פורטה אוטוטו כאן. תגובות אך ורק לפה!

נשמת

New member
שום קטילה.

מותר לך להגיד אם אתה מרגיש שהם מתדרדרים אין נכון לא נכון, זו דעתך ומותר לך. פאק תראו מה עוללתם לפורום... חייבים לשבח או ששורפים אותך

נשמת

New member
כתבתי "אם"... סתם ההודעה שלך

היוותה עבורי טריגר לעובדה שאנשים כאן ממש נצרמים למשמע מילים לא אוהדות כלפי הלהקה, זה הכל. הנק' היא לא אם נדב חושב שהם מתדרדרים, אלא הגישה כלפי מי שכן מאמין כך... בכל אופן, עזבו. מיצינו לא? :)

Tomer TR

New member
מה ה ק ש ר...

לא נראה לי שמישהו התכוון שנדב חייב לשבח את הלהקה, ממש לא

נשמת

New member
תתפלא

אבל גם באלה וגם במעשה בזונה יש משחק מילים מגניב שעושה את השיר קצת יותר אינטלגנטי או מיוחד מסתם שיר כמו סמי. ואני לא אפרט כי אני ארגיש מטומטמת :)

בכיף, ציפית ליותר.. אבל לדעתי,

זה ממש לא נכון להשוות את הדיסק ל"פחד מוות" וגם לא לשום דיסק אחר. זה דיסק חדש. זה משהו אחר. זה לא אמור להיות אותו דבר וגם אפילו לא דומה. וחבל שציפית ששירים יהיו טובים יותר או טובים פחות מ"המאה העשרים", "תענה לי" ושות'. אם אתה מסתכל על זה ככה, אז יש 2 אפשרויות- או שממש תאהב או שממש לא. חבל. ועם עוד משהו אני לא מסכימה, עם המחשבה על זה ש"אם כבר" ו"כאילו" היו עדיפים על "ניו-יורק סיטי". סבבה, גם אני ממש לא אהבתי את 'ניו יורק סיטי' אבל לדעתי, 'אם כבר' ו'כאילו' ממש לא מתאימים לאלבום. וטוב שלא נכנסו. וזה לא שאני לא אוהבת את 'אם כבר', דווקא שיר טוב לדעתי, אבל לסגנון של האלבום הוא ממש לא מתאים. וגם לא 'כאילו'. מה שכן, נקווה שימשיכו לשיר אותם בהופעות :) יום מצויין.

invAsion

New member
תקראי את מה שכתבתי לתומר..

שניכם אמרתם דברים דומים. נכון שזה חדש, ואחר, ואני פשוט חושב שהאחר הזה הוא פחות טוב ולעיתים קצת מאכזב. זה הכל. יכול להיות, וסביר להניח, שבשמיעה ראשונה גם לא אהבתי את כל "פחד מוות" או שירים מסויימים כמו שאני אוהב עכשיו, אני מניח שחלק יבוא עם הזמן.. פשוט זו ההתרשמות הכללית והראשונית. ולדעתי אם כבר היה יכול להשתלב פה מצוין, אגב. יום מצויין גם לך, ושבת שלום

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifכמה דברים....

קודם כל, ההשוואה לדעתי לא נכונה, כי אני לא מצליחה להבין למה היהודים צריכים לשכפל את עצמם בכל דיסק. זה שאהבת את פחד מוות לא בהכרח אומר שיש בניהם תחרות. ובנוגע ל"החלפות שירים": -אם כבר הוא שיר שנטחן כל כך הרבה פעמים, שאני בטוחה שאם הוא היה נכנס היו כאן לא מעט גילגולי עיניים ותלונות של "לא נמאס ממנו?" -כאילו הוא שיר שנבנה והגיע בתקופה מאוד מאוד מסויימת במדינה והלך הרוח כאן, עם ההתנתקות ועם כל מה שקרה מסביב (אחת מהסיבות שבגללה כל כך מיהרו להוציא אותו כסינגל לדעתי) היה להם משהו להגיד באותה תקופה, הם שיחררו את השיר, ובזה זה נגמר, אין טעם להשאיר את זה בדיסק בזמן שזה כל כך לא רלוונטי.

Tomer TR

New member
מוסיף אלייך

תום אמר שהוא לא שולל שנשמע את גרסת האולפן של אם כבר אי פעם (ויש לה עיבוד שונה, או לפחות פתיח לפי מה שהבנתי) אז יש אפשרות שישמעו גם אותה בעתיד, באינטרנט או באלבום חומרים נוספים

Dug E

New member
נדב, ככה זה עם אלבום חדש שכ"כ ציפנו לו.

זה בדיוק מה שהיה לי עם פחד מוות לצורך העניין.. שהוא יצא אני פשוט התאכזבתי קשות, אפילו הגעתי לשלב שהזנחתי אותו איזה חודש בצד ולא שמעתי מרוב שהתאכזבתי (אז עוד לא הייתי בפורום ככה שזה היה רק אני והדיסק).. אחרי כמה חודשים כבר חשבתי שהוא הטוב ביותר של היהודים. אל תשפוט מעכשיו. היום אתה לא כ"כ התחברת, מחר אתה תאהב שירים מסויימים...מבטיח לך. באיזו מידה? לא יודע. אבל אתה תהיה פחות מאוכזב וזה בטוח.

invAsion

New member
"אני מניח שחלק יבוא עם הזמן.." ../images/Emo13.gif

זה בדיוק מה שאמרתי

Tomer TR

New member
מוצ"ש בחדשות ערוץ 2 יש מצב לכתבה על

לא יודע בוודאות, נחיה ונראה

למעלה