פורום רוכבים צעירים מסכם את השבוע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
פורום רוכבים צעירים מסכם את השבוע ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

stary1

New member
יופידו

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כמעט כולו, היה טיול מדהים עם סטאר הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הטיול עם סטאר הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. לא זכור לי התעצבנתי על.. כנ"ל אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... לא זכור.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מלא שיחות עם חברים מהקיבוץ והמושב. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "יש לך מראה של ברבי קטנה" מבעלת החווהP: הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי את הטיול המפלצתי הזה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחזור ב5 שעות רכיבה בחום לצפת. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חולתה והירדן. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הכל. התודה שלי השבוע היא ל.. סטאר ומרי! פינקתי את עצמי השבוע עם.. מלא רכיבה וחופש. מאכל השבוע שהיה הוא.. טרייפל וטוסט עם בייקד בינס. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? רכיבה חופשית
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ממ לא יודעת אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בע הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אפגוש את נועם השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. סטאר! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כנ"ל

NiTz13

New member
../images/Emo9.gif אנלא קשורה אבל שיהיה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל השבוע ! כי .. היה כיף
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כל השבוע D: הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כלום |: התעצבתי מעט כי.. כי נגמר החופש עוד מעט |בוכה| התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... המפגש פורום של נדב קדמון , לא באו הרבה ): בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חברה ישנה אצלי , השתגענו XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אנחנו סתומות" ............ "להההה" XDDD הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי טוב בכלל . לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ב9 בבוקר אחרי שהלכתי לישון ב3 |: הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. המפפ .. עזריאלי ? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חחח כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל החופש הזה
התודה שלי השבוע היא ל.. ממ , לג'קו אייזנברג , שבזכותו הכרתי את החברה הכי טובה שלי XD פינקתי את עצמי השבוע עם.. אייס קפה ? XD מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מצב כפית |: שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. וואי , אני חורשת על הביצועים מכוכב נולד 5 , אז הביצועים מכוכב נולד 5
אלבום השבוע שהיה.. כוכב נולד 5 ? :\ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "זה לא אותו דבר , מלבד הגעגוע ..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ישןןןן והרבהההה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הילה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להצליח במבחן במתמטיקה |בוכה| - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מתנ D: סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

MaYa505

New member
רואה מת לצעוק 4 =]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון ושבת הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שפגשתי את נו אחרי חודש שלא ראיתי אותו =P וגם בטיול סוכות היה כייף להכיר אנשנושים! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה אומנם דבילית אבל היא הייתה הכי כייפית בעולם
, וקליק שתמיד מחזק וזוכר =] התעצבתי מעט כי.. למרות הכל הוא סוס לא קל =P התעצבנתי על.. שרון ... אולי על עוד כמה אבל בסוף סלחתי כי .. אני לא יכולה לכעוןס לנצח התאכזבתי מ... כי... שרון כי הוא החרא =] בכיתי מעצב/אושר כי.. אממ לא בכיתי נראלי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הטיול עם המורלים =P מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. צומת לב או שרה התקשרה =D הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אממממממ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עלות את כל העלייה הסרט הכי טוב שראיתי..מת לצעוק 4 תאמת מאכזב אותי כרגע , אבל לא ראיתי עד סרטים.... בעצם לוניטנוס היה מעולה!!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לא זוכרת אם השבוע אבל לפיש =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הג'קט =P משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל החבורה התודה שלי השבוע היא ל..אממממ פינקתי את עצמי השבוע עם..שמיכה עבה +מזגן מאכל השבוע שהיה הוא..פטיטונים ( קוס קוס ) וסלמון אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איין לי תקציב לסרט שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."לא באלי לשמוע" אלבום השבוע שהיה.. חרשו? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לויודעת אייך לכתוב אותו.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום שני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אצליח בתחרות , ואלך לסדר עניינים לא גמורים ... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..השמש? יש רק אחת כזאת השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שביתה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאנשים יתבגרו !!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את החבורה!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):אבל היא על המצלמה!!!!!!! אבל זה הכי שווה וחמוד בעולם!!!!! 3> (מוזמנים להוסיף שאלות..)

arieledaho

New member
פעם ראשונה :O

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי וסופרלנד!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חברות, המעבר הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מעבר התעצבתי מעט כי.. רבתי עם בן אדם חשוב לי התעצבנתי על.. אותו דבר אבל בסוף סלחתי כי .. אי אפשר שלא התאכזבתי מ... כי... לא ממש בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב כי היה עצוב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. סופרלנד!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. בן פורת יוסףףףף הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. זה קרה סוף סוף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את זה הסרט הכי טוב שראיתי.. נודל גררר המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. סופרלנד משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מאיה אהבת חיי ונעמה!!! התודה שלי השבוע היא ל.. מלאאא אנשים פינקתי את עצמי השבוע עם..בנג'ייי מאכל השבוע שהיה הוא.. בהחלט המסעדה היום וגוצ'ה אתמול אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? האא להתגבר על הפחדים [כל המתקנים המפחידים האלה שיהיו בריאים] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. the way i are ובואי נעזוב חחח אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא משהו מיוחד הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב, אצא ואקנה בגדים ונעליים השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל מיני =] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. בגדייים ובצפר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מיכי!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SILVER LADY

New member
זה הכל בגלל שאני מנהלת ../images/Emo6.gif

אני אוהבת אותך הכי בעולם הזה!!!!! ונכון דה ווי איי אר זה שיר יפה???
ותודי שהתאכזבת גם שלא ראית אותי

MaYa505

New member
המשקפיים האלה מתחילות להתפזר ברחבי הארץ ../images/Emo6.gif

רועי מו

New member
:]

שבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שני כי היתה תחרות הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע 2 הורסמנשיפ 3 פלג'ר הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע תחרות . הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע ביום רביעי [אולי] דיברנו עם השופט אחרי הסדנא הרותי סיפרה על איזה משהו שהיה לו סרטן ופיתאום אומרת[באנגלית] בטון לא קשור לעולם "גם לו היה" [והצביע עלי] מה שמצחיק לא העובדה שהיא אמרה את זה אלה איך שהיא אמרה את זה אני ושרון נקרעים מצחוק השופט [שלא מבין] עיברית לא מבין למה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי הצלחתי להבין מה השופט רצה ממני לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לשבט כולכ כך הרבא הסרט הכי טוב שראיתי אני זוכר שראיתי אני לא זוכר מה הוה היה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. השופט התודה שלי השבוע היא לשרון פינקתי את עצמי השבוע עם קולה מאכל השבוע שהיה הוא חציר שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה בקושי שמעתי מוזיקה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע לראות סוסים [לפני קניה] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע יהיה טוב :]

snoeyka101

New member
זאת favory, פתחתי שם משתמש חדש:]]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום רביעי:]] תחרותתת:] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הזכיה במקום החמישי, תענוג. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..ממ, שום דבר מיוחד:]] התעצבתי מעט כי זכיתי בחרא של מקום =\\ התעצבנתי על.. ננסי
אבל בסוף סלחתי כי .. הייתי גרועה והוא צלע לי=\\ התאכזבתי מ... כי... מעצמי, כי הייתי מסוגלת להרבה יותר. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום רביעי היה מצחיק. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.." השנה באליפות הם ישבו עלייך כמו כפפה!" חחחח.... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אה, עדיתי אחלה גולגולים!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את התחרות המעפנה הזאת =\. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסעדה איי גס. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..דורבנות מאבא, אבל לא קניתי. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.כולם אני חושבת. התודה שלי השבוע היא ל.. אבא ויהב. פינקתי את עצמי השבוע עם..אהה, לאדעת. מאכל השבוע שהיה הוא.. בהחלט הקינוחחח גרררר....... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לאדעת. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ממ, לאיודעת. אלבום השבוע שהיה.. גם. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. יהיה טוב! הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אהה, את יום שלישי, איכס. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ממממ....
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. המון אנשים
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא לימודים, לאלאלאלאלאלא.
זתומרת ש-? שביתות כמובן! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שביתות... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אנשים מהחווה. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

