=]
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כל ה3 ימים האחרונים :] כי.. 3 מיני שיעורים עם מילניומי מעולים ולקפוץ עם פלימנג הגמדון 1.10 :-O
ומורקה בא :] ושייני סופסוף יכולה להתחרות :] והיום התחרות דרסאג' :] לראות את גלי ולאונה ועמית ומורקה
ולהסתובב עם החברסס
אחלה של חופששש היה להלהלה וגם שני=]כי ת"א הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מורקה :] שייני מל ולראות את גלי
) ות"אאאא
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מורקה :] שייני מל ולראות את גלי
) התעצבתי מעט כי..אני הזויה לגמרי =\ התעצבנתי על..ממ הייית ביום שכולו עצבים
) לא על מישו מיוחד כל השבוע חחח אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...לא מתחרה בסוף בנירדההה =[ בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתיי!!אעאהאעעה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מממ ה-משפט של השבוע :מורקה"מאי זה שיר של פרחות:-O" "לא מורקה אני לא פרחה!!!##%^#$^" "" זה בסדר , לפרחות יש גם שירים יפים" אהאעהאעה אני לא פרחה
וגם שיחה עם גלי חחחח היה לנו קשה להחליט אם אני פרחה או בןן P: אז אני ערס
גלי אני אוהבת אותך!! ובכלל היה שבוע מבדר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..^^ דפנטלי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. 2 רכיבות כל יוםםםם =]] מושלמיםםם לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ^^ וגם לקום מהיום בתשע וחצי לעשות מתמטיקה
הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ממ יגור וחווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..צ'אפס!?חחח עוד לא במינוס
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה וגלי =] ומילניומי השמיין התודה שלי השבוע היא ל..^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..נממ יותר מידייי אוכל מאכל השבוע שהיה הוא..מקדונלד מוקפץץ ממ סלטטטט מה לאאא, הכל ביחד
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?טירופיישןןן שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..את המחר שלי
חחח אני פרחההה טובבב?!!?!?!
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אני רוצה לקבלללל =\ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יקבל!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה וגלי במיוחד
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לדעת מה המספר של שייני בארץ
יהיה שבוע מעפןןן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ממ שיעורים עם מורקההההה!!!פיינלייי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורקה.בהחלט
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה