שואו מי זה מאני! ../images/Emo88.gif
לחברי הפורום השלום והברכה. ראשית הרשו לי לשאול בשלומכם: מה הענינים אתכם? איך החיים הולכים? מה חדש? ולהודיע שאלו שאלות רטוריות-זה לא באמת מענין אותי. והשנית, אני מציע בזאת למנות מינוי חדש לפורום-'המוכיח בשער של הפורום' שמו. 'המוכיח בשער' יהיה אחראי על המוסר של הפורום,על התנהגותם התקינה של החברים, על כללי נימוס הוגנים ועל בדיקה שהבחורות בפורום אינן שוות לזונות. 'המוכיח'-יקבל ניק מיוחד בצבע ירוק וכך בכל פעם שמישהו יירד על מישהו, יכתוב מילה לא טובה, ישתלח/יציק/יכעיס, מייד יגיע 'המוכיח' ויזעק מרה תוך כדי גינויו של הכותב ושל המילים הפויה אותן הוא רשם. תפקידו של המוכיח נולד אצלי בראש בדמות דיוקנו של 'הראש ישיבה' שלי, תתארו לעצמכם את המוכיח עולה על הבימה בישיבה ונותן שיעור מוסר: "...ועל-כן אני אומר לכם...הישיבה נהפכה למשהו גרוע שבגרועים-טפו! עמי הארץ משתלחים בתלמידי חכמים..בנים מתקלסים באביהם...תלמידים ברבם... נשים באמהותיהם...פושעי ישראל בנקיי כפים...עובבי כל היום מאונן..לאן הגענו??!!" מה אתם אומרים? יש מישהו בפורום שיכול אולי למלא את התפקיד? אנא, הודיעוני בדחיפות. שלכם באהבה מרובה, מציע הצעות לסדר. נ.ב. מני אתה צודק.