היה שווה לחכות.../images/Emo13.gif
טוב, אני חייבת להעתיק מצחר- ממש בקצרה על כל שיר. הדעות בטח עוד ישתנו במהלך הזמן.. אבל אלו הדעות כרגע. אני עייפה רצח.אם יהיו שגיאות כתיב, תתגברו.
: *דונט לייק- גרסת האולפן פשוט מעולה. הסאונד(שממשיך להיות מעולה בהמשך) ופשוט הכל הרבה יותר חזק. *אין לך מקום- פסדק.אין לה מקום.שמענו.. סתם,נו, אין מה לפרט, הוא לא מהאהובים עליי. *ככה אני- שיר נחמד
. העיבוד מצויין..
. אגב, רק אני חושבת שהקטע בסוף-לפני הסולו, כשהיא צורחת מזכיר מאד את הסוף של "כאילו"
? *הנה זה בא- וואו! שיר מקפיץ, ה"הנה זה בא" מצחיק אותי כל פעם מחדש. שיר טוב. הבית הראשון קצת גורם לי להרמת גבה, אבל מילא.. השיר הזה מזכיר לי קצת משהו אחר..אבל לא נכנס ל"מזכיר לי".בחיים. *עד שזה יעבור- הדיקציה של אורית קצת מציקה לי בשיר הזה.. מעבר לזה, השיר מרגש..מרמור משהו.חח סתם. ושמעתי את הגרסה שלו באנגלית(בלאנס בורטיגו), אז....תקנאו או משהו.
*SE-לא יודעת על מה אתם מדברים כשאתם אומרים לי "בריטני". אמא שלכם בריטני..השיר הזה ממש ממש טוב. שוב, הסאונד המעולה, אפילו המילים. אז הוא קצת גלגלצי,למי אכפת? הוא טוב? יופי! *ניו יורק סיטי- אללללללה מטאל ל-פנים. הכחשתי את קיומו בהתחלה. אבל לאט לאט קלטתי שזה טוב שיש שיר קליל וכייפי שאפשר להנות ממנו בהופעות. המחליף הרישמי והיותר כייפי ל"כאילו". "עעעעעעעלק ניו יורק סיטיייי". עיבוד מצויין. שיר שמעלה חיוך.
*להיות- השילוב של תום ואורית בשיר הזה הכרחי.וגאוני
. אהבתי, שיר נחמד, לחן שאהוב עליי במיוחד. לא יודעת להגדיר את זה.. אבל הוא גרובי כזה. לא יודעת. בין השירים היותר אהובים עליי. והשיר היחיד שבו אני ממש, אבל ממש אוהבת את הקול של אורית בו. יכול להצליח מאד אם יוציאו אותו כסינגל.(אני בעד קליפ שבו מראים אותם באולפן הקלטות, יכול להתאים.) *גם כשלא בוכה-"לרגע לא לחשוב עלייך תמיד"? אתם בטוחים?. טוב, לא אהבתי את השיר הזה עוד בהופעות.. והדעה לא השתנתה. אבל הסאונד עדיין בן-זונה
. *לא יכול אחרת- פסנתר,בלדה, תום שר. צריך יותר מזה?. השיר האהוב עליי מכל הדיסק. אין ספק. מעביר צמרמורות ומרגש בצורה שרק בלדה של תום יכולה לעשות. נזכרתי פתאום כמה שהקול של תום זה הדבר הכי יפה, מצמרר ומרגש שיש. למישהו יש סיגריה?(הפעם באמת..השיר הזה מצריך אחת.
). *לרנינג-וואו! הקטע של "learning how to take a brake" גאוני. פשוט גאוני. שיר טוב. להזכיר שוב את הסאונד המעולה?.. *חופשי- אז מה? התחלנו לכתוב שירים על עמרי?
. שיר מרגיע. עושה טוב לשמוע אותו. אופטימי לדעתי, וזה טוב. כיף כיף כיף. *what about you- אחד השירים הכי רומנטיים וחמודים שיש. אפילו עניין אותי.. המתח הזה שבלחן... והמילים ששונות מהרגיל... השיר הזה הוא משהו אחר, ואהבתי את זה. *לעולם מצידי-קצת הזכיר לי את "ככה אני", מבחינת הפסיחות, והעצירות. אני חושבת שהיה מתאים פה שיר של שילוב בין שניהם, בית היא בית הוא. אבל הוא גם שונה. גם הוא בין האהובים ביותר. *חולמת- האמת, שלא הצלחתי עוד להתעמק בו באמת..אבל בכללי, כמו רוב הדיסק..חידש, טוב, סאונד מצויין. לסיכום, אהבתי.. קיוויתי שזה באמת יביא משהו חדש, והם עשו את זה כמו גדולים. שונה. זו המילה להגדיר אותו לדעתי. ולא שונה לטובה או לרעה. פשוט שונה. הסאונד פשוט מטורף. קשה לי לעכל. הם שיחקו אותה, ובענק.
ח"ח! אנלא מאמינה שחפרתי ככה.
יאללה. שיהיה. B.