכל דבר שישראל בר און שר
מאכל שעשה לי את החודש: שניצל הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: ישראל הוכיח שהטוב תמיד מנצח
, LEAD כנס פתיחה
למה אני מחכה בחודש ספטמבר: לחופש? XDD איך עבר החופש במילה אחת: סבבה ובשלוש מילים: שירי מורל מחרפנים. מסר לאומה: לכל הבנות שיעלו שנה הבאה לי"א, לכו לLEAD זה הדבר הכי מדהיפ שקיים, באמת. תמונה: עזבו שאני עקומה. נכון שהיא הסוסה הכי מדהימה בעולם?