פותחת סקר אח לסקר המוסיקה

Arfilit

New member
פותחת סקר אח לסקר המוסיקה

בעקבות הערה של יעל המטיילת, ובעקבות שיחה שהיתה לי בעבודה - סוקרת את שיר הכניסה לחופה ושיר סיום החופה שלכם. אצלנו - לא היתה חופה... התחתנו בחתונה אזרחית, ועשינו אח"כ מסיבה בלי טקס. אבל - אם היתה לי חופה - מה שרציתי שיהיה הוא: שיר כניסה: Angel In My Heart - של מיק ג'אגר; שיר סיום: אחד משירי חתול שחור חתול לבן (בחיי! יעל! לא העתקתי! שנים חלמתי - עד שהחלטנו שלא תהיה חופה...).

ענתש

New member
שיר הכניסה לחופה שלנו היה

של שינייד אוקונור - In this heart שיר מקסים אקוסטי, רק הקול שלה שמהדהד. את שיר הסיום של החופה ניצן בחר ושכחתי כבר... אחד מהשירים המקפיצים של הקיץ ההוא (שנת '99) והשיר של הסלואו היה חשוב לנו שיהיה ישראלי והוא היה "כלים שלובים".

yaelia

New member
איזה סקר שווה

גם אנחנו התחתנו אזרחי אבל הכנו לנו קסטה עם שירים אהובים השיר 'שלנו' מאז ומעולם הוא we have all the time in the world שיר מאיזה סרט ג'יימס בונד (במקור של לואי אמסטרונג), שחידש איגי פופ. הכי רומנטי בעולם שיר שבטח היינו יוצאים איתו מהחופה היה love will tear us apart, של ג'וי דיוויז'ן. אם היה סלואו זה היה בטח 'זקנים' של נקמת הטרקטור. שיר שנמצא בעשירייה הפותחת של שירים שאני הכי אוהבת בעולם.

יא גנבה ../images/Emo46.gif

מכירה עוד מישהו שעשה אותו דבר. והוא עוד טען שגנבתי ממנו (עד שהתברר שהוא התחתן חודשיין אחרי
). השתמשנו בשיר מס 2 (אני חושבת, .... סנדלה) שהוא שיר חתונה צועני-סרבי במקור (אפילו לא ידענו את זה עד שחברה סרבית הסבירה לנו). זה היה מדהים, המקצב המטורף ממש התאים להתנפלות הנשיקות על החתןכלה... ואם אני זוכרת נכון עלינו לחופה עם I have got you under my skin בביצוע פרנק סינטרה ובונו (רצינו ללכת על קלאסיקה לכבוד השגעת שבסוף). ואם היה לנו סלואו (ולא היה כי לא מצאנו את הדיסק
וזה לא היה לנו מספיק חשוב), היינו רוקדים לצלילי we were nevere being boring, אבל לא בביצוע המקורי (נערי חנות חיות המחמד) אלא בביצוע מדהים מאוסף נשים שרות. (שאבד לי באסון הדיסקים הגדול
). המילים של השיר מדהימות בעיני שנינו.

בימבילי

New member
לא היתה לנו חופה ולכן גם לא שיר

כניסה ויציאה, אבל היתה לנו הופעה (עצמית - של א' ושני חברים) עם השיר sister golden hair surprise של להקת america ומאז זה השיר "שלנו" ושל "החתונה שלנו".

g a n i

New member
../images/Emo9.gifזה גם השיר "שלנו" מן-זמן-זמן

(מהתיכון) אח, איזה גל נוסטלגיה העברת בי... שיר החופה שרצינו היה שיר הפתיחה של "הכל נשאר במשפחה" (ארצ'י בנקר)
בסוף היה משהו יותר מלודי ורומנטי ושמח, אבל עד היום אנחנו צוחקים שזה השיר המתאים

משוש30

New member
אצלנו שיר כניסה לחופה של מונטי

פייטון:always look at the bright side of life וביציאה הפתיח של מבט ספורט...(אין לנו שום קשר לספורט דווקא סתם נראה לנו מגניב...)

יעל י

New member
האמת , לא זוכרת...

זה היה לפני 16 שנים אולי אחפש וידאו לבדוק

cookie1

New member
לא היה שיר היתה מוסיקת

chill out. האמת שאני ממש לא אוהבת "שירי חופה". זה לא עושה לי את זה..

ח ב י

New member
אצלנו...

נעימת הכניסה לחופה היתה קטע קלאסי(של באך) בביצוע מודרני (עם תופים) שנקרא "באך בברזיל". השיר מיד לאחר החופה היה because the night belong to lovers" של 10,000 maniacs. שיר מדהים בגלל הקול של נטלי מרצ'נט הסולנית, מתחיל רגוע ומתגבר והמילים כל כך מתאימות למהות העניין. ושיר הסלואו the power of love" של Frankie goes to Hollywood. התחתנו לפני שנה (28.6) אתמול היינו בחתונה ומצאתי את עצמי אומרת "איזה כיף להתחתן, רוצה שוב" (עם אותו אחד כמובן!)

ענתש

New member
בעלי הבטיח לי שכשנהיה נשואים

25 שנה הוא מרשה לי לעשות שוב חתונה שלמה עם כל הטראראם... הוא רק לא יודעת שמאז שהוא הבטיח אני סופרת ואני לא אשכח לו את זה
עוד 19 שנה למנאייק. (כבר בחרתי שמלה כמובן
)

simoneta

New member
מוכנה גם לשידור חוזר.

השמלה עדיין בארון, עם ההינומה שהיתה של חמותי ועברה בירושה. <לא שהיא תעלה עלי עכשיו אחרי הלידה. אבל מותר לחלום, לא?
>

למעלה