פורום מגעיל ובוצי

Le Fay

New member
אתה בטוח?

חשבתי שלבן מסמל סמולנים שיכנוזים, כחול צבע הדם שלהם, והמהדרין צריכין לשדך לסרטים עיגולדים. נ.ב. שחור (כמו בדגלי גרמניה ופלשתין) זו רק דוגמית ממה שיהיה לנו בעיניים כשהם יגדלו.

בהמשך לדברים שכתב עובבי

למעשה זה בהמשך לדברים שכתב בן הרב בנוגע להשפעה חברתית חיובית. הכותרת הייתה בעיקר בשביל למשוך תשומת לב. * מה שמעכיר את האוירה, אלו כיסוחים מתמשכים. כאשר חבר פורום אחד יורד על משנהו, אין לזה השפעה משמעותית. הבעיה נוצרת כאשר השני עונה לראשון כאוולתו והשלישי ולפעמים אף הרביעי והחמישי מתערבים לצד זה או אחר. לכן אני מציע ברגע שמי מאתנו מזהה מריבה בהתהוות, שיכתוב תגובה ללא תוכן שכותרתה: "אני מבקש להפסיק" ברגע שיצטברו שתי תגובות כאלו או יותר, זה עשוי לצנן את הרוחות. * כמובן שזה רעיון גולמי שאפשר לפתח ולשפר אותו

בן הרב

New member
ממש נהניתי לקרוא

שאני לא מושך תשומת לב כמו כן אל תענה לי שאז אצטרך להגיב ב "אני מבקש להפסיק "

RAMDN

New member
אפשר להשתמש ב...

"עצור, אתה הומו" ואז אם זה ממשיך, "אתה נשנש" ואז אם זה עוד ממשיך אז "אתה רוצה שורקת?"

איולי24

New member
מישהו מוכן בבקשה להסביר לי...

מה העניין הזה שכולם קוראים לותיקים לחזור כל הזמן?! יש לי את התחושה שאם הם לא פה, אז הפורום לא שווה יותר! פורום הינו דבר גמיש. לפעמים לאנשים בא לכתוב, לפעמים לא. לפעמים הם כותבים על תקן יומי, לפעמים נעלמים למשך חודשים. לפעמים מחליטים לבוא למפגשים, לפעמים מחליטים להשאר וירטואלים. זו זכותו של כל אחד. אני חושבת שהפורום הזה התברך בכותבים מעולים, באנשים אמיתיים שאכפת להם מהאנשים שיושבים מנגד, שלעיתים איבדו את כל עולמם. יש פה לא מעט אנשים חדשים שנכנסו ותורמים המון בהוויתם, הן מבחינת עניין, הן מבחינת עצות, הן מבחינת התחושות. מי שבחר לעזוב, זו זכותו. לא מכירה את כל השמות שהועלו בשרשור הזה, אבל יש כאן כל-כך הרבה אנשים מופלאים, למה לא לנסות לשמר אותם?!

כי

לצערי, הוותיקים, שווים בהרבה מרוב החדשים כאן, מה לעשות? זאת עובדה. לא היו כאן ריבים, לא היו תגובות מלאות בנשיקות, חיבוקים ו'כפרה, תעשה לי ילד'. היו שרשורים מעניינים, ברמה, ולא ריבים או סתם שרשורים מטומטמים. סורי, גם לי הפורום כבר לא עושה את זה.

איולי24

New member
מכבדת את דעתך.

לא יודעת איך היה הפורום קודם, לא הייתי בו. אני רק יודעת שלפורום הזה יש מטרה נעלה - לתמוך ביוצאים בשאלה. בין אם הם וותיקים, ובין אם חדשים... בין אם הם כותבים רק לעניין, ובין אם מדי פעם... את לא חושבת שהוא מאבד ממטרתו?!

Le Fay

New member
אז זהו, שכשלייזר, חי אדר, אלוהימית,

אלישע בן אבויה, קוצץ, אדם222, מטאור, שומרת נפשה, יורה דעה, ברוריה2, הסגן שלה, מני3, לילית3, עיייף, הרוסי, אתאיסט, אבידדון, נועם, חמורו, יוני, בן הרב, דתילוני, הקלמנטינה, ניצוצות, מאז'ר, איסאכריס, מאיה20, שחף, אנוכי אשם, מיס פטל, חנה-של-ליאור וכמובן דער משכיל עדיין כתבו כאן - להערכתי הפורום גם שירת את מטרתו באופן טוב יותר. חוצמיזה היה נורא כייף, זו לא רק נוסטלגיה, וגם למנהלים נדמה לי היה יותר כייף. המזל הוא שלא כולם נעלמו, גם אם הם לא כותבים כאן עכשיו

Le Fay

New member
אוף.שכחתי להזכיר את פינקלי ואבריימל

ועוד כמה, ועוד רבים שמגיחים רק לעיתים רחוקות אם בכלל.

למעלה