שירלי317

New member
Space Dog- Bot-Bot../images/Emo107.gif../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון-שני-שלישי-רביעי, כי קימי ובננות
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יעלי טורי ללה וקימל'ה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יעלי ואני חושבות אותו הדבר
התעצבתי מעט כי.. מתגעגעת לדני ודואגת.. התעצבנתי על.. חצי עולם אבל בסוף סלחתי כי .. יהיה טוב התאכזבתי מ... כי...מכמה אנשים מסויימים שאמרו דברים מאחורי הגב שלי בכיתי מעצב/אושר כי.. פיכסה ושיחות עם יעלי שהעלו לי דברים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ללה. בהחלט ללה. והעש. והחשופית
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ואוו, יותר מדי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרגשתי רצת בוגרת לשם שינוי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסיים לרקום את הלוגו על השמיכה ליומולדת של הדסי :] הסרט הכי טוב שראיתי..סליפי הולו
וחצי ממי הפליל את רוג'ר ראביט
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חיפה חיפה! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הנסיעה לחיפה, ובהחלט פיצה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בנות התודה שלי השבוע היא ל..טוריעללה:] פינקתי את עצמי השבוע עם..קצת חופש מאכל השבוע שהיה הוא..פיצה, בהחלט. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?סיפור ממייפל שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Cornflake Girl-Tori Amos אלבום השבוע שהיה..Under the Pink-Tori Amos שגנבתי מיעלי :] משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..Rain and snow our engines have been receiving Your eager call there's colonel Dirtyfishydishcloth He'll distract her good don't worry so הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הכאבי בטן והעצבים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אתעושש ואחגוג להדסי יומולדת כיפי :] ורצוי שאסיים סופית את המתנה שלה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..קים
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..עוד קים.. וליאור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..קצת פחות אנושיות בבצפר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..דני (למרות שאין סיכוי
) וליאורי

noosh

New member
אלוהים, I've created a monster ../images/Emo7.gif

תפסיקי כל עוד את יכולה.

ocean zd

New member
לה לה לה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..בהחלט יום שלישי.. כי יש לי בייב מושלם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כל הלילה עם בייב הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שוב.. התעצבתי מעט כי.. ראיתי את ההודעות המפגרות האלה התעצבנתי על.. עליו אבל בסוף סלחתי כי .. לא יודעת אם סלחתי עדיין התאכזבתי מ... כי...ממנו כי למה הוא עושה את זה?! בכיתי מעצב/אושר כי.. שוב.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא היו דברים מצחיקים. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..את תהיי מדריכה מדהימה [קוקי לאב יו] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לגלות שהם גם לא עושה לך טוב על הנשמה.. ועוד יותר זה שהיא עוזבת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך אחרי זה.. הסרט הכי טוב שראיתי..תיעודי על השואה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הבית שלו?! חח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הסווטשרת המדהים הזה שעה לי 90 דולר חח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עוז התודה שלי השבוע היא ל..שחף... כי את עושה לי הרגשה טובה. וגכם למירנייייייייי פינקתי את עצמי השבוע עם..:הרבה דווקא.. כל יום אייס פסיפלורה כזה מיסמין שאני מכורה אליו, עוז,כארמל שהצחיק אותי בטירוף ופיצההה מאכל השבוע שהיה הוא..פיצה מעגבניה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?איך הגלגל מסתובב הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום רביעי.. כי זה סיוט לריב איתו. וגם את יום רביעי הקודם.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אשן אצלו.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מממ... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..הבדיקה הזאת כבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..פוז

ווינגז

New member
כואב לי הראש ../images/Emo10.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל השבוע היה כיף, אבל אני חושבת שראשון בערב עם מוּש או רביעי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מוּשי והבנות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התמונה של לולה חזרה ממסגור, היא ענקית! התעצבתי מעט כי.. היו כל מיני דברים התעצבנתי על.. ריבים אבל בסוף סלחתי כי .. צריכים התאכזבתי מ... כי... כל מיני דברים בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי כשהקשבתי ל-UTP ובשיחה אתמול עם נוּשי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. צומי בהתקף אמוק. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כל השיחה עם נוּש, רקרואקטיבית, והשיחה עם יעל בלילה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הייתי רגועה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... כ"כ הרבה נסיעות הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ממש ראיתי סרטים.
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ת"א עם מוּש, רחובות וחזרה לחיפה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. דיסקים (עשרה
), לגמרי היה שווה את זה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. צומי, מוּש והבנות. התודה שלי השבוע היא ל.. מוּש ויעל. פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה פיצה ומוסיקה מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אופטימיות זהירה במירוץ הזמן. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Bells for Her - Tori Amos אלבום השבוע שהיה.. רגע, כבר עשיתי רשימה איפשהו

