פורום רוכבים צעירים מסכם את השבוע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

gili600

New member
אה, עוד משפט ששכחתי והזכירו לי..

"גילי אולי לא מרוקאית בדם אבל היא מרוקאית בנשמה אז תיזהר!!" (עדי לאביה
)

SNTQ

New member
בא לי גם...../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום כל השבוע כי חברות,אימוני ריקוד,נסיעה עם הבהמה ודינו,לכת,משפחה,יומולדת לידיד הכי טוב,יציאות...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מסיבת הפתעה (שאירגנתי) לידיד הכי טוב
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חיבוק תודה ממנו על היומולדת שאירגנתי
התעצבתי מעט כי המצב לא נראה כמשתפר
התעצבנתי על אקס אבל בסוף סלחתי כי הוא ביקש סליחה בצורה הכי יפה שיש
התאכזבתי מעצמי כי אני מזלזלת באימונים.
בכיתי מעצב/אושר כי מעצב- געגוע אליו
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. השפעת האלכוהול על החברות בלכת
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו "יש לי יותר מדי כוח לראות אותך"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי הצלחתי להוציא צילומים ממש ממש טובים בסשן
(מצלמה מוכשרת שלי.) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לאימונים? שגם בהם לא השקעתי
הסרט הכי טוב שראיתי.. סטפ אפ (החלטתי לחרוש על הסרט) המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מניחה שלכת. שוב. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מתנה לידיד. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ניצנוש' (ודינו
),הבנות שלי,פולי,דות,אופירי,גיא,בן ושאר הסצנה. התודה שלי השבוע היא לניצנוש' (ודינו
),הבנות שלי,פולי,דות,אופירי,גיא,בן ושאר הסצנה. פינקתי את עצמי השבוע עם אכזבה עצמית בעיקר. מאכל השבוע שהיה הוא נאפיס ב6 בבוקר אחרי הלכת
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "התמרמרויות" (ובגדול.) הייתי מוחקת מהשבוע הזה את העצבים המיותרים על האקס. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אהיה מרוצה מעצמי במובן כלשהו-
I WISH.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא אופירי אני מניחה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. המ.. לכת בחמישי,הבנות בהרכב מלא!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אקח את עצמי בידיים ואשקיע באימונים. ו.. סוסים. (האמניצןהאמ) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שירלי (סליחה סליחה סליחה.),מאיו,דור (מקווה.),פולי.

ram ram

New member
למרות שכבר יום ראשון...../images/Emo3.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ... נראה לי ששבת, כי פגשתי מלא מלא אנשים שממש ממש התגעגעתי אליהם וגם היה אדיר בתחרות...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממ... רכיבות כיפיות על ג'ונה בשני-שלישי...
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שזוריק וג'ונה עשו ציון טופסקור שאצי בכל הזמנים באקו הורס.!
התעצבתי מעט כי.. כי היה לילה שלי שינה [הלילה הקודם...
]
התעצבנתי על.. עומר... מדבר שטויות!
אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא תמיד מדבר שטויות, הוא פשוט לא מבין מהחיים שלו!
התאכזבתי מ... כי... מזה שלא היה לי סוס להביא לקליניקה.... הייתי לומדת הרבה אם ג'ונה הייתה איתי...
בכיתי מעצב/אושר כי.. מכאבים ומתיסכול... לא לנשום לילה שלם זה לא הכי נעים...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ... הקליניקה בחניאל והתחרות בשרונה....
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. מממ... לא חושבת שהיו... אבל קיבלתי חיבוק אבהי במיוחק+נשיקה על המצח...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שאני בסדר אם אנשים מסויימים, אני מסתדרת עם כולם...
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ביום שישי...
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יודעת...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חניאל
+שרונה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. --
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הרבה אנשים/ילדים..
התודה שלי השבוע היא ל.. לכל מי שלקח אותי למקום שאני אראה בו סוסים..
רותי, אמא, אבא, זוריק...
פינקתי את עצמי השבוע עם.. להיות גם בחווה, בקליניקה ובתחרות!
מאכל השבוע שהיה הוא.. לא יודעת..
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו עושים..
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. --
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כ=ל יום רביעי... סבלתי נורא...
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה בקליניקה
עם ג'ונה
ויהיה בתחרות
...
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ג'ונה!
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות...
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיו מסלולים טובים לאליפות...
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא יודעת...
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אהוב ליבי, המונטוורדה...
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

cavallo

New member
ללא נושא

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. הכל הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..פגשתי אנשים שלא ראיתי הרבה זמן הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..לא יודע התעצבתי מעט כי..לא התעצבתי התעצבנתי על..השכנים אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי..מכאבים, כמעט ריסקתי לעצמי את היד בבאולינג הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל מיני מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא חשוב הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..לא יודע לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...כנ"ל הסרט הכי טוב שראיתי..הממ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הרבה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נעליים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..דניאל, איתמר, סבתא ואחי התודה שלי השבוע היא ל..אחי פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?אנאערף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..cat stevens-father and son אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אף אחד השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..להקדים גיוס ולהתחייל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אני אסע עם דניאל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..

לג'ינג'י ולולה יש קוליק, ג'ינג'י יצא מזה.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום רביעי - כי היה שיעור קפיצות מדהים, והלכתי להופעה של טוקיו הוטל והיה ממש כיף
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שג'ינג'י חי.... הייתה לו סתימה רצינית בקיבה מחול, בשניה האחרונה הוא נכנס לניתוח ושרד. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שג'ינג'י חי. התעצבתי מעט כי.. חשבתי שהוא מת
התעצבנתי על.. לא משנה אבל בסוף סלחתי כי .. סלחתי? התאכזבתי מ... לוליטה כי... היום נודע לי שיש לה קוליק רציני, עוד שעה אני נוסעת לבקר אותו.. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב כשחשבתי שג'ינג'י מת, וכמעט התחלתי לבכות באמצע מדידה של 1200 בשיעור ספורט, בגלל לולה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בהופעה של טוקיוהוטל
כולם היו גותים קשוחים ואפלים >< מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "ג'ינג'י עבר את הניתוח בהצלחה, הוא בסדר עכשיו." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. משבוע הבא אנחנו תודדההה לאלל מתחילים מסלולל!!!!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרוץ 1200 מטר, בשבע דקות... הסרט הכי טוב שראיתי.. היחיד שראיתי היה נודל, וזה מה זה חמוד >< המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ההופעה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הכרטיס להופעה... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את גינג'י'לה ואנדרו - רכבתי עליו בטיול לים וחוץ מכמה בעיטות הוא היה מה זה חמוד
התודה שלי השבוע היא ל.. אבא, שהסיעה ולקח והביא ועשה בשבילי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. טיול והופעה. מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולד, כדי לצאת מהדיכאון. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "החופש" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. moonsoon ללא ספק. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המחלה של ג'ינג'י ושל לולה.... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לולה ורוקר שלי...
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור קפיצות עם מסלול!!! פעם ראשונה!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שלולה וג'ינג'י יהיו בסדר... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע... האחים שלי.... נכון הסוס בתמונה פשוט מדהים?!

למעלה