פורום רוכבים צעירים מסכם את השבוע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

שירלי317

New member
מוצי!!!

באטרף בגינה ואז עוצרים להתגרד!! (חבל שאין תיעוד יותר מעמיק, כלומר, צריך לעשות את זה שוב!)

SUFA theOUEEN

New member
פףףףףףףף../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון,אתמול,היוםם אתמול-היציאההה עם המשפוחהה היום-כיי הייה אימון שעתיים והיה הכיי כיף בעולם!!ראשון-שנקיןןןן ודיזינגוףף עם הבננות!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מממ הסמסס מX הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חח הסרט התעצבתי מעט כי.. רכבתיי הכיי גרוע שאפשר בתחרות התעצבנתי על.. עצמיי!!,עמיתת כל כך אבל בסוף סלחתי כי .. ליי כןן חח אבל עמיתת הזאתת -שונאתת אותהה חח אבל אחותת. התאכזבתי מ... כי...עצמייי שובב..וחברותת כיי היוו מגעילות בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצביםם חחח קורה לי לפעמים! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היוםם בדרך לאימון!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..יגאלל מה ניש??ו"אני לא מביןן את זהה ,רק לא יכולה ולא יכולהה טחחחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה טוב היום!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום ביוםם שלייישיי ב- 5 וחציי אחרי שלא ישנתיי כלום הסרט הכי טוב שראיתי..ממ עכשיו-משוו עם כלבים כזה לא זוכרת חח וארתור והמינימוניםם המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה אייל,ת"אא ,קניוןן!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..סווצ'רר מאנסס,סנוויץ בארומה חח תיק,2 חולצות,שמיכהה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חייםם!!!!אבושש!! התודה שלי השבוע היא ל..חיים,סופיי שליי פינקתי את עצמי השבוע עם..אימון טוב!! מאכל השבוע שהיה הוא..סלט כרוב,סנוויץ של אבא!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?מינימוןן!! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..big girls don't cry,קול גלגלל-מעודהה תותחח!! אלבום השבוע שהיה..XXX משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..חח שיר של אבאא..דוקטורר חייםם הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יוםם שלישי אחריי התחרות..עם דגש!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יירכבב..וזה יקרה! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..סופקייןןן השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימון-שני שלישיי בגרפיקה טחח התגעגעתיי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יהיוו רכיבות טובות,יתבטל ההמבחןן הזההץץ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..קפלניתת שליייןןןןן
,חווסניקיםם למיניהםם!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):מהאימון היוםם (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו הודגש באמצעות מדגישומטיק

arieledaho

New member
ראני באני!!

נראה לי ראיתי אותך באייל שבאת לאימון יש מצב?

גולע

New member
|../images/Emo192.gif../images/Emo20.gif../images/Emo55.gif../images/Emo42.gif../images/Emo204.gif../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כול השבוע
, ראשון-יצאתי לסרט עם ענברו שירלי ושחי, רכבתי על שלוקי, שני- אימון חוץ בחוות הסטייל
, שלשי- תחרות נחמדה, רביעי- בתל מונד, חמישי- בתל מונד, שישי- רכיבה על שלוקי שליי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע... סרט, קניון,תחרות, אימון חוץ, ערב חג
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. תחרות. התעצבתי מעט כי.. קפצתי מכשול שלא צריך לקפוץ.. התעצבנתי על.. אף אחד לשם שינוי אבל בסוף סלחתי כי .. - התאכזבתי מ... כי...עצמי, כי לא היה משהו בתחרות. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. תחרות, ובקניון. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא נורא היית טובה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי היה טוב באימון, לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר וללכת להבריש את כול הסוסים.. הסרט הכי טוב שראיתי.. יומני האומנת, ומשהו חדש. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון, חווה, תל- מונד. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חולצת תחרויות, שני זוגות מכנסים, שוט לבן. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ענברו
,שירלי
, מיכי
, אלוש
,שיר
, הורים, שלוק, ופול אנשים. התודה שלי השבוע היא ל..לאותם אנשים ^^ פינקתי את עצמי השבוע עם.. אוכל במסעדה
חחחח מאכל השבוע שהיה הוא.. ממממ הייו מלא. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"הכול ביחד" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא משהו מיוחד.. אלבום השבוע שהיה.. לא היה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא היה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המכשול הלא נכון שקפצתי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אני ילך לראות את אלה ומיכי. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שלוק
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות,היוווווווומלדת שייייילייייייייייייייייי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שתיהיה אחלה יומולדת, ושביטות.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כולם סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

דדדדדדדדדלתא סקסית

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום נראלי
:)
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שום כלום
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממממ
התעצבתי מעט כי.. כי הייתי חולה כ-ל החופש ועדיין.
התעצבנתי על.. ארררררררררר אדיר ילד מטומטם
מחלהה
אבל בסוף סלחתי כי .. לא שוכחתת ולא סולחת
טובנוו אולי לאדיר כיי הוא חמוד אבלל שיבקש סליחה מלילוש שלי קודם D:
התאכזבתי מ... כי... אדיר, בנים יכולים להיות כאלה מסריחים
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ממ כלום
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..גם שומדבר
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. מממ
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שרוד אתתת המחלה הזזאתי
\=
הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי,, אה בעצם כןן חח אבל הוא היה ממש מכוער והמשפחה שלי גררה אותי, ממלכת תראביטיה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לא זוכרת מתי זה היה בכלל, לקניוון ואולי אתמול עם חברות שלי להקפות בבית כנסתת חחח היה כיף להתאוורר קצת
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נממנממ
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..שומכלום
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?הילדה החולה והמסכנה
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אתת כולוווו חוץ מהיום, בלי היסוס!!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה בחווה, יראה כבר את טופזיי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מממ
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..סופסוף להיות בחווה! והשיעור
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אני יקפוץ עם דלתא, ואם לא אז יקרע לים את התחתתתתת
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..האנשים בחווה (= , טופזיי
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