The Doors - The Doors (40th Anniversary Mixes) Derek & The Dominos - Layla & Other Assorted Love Songs Neil Young - Harvest Bob Dylan - Blonde On Blonde Nick Drake - Bryter Layter Led Zeppelin - Led Zeppelin I The Velvet Underground - The Velvet Underground & Nico (Andy Worhol) Tori Amos - Under The Pink Counting Crows - Recovering The Satellites Joni Mitchell - Blue​
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
I said you don't need my voice girl you have your own But you never thought it was enough of So they went years and years Like sisters blanket girls Always there through that and this There's nothing we cannot ever fix I said​
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העצבנות של כולן על כולן וכמה משפטים שלא רציתי לשמוע. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הכל בסדר איתי, תודה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. משפחת המלוכה לדורותיה (גלי, גם את פה. ונוּש, גם את) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לולהלולהלולה (וטל שמגיע) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אהיה כמה שיותר אצל Miss w00t. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. דניאל, טל ועמית. מוסיפה שאלה - ספר השבוע: הסיפור השלושה עשר - דיאן סטרפילד. רק בשביל הפרופורציות, יא.

The Bitter End

New member
חשופית!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. מראשון ועד רביעי. בגלל הבנות
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קרו המון. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא שזכור לי. התעצבתי מעט כי.. התגעגעתי הביתה]= התעצבנתי על.. לא מעט. אבל בסוף סלחתי כי .. אני נחמדה, נו. התאכזבתי מ... כי... סתם דברים. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. בעצם כן, אבל היה חשוך וכולם נטשו אותי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. העש, החשופית ומסיבת הרייב שלהם בחדר של טל. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "פשוט אני מניר דוד.... ואין אצלנו דברים כאלה". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אנערף. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכל השבוע המטורף הזה. הסרט הכי טוב שראיתי.. חלקים נבחרים מ"מי הפליל את רוג'ר ראביט" וסופרנוס
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ת"א-רחובות-חיפה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כל הנסיעות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הבנות שלי
ואפילו נוּש שהרגה אותי בחנות דיסקים. התודה שלי השבוע היא ל.. משפחת המלוכה, כמובן
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. אנערף. מאכל השבוע שהיה הוא.. פ-י-צ-ה
ותירס קלוי. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מי הפליל את החשופית?" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Arctic Monkeys-When The Sun Goes Down. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Stop making the eyes at me, I'll stop making the eyes at you And what it is that suprises me, is that I don't really want you to הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כל מיני. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אישן הרבה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מאיה
וכל הבנות[= השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לאידעת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אנערף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא יודעת נו. - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): טוב.

ToryMaster

New member
אופס,קאפס

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום ראשון כי היה אחד הימים ההזוים בחיי.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: מוצמוצ
.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: שיחת לילה עם הדודה.
התעצבתי מעט כי: יש שבועות הזויים כאלו, שכל העבר שלך חוזר לרדוף אותך.
התעצבנתי על: סמסים שונים.
אבל בסוף סלחתי כי: אני לא חושבת שמישהו מתכוון לפגוע בי, ומה זה יועיל לשנינו אם אכעס?
התאכזבתי מכלום כי לא ציפיתי להרבה.
בכיתי מעצב/אושר כי: לא בכיתי, לא היה לי זמן.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: מסיבות רייב!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: "אבל את יפה"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: נסעתי ותהרוצצתי ושרדתי.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לנסוע ממקום למקום.
הסרט הכי טוב שראיתי: החתונה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי: הספסל באיזור התעשיה הישן בראשל"צ
.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: חרוזים
.
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: צומ, טליה והבנות.
התודה שלי השבוע היא לננה
.
פינקתי את עצמי השבוע עם: עוגת שוקולד.
מאכל השבוע שהיה הוא: פיצה.
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "There she goes once again".
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: I don't know you anymore - savage garden
אלבום השבוע שהיה: האלבומים של הדודה.
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: "Springtime in the city Always such relief from the winter freeze The snow was more lonely than cold if you know what I mean Everyone's got an agenda Don't stop keep that chin up you'll be alright Can you believe what a year it's been Are you still the same? Has your opinion changed?"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום. גם הרגעים המחורבנים היו טובים.
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אחלים סוף סוף. ואראה את גלי.
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: לראות את שירלי וללי
.
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעור.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לולה.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יעלי.
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): צומי ואני.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה