פורום רוכבים צעירים מסכם את השבוע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SUFA theOUEEN

New member
נממנממ טובב..אח"ככ שתחזריי

התגעגעתתתתתתתייי..טחח נעלמת..ושמעת על הטיסה הבנתייי..פפ מבאס אה??

חריקת

New member
סופ שבוע

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רביעי - שיעור הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אמממ אילת? הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות את דאק אחרי כמה ימים באילת התעצבתי מעט כי.. הרבה התעצבנתי על.. לחשוב אבל בסוף סלחתי כי .. עדין לא... התאכזבתי מ... כי...מהם גועל נפש בכיתי מעצב/אושר כי.. לראות את שנישנישני אחרי שבוע שלא ראיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. עכשיו חחח אסקימו לימון אמא'לה כמה הוא גס מאמאמיה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. התגעגעתי אליך בובי... כן כן הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי טוב השבוע לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אמממ לאדע הסרט הכי טוב שראיתי..אסקימו לימון המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אילת משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כרטיס טיסה חח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אממ סתם חברים חברות שהיו אתי באילילילת התודה שלי השבוע היא ל.. שנשנשנישנשינשי מיטלקלקלי נירירירנירניר דור ליאב ואמממ זהו פינקתי את עצמי השבוע עם.. אילת מאכל השבוע שהיה הוא.. קרף צרפתי חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אסקימו תפוז שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. את יפה כלכך אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..היום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ירכב והרבה... הצהרת כוונות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..דאק ודפנטלי מרקוס פייזר וונטיגו קאמינגס (מכבי עלית תל אביב) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

MAYA 4827

New member
שבועעע כיפיייייייייי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון- האף מון ביי, טיול מושלם, שיעור קפיצות כיפיי, מסיבה אצל יהבוששש וסרט, וכל שאר השבוע כי רכיבות מושלמות על לואיססס, ולקפוץץ מלאא!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שהתחלתי פנסיון על לואיסס החמודיייי=] לקפוץ מלאאא!!! וטיול וסתם חברים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ מוזר אבל.. זה שהם היו פה בשבילי, ודווקא מי שהבטיח לא. התעצבתי מעט כי.. אנשים שלוקחים אותי כמובן מאליו, ובכלל לא מגיע להם מה שהם מקבלים.. התעצבנתי על.. אותם אנשים, שגם תופסים מעצמם בנוסף. אבל בסוף סלחתי כי .. אני אוהבת אותם, אבל זה עדיין מעצבן התאכזבתי מ... כי... מישו מהאררץ בכיתי מעצב/אושר כי.. לדבר איתם בטלפון, שלחלק כל כך איכפתת ממני
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחח מלא בעיקר ה"סיפוררר" חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "לא מה את מתקשרת אליהם אני יותר חשוב!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי רכבתי טובבב ואנחנו מתקדמים מיום ליום=] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדבר איתם בטלפון, לשמוע את הקול.. הסרט הכי טוב שראיתי.. סרט ממש מצחיק עם מחליקי קרח.. אבל רק אמריקאים יכולים להגיד תשם אז אני לא יודעת=] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חחח חווה, קניון, TJ, מסיבה, ועוד מלא שאין לי כוח לכתוב משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קודם כל הצ'ק שאבא שילם על הפנסיון, ועוד שבוע הבא קונים אוכףף משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כרמלי, שדווקא היא הייתה פה בשבילי יותר מכולם, ועדידי והחברים מרעות שכשהיתגעגעתי והתקשרתי להעיר אותם בוכה ב 6 בבוקר עם היו שם בשבילי הכי חמודים בחיים. התודה שלי השבוע היא ל.. עדידי, ירדנצ'' ו... כרמלי, שמבינה אותי יותר מכל אחד אחר ואין לי מוסג מה הייתי עושה בלעדייה פינקתי את עצמי השבוע עם.. סאבווי בבצפר מאכל השבוע שהיה הוא.. בייגל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? רכיבות על לואיס השמנצצצ(?) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..quietdrive- maybe misery אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. When you're gone " The words I need to hear to always get me through the day And make it okay " I miss you הייתי מוחקת מהשבוע הזה..רביעי בלילה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ווואו הייתי מתה לישון עד מאוחרר אבל צריך לקום לקפוץ=] ולסוע עם הדרי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כרמלייייייי היפה שילייי שקיבלה F בביו בגלליי חח
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבותתתתת, פוטבול גיים היום
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. יהיה כיף כמו השבוע הזהה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הרבה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מהרפטינג.. כשאני יימצא תכבל שמעביר תמונות למחשב אני ייעלה של לואיס=] (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

MAYA 4827

New member
תמונה אחרת.. כי אני חולה על הכלבי ים של סאן פ

רנסיסקו
הם כאלה חמודים איך שהם משתזפים להם..

