פורטה אוטוטו כאן. תגובות אך ורק לפה!

The Kinslayer

New member
בכל חנות שנפתחת במוצ"ש.

אני, לדוגמה, הולך במוצ"ש לאוזן השלישית בקינג ג'ורג' תל אביב. בראשון לציון אני מניח שכדאי לך לנסות בסניף של טאוור שיש בקניון הזהב.

Z A M i

New member
פתאום קלטתי כמה שמציאות הוא דיסק גאוני.

רפרפתי בדיסקוגרפיה ברישמי במחודש
, קראתי קצת מהמילים של פורט, ואז החלטתי לקרוא כמה ממציאות... פתאום נזכרתי מה גרם לי לאהוב אותם כל כך. הרמה של הליריקה ירדה לדעתי. (לדעתי היא לא הייתה כזו גבוהה מעולם), אבל פעם היא הייתה טובה מהיום. אוף. מעצבן אותי ששירים טובים כמו "לא יכול אחרת" יכלו להיות כל כך יותר טובים אם הם היו משפצים דברים מסויימים בליריקה. הם יכלו להעביר את הרעיון של השיר הזה(לדוגמה) בצורה כל כך יותר טובה! וזה מרגיז אותי.. וגם שירים כמו "להיות", או "עד שזה יעבור". כבר דיסקסתי על העניין עם שיץ.. אבל אחרי שראיתי את הליריקה במציאות זה אפילו יותר צרם לי. הייתי חייבת להוציא את זה פה

לדעתי, מציאות זה ה-דיסק.

ולא יעזור כלום. רק בגלל הנוסטגיה והתחושות שהוא מעביר בי. לא יותר מזה. אייייייייי.

comback

New member
חבל שלא הוציאו גרסת אולפן ל "אם כבר"../images/Emo47.gif..

קצת מאכזב... די ציפיתי לגרסה הנורמלית לשיר באלבום החדש ולא הוציאו.. כנ"ל גם לגבי "רואה דם".. בנוסף גם לא כללו את "כאילו" באלבום, למרות שיצא כסינגל היה צפוי שהוא יכלל באלבום.. אבל זה פחות קריטי כי השיר לא בשמיים.. בסך הכל אחלה אלבום, לחלק מהשירים צריך להתרגל, חלק יותר קליטים חלק פחות, וחלק יהפכו ללהיטים של המדינה ויצאו בגרסאות כיסוי בכוכב נולד הבא (כמו שאמרו פה די יפה וזה לא בהכרח דבר משמח, אפילו עצוב הייתי אומר)

ב י ז י

New member
../images/Emo41.gif

היהודים העלו למיי ספייס כמה שירים מהדיסק החדש: don't like what about you ניו יורק סיטי אין לך מקום

MrBurns

New member
דעתי

עדיין לא קניתי את הדיסק,הביקורת שלי היא בנתיים רק על השירים שייצאו למייספייס ולאינטרנט. אז ככה מבחנה מוסיקאלית - פשוט וואו.הלחנים,הסאונד...ברמה מצויינת.הייתי רוצה לשמוע את היהודים מנסים לעשות קטע אינסטרומנטלי,יכול להיות מעניין. מבחנת ליריקה...לא עשה לי את זה.לא יודע... "עלק ניו-יורק סיטי" כבר אומר את הכל. בלטו לי שני דברים בשירים האלה : טיטי. נשמעת טוב מתמיד..עוצמות קול שלא נראה יש לזמרת אחרת בארץ. ויהב,אני מרגיש שנתנו לו קצת יותר חופש,יותר מקום ליצרתיות.מה ששמתי לב בדיסקים הקודמים,שבהם הוא היה יותר מקובע כזה. כל הכבוד לו,הוא מתופף מלך. אולי עוד מעט אני אקנה את הדיסק,ולפי זה אני אתן ביקורת קצת יותר מגובשת.

AvtipuS

New member
וואו. אחושרמוטה פורטה.

מדהים. מדהים. מדהים. התייחסות מיוחדת: "חופשי"
כ"כ חיכיתי לו מאז ההופעה בפורים בקונגרסים לפני שנתיים,הוא יצא ע-נ-ק. ד"א קניתי בטאוור רקורדס בלב המפרץ [חיפה], ששאלתי אם הדיסק הגיע המוכר אמר "בוודאי!" ו שאני השלישי שקנה תדיסק בחצי שעה האחרונה [הגעתי לשם בערך 20 דקות אחרי סוף הכתבה בערוץ 22,ראיתי תכתבה ויצאתי...] הוא גם אמר שהם הסניף היחיד באיזור שקיבל את הדיסק. [בקריון בקרית ביאליק אין...]

ווא ווא ווא..

אתמול בערב כשנכנסתי לאוטו שמעתי את אחד השירים באנגלית של אורית... כולי הייתי בשוק התלהבתי כמו ילדה בת 13 שכרגע זכתה בהזמנה להשקה של פחד מוות
היום כבר קניתי את הדיסק.... יופי של עטיפה, עיצוב, נפלא. באמת נפלא. "תודה:.......מיכל טישלר......." מי לייק
שירים.. יהיה בסדר יופי של סאונד, ממש יופי. אחד הדברים הראשונים ששמתי לב שם... באמת שסאונד טוב עיבודים ממש טובים.. והלחנים... נפלא נפלא נפלא. רק מה נסגר עם הליריקה?! יש ויש. נייו יורק סיטי עוד לא שמעתי... אני מקווה שהוא יהיה סימפטי כמו כאילו, אחרת סתם חבל על הביזבוז מקום הזה בדיסק. קיצור... צריך עכשיו רק לנסות אותו בהופעה. אבל יופי, אצלי הם רשמו עליה בהחלט מבחינת תוצאת בישול. מבחינת לחן, עיבוד, עיצוב. והליריקה? אחרי פחד מוות ציפיתי למשהו יותר חזק כזה.. עמוק. קיצור, יהיה טוב. אללה בלאגנים.

mooshki

New member
סוווווווף סוףףף

שמעתי את האלבום! טרם התעמקתי, אבל משמיעה ראשונית: אהבתי:] חסר לי קצת יותר רעש. אבל בכללי הוא מעולה. כמה שירים קצת חסרי תוכן. כמה וכמה שירים שנגעו ישר בנשמה
כיף:) דונט לייק עדיין הכי טוב בעיניי. זה מעולה שהם פתחו את הדיסק דווקא בו. לא יכולה לחכות להופעה הבאה.

למעלה