פורטה אוטוטו כאן. תגובות אך ורק לפה!

Dug E

New member
SE../images/Emo99.gif

כמו ששני אמרה, לא כ"כ מאפיין את היהודים..שמעתי הרגע את ההתחלה בערך 5 פעמים רצוף כדי לעלות על השיר שההתחלה מזכירה. שיר מצויין, הייתי מקצר אותו קצת ולא נותן לו לחזור על עצמו...אבל שיר מדהים בהחלט!! הלחן של ניו יורק סיטי חביב, הטקסט כמובן הוריד את ההתלהבות מהלחן. את גם כשלא בוכה בכלל לא אהבתי...לפחות אחרי שמיעה ראשונה. יאללה עפתי לטאוור לקנות
.

יו

אני כולי בשוק
אם מתעלמים מהעובדה שזה הכי העתק בעולם לפי ג'יי הארווי (
), זה אשכרה טוב. הופתעתי.

Dug E

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חיכתי שאת תמצאי את השיר התאום../images/Emo24.gif

זה לא אחד לאחד

סתם אני וידיד שלי שמענו את סומאוואנ אלס וזה הזכיר לנו את The River, מהאלבום Is This Desire אם אתה מכיר

McLayeb

New member
קניתי!!!!!

יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! אחרי כל כך הרבה זמן!!! אני כולי רועד מאושר!!!!

אדם ק

New member
מהמעט שיצא לי לשמוע

לא אהבתי ממש.... אין לך מקום בסדר איכשהו, ואהבתי את somebody else לא אהבתי בכלל את ה"ניו יורק סיטי הזה" וגם את "גם כשלא בוכה" מקווה שהשאר יהיה טוב... נ.ב. העטיפה יפה מאוד!!!

nils11

New member
היי? ממתי איכפת לנו מה כותבים עליהם?

תמיד הדבר האחרון שאפיין אותנו זה מה אומרים עליהם בתקשורת. למה כתבת מטומטמת שרוצה רייטינג וכתבה משהו רע על פורטה צריכה לגרום לזה להשתנות? אותי באופן אישי הדבר האחרון שמעניין זה מה היא חושבת על פורטה. אני יודע שקיבלתי אלבום מוצלח במיוחד. לא יכלתי לבקש אלבום טוב יותר, בחיי שלא.

אחת הביקורות הגרועות שקראתי בחיי

ולא בגלל שהיא רעה והיא על היהודים. הכתבת פשוט נשמעת כמו איזה ילדת תיכון ממורמרת שקנו לה מתנה שהיא לא אוהבת אז היא יורדת על המתנה. היא יורדת על אורית בצורה מעוררת בחילה "נשמעת כמו ייללות לעזרה של חיות שנדרסו בצד הכביש" נו באמת. ובאופן שיטתי היא יורדת על השירים שאורית שרה ומשבחת את השירים שתום שר. נו באמת קצת רצינות. היא פשוט לא אוהבת את הסיגנון שאורית שרה בו,אז איך אפשר להעביר ביקורת אובייקטיבית ככה? בקיצור סתם ביזבוז זמן לקרוא את הביקורת הזאת. הכתבת הזאת לא תגיע רחוק.

קניתי ושמעתי!

בשעה 08:45 התייצבתי בחנות התו השמיני בקניון מלחה בירושלים ודרשתי בהתרגשות את הדיסק. ככה, רשימת שירים- 1. דונט לייק 2. אין לך מקום 3. ככה אני 4. הנה זה בא 5. עד שזה יעבור 6. somebody else 7. ניו יורק סיטי. 8. להיות 9. גם כשלא בוכה 10. לא יכול אחרת 11.learning 12. חופשי 13. what about u 14. לעולם מצידי 15. חולמת הדיסק באיכות סאונד פשוט מצוינת. מומלץ לשמוע עם אוזניות על פול ווליום. לגבי השירים עצמם, קשה לשפוט אחרי שמיעה ראשונה אבל כבר מתבלטים כמה שירים טובים. חופשי, לרנינג, להיות וכרגע האהוב עליי-לעולם מצידי. בקיצור, צריך עוד הרבה השמעות כדי לגבש דיעה מסודרת אבל בינתיים אני מאוד מרוצה!

טום1975

New member
הדיסק נפלא ומרגש!

היי אנשים, אני כרגע באמצע שמיעת הדיסק והוא כמובן נפלא ומרגש. בינתיים אהבתי במיוחד את don't like וsomebody else. השיר עד שזה יעבור מרגש מאוד, הבנתי שהוא נכתב על בחורה בשם דנה. מישהו יודע לספר את הסיפור, או להפנות אותי לאיזה קישור?

mooshki

New member
זה על ילדה

שהייתה חולה. אני לא יודעת מה בדיוק קרה לה, אבל היא אושפזה בבי"ח מחוסרת הכרה, והמשפחה שלה יצרה קשר עם היהודים וכולם באו, וטיטי שרה לה שם, וחיבקה אותה והכל.... אבל הילדה נפטרה... אני חושבת שכתבו על זה בפורום האדום... אתה מוזמן לחפש. יש איזו קרובת משפחה שלה שכותבת שם המון בזמן האחרון.

1Just Me1

New member
אני מרגישה אכזבה שעומדת להגיע...

אני הולכת לקנות את הדיסק היום ..שמעתי קצת ממה שיש בויינט. יש לי הרגשה רעה...הרגשה שאני הולכת להתאכזב בגדול. מקווה מאד מאד שזה לא הולך לקרות.

למעלה