../images/Emo105.gif../images/Emo67.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון קניון, שני הרבה שעות חווה, שלישי יגור. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. להיות הרבה עם פנגה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הוא ביקש ממני לחזור
, זכרונות כואבים. התעצבתי מעט כי.. ראיתי שוב את הסרטון של משה ז"ל, יש לי הרגשה של ריקנות :| התעצבנתי על.. הכלבים של כחלון כי פנגה פחד מהם
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת. שיקשרו אותם כבר התאכזבתי מ... כי... אנשים שלא מעריכים את מה שיש להם בחיים האלה :|| בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול בלילה עם שיר
, שיחה עם עליזה כפרעליה בטלפון כשענבר ישנה
, שהייתי בחווה עם סבטקה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שירלי את צריכה לחזור.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני נותנת תמקסימום ממני ברכיבה ולא נכנעתי לו. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ב-5 אחרי שהלכתי לישון ב-1, ללכת לחווה כששניהם נמצאים שם, לא לנסות לדבר איתו. הסרט הכי טוב שראיתי.. בקניון עם ענברי שחי וגולעע "יומני האומנת", "בתול בן 40" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון, חווה, יגור. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיס לסרט. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עליזה
, גולע, ענברי, שחי, אורטל, שיר, לאון, שלמה, מיכל, חנוש, סבטקה וג'ייני, מאיה, אמא, משפחה, וכו'. התודה שלי השבוע היא ל.. ^^ פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה סוסים מאכל השבוע שהיה הוא.. בורקס שניצל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מפוצלת בין 2 עולמות. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שלווה עמוקה/אבי גואטה
אלבום השבוע שהיה.. השירים של 100FM משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "חלומותיה הם חלומות כל כך יפים חלומותיה הם חלומות של בית עם סוסים חלומותיה הם לראות את אהוביה מחייכים חלומותיה הם שישובו המתים חלומותיה הם שלא ישובו דמעות של מלאכים" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. געגועים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אברח מהעולם השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אלה שאמרתי לה תודה וכמובן פנגהה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורי רכיבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שביתה, ללכת לאירוע באשקלון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה