פורומים 2015

eladgabso01

New member
בחזירות שלכם לדחוף פרסומות כל שורה אתם יורים לעצמכם הרגל

כבר אי אפשר לגלוש הכל נאבד בתוך בליל הפרסומות,

כנראה שההנחיה היחידה שהמתכנתים קיבלו היא לדחוף כמה שיותר פרסומות ולא משנה איך זה יראה..

articlimon

New member
80-90% משטח התמונה שהוא צירף זה פרסומת - זה סביר????

בקושי אפשר לראות את ההודעות שם.
&nbsp
מצד שני, לא ברור לי איך יש מישהו שלא משתמש ב ABP כשהוא גולש ב"תפוז" :)

Y. Welis

New member
וזו בדיוק הבעיה. מירוץ חימוש שבו כולם מפסידים

כי המפרסמים לא יקבלו נתוני צפיה אמיתיים, והגולשים יצטרכו כלים חיצוניים כדי לגלוש.
&nbsp
התוצאה ששני הקהלים יעדיפו פלטפורמות אחרות.
&nbsp
מתי התובנה הזו תחלחל להנהלה?

limors2

Active member
נורא נורא קשה להבדיל בין שרשורים.

הפורומים נראים לי כמו שרשור אחד ארווווך, וזה מציק בעיניים.

roni64

New member
מספר צפיות בהודעה

למרות שאני בוחרת באופציה של "הסתר מספר קריאות", הספירה לא נעלמת.

בנוסף, מצטרפת להערה בדבר הבלטת שם המשתמש כדי לאתר בקלות את ההודעות שלי.

GILADOS

New member
האייקונים החדשים - רואה חובה למחות!
אדגיש שאם כל הבעיה היתה מסתכמת בהחלפת האייקונים, לא הייתי מוחה. אך הבעיה היא הרבה יותר חריפה, שכן בחלק לא קטן של האייקונים הדבר כרוך בשינוי משמעות באופן מהותי. שימו לב לאייקון שמחליף כעת את האייקון המושיט פרח שהיה עד היום, כאן ההבדל במשמעות הוא קיצוני ביותר.

אך אפילו דבר זה לבדו אינו סיבה מספקת בעיניי בשביל למחות, אלא הייתי מסתפק בויתור על השימוש בחלק מן האייקונים. אך למעשה יש לכך השלכות חמורות הרבה יותר, שכן הדבר גורר סילוף חמור של היסטוריה ארוכה של הודעות בפורומים השונים במהלך השנים, שבהם כל עיוות אפילו קטן במשמעות עלול להטעות ולקלקל את המסר בכתוב, ולהשפיע באופן מהותי על הרושם של הקוראים.

לכן, אם בכל זאת אתם רוצים להתעקש על השארת האייקונים החדשים, מן הראוי לפחות למצוא פתרון טכני שיאפשר להחזיר את האייקונים בדיוק כפי שהיו בכל ההודעות שנכתבו לפני השינוי, בוודאי כאשר יש הבדלים כ"כ מהותיים במשמעותם. אחרת, אתם עלולים לעבור על 'לפני עיוור לא תתן מכשול'.

Y. Welis

New member
על זה לא חשבתי... שכל מה שנכתב, ישוכתב...

מה עשיתם?...
&nbsp
יש כ"כ הרבה ספרים על תהליכי קבלת החלטות וניהול. איזה ספר יכתב על הניהול שכאן? רומאן בלשי, כנראה. או אולי ספר אימה.

didalf

Well-known member
רציתי לפרגן על העיצוב החדש

אבל אני מצטערת, הוא נוראי!
אני כמובן חוזרת על דברים שכבר אמרו פה אבל נראה לי שיש צורך:

1. האייקונים. למה החלפתם את האייקונים התפוזיים היפים שלכם באיייקונים מכוערים כמו בפייסבוק? היה נחמד אם הייתם שמים אותם בנוסף ולא במקום. למשל, יש מקום לאייקון בוכה מצחוק, אבל לא על חשבון הצוחק הרגיל. אני מקווה שריבוי התגובות בנושא יגרום לכם לשקול להחזיר אותם.
2. זאת בעיקר בעיה אישית, החזיר, שהוא אייקון המאומץ שלי כבר 9 שנים (!) ועכשיו הוא ממש מכוער.
3. ההודעות שלא מכחילות! בקושי רואים את העין הקטנה והירוקה בצד, קשה לדעת מה קראתי ומה לא.
4. אין בכלל הפרדה בין השרשורים, כל הפורום נראה כמו שרשור אחד גדול.
5. לא רואים בכלל את הנקודות בצד, כך שעוד יותר אי אפשר לדעת איפה מתחיל ונגמר שרשור ואם הודעה היא ללא תוכן.
5.האזור האישי בצד שמאל שהורדתם מאד חסר.
6. הכינויים באפור בהיר מידי על רקע לבן ולא נוח לראות, כשהכינוי האישי בכלל לא מודגש.
7. כשפותחים את חלון ההתראות רואים רק חצי ממנו.
8. ההודעות נפתחות לאט יותר.

ונקודה אחת לציון לטובה: האפשרות להוסיף תמונות וסרטונים בתגובה מהירה זה טוב

תודה

עיצוב הוא עניין של טעם כמובן. מה גם שהוותק של תפוז הרגיל את גולשיו לדרך מסויימת, אנו קוראים לכם להתחדש יחד איתנו!
&nbsp
1. האייקונים לא מכוערים, הם אפילו מגניבים. אין מצב שנשנה אותם, כבר נקשרנו :) (והנה אפילו אייקון צוחק, ללא שימוש באמוטיקונים)
2. החזיר מהמם!!!!!
3. יטופל בקרוב.
4. בטיפול.
5. טופל.
6 (5). יש אזור אישי מפורט יותר בצד שמאל. סיירי בו, בטוחים שתמצאי את שחשקה נפשך.
7. אפשר לגלול מטה.
8. טופל
&nbsp
תודה! נעקוב אחרי הודעות עם אמוטיקון חזיר.

השם שלי כבר לא מודגש

תמיד השם שלי היה מודגש כשהיה פתוח על היוזר שלי, וכבר לא מודגש.
&nbsp
וחוץ מזה אין את העיגולים האלה הכתומים, הללא תגובה, הכחולים וכו', אז אני לא רואה איזו הודעה היא הפותחת, וכל השרשורים נראים לי אותו דבר.
תודה.

טוב, ראיתי שטיפלתם בהדגשת היוזר

ועכשיו הוא בשחור, אבל אם אפשר שתסדרו שכל שאר היוזרים שבאפור יהיו ללא בולד זה יעזור מאוד, כי עקב בעיות ראייה עדיין קשה לי להבחין ביני לבין יוזרים אחרים.
&nbsp
לגבי העיגול שפותח שרשור זה אכן חזר, אבל אני לא מבדילה בין הטורקיז לשחור. אפשר לעשות את זה כמו שהיה פעם, בכתום?
&nbsp
וגם - עדיין אין התראות במסר ואין גם לסמן איפה אני רוצה לקבל התראות במסר. אני כן מקבלת מסרים אישיים או על רשומות בבלוגים. האם אפשר לסדר שכשאני לוחצת על קישור שכזה זה יפתח חלון חדש ולא יעביר אותי לתיבת המסרים מאותו עמוד שבו לחצתי על הקישור?
&nbsp
ולמה המעטפה לא מהבהבת כאשר יש לי מסר? פעם זה הבהב בכתום...
&nbsp
ועדיין המספר הזה שיש לי ליד המעטפה מצד ימין, 518, מציק לי. אמנם הורדתם את הצבע האדום, אבל אני עדיין מקבלת את הבועות האלה בטורקיז בכל פעם שמישהו מגיב לאיזה שהוא שרשור שאי פעם הגבתי בו גם אני, וגם הבועות האלה (בערך 2-3 בכל פעם) שאני בעצמי מגיבה... אני לא רוצה את זה, אם אפשר להוריד את זה, אשמח.
&nbsp
ולטפל בבעיית ההזחה שמאלה, להגדיל אותה. ולעשות אנדרליין מתחת לכל הודעה... זה גם עושה את נושא השרשור הרבה יותר ברור.
&nbsp
תודה רבה.

vinney

Well-known member
למה קופץ לי ריבוע שחור כל פעם שאני נכנס לפורום?

פעם היו לכם "מעברונים", לפחות אפשר היה ללחוץ על "דלג"....
&nbsp
מה צריך להכניס לadblock כדי שזה לא יופיע לי? הרי במילא הפרסומות חסומות, למה אתם צריכים להפריע לגלישה?

למעלה