MAYA 4827

New member
עודד.. הרחוב המאגניבבבב../images/Emo98.gif

(תמונה גרוע כי אבא לא הסכים לעצור
)

2STRIPE

New member
בא לי ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני, המשכנו להתכונן לתחרות והלך לי ממש טוב עם טוסטוס!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..טוסטוס והחופש!!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי.. לא משנה... התעצבנתי על.. >< אבל בסוף סלחתי כי .. >< התאכזבתי מ... כי...שבת..? זה לא אשמתה..... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
או שכן...? לא זוכרת
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא זכור
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נירא לי שזה יקרה בערב
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לתחרות הזאת... ולהכין שיעורים!! הסרט הכי טוב שראיתי..ראיתי ביום ראשון אבל שכחתי איך קוראים לו
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..>< משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..טוסטוס
והכל החברה מהחווה
התודה שלי השבוע היא ל..חברה מהחווה
פינקתי את עצמי השבוע עם..נירא לי שוקולד אולי... או פיצה
מאכל השבוע שהיה הוא..נירא לי פיצה
או מה שאמא הכינה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?>< שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..חח ניראה לי שאותו השיר משבוע שעבר
אלבום השבוע שהיה..>< משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..מסדרה! it's mom נוח
קייל XY
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..תתחרות אולי...? בגלל זה הפסדתי טיול
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא ישתעמם
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..חברה מהחווה ומין הסתם.. טוסטוס
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור!! אני מקווה שיהיה קפיצות
הדרסאז' הזה יצא מכל החורים..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שנקפוץ גבוה או לפחות מסלול
אה ושתיהיה שביתה בשני או שלישי או שתיהם
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כל החברה מהחווה וגם כמה חברים מהקיבוץ שלא ראיתי מלא זמן
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SILVER LADY

New member
=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כל ה3 ימים האחרונים :] כי.. 3 מיני שיעורים עם מילניומי מעולים ולקפוץ עם פלימנג הגמדון 1.10 :-O
ומורקה בא :] ושייני סופסוף יכולה להתחרות :] והיום התחרות דרסאג' :] לראות את גלי ולאונה ועמית ומורקה
ולהסתובב עם החברסס :) אחלה של חופששש היה להלהלה וגם שני=]כי ת"א הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מורקה :] שייני מל ולראות את גלי :)) ות"אאאא :) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מורקה :] שייני מל ולראות את גלי :)) התעצבתי מעט כי..אני הזויה לגמרי =\ התעצבנתי על..ממ הייית ביום שכולו עצבים :)) לא על מישו מיוחד כל השבוע חחח אבל בסוף סלחתי כי .. :) התאכזבתי מ... כי...לא מתחרה בסוף בנירדההה =[ בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתיי!!אעאהאעעה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מממ ה-משפט של השבוע :מורקה"מאי זה שיר של פרחות:-O" "לא מורקה אני לא פרחה!!!##%^#$^" "" זה בסדר , לפרחות יש גם שירים יפים" אהאעהאעה אני לא פרחה
וגם שיחה עם גלי חחחח היה לנו קשה להחליט אם אני פרחה או בןן P: אז אני ערס
גלי אני אוהבת אותך!! ובכלל היה שבוע מבדר :) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..^^ דפנטלי :) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. 2 רכיבות כל יוםםםם =]] מושלמיםםם לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ^^ וגם לקום מהיום בתשע וחצי לעשות מתמטיקה
הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ממ יגור וחווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..צ'אפס!?חחח עוד לא במינוס
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה וגלי =] ומילניומי השמיין התודה שלי השבוע היא ל..^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..נממ יותר מידייי אוכל מאכל השבוע שהיה הוא..מקדונלד מוקפץץ ממ סלטטטט מה לאאא, הכל ביחד
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?טירופיישןןן שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..את המחר שלי
חחח אני פרחההה טובבב?!!?!?!
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אני רוצה לקבלללל =\ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יקבל!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה וגלי במיוחד
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לדעת מה המספר של שייני בארץ
יהיה שבוע מעפןןן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ממ שיעורים עם מורקההההה!!!פיינלייי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורקה.בהחלט
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ש נ י ס

New member
קופההההה..אמרתי לך!!!!!!!

חחחח...מורקה מסכים איתי
מאי-ה אני כבר מתה לראות אותך מיי לאבבבבבב
את יודעת במקרה אם גלוש באה?!!?!?!?!? אני מתגעגעת אליה ממשש

gili600

New member
חברים. הא!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שלישי כי.. צביעה, שיעור מושלם, רינגו, בטיול עם החמורים והאתונות
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הפצע מגליד, רינגו
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. מרגישה כאילו אני לא שייכת התעצבנתי על.. ה cavallo.. יש עליו כתם גדול וצהוב וכולם צחקו עליי שזה מתאים לחולצה
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלוחת לו
התאכזבתי מ... עצמי כי... אני סתם מעיקה על כולם
בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק ביום שלישי, מעצב היום. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בטיול ביום שלישי, בצביעת קורות והקולות של רחל בכל קפיצה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אחושרמוטה" מהבן-אדם האחרון בעולם שציפיתי לשמוע אומר את זה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ביום שלישי אחרי השיעור. מרגישה התקדמות. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לתפקד היום. הסרט הכי טוב שראיתי.. בנות גילמור עונה שביעית
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה, כפ"ס משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. 2 ג'ינסים, 2 חולצות, גופיות, גרביים צהובות (!!!), אולסטאר והכי הכי חשוב... ע-ד-ש-ו-ת-!-!-! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. זהר עופר וגללל שהעלתה לי את המצברוח פלאים! התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. 14 שעות שינה מאכל השבוע שהיה הוא.. הסנדוויץ' המבורך שרחל הביאה לנו
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אכזבה, עצב ואושר. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. נפלא שזה טוב, נורא שזה רע. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. היום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כבר נגמר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. רינגו השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. עדשות, פלאפון, אמאבא חוזרים מחו"ל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לדעת מה קורה ביום שבת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מיה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): סופה השקסית! (כי גל ביקשה יפה
)

SUFA theOUEEN

New member
אוייייישש יפה שליי..!!

כמהה שלמוותתתתתת חח..
חח שמחהה שהעלתיי לך אותוו.נדבר כל יוםם

למעלה