shirli0811

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo67.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון קניון, שני הרבה שעות חווה, שלישי יגור. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. להיות הרבה עם פנגה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הוא ביקש ממני לחזור
, זכרונות כואבים. התעצבתי מעט כי.. ראיתי שוב את הסרטון של משה ז"ל, יש לי הרגשה של ריקנות :| התעצבנתי על.. הכלבים של כחלון כי פנגה פחד מהם
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת. שיקשרו אותם כבר התאכזבתי מ... כי... אנשים שלא מעריכים את מה שיש להם בחיים האלה :|| בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול בלילה עם שיר
, שיחה עם עליזה כפרעליה בטלפון כשענבר ישנה
, שהייתי בחווה עם סבטקה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שירלי את צריכה לחזור.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני נותנת תמקסימום ממני ברכיבה ולא נכנעתי לו. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ב-5 אחרי שהלכתי לישון ב-1, ללכת לחווה כששניהם נמצאים שם, לא לנסות לדבר איתו. הסרט הכי טוב שראיתי.. בקניון עם ענברי שחי וגולעע "יומני האומנת", "בתול בן 40" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון, חווה, יגור. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיס לסרט. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עליזה
, גולע, ענברי, שחי, אורטל, שיר, לאון, שלמה, מיכל, חנוש, סבטקה וג'ייני, מאיה, אמא, משפחה, וכו'. התודה שלי השבוע היא ל.. ^^ פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה סוסים מאכל השבוע שהיה הוא.. בורקס שניצל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מפוצלת בין 2 עולמות. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שלווה עמוקה/אבי גואטה
אלבום השבוע שהיה.. השירים של 100FM משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "חלומותיה הם חלומות כל כך יפים חלומותיה הם חלומות של בית עם סוסים חלומותיה הם לראות את אהוביה מחייכים חלומותיה הם שישובו המתים חלומותיה הם שלא ישובו דמעות של מלאכים" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. געגועים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אברח מהעולם השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אלה שאמרתי לה תודה וכמובן פנגהה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורי רכיבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שביתה, ללכת לאירוע באשקלון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

שרונוש16

New member
עונה:)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום בחווה:) וביום שני בסופרלנד.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור היום?
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא זוכרת חח התעצבתי מעט כי..לא התעצבתי התעצבנתי על.. ''החברה'' המפגרת שלי!! בעע שונאת אותה
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי ואני גם לא מתכוונת לעשות את זה בזמן הקרוב
התאכזבתי מ... כי...מעצמי בגלל השיעור הגרוע שהיה לי ביום ראשון..
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..וואי היה הרבה..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שאמרו לי שרכבתי יפה היום..למרות שאני לא מסכימה עם זה..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בגלל השיעור היום
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי..עידן הקרח ..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה,סופרלנד,מקס ברנר..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מכנס רכיבה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ספיר,שחר,נטלי,אמא שלי..
התודה שלי השבוע היא ל..לכל המשפחה שלי לספיר נטלי ושחר וכמובן שלפגס המאמי (
) ..
פינקתי את עצמי השבוע עם..מקס ברנר..
מאכל השבוע שהיה הוא..שוקולד..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת חח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..THE REASON אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את השיעור ביום ראשון ואת הריב
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ינוח קצת.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..היו הרבה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שביתות ולהיות בחווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור איפה שספיר רוכבת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..נמממ שחר ונטלי=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

שבוע חופש=]]

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:ראשון שני - טיול מכבי ברמת הגולן, רביעי חמישי שישי- אורחים כל היום והרבה הרבה חווה....
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:סיימנו לצבוע את כל הקורות!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: וואיי... שיחה עם דניאל בארבע בבוקר, שיחה עם גיסתי (
) על דברים ממש אישיים...
התעצבתי מעט כי..: לא היה אימון...
התעצבנתי על..: אבא, הוא טס ולא יהיה בתחרות
אבל בסוף סלחתי כי ..: תאילנד ויפן זה ליגה!
התאכזבתי מ... כי...:מהדלקת גרון הזאת שלא עוזבת אותי לשניה מאז שהחופש התחיל...
בכיתי מעצב/אושר כי..: מקור ברמת הגולןןן...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:החווה כל כךךךך!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"כאפות" ו"יש לו א'?! ו- י?! אמאל'הה!! הוא פסיכופתתת"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: מיציתי את החופש ביעילות!!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לקום בשש בבוקר ליום שלם של הדרכה אחרי לילה עם שעת שינה אחת...
הסרט הכי טוב שראיתי..:סרט חתונה של אחי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:חווהההה!!!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:כובע סקסיי!!
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:זוהר, עופר, וכללל החווס"ניקים!
התודה שלי השבוע היא ל..:^^^^
פינקתי את עצמי השבוע עם..:התנתקות, ולהיות עם כולם בו זמנית
מאכל השבוע שהיה הוא..:סנדוויץ' מכולת
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?פתחון לב, אשכרה
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:ככלות הקול והתמונה....
אלבום השבוע שהיה..:maroon 5
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:כי אחרי ככלות הקול והתמונה מישהו יכול לשאול בלי כוונה מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:דלק גרוןןןןן
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:אשן, ואסיים את ה60 תרגילים במתמטיקהה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:האנשים מלמעלה
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..:אימון, תחרות בשבת
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:^^^
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:סלמה שליי!!
ודובי כמובן!!
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה