פורטה אוטוטו כאן. תגובות אך ורק לפה!

yotem 17

New member
אממ../images/Emo83.gif

עוד לא קניתי. לחבר של אח שלי יש 40% הנחה בכלי זמר, אז הוא יקנה לי ביום ראשון P: בכל אופן, שמעתי את השירים ב- YNET. אהבתי מאוד את Somebody Else, למרות שזה לא היהודים כ"כ. בשלב מסויים של השיר יש חלק שנשמע מאוד פופי ומוזר שלא היה לטעמי. אבל בכל זאת התלהבתי מהשיר במבט כולל. מה שכן, אני חושב שהלהקה צריכה להבין ששיר טוב לא חייב להתפרש על חמש דקות ויותר. אני חושב שיש בעיה קצת עם האורך של השירים, בשלב מסויים באמצע אתה פשוט מאבד את זה. שיר יכול להיות גם דקה וחצי אבל לתפוס אותך ולהיכנס לתוכך. ושיר ארוך זה גם סבבה, אבל כשהוא חוזר על עצמו כל-כך הרבה פעמים זה הופך להיות מתיש (*אהמ*אין לך מקום*אהמ*). שמעתי את ניו-יורק סיטי ולא אהבתי בכלל

izzys

New member
מה נסגר? ניו יורק סיטי באמת כיף!

המילים לא גאוניות משהו, כן? אז? הוא קליט, הוא מפוצץ, יש לו קצב מעולה. והוא יהיה בנזונה בהופעות. יאללה תהנה
.

izzys

New member
באמת וואו.. וואו.

אני כרגע בשמיעה ראשונה, אחזור עם רשמים כשאסיים. אבל האלבום חיצונית נראה מעולה, החוברת מושקעת, העטיפה, המילים, הכל הכל פשוט נראה טוב. הוא כרגע רץ באזניים ונשמע באמת טוב.
הציפייה השתלמה!
( חיפאים - הדיסק נמצא כבר היום באוזן השלישית - שד' מוריה 13. )

Niran2

New member
מה רציתם מניו יורק סיטי?

כל השנה האחרונה ראיתי פה מיליון תגובות והערות על השיר הזה כמה שהוא סתמי וחלש ועדיף שיוציאו אותו מהאלבום וחשבתי שאולי צודקים, כי בכל זאת לא יצא לי לשמוע את השיר הזה, אבל שמעתי את השיר הזה עכשיו כמה פעמים בוואי נט וממש ממש אהבתי איך שהוא הולך, נכון שעוד לא יצא לי להתעמק ממש במילים (ב3 חנויות ליד הבית זה עוד לא יצא לצערי =/) אבל לא בכל שיר של היהודים יש מסר מדהים ועמוק מאחוריו, יש גם את השירים האלה, ואני ממש אהבתי את השיר הזה, משהו שאני לא יכול להגיד על סאמבדי אלס שזה שיר פופ לטעמי, אולי אני טועה כי בכל זאת שמעתי אותו רק 5 פעמים, אבל השיר הזה הזכיר לי יותר מדי את אבריל לווין במקרה הטוב ובריטני ספירס במקרה הרע, אני ממש מקווה שהשמיעות האלה הטעו אותו, ושבהמשך הוא ישמע לי יותר טוב. לגבי גם כשלא בוכה - אני עדיין מתלבט, יש בו משהו, ההתחלה של הגיטרות ממש עושה לי את זה, הבעיה שלו שהוא נמשך יותר מדי, כאילו מרחו את השיר, אבל עדיין אין לי דעה לגביו.. בכל מקרה, רק יום ראשון אני חושב שהדיסק יהיה אצלי, זה יהיה סופשבוע ארוך ארוך.....

izzys

New member
ניו יורק סיטי../images/Emo26.gif

מילים ולחן: תום פטרובר. עלק ניו יורק סיטי עלק ניו יורק סיטי אני לא קולט מה שם עשיתי איפה לא הייתי מה שם לא ניסיתי ברחובות כמו אדיוט בהיתי מקום לישון שמיכה כשקר בחדר בלי חימום אני גר בניו יורק סיטי לא נשאר יותר אני לא נשאר לא כל יום שם קמתי לא תמיד הבנתי את עצמי בקושי שם מצאתי לריאות הכנסתי ואיזה ראש תפסתי על קירות משעמום טפסתי מקום לישון שמיכה כשקר בחדר בלי איורור אני גר בניו יורק סיטי לא נשאר יותר אני לא נשאר שם בניו יורק סיטי שם בניו יורק סיטי את הראש באלכוהול מילאתי כמויות שתיתי גם אני גם תיתי עם מבטא דיברתי כשטעיתי מקום לישון שמיכה כשקר יותר מזה אני לא צריך כבר בניו יורק סיטי לא נשאר יותר אני לא נשאר וככה זה נגמר הביתה הוא חזר עכשיו כבר מאוחר כמה מיותר כמה מיותר

AvtipuS

New member
גם לי הוא הזכיר בריטני ספירס בטירוף.

פופי כזה,הוא שיר נחמד,אני אוהב אותו הוא מיוחד. אבל את השירים האחרים אהבתי יותר...

Noam TG

New member
קניתי../images/Emo9.gif

עכשיו רץ לשמוע אכתוב ביקורת אחכ!

Noam TG

New member
../images/Emo41.gif "חפש עמוק בפנים כי שם נמצא הכל" – ביקורת:

שמח סופסוף לשמוע חומר חדש מהלקה! העטיפה וכל העיצוב מאוד מושקע, אהבתי תאריזה. רק שהתמסטלתי מהריח בנזין של הדיסק
והצחיק אותי הקולאז' באמצע, 80% שהם לקחו תרעיון מהתמונות במומלצ"ש
לגבי השירים, סהכ באמת צריך להתרגל אליהם. הסאונד באיכות גבוהה והקולות של תום וטיטי השתפרו מאוד. מאוד אהבתי את דונט לייק, שהצליח לשמור על האנרגיות ולא נהרס כגרסת אולפן. חופשי נשמע טוב מאוד וגם ניו-יורק סיטי משעשע. בנתיים השיר האהוב עלי: להיות. [שיר מספר 8..מפתיע?] ולגבי האווירה הכללית, אז אני חושב שהסיבה לסאונד המוצלח זה שכל הלהקה מעורבת יותר בשירים. רוב השירים כבר לא נכתבו והולחנו רק ע"י תום, אלא בשיתוף עם שאר הלהקה. סה"כ כל הכבוד
הדיסק עמד בציפיות שלו. ומחכה בקוצר רוח להופעה ולשמוע תשירים בלייב

שיט, קמתי עכשיו..../images/Emo70.gif

אחלה עטיפה לפי התמונה שמור שמה, ממש מושקעת דווקא. יאללה, עפתי לקנות!!!!

דיסק מצויין!

דיסק מעולה. שמעתי במערכת בווליום גבוה מאוד. ומאוד נהניתי. דונט לייק - יותר טוב מההופעות! פשוט כיף! המילים שידעתי שונות לגמרי..חחח אין לך מקום - הכי פחות טוב בדיסק... ככה אני - אחד הטובים של היהודים בכלל!!! מדהים!!!עוצמתי מאוד.. הנה זה בא - נחמד מאוד ניו יורק סיטי - כיפי כזה...מגניב אפילו. גם כשלא בוכה - אחד הטובים בדיסק!! לרנינג - מדהים! פשוט יפה!!! חופשי - אחלה שיר! על השאר אני צריך לעבור עוד פעם... דיסק מצויין! כל הכבוד, אני גאה בכם! שיפור משמעותי!!! תודה רבה לכם היהודים! בן כתוב בקרדיטים
ח"ח!

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifאני לא יודעת.....

הכתיבה תבניתית מידי. אני חושבת שעבורי לפחות זה מסכם את הכל. החל מהתבנית של "לרגע....." בגם כשלא בוכה, דרך התבנית של הסיומת "תי" ב'ניו יורק סיטי' ועד לתבנית הכ"כ מונוטונית ב'אין לך מקום'. שורות קצרות, חד-גוניות. כנראה ציפיתי ליותר, וכגודל הציפייה- גודל האכזבה. גם יכול להיות שאני מספידה את הדיסק מהר מידי, בכל אופן אני פורשת לשמיעה חוזרת כדי להקשיב שוב ולהתעמק קצת יותר.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifנקודת אור משובחת:

learning
(אהבתי משמיעה ראשונה בבלאנסים ועד עכשיו.)

izzys

New member
את בטוחה ששמעת את כל האלבום?

תבניתי?.. יש שלושה שירים שיש בהם מילים מנחות מאוד בולטות. אז לקבור את כל האלבום? יש פה 12 רצועות שלמות שאת מתעלמת מהן לחלוטין. תעשי לעצמך טובה, תקדישי חצי שעה מזמנך היקר ושבי לקרוא את המילים כמו שצריך.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif לא בדיוק שלושה שירים....

don't like, אין לך מקום, ככה אני (לרוץ, ליפול, לשתוק, לספר.... שם הפעולה בקיצור), ניו יורק סיטי וסיומת ה"תי", גם כשלא בוכה וה"לרגע", לא יכול אחרת עם "אני לא", learnind ו.. .נו, learning . 7 שירים זה קצת יותר משלוש וכמעט חצי. אני לא מבטלת את העובדה שיש שירים מעולים, שהסאונד ברמה מדהימה ורוב הטקסטים חזקים. לא קברתי שום דבר ודאגתי לציין שסביר מאוד שאני ממהרת להספיד. אני מודה שבשמיעה שנייה הדיסק מקבל עומק והוא דיסק טוב כמו שרק היהודים יודעים להוציא, אבל אני לא מבטלת את העובדה שיש פה כתיבה תבניתית מאוד.

למעלה