פורום מעניין, ברכות.

deathcaster

New member
אזהרה, מקבילו המתמטי של פינוקי הגיע

בעבר הוא היה הסיבה לסגירתו של פורום "מדע פופולארי". אני ממליץ לא להתייחס בעתיד ברצינות להודעותיו. למנהל הפורום: תשומת ליבך נדרשת. לא. עצבר: שים לב, מטרות הפורום הזה עוסקות בחדשות המדע מכל העולם ולא בפרסום קשקושים מתמטיים פרטיים. נא הקפד על מדיניות זו.

הוא כתב שלוש מילים.

אולי תיתן לו ליהנות מהספק איזה עשר שניות? (ולשאלתך הבאה: כן, אני זוכר היטב את אינג' א.עצבר.)

deathcaster

New member
A TASTE OF THINGS TO COME, בפורום מתמטיקה

כבר אף אחד לא מתייחס לשטויות שלו, אז הוא מחפש כרי מרעה חדשים

a taste of things to come

שאתה סיפקת, לא הוא. בינתיים, מי שכותב פה רעות על חברו ולא מתייחס לנושא הפורום זה אתה ולא הוא. ואם היית באמת רוצה להזהיר את מנהל הפורום, היית שולח לו מסר פרטי. מה שאתה עושה פה הוא הלבנת פנים.

deathcaster

New member
ואין לי שום בעיה עם זה, אם לא שמת לב.....

האזהרה שלי לא הייתה רק למנהל הפורום אלא למשתמשים התמימים. אני לא כותב כאן רעות על חברי, הוא לא חבר שלי.

deathcaster

New member
תגובה

אנחנו עסקנו בדיון הזה בעצבר, קראת לו חבר שלי, טעית, הוא לא חבר שלי. כשנעסוק באדם אחר, תרגיש חופשי להטיף לי מוסר, עד אז .....אתה רואה שבמקרה הנ"ל, צדקתי גם צדקתי.

לא צדקת

רוקד לא טען שלא מדובר בטרול, אלא שלכל אדם שנכנס לפורום יש הזכות לקבל יחס נורמלי, עד שיוכיח שאינו ראוי לכך. את הזכות הזו אתה מנסה לשלול מעצבר הנ"ל, וזה מעשה לא יאה.

deathcaster

New member
תגובה

במקרה של עצבר (ושל פינוקי........ומילטון...גם במקרה של גבעון1/גנדרן) אני מרשה לעצמי להתנהג באופן לא יאה. להבא אם אעשה זאת למשתמשים אחרים, תזכרו להטיף לי מוסר בבקשה.

ולא נותר לי אלא לצטט שוב:

"The trouble with fighting for human freedom is that one spends most of one's time defending scoundrels. For it is against scoundrels that oppressive laws are first aimed, and oppression must be stopped at the beginning if it is to be stopped at all." -H. L. Mencken​
כל הקטע בלהיות הטובים, זה לתת לרעים את הצ'אנס לא להיות רעים לפני שמכסחים אותם.

deathcaster

New member
תגובה

ולמרות הציטוט שאני לא חייב להסכים עם תוכנו (שכן יש תקנון פורומים בתפוז, אף אחד לא מפסיק אותו בכדי שהאלה שבגללם הוא נכתב, יוכלו לשלוט בהם....ההיפך הוא הנכון כך גם לגבי חוקי מדינה), העובדות מדברות בעד עצמן: פינוקי- הזהרתי מראש כאן בפורום מה יקרה איתו- וכך היה. עצבר- כנ"ל. נעמה מה- על ההתחלה ראיתי שהיא מחב"תית ועוסקת ברפואת אליל, כך היה. פולספגן-הזהרתי שבגללה יהיו כאן וויכוחים בלתי פוסקים- כך היה. אתה מעוניין להגן על הנבלים שבציטוט שלך? שיבושם לך. אני לא מדכא שום דבר, בעיקר מזהיר (אני מזכיר לעצמי את ירמיהו
). משום מה, עוזי הבין זאת מצוין. אתה ומילטון רוצים להמשיך את המשחק עם עצבר? בבקשה, אני לא אעמוד בדרככם (כמו שלא עמדתי עד עתה ועובדה - שניכם שותפים לכל הוויכוחים הללו).

גם אויל מחריש

לחכם יחשב... 2 עובדות: א. תומכת ברפואה משלימה - לא עוסקת בזה ב. לא קשורה לענייני החזרה בתשובה אתה לא נעים יוצר אוירה שלילית... בחן עצמך במקום להתגונן והשתפר בהצלחה

תשובה

עלות מול תועלת הדוגמה כשמה הייתה דוגמה בהתבסס על מהות השרשור המקורי זה מצריך ממני חיפוש ובזבוז אנרגיה לעניין שולי שלא קשור בהכרח לעניין הראשי השאלה המקורית שלך האם יש לך דוגמאות שהמדע הטעה אותנו? בשרשור עצמו הבאתי לך ציטוט מפי "מדע הרפואה" שבו המליצו לתת לחולי אסתמה לעשן סיגריות (אתה מוזמן לפתוח מרק ) ויש עוד שלל דוגמאות כאלו עצם הצלילה מעולם ממלכת ניוטון לעולם הממלכה של שרדינגר מראה שהמדע מטעה אותנו

אני רואה שאת משקיעה מאמץ

אבל במלל כללי שמתחמק מהשאלה המאד ברורה שכתבתי בשרשור ההוא. אם יש לך כבוד מינימלי לדיון בפורום, את מוזמנת לחזור אל השרשור ההוא ולהגיב בצורה ישירה לשאלתי.

אני לא

מתווכחת לשם הוויכוח יש מהות ויש טפל אם יש לך שאלה מהותית אתה מוזמן לחדד את שאלתך מה שכתבתי מבוסס על מידע שאצור בזכרוני אין לי יכולת ללנקק לך תוכנית של נשיונל גאוגרפיק וכדו'

השאלה שלי הייתה מהותית מאד

וכיוון שלא ידוע לי על שום חלק לא ברור בה, אין לי אפשרות לחדד אותה יותר משהיא.

deathcaster

New member
תגובה

"גם אויל מחריש לחכם יחשב"...ולכן לא ברור לי מדוע את עדיין כותבת "תומכת ברפואה משלימה - לא עוסקת בזה"- נניח...וההבדל הוא? "לא קשורה לענייני החזרה בתשובה"- ייתכן, תרשי לי לא להכיר בעובדה הזו. "אתה לא נעים יוצר אוירה שלילית..." - ככה זה שאני מגיב לשרלטנים/שקרנים/תמהונים/חמקנים (אני לא רומז זאת אחת מהאסכולות הללו), את מוזמנת להפסיק לקרוא את תגובותיי. "בחן עצמך במקום להתגונן והשתפר"- נאה דורש נאה מקיים, את יכולה להתחיל בכך שתעני בצורה עניינית לשאלות ששואלים אותך.

קח נשימה עמוקה

ביקשתי שתבחן את עצמך במקום לתקוף גם בפורום הזה אתה יכול ללמוד דרך ארץ מכמה אנשים שמסתובבים פה עוזי אחד מהם... "את יכולה להתחיל בכך שתעני בצורה עניינית לשאלות ששואלים אותך" נ.ב - אני לא נמצאת בחקירה צולבת במרתפי הביון הקזחי

למעלה