פורום מגעיל ובוצי

uri80

New member
דווקא מסכים עם איולי כאן

הפורום הוא דבר דינמי וטוב שכך. מטבע הדברים אנשים מתחלפים במשך הזמן וזה מצוין. דבר שלא משתנה מתנוון וגווע בסופו של דבר. אני אישית נהנה מאד לפגוש כאן כל הזמן אנשים חדשים ולדעתי -אינם נופלים במאומה מאחרים. העובדה שגם חבר'ה ותיקים חוזרים לכאן כל הזמן כדי להתעדכן-מצביעה על כמה הפורום אכן שירת את מטרתו ותרם לאנשים כאן. אני יודע שזה גם הדבר שגרם לי לחזור לכאן אחרי שנעלמתי ליותר משנה בזמנו, בגלל הצבא.

Le Fay

New member
השאלה היא, לדעתי,

אם יוצאים ומתלבטים שהיו מתחילים לכתוב פה לפני שנתיים, ינסו גם כיום; ועל השאלה הזו לאפחד מאיתנו אין תשובה, רק ספקולציות. נ.ב. זה לא שעובבי לא מחליף יפה את מטאור, טפו. רק שהוא מתעייף לפעמים, ואז אני מתה שחמורו יואיל להציץ פה.

uri80

New member
אם נסביר להם פנים, ולא נרחיק

אותם, אז כן. בנוסף לכך, יש שרשורים שמפריעים לכם? תפתחו בעצמכם שרשורים בנושאים שכן מעניינים אתכם. אחרת הבמה באמת נשארת לנושאים אחרים. תמיד עדיף לעשות מאשר רק להגיד "מה אם", לא?

איולי24

New member
יכול להיות לה-פיי. יכול להיות

שפעם הכל היה "מושלם", אבל פעם זה פעם. שנעים להתרפק על הנוסטלגיה, ונעים לחשוב איך פעם כתבו כאן אנשים איכותיים. אני פשוט חושבת, שאם נחשוב רק על מה היה קודם, וכמה אנשים איכותיים הלכו לאיבוד בדרך - נפספס את הקיים. את העבר לא ניתן לשנות, וכל האנשים המופלאים שכתבו כאן בעבר, בחרו מסיבותיהם שלהם להפסיק. או לא לכתוב תמיד. זו החלטה שלהם שלא ניתנת לשינוי. השאלה אם אנחנו בוחרים לחיות בעבר, או מסתכלים על ההווה ומתוכו מנסים ליצור עתיד טוב יותר. (ולא, אני לא צינית, אולי מעט מלודרמתית)

Le Fay

New member
נהההה, לא מלודרמטית.

אולי את צודקת, אני לא אתיימר לאובייקטיביות בעניין הזה, רק חולקת עלייך נחרצות בעניין ההשלמה עם החלטות של אחרים: לספל חמאה צריך לדעתי לכוון אקדח לרקה, את אומברטו אקו ואדם222 למסמר למשקוף, את האתאיסט לבקבק ולחלק לזמנים קשים את אלוהימית לנער לפחות פעם בחצי שנה, עם הסגן, עד שיפלו מהם כמה מילים ואת התוכניות לגבי כמה מהאחרים שומרת לעצמי, לא בטוח שהמסך סובל את זה

hafraapsichotit

New member
אז עוד יש תקווה

עוד כמה זמנים, כשגם אני אעלם, יתגעגעו גם אליי. גם אני אחסר... הו, יאמרו הבריות, איה הפרה? היכן אותו יצור אלוהי ונשגב?? רק בשביל זה שווה ללכת!

boaZone

New member
תסתכל, תראה, תביט

אתמול ירד גשם, אז ברור שהכל יהיה בוצי, ובשילוב עם חרא של פרות, הארומה היא מיוחדת. ללא ספק. במיוחד אם הנעליים ביבוש, ואתה הולך עם סנדלים. ח ו ו י ה חוצמזה. צודק. אבל מה, זו דרכו של פורום. לפני כמה חודשים היה אחלה פורום, כמה חודשים לפני זה היה די ג'יפה. ומה קורה פתאום, אני נכנס לי ורואה כל הודעה שנייה של מר באני היקר, ואחרי זה אתה מתפלא שרמת הפורום יורדת??? נשיקות וחיבוקים ממנאלי ה"ירוקה".

מישהו יודע מה קרה עם וותיק

אחד בועזון? היה כותב יפה פעם. מעניין לאן הלך? חרה של פרות עליך. אימשך. (אבשך)

למעלה