פורום מגעיל ובוצי

eoli

New member
שכחתי משו חשוב.

מאז רבותינו, משתדלת לשלוט ב- "חחחחחחח" שלי, וכידוע היו לי בעבר הרבה "חחחחחחחחחחחח".

מוזר שאתה משתמש במילה "בוצי"

זאת מילה שטרולים אוהבים להשתמש בה

RAMDN

New member
../images/Emo24.gif SAYS IT AS IT IS

בגלל זה אני אוהבת אותך!!!! גם אני פעם נעלמתי בגלל הדברים האלו!! מה לעשות שפה יש אנשים שפחות או יותר מבינים אותנו כי אנחנו עוברים דברים רומים וזה מין משפחה חורגת. אבל באמת צריך לבדוק איך מתפטרים מהאחיות החורגות המכוערות והאמא החורגת שרוצה להאכיל אותנו בתפוח מורעל. חבל מאוד. אני חושבת שאף אחד לא מקנא במנהלי הפורום כי באמת יש להם עבודה קשה מאוד, אבל למה המקום החמים והנעים שלנו שפעם היה הפך להיות מקום שקשה לקרוא פה הודעות? אולי, הנה הפתרון.... צריך להחזיר לפה את כל הוותיקים, אני עכשיו קוראת לבן הרב, אלוהימית, אתאיסט, ברור, גל נעים, נועם, קלמנטינה, יעלוש2, מטאור, הסגן, עייפ, וכו... תחזרו בבקשה. פעם היה כיף בואו נחזיר את הכיף הזה. אם כל הוותיקים והפחות או יותר בריאים בנפשם
יחזרו אולי נוכל להחזיר חלק מהקסם שהיה פה פעם. ואז.... אולי כל הנספחים יאבדו עניין? לאאאאא WISHFUL THINKING!!!! אבל אולי בכל זאת זה הכיוון?

עובבי

New member
שואו מי זה מאני! ../images/Emo88.gif

לחברי הפורום השלום והברכה. ראשית הרשו לי לשאול בשלומכם: מה הענינים אתכם? איך החיים הולכים? מה חדש? ולהודיע שאלו שאלות רטוריות-זה לא באמת מענין אותי. והשנית, אני מציע בזאת למנות מינוי חדש לפורום-'המוכיח בשער של הפורום' שמו. 'המוכיח בשער' יהיה אחראי על המוסר של הפורום,על התנהגותם התקינה של החברים, על כללי נימוס הוגנים ועל בדיקה שהבחורות בפורום אינן שוות לזונות. 'המוכיח'-יקבל ניק מיוחד בצבע ירוק וכך בכל פעם שמישהו יירד על מישהו, יכתוב מילה לא טובה, ישתלח/יציק/יכעיס, מייד יגיע 'המוכיח' ויזעק מרה תוך כדי גינויו של הכותב ושל המילים הפויה אותן הוא רשם. תפקידו של המוכיח נולד אצלי בראש בדמות דיוקנו של 'הראש ישיבה' שלי, תתארו לעצמכם את המוכיח עולה על הבימה בישיבה ונותן שיעור מוסר: "...ועל-כן אני אומר לכם...הישיבה נהפכה למשהו גרוע שבגרועים-טפו! עמי הארץ משתלחים בתלמידי חכמים..בנים מתקלסים באביהם...תלמידים ברבם... נשים באמהותיהם...פושעי ישראל בנקיי כפים...עובבי כל היום מאונן..לאן הגענו??!!" מה אתם אומרים? יש מישהו בפורום שיכול אולי למלא את התפקיד? אנא, הודיעוני בדחיפות. שלכם באהבה מרובה, מציע הצעות לסדר. נ.ב. מני אתה צודק.

מסכים איתך עובי

בעיקר לחלק שאחרי הנ.ב. מה דעתך על ניק בצבע לבן בשבילך? (החלק של ה'עובבי כל היום מאונן' הביא לי את ההברקה.)

מחממנוע

New member
זה לא משנה כבר

ניק בצבע ירוק , חום או לבן צהוב (לבעלי דמיון פורה -חולני-עשיר-בוגר חבורת הזבל-מחק`ת`מיותר) לגופו של ענין, לענ"ד המוכיח בשער בת רבים הלז, רצוי שיהיה שמן (גדייל) שלא יתקלח ז ימים שיהיו לו 20 ילדים בהפרשי חודשים ושיידע צער מהו- כי כדי להוכיח אתה צריך נסיון. לכן צר לי לומר שעומר אינו מתאים לתפקיד הנלו"ז. ולו רק משום שאין לו 20 ילדים. נכון שיש לו פוטנציאל אם הוא מרוקן כל יום, אבל גם זה יגמר מתישהו יחד עם הכחדת המין הגברי. איכסה. חוצמזה הוא קטן וחמוד ומלוצץ אפילו כשהוא עצוב ואפחד כבר לא יאמין לו כשהוא יעלה על הבמה . מה עוד שנראה לי שהוא לא יעלה על הבמה. אשר על כן אני מציע את מר. מניבני שיש לו לוק קשוח, ועושה רושם שהוא יודע להסתדר עם בוץ בפנים. ועכשיו באמת! אין לכם מה לעשות חוץ מלריב?! כאילו שאין מלחמות בעולם? אתם רוצים להכנס למחקר של ליקו? אין צרות לאנשים? תראו איזה סבל יש בבתי חולים, תראו איזה סבל יש בעבודה, כשצריך לענות למרוקאי

מחממנוע

New member
המשך - סלול לארי

מרוקאית שלא יכולה להרדם בלילה כי היא עצבנית ועוד ממגדלעמק כסמק, ואתה צריך להסביר לה אותודבר מה שאמרו לה קודם. אבל היא רוצה שני פתורלה תבעיה עכשיו! אז אני בודק שוב.. והיא צועקת כל הזמן הלו הלו באוזן לבדוק אם אני חי עדיין, ואם היא שותקת כבר, יש רעש של יריות ברקע. זהו- שהחיים קשים ומלאי סבל והחילוניים קשוחים ולא נחמדים. לכן אני חוזר בתשובה. כי אצל החרדים כולם נחמדים ואין התנתקות ואין סרטים כחולים וגם לא כתומים, והבנות צדיקות ותמימות ולא זונות כי הם הולכות צנוע בגרבים לבנות או חומות בעובי של גדר ההפרדה, ויציעו לי שידוך ויהיו לי ילדים שלא ידעו מה זה כוכב נולד (גם לא הפלסטיני), אולי מתי המולד וכמה חלקים וטוב לי בזה ובבא אכי"ר

Le Fay

New member
אבל פר, מחמם: כשתחזור, לא יחסרו לך

שם הסרטים הכתומים?

Le Fay

New member
ותפוז זה מספיק כתום בשבילך? ../images/Emo12.gif

אה. עכשיו הבנתי: העולם החופשי הוא לאנשים שרוצים י ו ת ר . יותר מקום בבגאז', יותר עיתונים יומיים, יותר חדרים לכל ילד, יותר אופציות ויותר כתום בסרטים. הגיוני? דרך אגב, יש'ך מושג למה דוקא כתום? זה צבע הדם של פלשתינאים או מה?

מחממנוע

New member
איך אני יודע מה צבע הדם שלהם?

עוד לא פתחתי פלסטינאי. אולי בגלל שכתום זה הצבע של השקיעה?

Le Fay

New member
אולי ../images/Emo13.gif

אני חשבתי על תערובת של דם ושנאה.

מחממנוע

New member
שנאה זה או לבן או שחור

מה שמוציא מכלל אפשרות את הכתום. ומשאיר כחול שחור ולבן

למעלה